Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1076 23. 12. 2011 14:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: CHAT : Skuhrací chlívek XII.

Jaku napsal(a):

helena napsal(a):

díky za ironicku lichotku,ale fakt se mi toihle nikdy nestalo a jsem ráda,že nepatřím mezi ty,co se jim to stává,protože to hlt sspenězi jaksi neumí.Navíc jsem nikdy dobíjecí kartu neměla.
Mňo - když nemám auto, taky se mi nemůže stát, že klekne v tom nejnevhodnějším okamžiku, že? vissla
Jinak mi prosím vysvětli, jak došlý kredit souvisí s neuměním zacházet s penězi. tongue

Přímým a vypovídajícím důsledkem špatného hospodaření s penězi je také to,když vydělavající dospělý člověk si nemůže zavolat ze svého mobilu,protože  n e m á   na kredit a musí to za něj řešit matka.To je mnohem víc na povážnou,než když další matka zkontroluje synovu op.

big_smile A keď MÁ trebárs tých pár kačiek na kredit, ale nemôže si ho dobiť z iného dôvodu? roll Kua, ty si tvrdohlavá skoro ako ja - ale obe vieme prd makový o reálnej situácii. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1077 23. 12. 2011 14:41

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

dusička napsal(a):

Já jsem se ted rozseděla u tv - u posledního rozloučení s V. Havlem. A fakt už na to prdím, poklidím jen vytahaný hračky, upeču vánočka (těsto mi kyne) mám tu dva bílky, chtěla jsem ještě kokosky na rychlo. Ale nevím. Nemám náladu.
Už chci jen relaxovat a věnovat se holce. Ted šli ven ,tak mám chvilku pro sebe.
A tak si říkám, proč já se stresuju. Ale ta hádka neměla nic společnýho s bordelem,s úklidem, s alkoholem.
Ale s tím, že někdo nedodržel slib a taky neupřímnost a vyčůranost. Což mě bolí.

jasně relaxuj, my už vánočku sežrali a v obchodě nemají droždí dumbom .

Není tady

#1078 23. 12. 2011 14:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak to by mě taky bolelo. od blízkých to vůbec zamrzí.

mě se letos ta vánočka kapku rozjela hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1079 23. 12. 2011 14:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mama má angínu, ale trvá na dodržaní urpaotvnaia, nákupu, varenia, pečenia, žrdála, roll to zas budú stresy. Nevie povedať, čo mám kúpiť alebo urobiť, ale už preventívne je nasraná, že neurobím tak nejako sama, čo ona odo mňa očakáva. Doriti aj s očakávaniami!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1080 23. 12. 2011 14:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Selima napsal(a):

Mama má angínu, ale trvá na dodržaní urpaotvnaia, nákupu, varenia, pečenia, žrdála, roll to zas budú stresy. Nevie povedať, čo mám kúpiť alebo urobiť, ale už preventívne je nasraná, že neurobím tak nejako sama, čo ona odo mňa očakáva. Doriti aj s očakávaniami!

Seli - já vím, ono je to spíš k pláči, ale ted si mě rozesmála lol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1081 23. 12. 2011 15:03

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

jako by jsi psala o mě vissla

Není tady

#1082 23. 12. 2011 15:43

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

PPavlaa napsal(a):

Vlaďka napsal(a):

Jaku, fakt se na to vykašli. Selima a PPavla dík smile

Víte co se mi včera stalo? To teda není na skuhrací, spíš na ten o potěšení, no ale stejně. Po třech letech se mi ozvali policajti. Vykradli nám kdysi hrob a ukradli urny. A teď  mi našli babičku sad Musím to říct mamce a taky se mi to nechce řešit o vánocích. Už se tak nějak smířila s tím, že je urna pryč, a teď bych jí měla říct, že v úterý po svátcích si ji jdu na kriminálku vyzvednout.

proč proboha někdo krade něčí urnu vavava

Protože měly měděný obaly a někteří idioti ve sběrnách to od nich koupí. Vnitřky - takový ty schránky s popelem - poházeli bůhví kde a dvě nám policajti vrátili asi po půl roce, no a tu třetí teď.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#1083 23. 12. 2011 15:50

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Vánočku jsem právě vytáhla z trouby - manžel dělá výbornou smile ještě se peče druhá pro rodiče.

