29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ViktorkaM napsal(a):
majkafa napsal(a):
...Proč si já, kurnik, nedám aspoň rok "pauzu" a prostě to nenechám času.
Nebo čemu.
Ale vis. A moc dobre. Chces ho pro sebe. JENOM pro sebe... Vycitky mas, ptz. vpodstate nechces mit vztah se zadanym, a pokracujes, protoze jsi se tim smirila, ze "FUJ! se zadanym" nemusi platit...
A ten "cas" ti muze prinest jenom tri veci:
- opusti zenu a bude tvuj
- neopusti ju, nedockas se, a budes se trapit cim dal tim vic
- vykasles se na dalsi cekani a najdes si jineho
Vis proc jsem vynechala moznost, "ze to tak, jako doposud, zustane naporad"?
Pac takova moznost neni. Kdyby byla, nemela bys vycitky a nevahala porad...
Jo,jo
Není tady
Taky si myslím, že v padesáti a víc se už lidé moc nemění, jestli, tak jsou to opravdu jenom výjimky a musí k tomu být sakra důvod nebo něco, co nás srazilo na dno.
Revliba napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Vladena napsal(a):
Modroočko, koukni, jak jsem pitomá
.......nejdřív bych tvého kavalíra poslala někam, ale teď když loudí a slibuje nápravu, co???? třeba mu to opravdu nedocházelo.....třeba by si s ním mohla zajít jen tak na večeři a zhodnotit jeho sliby, co?
Taky me to napadlo...
Nekdo muze "z lasky" sve (aj kdyz pevne a vyhranene) postoje zmenit... To musi Ocko zvazit, jestli zmneil, nebo jsou to jenom plane sliby...V tomhle věku se lidé nemění....minulý týden jsem dostala mail od bývalého přítele...jsme od sebe skoro třičtvrtě roku...psal,že nás má stále rád a nemůže ani nechce nás vymazat ze života...chce se se mnou vidět a jen mě obejmout....pokouší se změnit své postoje a prozřel?...
Po zkušenostech znáš dopředu odpověď a pokud si na pochybách, máš šanci to zjistit.
Upravil(a) Vladena (17. 8. 2011 21:04)
Není tady
Viktorko, je to možné.
Jen - výčitky už nemám. Kdysi jsem mívala, teď nemám.
Upravil(a) majkafa (17. 8. 2011 21:09)
Revliba napsal(a):
...minulý týden jsem dostala mail od bývalého přítele...jsme od sebe skoro třičtvrtě roku...psal,že nás má stále rád a nemůže ani nechce nás vymazat ze života...chce se se mnou vidět a jen mě obejmout....pokouší se změnit své postoje a prozřel?...
No to musis vedet ty, Rev... Ja neverim, ze neni moznost se "kdykoliv" (i v pozdnim veku) zmenit. Nastane takova chvile, stezejni, ci jak bych ju nazvala, rekneme u vas prave to, ze dle nej UZ jste od sebe moc dlouho... a klidne mohl prijit na to, ze mu chybite, neco se v nem pohlo, mohl prijit na to, ze rozejit se byla chyba... PROZRIT se tomu rika, ne?
Ja jsem proste vecny optimista...
Není tady
Holky, neco me kouslo a v miste stipance mi narostlo "nove koleno"... uaaaa!!! Co to je? Svedi me to jak blazen, cervenej obrovskej kruh, snad 7 cm prumer a vysoky aspon 1 cm... Brrr bojim, valim pro cibulu...
Není tady
majkafa napsal(a):
...Jen - výčitky už nemám. Kdysi jsem mívala, teď nemám.
No vzdyt to rikam. Smirila ses s tim. Svedomi se ti optupilo. Ale to vubec neznamena, ze se neozve. A jestli to udela (to svedomi = ze se vzbudi a ozve), bude ti zpetne sakra blbe. Znam to.
Není tady
Blbě mi bylo, když jsem se rozhodla nevídat ho.
Ale je možné, že to zase přijde, člověk nikdy neví. Uvidíme, uvidíme, uvidíme...
