|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jaku napsal(a):
helena napsal(a):
díky za ironicku lichotku,ale fakt se mi toihle nikdy nestalo a jsem ráda,že nepatřím mezi ty,co se jim to stává,protože to hlt sspenězi jaksi neumí.Navíc jsem nikdy dobíjecí kartu neměla.
Mňo - když nemám auto, taky se mi nemůže stát, že klekne v tom nejnevhodnějším okamžiku, že?![]()
Jinak mi prosím vysvětli, jak došlý kredit souvisí s neuměním zacházet s penězi.Přímým a vypovídajícím důsledkem špatného hospodaření s penězi je také to,když vydělavající dospělý člověk si nemůže zavolat ze svého mobilu,protože n e m á na kredit a musí to za něj řešit matka.To je mnohem víc na povážnou,než když další matka zkontroluje synovu op.
A keď MÁ trebárs tých pár kačiek na kredit, ale nemôže si ho dobiť z iného dôvodu?
Kua, ty si tvrdohlavá skoro ako ja - ale obe vieme prd makový o reálnej situácii. 
Není tady
dusička napsal(a):
Já jsem se ted rozseděla u tv - u posledního rozloučení s V. Havlem. A fakt už na to prdím, poklidím jen vytahaný hračky, upeču vánočka (těsto mi kyne) mám tu dva bílky, chtěla jsem ještě kokosky na rychlo. Ale nevím. Nemám náladu.
Už chci jen relaxovat a věnovat se holce. Ted šli ven ,tak mám chvilku pro sebe.
A tak si říkám, proč já se stresuju. Ale ta hádka neměla nic společnýho s bordelem,s úklidem, s alkoholem.
Ale s tím, že někdo nedodržel slib a taky neupřímnost a vyčůranost. Což mě bolí.
jasně relaxuj, my už vánočku sežrali a v obchodě nemají droždí
.
Není tady
tak to by mě taky bolelo. od blízkých to vůbec zamrzí.
mě se letos ta vánočka kapku rozjela 
Není tady

Mama má angínu, ale trvá na dodržaní urpaotvnaia, nákupu, varenia, pečenia, žrdála,
to zas budú stresy. Nevie povedať, čo mám kúpiť alebo urobiť, ale už preventívne je nasraná, že neurobím tak nejako sama, čo ona odo mňa očakáva. Doriti aj s očakávaniami!
Není tady
Selima napsal(a):
Mama má angínu, ale trvá na dodržaní urpaotvnaia, nákupu, varenia, pečenia, žrdála,
to zas budú stresy. Nevie povedať, čo mám kúpiť alebo urobiť, ale už preventívne je nasraná, že neurobím tak nejako sama, čo ona odo mňa očakáva. Doriti aj s očakávaniami!
Seli - já vím, ono je to spíš k pláči, ale ted si mě rozesmála 
Není tady
Selima napsal(a):
jako by jsi psala o mě 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Vlaďka napsal(a):
Jaku, fakt se na to vykašli. Selima a PPavla dík
Víte co se mi včera stalo? To teda není na skuhrací, spíš na ten o potěšení, no ale stejně. Po třech letech se mi ozvali policajti. Vykradli nám kdysi hrob a ukradli urny. A teď mi našli babičkuMusím to říct mamce a taky se mi to nechce řešit o vánocích. Už se tak nějak smířila s tím, že je urna pryč, a teď bych jí měla říct, že v úterý po svátcích si ji jdu na kriminálku vyzvednout.
proč proboha někdo krade něčí urnu
Protože měly měděný obaly a někteří idioti ve sběrnách to od nich koupí. Vnitřky - takový ty schránky s popelem - poházeli bůhví kde a dvě nám policajti vrátili asi po půl roce, no a tu třetí teď.
Není tady
Vánočku jsem právě vytáhla z trouby - manžel dělá výbornou
ještě se peče druhá pro rodiče.
Jaku, víš co, mám chuť napsat ti něco, po čem by mě zablokovali. Víš o té situaci h...o, tak do tak debilně nekomentuj. Nebudu to tady rozepisovat.
To že ty jsi dokonalá, neomylná, bohatá a vše převídající, jak vyplývá z většiny tvých komentářů neznamená, že na světě nejsou normální lidi. Kupodivu mladý a nezkušený, takže když mě požádá dítě o pomoc, tak mu jí poskytnu. Zbytek si už zařídil sám. No tak se třeba stavěj na hlavu, ale bohužel většina lidí by to podle mě udělala taky.
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Jaku, víš co, mám chuť napsat ti něco, po čem by mě zablokovali. Víš o té situaci h...o, tak do tak debilně nekomentuj. Nebudu to tady rozepisovat.
To že ty jsi dokonalá, neomylná, bohatá a vše převídající, jak vyplývá z většiny tvých komentářů neznamená, že na světě nejsou normální lidi. Kupodivu mladý a nezkušený, takže když mě požádá dítě o pomoc, tak mu jí poskytnu. Zbytek si už zařídil sám. No tak se třeba stavěj na hlavu, ale bohužel většina lidí by to podle mě udělala taky.
to víš, že je bohatá, když se dokáže soudit s vlastním otcem o pár šupů za energii, které stařík spotřebuje 
Není tady
Vlaďka napsal(a):
ÁÁÁle, mě to už nebaví. Mějte hezké vánoce, bohatého ježíška a ahoj všichni.
Nápodobně
.
Není tady

