Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 8. 2011 16:40

Calimero30
♥♥-----

City

Jsme spolu s přítelem skoro 9 měsíců. Od začátku to byla láska jako trám, nemohli jsme bez sebe být, měli jsme spoustu všelijakých plánů. Nyní mi přijde, že už nejsem tak moc zamilovaná jako na začátku zatím co přítel ano. Udělá pro mě první poslední a já pro něho také. Můj problém je, že o všem moc přemýšlím, vše špatné si hned beru osobně a často se myšlenkami vracím na začátek našeho vztahu a vzpomínám jak to bylo nádherné. Je nám oběma 30, zatím spolu nežijeme ale všechen volný čas trávíme spolu. On o mých pocitech ví a mě teď mrzí, že jsem mu vše řekla a mám výčitky z toho, že jsem nᚠvztah pokazila i když on mi říká, že jsem nic nepokazila. Co si o tom myslíte?

Není tady

#2 18. 8. 2011 23:36

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: City

Calimero30 napsal(a):

... Můj problém je, že o všem moc přemýšlím, vše špatné si hned beru osobně a často se myšlenkami vracím na začátek našeho vztahu a vzpomínám jak to bylo nádherné....

No a?
Ve triceti, myslim, uz nejsi zadna pubertacka a tak bys mohla vedet, ze ta "uzasna boure pocitu a emoci" z prvnich dnu, kdy jste se jako par dali dohromady, pomine... a pracuje se dal na jinych hodnotach, nez jsou "neprekonatelni a neunavitelni motylci v brise" ...
Anebo, jestli doopravdy mas nejaky problem, ktery ten vas idylicky vztah promenil v nudu, tak to budes muset popsat podrobneji...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#3 19. 8. 2011 15:40

Calimero30
♥♥-----

ViktorkaM napsal(a):

Calimero30 napsal(a):

... Můj problém je, že o všem moc přemýšlím, vše špatné si hned beru osobně a často se myšlenkami vracím na začátek našeho vztahu a vzpomínám jak to bylo nádherné....

No a?
Ve triceti, myslim, uz nejsi zadna pubertacka a tak bys mohla vedet, ze ta "uzasna boure pocitu a emoci" z prvnich dnu, kdy jste se jako par dali dohromady, pomine... a pracuje se dal na jinych hodnotach, nez jsou "neprekonatelni a neunavitelni motylci v brise" ...
Anebo, jestli doopravdy mas nejaky problem, ktery ten vas idylicky vztah promenil v nudu, tak to budes muset popsat podrobneji...

ViktorkoM, děkuji za Tvůj názor. Problém je spíš ve mě...... Mám pořád výčitky, že jsem se příteli se vším svěřila ohledně našeho vztahu, pokazila ho a že už to nikdy nebude jako dřív sad Trápí mě to již více jak měsíc, dost jsem kvůli tomu brečela, to ví i přítel. Nemohu tuto myšlenku prostě dostat z hlavy, bohužel sad On mě sice pořád uklidňuje že je vše v pořádku ale nějak mi to nepomáhá. Nerada bych ho ztratila!

Není tady

#4 19. 8. 2011 16:16

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Porad nevim, CIM si vztah "pokazila"... Pritel TO asi vi, kdyz rikas, ze jsi mu TO rekla, a pokud TO bylo neco závažného, a on ti to jakoby odpustil, nebo pochopil, a uklidnuje te, ze je vse vporadku... nabyvam z toho dojmu, ze se snazis vec zvelicit, nebo prekroutit, nebo si ji spatne vysvetlujes... bozinku, jak mam radit a rozebirat neco, co nevim, CO JE? Rada bych, ale takhle hypoteticky to opravdu nelze...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#5 21. 8. 2011 23:25

Horselady
♥♥-----

Calimero, myslím si, že je dobře, že se svým partnerem o svých pocitech mluvíš. Prohlubujete si tak vztah, alespoń vidíš, že se tvúj přítel jen tak něčeho špatného nezalekne, že v něm mᚠoporu pro hnusné chvíle v životě. To je velmi důležité, obzvl᚝ plánujete-li děti. A co vlastně ty vaše plány-už jste některý z nich uskutečnili? Pokud ne, ryhle na tom zapracujte, uvidíš, že se pak vᚠvztah posune do další příjemné roviny. wink

Není tady

#6 22. 8. 2011 0:02

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Byla to láska jako trám. smile taky jsem si myslel, že celé léto bude svítit sluníčko, pohodička a ono je převážně zataženo. No ale prý má být opět hezky. smile

Láska je konkrétnímu člověku, jak to popisuješ v prvním příspěvku, je ještě ego. Prožít štĄastný život ve dvou jako v nějakém romantickém filmu, mi přišlo. Nᚠživot je jako film, můžeme jej prožít ve dvou, ale jako herci máme jinou hlavní roli... Upřímně si myslím, že to moc prožíváš.