Jaku, víš co, mám chuť napsat ti něco, po čem by mě zablokovali. Víš o té situaci h...o, tak do tak debilně nekomentuj. Nebudu to tady rozepisovat.
To že ty jsi dokonalá, neomylná, bohatá a vše převídající, jak vyplývá z většiny tvých komentářů neznamená, že na světě nejsou normální lidi. Kupodivu mladý a nezkušený, takže když mě požádá dítě o pomoc, tak mu jí poskytnu. Zbytek si už zařídil sám. No tak se třeba stavěj na hlavu, ale bohužel většina lidí by to podle mě udělala taky.

Není tady

#1084 23. 12. 2011 15:53

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Vlaďka napsal(a):

Vánočku jsem právě vytáhla z trouby - manžel dělá výbornou smile ještě se peče druhá pro rodiče.

Jaku, víš co, mám chuť napsat ti něco, po čem by mě zablokovali. Víš o té situaci h...o, tak do tak debilně nekomentuj. Nebudu to tady rozepisovat.
To že ty jsi dokonalá, neomylná, bohatá a vše převídající, jak vyplývá z většiny tvých komentářů neznamená, že na světě nejsou normální lidi. Kupodivu mladý a nezkušený, takže když mě požádá dítě o pomoc, tak mu jí poskytnu. Zbytek si už zařídil sám. No tak se třeba stavěj na hlavu, ale bohužel většina lidí by to podle mě udělala taky.

to víš, že je bohatá, když se dokáže soudit s vlastním otcem o pár šupů za energii, které stařík spotřebuje kapitulation

Není tady

#1085 23. 12. 2011 16:00

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ÁÁÁle, mě to už nebaví. Mějte hezké vánoce, bohatého ježíška a ahoj všichni.

Není tady

#1086 23. 12. 2011 16:02

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Vlaďka napsal(a):

ÁÁÁle, mě to už nebaví. Mějte hezké vánoce, bohatého ježíška a ahoj všichni.

Nápodobně wink .

Není tady

#1087 23. 12. 2011 16:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

helena napsal(a):

díky za ironicku lichotku,ale fakt se mi toihle nikdy nestalo a jsem ráda,že nepatřím mezi ty,co se jim to stává,protože to hlt sspenězi jaksi neumí.Navíc jsem nikdy dobíjecí kartu neměla.
Mňo - když nemám auto, taky se mi nemůže stát, že klekne v tom nejnevhodnějším okamžiku, že? vissla
Jinak mi prosím vysvětli, jak došlý kredit souvisí s neuměním zacházet s penězi. tongue

Přímým a vypovídajícím důsledkem špatného hospodaření s penězi je také to,když vydělavající dospělý člověk si nemůže zavolat ze svého mobilu,protože  n e m á   na kredit a musí to za něj řešit matka.To je mnohem víc na povážnou,než když další matka zkontroluje synovu op.

Velmi chytrý (omlouvám se ironii)
Jaku, není to na pováženou, ono chvilku trvá se naučit hospodařit. To, že ty to (možná) umíš, nebo prostě peníze řešit nemusíš, neznamená, že někdo to nemá jinak.
Žádnej neumí všechno hned.
Ale je fajn, že sem taková dokonalost chodí lol
Můj synek nemá kredit často a mně to vůbec netankuje, když můžu, pomůžu mu. A neřeším to. Nejsme holt tak dokonalí, jaku u Jaku.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1088 23. 12. 2011 16:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vlaďka napsal(a):

nenech si kazit předvánoční náladu. přece se nenecháš otrávit wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1089 23. 12. 2011 16:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Vlaďka napsal(a):

to víš, že je bohatá, když se dokáže soudit s vlastním otcem o pár šupů za energii, které stařík spotřebuje kapitulation

To by mi byla hanba, soudit se s rodičema o pár korun, hanba blejt.