Jaku napsal(a):
helena napsal(a):
díky za ironicku lichotku,ale fakt se mi toihle nikdy nestalo a jsem ráda,že nepatřím mezi ty,co se jim to stává,protože to hlt sspenězi jaksi neumí.Navíc jsem nikdy dobíjecí kartu neměla.
Mňo - když nemám auto, taky se mi nemůže stát, že klekne v tom nejnevhodnějším okamžiku, že?![]()
Jinak mi prosím vysvětli, jak došlý kredit souvisí s neuměním zacházet s penězi.Přímým a vypovídajícím důsledkem špatného hospodaření s penězi je také to,když vydělavající dospělý člověk si nemůže zavolat ze svého mobilu,protože n e m á na kredit a musí to za něj řešit matka.To je mnohem víc na povážnou,než když další matka zkontroluje synovu op.
Velmi chytrý (omlouvám se ironii)
Jaku, není to na pováženou, ono chvilku trvá se naučit hospodařit. To, že ty to (možná) umíš, nebo prostě peníze řešit nemusíš, neznamená, že někdo to nemá jinak.
Žádnej neumí všechno hned.
Ale je fajn, že sem taková dokonalost chodí 
Můj synek nemá kredit často a mně to vůbec netankuje, když můžu, pomůžu mu. A neřeším to. Nejsme holt tak dokonalí, jaku u Jaku.
Není tady
Vlaďka napsal(a):
nenech si kazit předvánoční náladu. přece se nenecháš otrávit 
Není tady

aprill napsal(a):
Vlaďka napsal(a):
To že ty jsi dokonalá, neomylná, bohatá a vše převídající, jak vyplývá z většiny tvých komentářů neznamená, že na světě nejsou normální lidi. Kupodivu mladý a nezkušený, takže když mě požádá dítě o pomoc, tak mu jí poskytnu. Zbytek si už zařídil sám. No tak se třeba stavěj na hlavu, ale bohužel většina lidí by to podle mě udělala taky.to víš, že je bohatá, když se dokáže soudit s vlastním otcem o pár šupů za energii, které stařík spotřebuje
To by mi byla hanba, soudit se s rodičema o pár korun, hanba blejt.
Není tady
Modroočka napsal(a):
aprill napsal(a):
Vlaďka napsal(a):
To že ty jsi dokonalá, neomylná, bohatá a vše převídající, jak vyplývá z většiny tvých komentářů neznamená, že na světě nejsou normální lidi. Kupodivu mladý a nezkušený, takže když mě požádá dítě o pomoc, tak mu jí poskytnu. Zbytek si už zařídil sám. No tak se třeba stavěj na hlavu, ale bohužel většina lidí by to podle mě udělala taky.to víš, že je bohatá, když se dokáže soudit s vlastním otcem o pár šupů za energii, které stařík spotřebuje
To by mi byla hanba, soudit se s rodičema o pár korun, hanba blejt.
holky, prd víme, co v tom všechno je nebo není. na jednu stranu se vám nelíbí, že ona o vlaďce prd ví a odsuzuje, na druhou děláte momentálně to samý a nikdo z nás nevidí do jejich rodiny, vztahů, minulosti, co proč, jak ..
Není tady

No, to je možný, Pavli. Ale ......
Není tady

Tak si jdu zaskuhrat, nemůžu usnout, je mi šíleně smutno, protože po téměř třech týdnech jsem v noci sama. Skoro tři týdny spolu tak nějak jakoby víceméně žijeme, přes týden u mě, protože u nás ve městě pracuje, víkendy jsme u něj. Dnes jel domů, něco potřeboval zařídit a zítra jede s kamarádem na hroby svých kamarádů, kteří se před několika lety zabili v autě, právě na Štědrý den. Přijede zítra v poledne. Musela jsem zůstat doma, protože jsem chystala salát, polívku a stromek, balila jsem dárky.
Tak si tady smutním, chybí mi jeho dech, jeho vůně, chybí mi on.
Není tady
Modroočko 
Já jsem zjistila, že až přejde čas, až (jestli) se zamilovanost přetaví v lásku, přestanu smutnit, protože je se mnou stále, i když ne vždy fyzicky.
Modroočko, i takovéhle smutnění, jaké jsi dnes v noci měla, je krásné, bolněkrásné, zvláště když vidíme jeho konec v dohlednu, viď? 
očko, co to je todleto .. si měla postel jednou sama pro sebe, mohla ses rozvalovat, dyť ho máš zase zpátky coby dup ..
Není tady
Kruciš... zase mě vytočila Česká pošta... dacani líný...
šmudly neschopný... 
Není tady
neskutečně mě vytáčí a sere děcko. ještě před půl rokem jsem si říkala, že ta puberta není tak strašná, teď bych ho nejradši přetrhla jako hada. mám ho plný zuby, bože jak dlouho bude tohle ještě trvat 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
neskutečně mě vytáčí a sere děcko. ještě před půl rokem jsem si říkala, že ta puberta není tak strašná, teď bych ho nejradši přetrhla jako hada. mám ho plný zuby, bože jak dlouho bude tohle ještě trvat
U nas od 13 let,ted je mu 20 a trva stale....
Není tady
mému synovi začala v 11 (to jsme byli předvolání na obecní úřad kvůli tomu, co provedl) a ještě minulý rok ve 22 tomu nebyl konec. Teď se mi zdá, že už snad jo, tak doufám, že se nemýlím.

helena napsal(a):
Kruciš... zase mě vytočila Česká pošta... dacani líný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif šmudly neschopný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif
Tak na naší poště nyní po několika letech zrušili lístečkový systém,že prý kvůli pomalému odbavování lidí - no ty mají teda postřeh!!Tak ted už zas budoou muset baby upřepážek fakt zrychlit,když nad nima bude někdo postávat,ne že si zazvonili až si vyndaj suchý z nosu a do té doby předstíraly práci.
Není tady
tak dlouho ? to jste mě ale vůbec neuklidnily, čekala jsem, že se to tak v těch 17 - 18 začne lámat ..
to s ním nevydržím 

Není tady