6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsme spolu s přítelem skoro 9 měsíců. Od začátku to byla láska jako trám, nemohli jsme bez sebe být, měli jsme spoustu velijakých plánů. Nyní mi přijde, e u nejsem tak moc zamilovaná jako na začátku zatím co přítel ano. Udělá pro mě první poslední a já pro něho také. Můj problém je, e o vem moc přemýlím, ve patné si hned beru osobně a často se mylenkami vracím na začátek naeho vztahu a vzpomínám jak to bylo nádherné. Je nám oběma 30, zatím spolu neijeme ale vechen volný čas trávíme spolu. On o mých pocitech ví a mě teď mrzí, e jsem mu ve řekla a mám výčitky z toho, e jsem ná vztah pokazila i kdy on mi říká, e jsem nic nepokazila. Co si o tom myslíte?
Není tady
Calimero30 napsal(a):
... Můj problém je, e o vem moc přemýlím, ve patné si hned beru osobně a často se mylenkami vracím na začátek naeho vztahu a vzpomínám jak to bylo nádherné....
No a?
Ve triceti, myslim, uz nejsi zadna pubertacka a tak bys mohla vedet, ze ta "uzasna boure pocitu a emoci" z prvnich dnu, kdy jste se jako par dali dohromady, pomine... a pracuje se dal na jinych hodnotach, nez jsou "neprekonatelni a neunavitelni motylci v brise" ...
Anebo, jestli doopravdy mas nejaky problem, ktery ten vas idylicky vztah promenil v nudu, tak to budes muset popsat podrobneji...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Calimero30 napsal(a):
... Můj problém je, e o vem moc přemýlím, ve patné si hned beru osobně a často se mylenkami vracím na začátek naeho vztahu a vzpomínám jak to bylo nádherné....
No a?
Ve triceti, myslim, uz nejsi zadna pubertacka a tak bys mohla vedet, ze ta "uzasna boure pocitu a emoci" z prvnich dnu, kdy jste se jako par dali dohromady, pomine... a pracuje se dal na jinych hodnotach, nez jsou "neprekonatelni a neunavitelni motylci v brise" ...
Anebo, jestli doopravdy mas nejaky problem, ktery ten vas idylicky vztah promenil v nudu, tak to budes muset popsat podrobneji...
ViktorkoM, děkuji za Tvůj názor. Problém je spí ve mě...... Mám pořád výčitky, e jsem se příteli se vím svěřila ohledně naeho vztahu, pokazila ho a e u to nikdy nebude jako dřív Trápí mě to ji více jak měsíc, dost jsem kvůli tomu brečela, to ví i přítel. Nemohu tuto mylenku prostě dostat z hlavy, bohuel On mě sice pořád uklidňuje e je ve v pořádku ale nějak mi to nepomáhá. Nerada bych ho ztratila!
Není tady
Porad nevim, CIM si vztah "pokazila"... Pritel TO asi vi, kdyz rikas, ze jsi mu TO rekla, a pokud TO bylo neco závaného, a on ti to jakoby odpustil, nebo pochopil, a uklidnuje te, ze je vse vporadku... nabyvam z toho dojmu, ze se snazis vec zvelicit, nebo prekroutit, nebo si ji spatne vysvetlujes... bozinku, jak mam radit a rozebirat neco, co nevim, CO JE? Rada bych, ale takhle hypoteticky to opravdu nelze...
Není tady
Calimero, myslím si, e je dobře, e se svým partnerem o svých pocitech mluví. Prohlubujete si tak vztah, alespoń vidí, e se tvúj přítel jen tak něčeho patného nezalekne, e v něm má oporu pro hnusné chvíle v ivotě. To je velmi důleité, obzvlá plánujete-li děti. A co vlastně ty vae plány-u jste některý z nich uskutečnili? Pokud ne, ryhle na tom zapracujte, uvidí, e se pak vá vztah posune do dalí příjemné roviny.
Není tady
Byla to láska jako trám. taky jsem si myslel, e celé léto bude svítit sluníčko, pohodička a ono je převáně zataeno. No ale prý má být opět hezky.
Láska je konkrétnímu člověku, jak to popisuje v prvním příspěvku, je jetě ego. Proít tĄastný ivot ve dvou jako v nějakém romantickém filmu, mi přilo. Ná ivot je jako film, můeme jej proít ve dvou, ale jako herci máme jinou hlavní roli... Upřímně si myslím, e to moc proívá.