Není tady

#1090 23. 12. 2011 16:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

aprill napsal(a):

Vlaďka napsal(a):

To by mi byla hanba, soudit se s rodičema o pár korun, hanba blejt.

holky, prd víme, co v tom všechno je nebo není. na jednu stranu se vám nelíbí, že ona o vlaďce prd ví a odsuzuje, na druhou děláte momentálně to samý a nikdo z nás nevidí do jejich rodiny, vztahů, minulosti, co proč, jak ..

Není tady

#1091 23. 12. 2011 16:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, to je možný, Pavli. Ale ......

Není tady

#1092 24. 12. 2011 0:12

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak si jdu zaskuhrat, nemůžu usnout, je mi šíleně smutno, protože po téměř třech týdnech jsem v noci sama. Skoro tři týdny spolu tak nějak jakoby víceméně žijeme, přes týden u mě, protože u nás ve městě pracuje, víkendy jsme u něj. Dnes jel domů, něco potřeboval zařídit a zítra jede s kamarádem na hroby svých kamarádů, kteří se před několika lety zabili v autě, právě na Štědrý den. Přijede zítra v poledne. Musela jsem zůstat doma, protože jsem chystala salát, polívku a stromek, balila jsem dárky.
Tak si tady smutním, chybí mi jeho dech, jeho vůně, chybí mi on.

Není tady

#1093 24. 12. 2011 7:39

majkafa
Host

Modroočko pussa

Já jsem zjistila, že až přejde čas, až (jestli) se zamilovanost přetaví v lásku, přestanu smutnit, protože je se mnou stále, i když ne vždy fyzicky.

Modroočko, i takovéhle smutnění, jaké jsi dnes v noci měla, je krásné, bolněkrásné, zvláště když vidíme jeho konec v dohlednu, viď? smile

#1094 24. 12. 2011 9:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

očko, co to je todleto .. si měla postel jednou sama pro sebe, mohla ses rozvalovat, dyť ho máš zase zpátky coby dup ..

Není tady

#1095 30. 12. 2011 11:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kruciš... zase mě vytočila Česká pošta... dacani líný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif šmudly neschopný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1096 3. 1. 2012 20:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

neskutečně mě vytáčí a sere děcko. ještě před půl rokem jsem si říkala, že ta puberta není tak strašná, teď bych ho nejradši přetrhla jako hada. mám ho plný zuby, bože jak dlouho bude tohle ještě trvat roll

Není tady

#1097 3. 1. 2012 21:52

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

neskutečně mě vytáčí a sere děcko. ještě před půl rokem jsem si říkala, že ta puberta není tak strašná, teď bych ho nejradši přetrhla jako hada. mám ho plný zuby, bože jak dlouho bude tohle ještě trvat roll

U nas od 13 let,ted je mu 20 a trva stale....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#1098 3. 1. 2012 21:54

majkafa
Host

mému synovi začala v 11 (to jsme byli předvolání na obecní úřad kvůli tomu, co provedl) a ještě minulý rok ve 22 tomu nebyl konec. Teď se mi zdá, že už snad jo, tak doufám, že se nemýlím.

#1099 3. 1. 2012 21:58

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Kruciš... zase mě vytočila Česká pošta... dacani líný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif šmudly neschopný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif

Tak na naší poště nyní po několika letech zrušili lístečkový systém,že prý kvůli pomalému odbavování lidí - no ty mají teda postřeh!!Tak ted už zas budoou muset baby upřepážek fakt zrychlit,když nad nima bude někdo postávat,ne že si  zazvonili až si vyndaj suchý z nosu a do té doby předstíraly práci.

Není tady

#1100 3. 1. 2012 22:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak dlouho ? to jste mě ale vůbec neuklidnily, čekala jsem, že se to tak v těch 17 - 18 začne lámat ..
to s ním nevydržím madmad

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí