Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 17. 8. 2011 7:55

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

CHAT : Skuhrací chlívek XII.

Pokračujeme zde ... smile

Není tady

#2 17. 8. 2011 8:08

majkafa
Host

Re: CHAT : Skuhrací chlívek XII.

Helena napsala:
Neznám ho, nic o něm nevím - tak jen všeobecně konstatuju, že někdo se vzteká, někdo je vulgární, někdo pláče nebo tříská talíře... no a jen někdo přijme s noblesou. Jsme lidé různé
Mmch - tobě slovo "buran" nepřijde jako nadávka?

heleno, ano, slovo buran jsem v tomto případě použila jako nadávku-no, spíš konstatování faktu. Nenašla jsem příhodnější slovo pro jeho chování. Ne vesnický buran. Ale buran.
Pan novinář se tvářil noblesně, ale už pár dní po seznámení jsem začala mít pocit, že vše je OK, jen toho alkoholu je větší než malé množství. Nesouvisí to s tím, že jsem do něj nebyla zamilovaná. Ale kdybych i byla, tohle by pro mě bylo dost varující.
No a včera alkohol ve spojení s mým sdělením sundal slupku noblesního novináře se spoustou znalostí, a zůstal jen buran.
Koukala jsem jako puk, jaký hnus z něj vypadl. va Jéje, to abych se bála, jak psala dusička, kdyby došlo ke konfliktu, co všechno bych najednou byla.

Upravil(a) majkafa (17. 8. 2011 8:13)

#3 17. 8. 2011 8:17

majkafa
Host

Dusičko, nic proti vesnickým buranům big_smile Však to já jsem taky. Mám pocit, že i kdybych si oblékla královskou róbu, pořád (jak zpívá Michal Tučný) dál slámu v botách mám. big_smile

#4 17. 8. 2011 8:34

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dusicko vim,ze kouri marihuanu,nevim kolik ta stoji,ale utratit 7 tisic za 14 dni me prijde hodne,kdyz si nic na sebe nekoupi a chodi jako hastros.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#5 17. 8. 2011 8:41

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

eremuruss napsal(a):

Dusicko vim,ze kouri marihuanu,nevim kolik ta stoji,ale utratit 7 tisic za 14 dni me prijde hodne,kdyz si nic na sebe nekoupi a chodi jako hastros.

Erem - když dává domů 3700Kč, 7000Kč utratil od výplaty - tak to má docela slušný příjem na mladýho kluka,který nemá žádnou praxi.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#6 17. 8. 2011 8:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Dusičko, nic proti vesnickým buranům big_smile Však to já jsem taky. Mám pocit, že i kdybych si oblékla královskou róbu, pořád (jak zpívá Michal Tučný) dál slámu v botách mám. big_smile

wink líbí se mi písničky od M.Tučnýho.
Je já bych tak seděla někde u táboráčku, chlapi by hráli na kytaru, hm

Není tady

#7 17. 8. 2011 8:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Erem - když dává domů 3700Kč, 7000Kč utratil od výplaty - tak to má docela slušný příjem na mladýho kluka,který nemá žádnou praxi.

Jo,ale jak ktery mesic v tomhle mel odpracovane 3 soboty.Jinak ma kolem 10 tisic.Co se tyce prace v zamestnani,tak si ho tam chvali,ze je moc sikovnej.Mistr to rikal memu pritelovi.Proc  by ne,kdyz doma nic neudela a je odpocatej.big_smile

Upravil(a) eremuruss (17. 8. 2011 8:53)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#8 17. 8. 2011 8:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Jo,ale jak ktery mesic v tomhle mel odpracovane 3 soboty.Jinak ma kolem 10 tisic.Co se tyce prace v zamestnani,tak si ho tam chvali,ze je moc sikovnej.Mistr to rikal memu pritelovi.Proc  by ne,kdyz doma nic neudela a je odpocatej.big_smile

eREM - to je fajn,že je kluk šikovnej , ted si vem,kdyby byl nemohlo, a měla by si ho doma a on o žádnou práci nezakopl a ani se nesnažil hledat. A navíc chodí i přesčas - má odpracovné tři soboty.
Erem - je pracovitý po Tobě, ty si sice moc neodpočneš, ale přitom v práci makáš.
Tak neříkej - že doma nic neudělá - co by jako podle tvého měl doma dělat?
Mmch - tak ho doma zaměstnej stolt

Není tady

#9 17. 8. 2011 9:06

javena
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Ach jo... válí se, je odpočatej... tak proto je šikovnej? va A jak, že to říkal mistr tvýmu příteli? Oni se znají, nebo se na mladýho informujete?
Bože, já dělám od osmnácti a mý rodiče v životě nenapadlo řešit, jak si stojím u šéfů. lol Jestli voni nejsou divný. wink Kluka mi nehledali, peníze nelustrovali...
Nechte toho kluka dejchat, probůh. hmm