Není tady
A miluje ho ? Nebo to byla jen zamilovanost ,která pomalu vyprchává?
Nevymlouvej se na to, e si mu řekla co cítí, to dle mého není příčina toho, e má výčitky. Já bych řekla, e u si ve vztahu jen tak, třeba proto,aby si nebyla sama?
MMCh - cítí jetě váeň?
Není tady
Moc resis...asi te vztah nudi, treba jste spolu prilis casto...ale vysledek je, ze se patlas a patlas.
Lepsi by bylo si nekam vyrazi s kamoskama a uvidis, pokud ti bude chybet..a asi bude...vrhnes se k nemu abude si o "cem" povidat...
Proste si to kazis, tim jak to resis...takhle to pusobi na me....
Není tady
Horselady napsal(a):
Calimero, myslím si, e je dobře, e se svým partnerem o svých pocitech mluví. Prohlubujete si tak vztah, alespoń vidí, e se tvúj přítel jen tak něčeho patného nezalekne, e v něm má oporu pro hnusné chvíle v ivotě. To je velmi důleité, obzvlá plánujete-li děti. A co vlastně ty vae plány-u jste některý z nich uskutečnili? Pokud ne, ryhle na tom zapracujte, uvidí, e se pak vá vztah posune do dalí příjemné roviny.
Horselady, myslím, e má pravdu ohledně těch plánů. Zatím se nám nepovedlo ádný z nich uskutečnit, hlavně kvůli financím. Myslím, e by se také spousta věcí tímto mohla změnit. Začneme něco nového a já třeba přestanu přemýlet o "blbostech". V příteli mám váně oporu, úplně ve vem. Pořád mi říká, e vechno spolu zvládneme. Miluje mě nade ve, to vím a proto mě mrzí, e jsem taková protivná. Já pořád vzpomínám na to co bylo mezi námi na začátku, jak to bylo krásné a je mi smutno z toho, e u to teď takové není. Bez přítele si ivot neumím představit ale to moje věčné přemýlení mě ubíjí a i ná vztah. Nejhorí je to vdy večer, to to na mě nejvíc padá
Není tady
legitim napsal(a):
Moc resis...asi te vztah nudi, treba jste spolu prilis casto...ale vysledek je, ze se patlas a patlas.
Lepsi by bylo si nekam vyrazi s kamoskama a uvidis, pokud ti bude chybet..a asi bude...vrhnes se k nemu abude si o "cem" povidat...
Proste si to kazis, tim jak to resis...takhle to pusobi na me....
Děkuji za názor. Je pravda, e nyní jsme spolu s přítelem u měsíc a půl pořád spolu, kadý den. Dříve jsme se viděli pouze 2x týdně jeliko jsme kadý z jiného města a ve bylo super. Moc jsem se těila a mi zavolá, napíe, a přijede a konečně budeme spolu. Přítele miluji, jen tím svým věčným přemýlením a rozebíráním veho co jsme zaili a co si kdy řekli jsem trochu znejistěla
Byla jsem absolutně astná a nechápu jak teď najednou můu pochybovat.......
Není tady
Calimero30 napsal(a):
legitim napsal(a):
Proste si to kazis, tim jak to resis...takhle to pusobi na me....Děkuji za názor. Je pravda, e nyní jsme spolu s přítelem u měsíc a půl pořád spolu, kadý den. Dříve jsme se viděli pouze 2x týdně jeliko jsme kadý z jiného města a ve bylo super. Moc jsem se těila a mi zavolá, napíe, a přijede a konečně budeme spolu. Přítele miluji, jen tím svým věčným přemýlením a rozebíráním veho co jsme zaili a co si kdy řekli jsem trochu znejistěla
Byla jsem absolutně astná a nechápu jak teď najednou můu pochybovat.......
Změna mých pocitů přila z hodiny na hodinu. Chápala bych to kdybych třeba byla nespokojená u delí dobu a přilo to postupně. Byla jsem usměvavá, přítel říkal, e ze mě těstí jen září. Jeden den jsem se la koupat, začala přemýlet o tom, co mi od začátku naeho vztahu psával a jednu větu patně pochopila a od té doby to jde z kopce. Přítel mi ve vysvětlil, já u se touto osudovou větou netrápím ale stejně mi to trochu změnilo pohled na ná vztah. Přitom nelo o ádnou nevěru, lo pouze o mou domněnku ale já si vechno moc beru a pak na to dlouho myslím a rozebírám to ze vech úhlů pohledu.
Není tady