ViktorkaM napsal(a):
Revliba napsal(a):
...minulý týden jsem dostala mail od bývalého přítele...jsme od sebe skoro třičtvrtě roku...psal,že nás má stále rád a nemůže ani nechce nás vymazat ze života...chce se se mnou vidět a jen mě obejmout....pokouší se změnit své postoje a prozřel?...
No to musis vedet ty, Rev... Ja neverim, ze neni moznost se "kdykoliv" (i v pozdnim veku) zmenit. Nastane takova chvile, stezejni, ci jak bych ju nazvala, rekneme u vas prave to, ze dle nej UZ jste od sebe moc dlouho... a klidne mohl prijit na to, ze mu chybite, neco se v nem pohlo, mohl prijit na to, ze rozejit se byla chyba... PROZRIT se tomu rika, ne?
Ja jsem proste vecny optimista...
Vidíš Viky a to já ne...absolutně mu nevěřím a beru to jako manipulaci z jeho strany....asi mu něco nevychází a tak jsem první berlička na řadě já...tak to si sebe vážím víc,než on si myslí...
Není tady
Viktorko, já mám takovou reakci na kousnutí mochničky, jak popisuješ.
No, myslim zet ady jsou ty maly musky... uz mam na tom koli cbule, uvidime... Je to blbe, pac jdou rovnou za mnou, okna dokoran a jenom svetlo obrazovky...
Není tady
Viktorko, mě přesně takhle něco raflo do nohou předevčírem. Napřed pupenec, potom flekanec jak lívanec (hergot, to se mi to rýmuje ). Pokud není člověk nějak obzvlášť alergickej, nejjednodušší je nechat to být, ono to zmizí samo
maximálně napatlat tekutým pudrem.
Není tady
Jo, mě taky stačí, aby mě kousla taková ta malá muška a udělá se mi obrovskej zatvrdlej koláč, nesvědí to ani tolik, jako to spíš bolí a trvá skoro tři týdny, než to zmizí a mám tam potom ještě modřinu. Já jsem vůbec alergická na hmyzí kousnutí, ale speciálně tyhle minimušky mi dělají největší paseku. A nepomůže nic, ani cibule, ani ocet, ani Dithianen, ani Zyrtec, nic
Není tady
Jo, Ocko, utebe jasna alergie. Ja nastesti ne. Jsem baba bylinarka, lecim sebe i jine prirodou, ale u mne asi nejvic plati "placebo", cili vira. Kdyz verim, ze mi cibule pomuze, ak mi proste pomuze. Vsak uz mi to taky splasklo ( a jak to vypadalo desive )...
Ale dcera, tu stipl tusim ovad, na zapesti,t aky temer okamzita reakce, otok aspon 3cm vysoky, ruku mela jak kdyz si na ni nafoukne gumovou rukavici, priletela za mnou do prace, nastesti jsme shodou okolnosti meli zrovna ve skolce detskou doktorku, tak ji neco pichla (ona plakala bolesti, v 15ti letech a to je silnej tvrdak...),a brala jeste tri tydny antibiotika...
Ja uz jsem v poho, tak se prestante tesit, ze se mne zbavite
Není tady
No a to mě jednou, tak 10 let zpátky, štíplo něco takovýho pod oko, do rána jsem měla obličej jako Quasimodo, hrůza a splaskávalo to asi dva týdny. Hrůza, nosila jsem sluneční brýle, velký :-)) a až to splasklo, tak jsem to měla takový žlutomodrý. Fakt, fešanda jsem byla
Není tady
Revliba napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Revliba napsal(a):
Ja jsem proste vecny optimista...Vidíš Viky a to já ne...absolutně mu nevěřím a beru to jako manipulaci z jeho strany....asi mu něco nevychází a tak jsem první berlička na řadě já...tak to si sebe vážím víc,než on si myslí...
Revli, já se řídím podle hesla: "Tchoř smrdí, i když mu zamaluješ pruhy" což v překladu znamená: zjistím-li u partnera nějaké nepěkné vlastnosti, přes které nejsem ochotna se přenést, rozejdu se s ním, on mi naslibuje hory-doly, jak se polepší, vždycky bude pohoda trvat jenom do té chvíle, kdy partner popustí uzdu své opatrnosti a nepěkná vlastnost X opět vyplave na povrch
Všimni si, že svoji bývalou partnerku většinou systematicky otravují takoví partneři, kteří jsou z nějakého důvodu těžko udatelní ...
Není tady
Kiara napsal(a):
...Všimni si, že svoji bývalou partnerku většinou systematicky otravují takoví partneři, kteří jsou z nějakého důvodu těžko udatelní ...
Toz to by meli zrovna mit silny duvod se polepsit, ne?
Není tady
Kiara napsal(a):
Všimni si, že svoji bývalou partnerku většinou systematicky otravují takoví partneři, kteří jsou z nějakého důvodu těžko udatelní ...
Jo, jo, jak to píšeš, Kiaro, tak jo, teď mi to dochází, že to tak je. si proto pořád bubák usiluje o to, abysme spolu zůstali.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Kiara napsal(a):
...Všimni si, že svoji bývalou partnerku většinou systematicky otravují takoví partneři, kteří jsou z nějakého důvodu těžko udatelní ...
Viktorko, meritus věci spočívá v tom, že oni na svém nastavení absolutně nevidí nic špatného a nechápou, proč by se ONI měli měnit. Navíc jejich "polepšení" by asi znamenalo dlouhodobou docházku k nejrůznějším psychologům, oč snadnější je proto otravování bývalé partnerky ve snaze zviklat její pevnou vůli a doufat, že vyměkne a vezme je zpátky
Když se na ně kdysi dala a snášela jejich excesy celou řadu měsíců nebo let, to by v tom byl čert, aby se jim nepodařilo ji zase přilákat zpátky ...
Není tady
Kiara napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Kiara napsal(a):
Viktorko, meritus věci spočívá v tom, že oni na svém nastavení absolutně nevidí nic špatného a nechápou, proč by se ONI měli měnit. Navíc jejich "polepšení" by asi znamenalo dlouhodobou docházku k nejrůznějším psychologům, oč snadnější je proto otravování bývalé partnerky ve snaze zviklat její pevnou vůli a doufat, že vyměkne a vezme je zpátky
![]()
Když se na ně kdysi dala a snášela jejich excesy celou řadu měsíců nebo let, to by v tom byl čert, aby se jim nepodařilo ji zase přilákat zpátky ...
Jo Kiaro...přesně tohle si myslím a cítím...sakra,ale jak to s člověkem cloumá,když je v blbý životní situaci a nutně by potřeboval alespoň někoho...bože to je zrádný..ještě,že mi kámošky koupily toho plyšáka,co už o mě ví všechno..
Není tady
Revli, mně taky připadá, že jeho smutek je smutkem žraloka, kterje zacvakal naprázdno
Holky, na ty štípance si rozpusťte ve vodě aspirin a z něj obkládek. Aspirin je vpodstatě pomletá vrbová kůra, žejo....
Není tady
lupina montana napsal(a):
Revli, mně taky připadá, že jeho smutek je smutkem žraloka, kterje zacvakal naprázdno
Holky, na ty štípance si rozpusťte ve vodě aspirin a z něj obkládek. Aspirin je vpodstatě pomletá vrbová kůra, žejo....
Ještě,že mám tady podporu,díky..
Není tady
Kiara napsal(a):
...Když se na ně kdysi dala a snášela jejich excesy celou řadu měsíců nebo let, to by v tom byl čert, aby se jim nepodařilo ji zase přilákat zpátky ...
Takhle premyslis ty (+ mozna vicero zen... ), ale co kdyz ONI premyslej jinak?
Nebo alespon nekteri sjou toho schopni? Proc to nepripustit? "Z principu"?
Není tady
Revlibo, je to sice drsný, ale vzpomeň si na Noční můru z Elm Street: Freddy Krueger také lákal své nevinné oběti v různých přestrojeních a převtěleních, aby vzbudil jejich zájem, soucit nebo lítost, pak odhodil masku, ukázal svoji pravou tvář a oběti nemilosrdně rozsápal
Není tady
lupina montana napsal(a):
Bingooooo, lupino .... krátkej, ale přesnej soud
!!!
Není tady