Není tady

#10 17. 8. 2011 9:24

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

Ach jo... válí se, je odpočatej... tak proto je šikovnej? va A jak, že to říkal mistr tvýmu příteli? Oni se znají, nebo se na mladýho informujete?
Bože, já dělám od osmnácti a mý rodiče v životě nenapadlo řešit, jak si stojím u šéfů. lol Jestli voni nejsou divný. wink Kluka mi nehledali, peníze nelustrovali...
Nechte toho kluka dejchat, probůh. hmm

Pritel pracuje v tom podniku kde pracuje syn 25 let,takze je tam jak doma. S tema lidma se zna a sami prijdou za nim,ze kluk je sikovnej.Tuhle praci mu nasel pritel,ale podminka v tom podniku byla,ze bude delat prescasy.
Ja tak sikovna nejsem jako kluk,me trva dyl nez se zaucim.stolt

Není tady

#11 17. 8. 2011 9:26

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

eREM - to je fajn,že je kluk šikovnej , ted si vem,kdyby byl nemohlo, a měla by si ho doma a on o žádnou práci nezakopl a ani se nesnažil hledat. A navíc chodí i přesčas - má odpracovné tři soboty.
Erem - je pracovitý po Tobě, ty si sice moc neodpočneš, ale přitom v práci makáš.
Tak neříkej - že doma nic neudělá - co by jako podle tvého měl doma dělat?
Mmch - tak ho doma zaměstnej stolt

Treba,uz jen to,ze si odnese po sobe talir a spinavy pradlo do spiny.A ne pak jecet,ze nema co na sebe,ze vubec neperu.Pritom ja peru denne.tillfreds

Není tady

#12 17. 8. 2011 9:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Treba,uz jen to,ze si odnese po sobe talir a spinavy pradlo do spiny.A ne pak jecet,ze nema co na sebe,ze vubec neperu.Pritom ja peru denne
Erem - to přeci není tvoje chyba,že nemá co na sebe, když to nehodí do špíny. Proč se obhajuješ, že pereš denně.
Bych mu řekla - hm kamaráde to máš blbý,že nemáš co na sebe, ale máš ruce a špinavé prádlo patří do špíny lol
(párkrát jsem klukům nesebrala pohozené věci ,taky neměli co na sebe)
Jo a talíř zůstane u počítače vid?
A kvůli takovýmhle blbostem na sebe ječíte?
Přiděl mu i talíře, jinak nedostane najíst. A podepiš mu ho. lol

Upravil(a) dusička (17. 8. 2011 9:31)

Není tady

#13 17. 8. 2011 9:36

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Treba,uz jen to,ze si odnese po sobe talir a spinavy pradlo do spiny.A ne pak jecet,ze nema co na sebe,ze vubec neperu.Pritom ja peru denne
Erem - to přeci není tvoje chyba,že nemá co na sebe, když to nehodí do špíny. Proč se obhajuješ, že pereš denně.
Bych mu řekla - hm kamaráde to máš blbý,že nemáš co na sebe, ale máš ruce a špinavé prádlo patří do špíny lol
(párkrát jsem klukům nesebrala pohozené věci ,taky neměli co na sebe)
Jo a talíř zůstane u počítače vid?
A kvůli takovýmhle blbostem na sebe ječíte?
Přiděl mu i talíře, jinak nedostane najíst. A podepiš mu ho. lol

No,ono kdyz je u pocitace treba 5 sklenicek.Co jogurt to lzicka,talire.Tak jsme si kolikrat nemohli udelat ani kafe,protoze lzicka nebyla,.....

Upravil(a) eremuruss (17. 8. 2011 9:37)

Není tady

#14 17. 8. 2011 10:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A ne pak jecet,ze nema co na sebe,ze vubec neperu.
Hele, erem - a jak na jeho jekot reaguješ ty? Troufla bych si odhadnout, že buď na něj ječíš, že pereš denně, nebo tu špínu prostě posbíráš a hodíš do pračky... nebo se mejlím?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#15 17. 8. 2011 10:25

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Erem, tys byla u nás ? lol  resp. u našeho mladýho v pokoji ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#16 17. 8. 2011 10:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja sa ešte vrátim k tomu zavretému chlieviku: Nemylsím si, že by raz (až k tomu dospejú) nemohli deti ocneiť ot, že s aim rodičia vneovlai, že ich vychovlai (bez oľhadu na to, či spolu alebo kao smaoživitelia), ale vymáhať za to vďančosť mi príde tak nejako offtopic . Dieťa sa fakt na svet nepýtalo a to, že keď ho na svet privediem, tak sa oň v rámci svojcih možností PRIMERANE (t.j. inak kao smaoživbiteľka, smaozrejme) postaárm, mi príde ako samozrejmosť. Tú pani, vďkaa ktorej osm vychovávala mladého, považuje - vďakabohu - za výnimku a extrém... exisutjpci, ale fakt extrém.   
Okrem toho si mylsím, že syn eremuruss má nejakú zachladneú pubertu a až si raz (možno aj s jej pomiocou! usporiada vlasntý život, ešte príde a fkat jej poďakuje, lebo s odstupom pochopí, aké to oblo a čo preňho urobila. V omnetálnom stave občianskej vojny je ale podľa mňa smiešne to od neho čakať. Mmch, Erem podľa mňa svojou starosltivosťou a vnucovaním teplých jedál syna do úlohy "puberťáka vyhadzujúceho kopýtkami". Sama som sa - a po 30tke takto ocitla opäťv úlohe "neposlušného decka" len preto, že som po rozchode prišla o bývanie a so psom osm si nevedela násjť podnájom (a zdalo s ami to aj zbytočné, radšej osm si šetrila a našetirla základ na byt). Vždy je to o oboch stranách... Treba si sadnúť - keď je kľud, nie v hádke, a poropzrávať sa, hľadať nejaký kompromis....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#17 17. 8. 2011 10:30