Není tady

#7 22. 8. 2011 6:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

A miluješ ho ? Nebo to byla jen zamilovanost ,která pomalu vyprchává?
Nevymlouvej se na to, že si mu řekla co cítíš, to dle mého není příčina toho, že mᚠvýčitky. Já bych řekla, že už si ve vztahu jen tak, třeba proto,aby si nebyla sama?
MMCh - cítíš ještě vášeň?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#8 22. 8. 2011 17:00

legitim
♥♥-----

Moc resis...asi te vztah nudi, treba jste spolu prilis casto...ale vysledek je, ze se patlas a patlas.
Lepsi by bylo si nekam vyrazi s kamoskama a uvidis, pokud ti bude chybet..a asi bude...vrhnes se k nemu abude si o "cem" povidat...
Proste si to kazis, tim jak to resis...takhle to pusobi na me....

Není tady

#9 23. 8. 2011 12:51

Calimero30
♥♥-----

Horselady napsal(a):

Calimero, myslím si, že je dobře, že se svým partnerem o svých pocitech mluvíš. Prohlubujete si tak vztah, alespoń vidíš, že se tvúj přítel jen tak něčeho špatného nezalekne, že v něm mᚠoporu pro hnusné chvíle v životě. To je velmi důležité, obzvl᚝ plánujete-li děti. A co vlastně ty vaše plány-už jste některý z nich uskutečnili? Pokud ne, ryhle na tom zapracujte, uvidíš, že se pak vᚠvztah posune do další příjemné roviny. wink

Horselady, myslím, že mᚠpravdu ohledně těch plánů. Zatím se nám nepovedlo žádný z nich uskutečnit, hlavně kvůli financím. Myslím, že by se také spousta věcí tímto mohla změnit. Začneme něco nového a já třeba přestanu přemýšlet o "blbostech". V příteli mám vážně oporu, úplně ve všem. Pořád mi říká, že všechno spolu zvládneme. Miluje mě nade vše, to vím a proto mě mrzí, že jsem taková protivná. Já pořád vzpomínám na to co bylo mezi námi na začátku, jak to bylo krásné a je mi smutno z toho, že už to teď takové není. Bez přítele si život neumím představit ale to moje věčné přemýšlení mě ubíjí a i nᚠvztah. Nejhorší je to vždy večer, to to na mě nejvíc padá sad

Není tady

#10 23. 8. 2011 13:00

Calimero30
♥♥-----

legitim napsal(a):

Moc resis...asi te vztah nudi, treba jste spolu prilis casto...ale vysledek je, ze se patlas a patlas.
Lepsi by bylo si nekam vyrazi s kamoskama a uvidis, pokud ti bude chybet..a asi bude...vrhnes se k nemu abude si o "cem" povidat...

Děkuji za názor. Je pravda, že nyní jsme spolu s přítelem už měsíc a půl pořád spolu, každý den. Dříve jsme se viděli pouze 2x týdně jelikož jsme každý z jiného města a vše bylo super. Moc jsem se těšila až mi zavolá, napíše, až přijede a konečně budeme spolu. Přítele miluji, jen tím svým věčným přemýšlením a rozebíráním všeho co jsme zažili a co si kdy řekli jsem trochu znejistěla sad
Byla jsem absolutně šastná a nechápu jak teď najednou můžu pochybovat.......

Není tady

#11 23. 8. 2011 13:41

Calimero30
♥♥-----

Calimero30 napsal(a):

legitim napsal(a):

Děkuji za názor. Je pravda, že nyní jsme spolu s přítelem už měsíc a půl pořád spolu, každý den. Dříve jsme se viděli pouze 2x týdně jelikož jsme každý z jiného města a vše bylo super. Moc jsem se těšila až mi zavolá, napíše, až přijede a konečně budeme spolu. Přítele miluji, jen tím svým věčným přemýšlením a rozebíráním všeho co jsme zažili a co si kdy řekli jsem trochu znejistěla sad
Byla jsem absolutně šastná a nechápu jak teď najednou můžu pochybovat.......

Změna mých pocitů přišla z hodiny na hodinu. Chápala bych to kdybych třeba byla nespokojená už delší dobu a přišlo to postupně. Byla jsem usměvavá, přítel říkal, že ze mě štěstí jen září. Jeden den jsem se šla koupat, začala přemýšlet o tom, co mi od začátku našeho vztahu psával a jednu větu špatně pochopila a od té doby to jde z kopce. Přítel mi vše vysvětlil, já už se touto osudovou větou netrápím ale stejně mi to trochu změnilo pohled na nᚠvztah. Přitom nešlo o žádnou nevěru, šlo pouze o mou domněnku ale já si všechno moc beru a pak na to dlouho myslím a rozebírám to ze všech úhlů pohledu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí