27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
kolik vam je?
jakou nejdelsi dobu jste byly samy?
jak jste se vyrovnavali s rozchodem?
co jini muzi, byl zajem a odmitaly jste, nebo absolutni nezajem?
myslely jste si, ze zustanete uz nadobro samy a jak to dopadlo?
jak jste vyuzivaly casu bez partnera?
co vam chybelo nejvic?
bez ceho jste se naopak v pohode obesly?
co sex, jaky byl v tom obdobi vas apetit, chut, myslenky na to?
nasli jste si pak partnera, ze uz jste to chtely prolomit nebo to prislo samo?
jaky mate celkove nazor na samotu a dobu mezi rozchodem a zacatkem noveho vztahu?
Není tady
No, asi je to otázka pro mladé eny, ale i tak odpovím:
Jsem bez vztahu 6 let. S rozchodem (po 27 letech) jsem se nevyrovnala dodnes, ale u nebrečím kadý večer, jen občas. Neznám ádné jiné mue, ani je nemám kolem sebe v práci či jinde, take zájem je nulový. Myslím si, e zůstanu u nadobro sama, jsem o tom přesvědčená na 99,9%. Času bez partnera nevyuívám nijak, jen se snaím normálně ít - číst si, chodit na procházky, jezdit na dovolené, chodit do kina, do divadla, cvičit, plavat, třeba se válet v posteli. Na sex natěstí chu nemám, beru antidepresiva, které mi vzaly vekerou schopnost vzruení. Na poslední otázku nemohu odpovědět.
Je mi 52 let.
Není tady
Je mi 41 let.Vztah jsem zadny nemela 12 let.S rozchodem jsem se vyrovnavala velmi tezko.Trvalo me to mozna 6 let.Pracovala jsem mezi zenama,nikam jsem nechodila.Ze zustanu sama jsem byla smirena.Pak jsem mela neco pres rok znamost a ta me nastartovala k dalsimu vztahu.Ted ziji skoro 3 roky s pritelem.
Nejvic me chybel blizky pritel se kterym se budu moc delit o vsedni starosti.Se kterym obcas vyrazim na prochazku a ne jen sedet doma jak jsem to mela driv.
Kdyz jsem byla sama byla to nejhorsi cast sveho zivota.
Není tady
Poldruha roka, po rozchode s bývalým partnerom - po 10 rokoch - a znáala som to dobre, lebo osm bola po tom rozchode ako paralyzovaná a presvedčneá, e vetci mui sú hajzli. Prelo to a postupne a potom som mala jeden taký platonický, mierne tínederský vzah a potom naopak hneď jeden búrlivý, neplatonický milenecký vzah. Tie dva vzahy ma vyliečili z predolého vzahu a rozchodu. Vekto chce svoj čas, povedala by som.
Není tady
Vtedy som myslela, e som libido stratila u navdy, ale nebola to pravda... Číslo 5 ije a silnejie ako predtým... Podža mňa čím ldhí - alebo intenzívnejí - vzah, tým dlhia rekonvalescencia. Nechýblao mi vtedy vcelku nič a keď som mala pcoit, e mi chýba taká abstraktná "muská energia", mala som práve skôr kamarátske vzahy.
Ten mileencký a partnerský priiel a neskôr, a som sa zotavila.
Není tady
Sirael napsal(a):
kolik vam je?
co vam chybelo nejvic?
jaky mate celkove nazor na samotu a dobu mezi rozchodem a zacatkem noveho vztahu?
48 let
rok a půl
s rozvodem po 22 letech jsem se vyrovnávala těko
jiní mui - jak kdy, někdy odmítala, někdy nezájem
pár vztahů na jednu noc z důvodu nedostatku sexu
čas bez partnera - rok léčení těké deprese, po vyléčení stále vyuívám svůj volný čas k mým koníčkům
nejvíc mi chyběla blízkost a sex
v pohodě jsem se obela bez hádek a kompromisů
Samota v pohodě, líbí se mi. Můj ivot nestojí a nepadá s tím, jestli mám nebo nemám partnera.
U jsem zmoudřela.
Nemám problém jít sama do divadla, kina, na koncert, na výlet, na dovolenou - byla jsem v Izraeli a Jordánsku sama, "jen" s cestovkou, a chystám se zase, moc se mi to líbilo, perfektně jsem si odpočinula.
Mám skoro 3 roky s přestávkami vztah se enatým muem, o 10 let mladím, miluji ho a je mi s n ím hezky.
Sirael napsal(a):
kolik vam je?
co vam chybelo nejvic?
32 let
rok a půl
těce, protoe jsem zůstala sama s dcerou a bývalý dělal naschvály
jednoho jsem vyhodila(byl to vyírka) a druhý to ukončil sám, ale byl v poho a dodnes jsme přátelé
tak čerstvě po rozchodu asi jo, pak jsem byla ráda a poznávala jiné lidi...
hlavně péčí o dceru, sebevzděláváním a cestováním
asi nic
bez citového upíra
já takové věci neřeím
přilo to samo
samota není patná, lepí je být sám, ne být s člověkem, který mi nevyhovuje...
Není tady
Byla jsem sama pres 10 let. Ted jsem se znova vdala.
Stejne to bylo narocne obdobi, mela jsem starosti predevsim financniho razu, vse si clovek sam plati, samozrejme a musi na to vydelat. BM takove problemy nemel.
Zpocatku, kvuli domacimu nasili, jsem citila psychicky odpor k muzum. Nekolik let pak jsem se zamilovala. Ale s malymi detmi byl vztah vyloucen. Nedostatek sexu me vubec nevadil. Vadilo me , ze se na me lidi blbe divaji, ze jako chci byt sama, kdo vi co jsem...panove se nabizeli stale. Ukazali se jako primitivove.
jak jsem vyuzivala casu? Chodila jsem do prace, 10 hod denne bezne, k tomu domacnost. Volne mi bylo, kdyz jsem vedela , ze jsem zavisla jen na sobe a co si neudelam to nemam. UZIVALA JSEM si toho, ze si mohu zarizovat byt, koupit veci co jsem chtela, jet kam chci....apod.
Partnera jsem si nasla po rozchodu s jednim prikladne ubohym zbabelcem.
Tehdy jsem si rekla, dikybohu tohle mam za sebou. A ted mam bajecneho, mladsiho, krasneho a zodpovedneho cloveka. A to za manzela.
Dneska ma narozky.
Není tady
Stránky: 1