holcina
♥♥♥♥♥♥-

A proč teda pereš? :-))) teda co ten kluk si dovolí to je síla. Do pokojů svých dětí chodím jen ve vyjímečných případech, prádlo peru jen co je v koši,ˇpopř. vypere kdo zrovna potřebuje. dělej mu dál služku, on na tebe občas zaječí a ty se polepšíš a příště určitě vyprané mít bude:-(

Není tady

#18 17. 8. 2011 10:38

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#19 17. 8. 2011 10:39

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Hele, erem - a jak na jeho jekot reaguješ ty? Troufla bych si odhadnout, že buď na něj ječíš, že pereš denně, nebo tu špínu prostě posbíráš a hodíš do pračky... nebo se mejlím?

Nemylis

Není tady

#20 17. 8. 2011 11:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nemylis
Takže buď "zvítězí" ten z vás, kdo má momentálně silnější hlas a míň zábran - na pravdě už tolik nezáleží - nebo ty sklapneš kufry s "dobrovolně a ráda" sebereš, vypereš, vyžehlíš, aby byl klid... No to se pak nediv, že si na tebe občas zařve, když to tak pěkně funguje http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#21 17. 8. 2011 11:07

javena
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

helena napsal(a):

Nemylis

A proč mu teda neodpovíš v klidu, že pereš denně a pokud nemá prádlo v koši, že se může stát, že není vyprané. Tečka. Ale erem, tohle snad je normální, dyť já takhle mluvím se svými dětmi a to jsou o dost mladší. Holka si nedávno vzala oblíbené triko do parku... se chtěla blejsknout, to s ní mává... a já jí upozornila, že do parku je to kravina, že ho umatlá. Přišla s kydancem od zmrzky a za dva dny ho sháněla, že prej někam zas jde a musí ho mít. No, to si ho neměla brát do parku, já neperu každej den a i kdyby... než bych ho ojela žehličkou... a taky má ručičky. Je jí 11... a má smolíka. Musí používat hlavu, nemá jí jen na to, aby jí neteklo do krku.
Ty máš habána dospělýho, ručičky má taky... srovnej si to v sobě trochu. hmm

Není tady

#22 17. 8. 2011 15:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

er, já teda valím oči. mě přijde, že tu řešíš pořád to samé, že syn utrácí a sedí u počítače do rána, jsi tu řešila už před pár lety.

ježiš já když to tu čtu tak jsem tak ráda, že nemusím řešit bordel u počítače, neodnešené špinavé prádlo, bordel v pokoji a že se nemusím prosit, aby pro "mně" něco syn udělal.
ale to on mě dokáže někdy vytočit zase jinak, to je fakt dumbom

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#23 17. 8. 2011 17:14

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

helena napsal(a):

Počtěte si... do konce...
http://pekarkova.blog.idnes.cz/c/205763 … cinem.html

Vystizne  godlike tummenupp

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#24 17. 8. 2011 19:50

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Erem co pereš každý den? My jsme doma čtyři dospělí a neperu každý den... to pereš pořád v ruce nebo co? Proč? když každý den pereš tak syn nemá čisté prádlo?  Jinak když si na tebe otevře ústa že nemá čisté prádlo, tak řekni "no a?" 
Ty pořád omíláš dokola to samé a mně se tak zdá že nic řešit nechceš, ty chceš nějaké čáry-máry abrakadabra ať je to po mojem... ale to nejde!

Strach je malá smrt...

Není tady

#25 18. 8. 2011 6:11

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Bety napsal(a):

Erem co pereš každý den? My jsme doma čtyři dospělí a neperu každý den... to pereš pořád v ruce nebo co? Proč? když každý den pereš tak syn nemá čisté prádlo?  Jinak když si na tebe otevře ústa že nemá čisté prádlo, tak řekni "no a?" 
Ty pořád omíláš dokola to samé a mně se tak zdá že nic řešit nechceš, ty chceš nějaké čáry-máry abrakadabra ať je to po mojem... ale to nejde!

Jsme ctyri tak kazdy ma ciste tricko,nekdy i dve+ pracovni veci,ty veci se nashromazdi.V ruce neperu vubec nic,na to jsem lina.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí