|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
U nás se to zklidnilo až po té, co se syn v březnu odstěhoval. Poslední dobou, vlastně už několik měsíců je u mě několikrát týdně, skvěle se s ním povídá, je z něj moudrý mladý muž. Ale třeba před rokem na Vánoce byl na zabití, i dcera z něj byla hotová.
PPavlaa napsal(a):
tak dlouho ? to jste mě ale vůbec neuklidnily, čekala jsem, že se to tak v těch 17 - 18 začne lámat ..
to s ním nevydržím
Vydrzis,vydrzela kazda. 
Není tady
Přidávám se do klubu matek pubertálních synů. Někdy to je u nás fakt na pěst.
Jenže to stejně nepomůže. Oni maj svůj rozum a cítí se tak dospěle.
Není tady
Klídek, kočky... i když to teď tak nevypadá, oni vyrostou a zklidní se... Teda aspoň valná většina z nich 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
neskutečně mě vytáčí a sere děcko. ještě před půl rokem jsem si říkala, že ta puberta není tak strašná, teď bych ho nejradši přetrhla jako hada. mám ho plný zuby, bože jak dlouho bude tohle ještě trvat
přejde to
.
neřeš 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak dlouho ? to jste mě ale vůbec neuklidnily, čekala jsem, že se to tak v těch 17 - 18 začne lámat ..
to s ním nevydržím
U nás to zatím vypadá tak, že v těch 17 - 18 to teprve nabralo pořádný grády. Stav prozatím neměnný. 
Není tady