Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1101 3. 1. 2012 22:21

majkafa
Host

Re: CHAT : Skuhrací chlívek XII.

U nás se to zklidnilo až po té, co se syn v březnu odstěhoval. Poslední dobou, vlastně už několik měsíců je u mě několikrát týdně, skvěle se s ním povídá, je z něj moudrý mladý muž. Ale třeba před rokem na Vánoce byl na zabití, i dcera z něj byla hotová.

#1102 4. 1. 2012 7:19

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

tak dlouho ? to jste mě ale vůbec neuklidnily, čekala jsem, že se to tak v těch 17 - 18 začne lámat ..
to s ním nevydržím madmad

Vydrzis,vydrzela kazda. lol

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1103 4. 1. 2012 7:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Přidávám se do klubu matek pubertálních synů. Někdy to je u nás fakt na pěst. dumbom Jenže to stejně nepomůže. Oni maj svůj rozum a cítí se tak dospěle.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1104 4. 1. 2012 7:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Klídek, kočky... i když to teď tak nevypadá, oni vyrostou a zklidní se... Teda aspoň valná většina z nich http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1105 4. 1. 2012 17:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

neskutečně mě vytáčí a sere děcko. ještě před půl rokem jsem si říkala, že ta puberta není tak strašná, teď bych ho nejradši přetrhla jako hada. mám ho plný zuby, bože jak dlouho bude tohle ještě trvat roll

přejde to wink .
neřeš wink

Není tady

#1106 4. 1. 2012 19:02

haiel
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

tak dlouho ? to jste mě ale vůbec neuklidnily, čekala jsem, že se to tak v těch 17 - 18 začne lámat ..
to s ním nevydržím madmad

U nás to zatím vypadá tak, že v těch 17 - 18 to teprve nabralo pořádný grády. Stav prozatím neměnný. usch

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí