29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vladena napsal(a):
aprill napsal(a):
Vladena napsal(a):
aprill napsala:nejsem, myslím to vážně! o věznicích a odsouzených toho vím trošku víc než zde přítomní
Koukám, že aprill raději zdrhla z diskuze a odhlásila se. No, dělám si svůj úsudek , jak moc to myslí vážně.já jsem tady! kde jsi přišla na to , že jsem zdrhla? a myslím, že jsem ti odpověděla svým příspěvkem v 20.22 hod
Měla jsem pod tvým jménem, že jsi odhlášená...
tak vlaďko, hlásím, že jdu chrupkat, měla jsem náročný víkend, jsem unavená, víš . chci být pro své případné zítřejší navrátilce z výkonu dobře naladěná a usměvavá
. dobrou noc !
Není tady
Vladkoooooo ,kam jsi zdrhlaaaa?
Není tady
jennže s námi diskutuje tady Viktorka a né on, takže na co nám by byly informace?? jenom bychom se v tom šťouraly, mám kámošku s tím samým problémem jako Viki, můžu jí říkat moje úvahy, pravdy apod, ale ona si stejně jede svoji lajnu. A je zrovna tak šťastná za každý dopis z lochu (mimochodem žádost o peníze) a svůj zamilovaný svět si chrání přes všechny rady, přede všemi.....Na druhou stranu já ji tu její zamilovanost nějak závidím, já bohužel neumím tak naivně, připitoměle ztratit hlavu....tak kdo se má lépe?
Není tady
smolila jsem dlouho ten příspěvek
Není tady