Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 17. 8. 2011 10:33

Sirael
♥♥♥----

Jak nejdelší dobu jste byly bez vztahu a jak jste to zvladaly???

kolik vam je?
jakou nejdelsi dobu jste byly samy?
jak jste se vyrovnavali s rozchodem?
co jini muzi, byl zajem a odmitaly jste, nebo absolutni nezajem?
myslely jste si, ze zustanete uz nadobro samy a jak to dopadlo?
jak jste vyuzivaly casu bez partnera?
co vam chybelo nejvic?
bez ceho jste se naopak v pohode obesly?
co sex, jaky byl v tom obdobi vas apetit, chut, myslenky na to?
nasli jste si pak partnera, ze uz jste to chtely prolomit nebo to prislo samo?

jaky mate celkove nazor na samotu a dobu mezi rozchodem a zacatkem noveho vztahu?

Není tady

#2 17. 8. 2011 10:56

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak nejdelší dobu jste byly bez vztahu a jak jste to zvladaly???

No, asi je to otázka pro mladé ženy, ale i tak odpovím:
Jsem bez vztahu 6 let. S rozchodem (po 27 letech) jsem se nevyrovnala dodnes, ale už nebrečím každý večer, jen občas. Neznám žádné jiné muže, ani je nemám kolem sebe v práci či jinde, takže zájem je nulový. Myslím si, že zůstanu už nadobro sama, jsem o tom přesvědčená na 99,9%. Času bez partnera nevyužívám nijak, jen se snažím normálně žít - číst si, chodit na procházky, jezdit na dovolené, chodit do kina, do divadla, cvičit, plavat, třeba se válet v posteli. Na sex naštěstí chu nemám, beru antidepresiva, které mi vzaly veškerou schopnost vzrušení. Na poslední otázku nemohu odpovědět.
Je mi 52 let.

Není tady

#3 17. 8. 2011 11:43

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Je mi 41 let.Vztah jsem zadny nemela 12 let.S rozchodem jsem se vyrovnavala velmi tezko.Trvalo me to mozna 6 let.Pracovala jsem mezi zenama,nikam jsem nechodila.Ze zustanu sama jsem byla smirena.Pak jsem mela neco pres rok znamost a ta me nastartovala k dalsimu vztahu.Ted ziji skoro 3 roky s pritelem.
Nejvic me chybel blizky pritel se kterym se budu moc delit o vsedni starosti.Se kterym obcas vyrazim na prochazku a ne jen sedet doma jak jsem to mela driv.
Kdyz jsem byla sama byla to nejhorsi cast sveho zivota.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#4 19. 8. 2011 10:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Poldruha roka, po rozchode s bývalým partnerom - po 10 rokoch - a znášala som to dobre, lebo osm bola po tom rozchode ako paralyzovaná a presvedčneá, že všetci muži sú hajzli. Prešlo to až postupne a potom som mala jeden taký platonický, mierne tínedžerský vzah rodna a potom naopak hneď jeden búrlivý, neplatonický milenecký vzah. Tie dva vzahy ma vyliečili z predošlého vzahu a rozchodu. Všekto chce svoj čas, povedala by som.

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#5 19. 8. 2011 10:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vtedy som myslela, že som libido stratila už navždy, ale nebola to pravda... big_smile Číslo 5 žije a silnejšie ako predtým... Podža mňa čím ldhší - alebo intenzívnejší - vzah, tým dlhšia rekonvalescencia. Nechýblao mi vtedy vcelku nič a keď som mala pcoit, že mi chýba taká abstraktná "mužská energia", mala som práve skôr kamarátske vzahy. stolt Ten mileencký a partnerský prišiel až neskôr, až som sa zotavila.

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#6 19. 8. 2011 10:38

majkafa
Host

Sirael napsal(a):

kolik vam je?
co vam chybelo nejvic?

jaky mate celkove nazor na samotu a dobu mezi rozchodem a zacatkem noveho vztahu?

48 let
rok a půl
s rozvodem po 22 letech jsem se vyrovnávala těžko
jiní muži - jak kdy, někdy odmítala, někdy nezájem
pár vztahů na jednu noc z důvodu nedostatku sexu
čas bez partnera - rok léčení těžké deprese, po vyléčení stále využívám svůj volný čas k mým koníčkům
nejvíc mi chyběla blízkost a sex
v pohodě jsem se obešla bez hádek a kompromisů
Samota v pohodě, líbí se mi. Můj život nestojí a nepadá s tím, jestli mám nebo nemám partnera.
Už jsem zmoudřela. big_smile
Nemám problém jít sama do divadla, kina, na koncert, na výlet, na dovolenou - byla jsem v Izraeli a Jordánsku sama, "jen" s cestovkou, a chystám se zase, moc se mi to líbilo, perfektně jsem si odpočinula.
Mám skoro 3 roky s přestávkami vztah se ženatým mužem, o 10 let mladším, miluji ho a je mi s n ím hezky.

#7 1. 9. 2011 20:10

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Sirael napsal(a):

kolik vam je?
co vam chybelo nejvic?

32 let
rok a půl
těžce, protože jsem zůstala sama s dcerou a bývalý dělal naschvály
jednoho jsem vyhodila(byl to vyžírka) a druhý to ukončil sám, ale byl v poho a dodnes jsme přátelé
tak čerstvě po rozchodu asi jo, pak jsem byla ráda a poznávala jiné lidi...
hlavně péčí o dceru, sebevzděláváním a cestováním
asi nic
bez citového upíra
já takové věci neřeším
přišlo to samo
samota není špatná, lepší je být sám, než být s člověkem, který mi nevyhovuje...

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#8 20. 9. 2011 11:19

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Byla jsem sama pres 10 let. Ted jsem se znova vdala.
Stejne to bylo narocne obdobi, mela jsem starosti predevsim financniho razu, vse si clovek sam plati, samozrejme a musi na to vydelat. BM takove problemy nemel.

Zpocatku, kvuli domacimu nasili, jsem citila psychicky odpor k muzum. Nekolik let pak jsem se zamilovala. Ale s malymi detmi byl vztah vyloucen. Nedostatek sexu me vubec nevadil. Vadilo me , ze se na me lidi blbe divaji, ze jako chci byt sama, kdo vi co jsem...panove se nabizeli stale. usch Ukazali se jako primitivove.

jak jsem vyuzivala casu? Chodila jsem do prace, 10 hod denne bezne, k tomu domacnost. Volne mi bylo, kdyz jsem vedela , ze jsem zavisla jen na sobe a co si neudelam to nemam. UZIVALA JSEM si toho, ze si mohu zarizovat byt, koupit  veci co jsem chtela, jet kam chci....apod.

Partnera jsem si nasla po rozchodu s jednim prikladne ubohym zbabelcem.

Tehdy jsem si rekla, dikybohu tohle mam za sebou. A ted mam bajecneho, mladsiho, krasneho a zodpovedneho cloveka. A to za manzela. hjarta

Dneska ma narozky.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí