29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vladěno, on se NIKDY nezmění, to je jen že mě chce nalákat zpátky. Vím to, mám s ním už tyhle zkušenosti. Prostě to zkouší, jestli se chytím, nechytím, už ne, nechci ho a city už vyprchaly, díky jeho chování za poslední dva měsíce, to už vyprchalo všechno.
Ano, Majko, už ho nemiluju. NEMILUJU
Není tady
Modroočka napsal(a):
Vladěno, on se NIKDY nezmění, to je jen že mě chce nalákat zpátky. Vím to, mám s ním už tyhle zkušenosti. Prostě to zkouší, jestli se chytím, nechytím, už ne, nechci ho a city už vyprchaly, díky jeho chování za poslední dva měsíce, to už vyprchalo všechno.
Ano, Majko, už ho nemiluju. NEMILUJU
A milovala si? V čem byl jiný než teď?
Není tady
tohle je krásný. http://www.youtube.com/watch?v=qXo3NFqk … 9FDF145187
Není tady
Milovala jsem ho, jenež jsem přehlížela to, co v podstatě vadí celou dobu vztahu, tím společným bydlením a jeho jasným postojem, jak to bude, jsem prozřela totálně a láska vyprchala. S tím, že on chce zabezpečit svoje dospělý děti a sebe. Ne mě, o mě mu nejde. Ví, že děti se o něho na starý kolena nepostarají. Tak se postarám já, moji kluci budou pomáhat na baráku a ten, po jeho smrti, bude jeho dětí, byť nehnou prstem na baráku a ani pro svého otce. Už jsem to tady psala, byl na výměně kloubu a děti se nestavili ani jednou, ani nezavolz, ani do špitálu ani domů, nezeptali se ani jednou, jestli nepotřebuje třeba nakoupit nebo uklidit nebo jen tak, že by se za ním podívalz. Ale jakmile se dal do pořádku, potřebovala bývalka, aby děla u syna v bytě, dcera potřebovala 15 tisíc, 20 tisíc a to si za tatínkem přišla. A on? Vysolil peníze, ještě jim je zavezl domů, protože dcera ani neví, kde její otec bydlí. Bývcalka volala v jedenáct večer kvůli obkladům do synovy koupelny a bubák? Nic, mu to nevadí, je to přece bývalka a jde o jeho děti, mohla volat kdykoliv, ve dne v noci, kvůli DOSPĚLÝM dětem. Kdeo by se mohlo hodit bývalce na chalupu, kdeco potřebujíděti. A já? No - ty ale nesji moje rodina a jsi cizí.
Stačí ti to, Vladěno? On mě nemiloval nikdy, nikdy, jen mě chtěl mít, protože jsem o deset let mladší, zdravá a on měl jistotu, že já se postarám a že moji kluci vždycky pomůžou, když jim řeknu. Chtěl, aby kluci jezdili s ním sekat trávu na chalupu jeho bývalky, protože jeho vlastnímu synovi se nechtělo.
A s tou koupí domu, že si mě nevezme, abych po něm neměla žádný nároky, jen povinnosti, to už tím dorazil úplně.
Milovala jsem ho, ledacos přehlížela, ale tohle poslední už jsem se sekla a láska je pryč, protože mu nejde o mě, ale jeho děti, aby měly všechno, bez práce, protože tu zastanu já.
Není tady
A to, že by ustoupil, je proto, že ví, že moc šancí najít o tolik mladší, se svým vzhledem, se svou povahou a handicapem, nemá. Takže se mě drží jako ho.v.no košile a zkouší to, jakmile bych se chytila, našel by si způsob, jak svoje sliby nesplnit.
Vždycky mi dá sbohem a za pár dní mi pošle sms - miláčku..... atd, ale nezavolá, protože to už by ho stálo peníze, sms pošle z PC, jinak ani tu sms nepošle.
Není tady
Takový držgrešle.
To je hodně smutné jenom ke čtení a což teprve k žití, Modroočko.
Modroočka napsal(a):
Milovala jsem ho, jenež jsem přehlížela to, co v podstatě vadí celou dobu vztahu, tím společným bydlením a jeho jasným postojem, jak to bude, jsem prozřela totálně a láska vyprchala. S tím, že on chce zabezpečit svoje dospělý děti a sebe. Ne mě, o mě mu nejde. Ví, že děti se o něho na starý kolena nepostarají. Tak se postarám já, moji kluci budou pomáhat na baráku a ten, po jeho smrti, bude jeho dětí, byť nehnou prstem na baráku a ani pro svého otce. Už jsem to tady psala, byl na výměně kloubu a děti se nestavili ani jednou, ani nezavolz, ani do špitálu ani domů, nezeptali se ani jednou, jestli nepotřebuje třeba nakoupit nebo uklidit nebo jen tak, že by se za ním podívalz. Ale jakmile se dal do pořádku, potřebovala bývalka, aby děla u syna v bytě, dcera potřebovala 15 tisíc, 20 tisíc a to si za tatínkem přišla. A on? Vysolil peníze, ještě jim je zavezl domů, protože dcera ani neví, kde její otec bydlí. Bývcalka volala v jedenáct večer kvůli obkladům do synovy koupelny a bubák? Nic, mu to nevadí, je to přece bývalka a jde o jeho děti, mohla volat kdykoliv, ve dne v noci, kvůli DOSPĚLÝM dětem. Kdeo by se mohlo hodit bývalce na chalupu, kdeco potřebujíděti. A já? No - ty ale nesji moje rodina a jsi cizí.
Stačí ti to, Vladěno? On mě nemiloval nikdy, nikdy, jen mě chtěl mít, protože jsem o deset let mladší, zdravá a on měl jistotu, že já se postarám a že moji kluci vždycky pomůžou, když jim řeknu. Chtěl, aby kluci jezdili s ním sekat trávu na chalupu jeho bývalky, protože jeho vlastnímu synovi se nechtělo.
A s tou koupí domu, že si mě nevezme, abych po něm neměla žádný nároky, jen povinnosti, to už tím dorazil úplně.
Milovala jsem ho, ledacos přehlížela, ale tohle poslední už jsem se sekla a láska je pryč, protože mu nejde o mě, ale jeho děti, aby měly všechno, bez práce, protože tu zastanu já.
Já vím, ten konec jsem četla, ale třeba mu to všechno docvaklo.....chtěla bych to vědět, nech ho vypovídat při večeři nebo se můžeš sebrat a jít pryč. Určitě není zlý chlap jenom to měl nějak popletený. Dala bych mu šanci zjistit zda se změnil. Třeba počkej ještě měsíc, aby měl hodně dlouhou dobu.
Není tady
Jo, Majko, je lakomý, to vím, od začátku, ale přesto, vydržela jsem s ním. Už nechci, on chce všechno pro sebe a svoje děti a klidně k svému a jejich zabezpečení využije mě a moje kluky, s tím, že já to pro něj přece dělám z lásky a láska je zadarmo a nic nežádá na revanš. Řekl to jinýma slovama, jinou formou, ale obsah byl tento.
A když už mi něco dal, tak si to vybral tím, že tady vegetoval, u nás. Doma jedl k obědu špagety, mně si řekl, že chce maso. U dcery, syna a bývalky, dělal, najíst mu nedali, to se šel najíst ke mně. Byla jsem to ale blbá, že? Sice jsem to držela tak, aby to bylo vyrovnaný, ale přesto, jak mi řekla kamarádka, chlap má být pro tebe přínosem (nemyslela tím sponzorství), ne tě využívat.
Upravil(a) Modroočka (17. 8. 2011 20:18)
Není tady
A ono mu to chybí, nikdo mu neuvaří, nikdo se mu nevěnuje, nikdo si na něj nevzpomene, jo rodina, že potřebují peníze a pomoc. Ale jinak ne, když je sám a je mu smutno, nezajímá je to, nemají na něj čas a ani náladu. Já jsem to měla, to mu chybí, bral ode mě, ale dával jinam.
To lásku a city ubije.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo, Majko, je lakomý, to vím, od začátku, ale přesto, vydržela jsem s ním. Už nechci, on chce všechno pro sebe a svoje děti a klidně k svému a jejich zabezpečení využije mě a moje kluky, s tím, že já to pro něj přece dělám z lásky a láska je zadarmo a nic nežádá na revanš. Řekl to jinýma slovama, jinou formou, ale obsah byl tento.
A když už mi něco dal, tak si to vybral tím, že tady vegetoval, u nás. Doma jedl k obědu špagety, mně si řekl, že chce maso. U dcery, syna a bývalky, dělal, najíst mu nedali, to se šel najíst ke mně. Byla jsem to ale blbá, že? Sice jsem to držela tak, aby to bylo vyrovnaný, ale přesto, jak mi řekla kamarádka, chlap má být pro tebe přínosem (nemyslela tím sponzorství), ne tě využívat.
Lakomý není, dává jinam. Asi ho bývalka stále ovládá. Jak jsem psala , není zlý, ale hodně ,,přetočený". Uvidíš za měsíc, zda bude mít stále zájem, a co je ochoten pro lásku udělat.
Není tady
Vladi, on se fakt nezmění, na večeři by mě nepozval a kytku by nekoupil. A víš proč? protože nemá jistotu, že by mě zlomil, abych se k němu vrátila a tím pádem by to byla zbytečná investice a to by si nechal raději rozvrtat koleno. I spolužák ze středí školy si přede mnou do něj rýpl, ať si vytáhne tu vrtačku z kolena. Takže to má od mládí a má už takovou pověst :-))
On by si to se mnou vyříkal u večeře, kterou já uvařím a sní si ji u nás, řekl by mi, že jsem zlatokopka a že on nemá povinnost mi nic dávat a barák je jeho za jeho peníze a já nemám právo nic po něm chtít, protože to je rodinný majetek a patří jeho dětem, i kdyby byly jakýkoliv a i když se o něho nepostarají. To už mi taky řekl, v jedné této debatě. I s tou zlatokopkou. To mi řekl, i když jsme se bavili o dovolené, já jsem mu řekla, že na ni nemám peníze, on že chce jet k moři, tak jsem mu řekla, když se mnou chce jet a já na to nemá, že jsem zlatokopka. A že mi není hanba chtít po invalidním důchodci, aby mi něco platil. Stačí?
Není tady
Vladi, chtěla jsem s ním jít do kina, řekl, že nebude vyhazovat za lístky do kina, když jsem řekla, že si teda svůj lístek zaplatím, tak mi řekl, že když chci, abysme šli spolu do kina, tak ať zaplatím lístky oba, i pro něj, že on to platit nebude, že on do kina jít nepotřebuje.
A takových perel mám spoustu. Když jsem chtěla svézt poprvé v tom jeho sporťáku, tak mi řekl, že jo, ale ať koupím benzín. A tak dále, a tak dále. Toho je .....
Není tady
Modroočka napsal(a):
Vladi, on se fakt nezmění, na večeři by mě nepozval a kytku by nekoupil. A víš proč? protože nemá jistotu, že by mě zlomil, abych se k němu vrátila a tím pádem by to byla zbytečná investice a to by si nechal raději rozvrtat koleno. I spolužák ze středí školy si přede mnou do něj rýpl, ať si vytáhne tu vrtačku z kolena. Takže to má od mládí a má už takovou pověst :-))
On by si to se mnou vyříkal u večeře, kterou já uvařím a sní si ji u nás, řekl by mi, že jsem zlatokopka a že on nemá povinnost mi nic dávat a barák je jeho za jeho peníze a já nemám právo nic po něm chtít, protože to je rodinný majetek a patří jeho dětem, i kdyby byly jakýkoliv a i když se o něho nepostarají. To už mi taky řekl, v jedné této debatě. I s tou zlatokopkou. To mi řekl, i když jsme se bavili o dovolené, já jsem mu řekla, že na ni nemám peníze, on že chce jet k moři, tak jsem mu řekla, když se mnou chce jet a já na to nemá, že jsem zlatokopka. A že mi není hanba chtít po invalidním důchodci, aby mi něco platil. Stačí?
Stačí.... Blbec! a přitom by se mu tak pěkně žilo....
Není tady
Poslední Vánoce mi řekl, že mi nemůže přispět na jídlo, ani na Silvestra, protože nemá peníze. Jasně, půjčil kamarádovi, ten mu nevrátil, asi 80 tisíc, prý mu vrátí pak o 10% víc, mně nechtěl půjčit ani 30 tisíc, protože prý si partneři nepůjčují. Pak že by z toho nic neměl a pak zase, že když spolu začneme žít, už by ty peníze neviděl, protože by se utopily ve společném. prostě spousta důvodů.
No a na Vánoce musel dát svým dětem peníze, jinak by ho nepozvala bývalka ani na na návštěvu, takže mu nic nezbylo. A když pak peníze měl, co myslíš? Nic, nedal, nepůjčil. On nemá je důchod, on má peníze z akciíí, takže má dost, pro sebe a svoje děti
Není tady
No, tak přehodíme list, aby Tě v noci nestrašil. Jak se Ti líbil ten pejsek?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Viky, prostě to tak je, zamiluješ se do chlapa, má něco, co tě přitahuje, ženáč nebo nezadanej, to je jedno, ...
Prave ze to neni jedno. Nemysli si, ze to neznam. Taky cely zivot miluju jednoho muze, kdyz "se to stalo", uz zadanej byl, ja rozv. + "ujeli jsme"... Bylo to krasny, ale vycitky svedomi na cely zivot zanechalo..., ne proto, ze by se "to nekdy provalilo", ale proto, ze ja jsem selhala ze sveho predsevzeti, ze NIKDY!
Modroočka napsal(a):
...ale nemůžeš se od něj odpoutat. Tohle jsem prožívala kdysi dávno, Kdo to zažil, pochopí, kdo to nezažil, nemůže to nikdy pochopit, víš, Viky
Ano, nemuzu se odpoutat... A zazivam to dodnes... Cas od casu se vidime, oba si na nose vidime, "jak se milujem" (i kdyz, da se to nazvat laskou? Kdyz ju nenaplnujeme..., jo, mozna je to ta platonicka, co platonicky zacla, na par chvil se stala realnou, a pak se na cely zbytek zivota vratila do te platonicke podoby...), dame si pusu na uvitanou, pusu na rozloucenou, vybrecime se jeden druhemu na rameni, ci podelime o sve radosti - bez sexu! - a zas se na par tydnu, mesicu, let... rozejdeme, uz 37 let.
Ale jsem presvedcena, ze ani jeden z nas by uz "neklesl" tak, jak jsme tomu kdysi davno na chvilenku podlehli. Prave pro sve vnitrni presvedceni, ze zadany je pro realny milenecky vztah proste tabu...
Vis, takze moc dobre vim, jak to muze se zadanym "zajiskrit", ale proste - NE!
A vis proc? (Kdyz sjem to vpodstate "zkusila"?)
Protoze na tech par chvil (jak jsem uvadela), se na toho partnera sand da zapomenout..., ale "jet v tom tak dal, dny, tydny, mesice, roky..., s tim pocitem, ze bud se dobrovolne "delim", nebo dokonce "kradu" sveho milence nekomu, kdo "je na prvnim miste" (=manzel, dlouhodoby partner, proste ten, kam se ten milacek opakovane vraci...), tak s tim bych zit neumela. Vzbudit se rano, a vedet ze on lezi vedle svoji zeny, je jedno, jestli s ni spi, ci je v druhem pokoji... Proste NE. Na to jsem moc velky sobec...
Upravil(a) ViktorkaM (17. 8. 2011 20:39)
Není tady
Vladena napsal(a):
No, tak přehodíme list, aby Tě v noci nestrašil.
Jak se Ti líbil ten pejsek?
Krásnej pejsek A náš pejsek oprdelkuje okolo staršího syna, anžto ten se právě krmí. A náš pejsánek, jak jinak, somruje. Tváří se, jako by jídlo viděl prvně v životě
Zlatíčko moje chlupatý.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Vladena napsal(a):
No, tak přehodíme list, aby Tě v noci nestrašil.
Jak se Ti líbil ten pejsek?
Krásnej pejsek
A náš pejsek oprdelkuje okolo staršího syna, anžto ten se právě krmí. A náš pejsánek, jak jinak, somruje. Tváří se, jako by jídlo viděl prvně v životě
Zlatíčko moje chlupatý.
Můj už chrápe roztaženej na dvojsedačce.
Není tady
Vladěno, pejsek super
Můj milý akorát dorazil z Prahy z jednání a hnedka mazal na ajsko, napsat mi, že dojel v pořádku, abych neměla strach
Když jsme byli na výletě dle mého výběru - vybrala jsem si pevnost Konigstein, chtěla jsem platit vstupenky, když on jel autem, takže platil benzin, ale nedovolil mi to.
A můj křeček běhá tady kolem mě v jeho zorbovací kouli.
Vladena napsal(a):
Modroočko, koukni, jak jsem pitomá
.......nejdřív bych tvého kavalíra poslala někam, ale teď když loudí a slibuje nápravu, co???? třeba mu to opravdu nedocházelo.....třeba by si s ním mohla zajít jen tak na večeři a zhodnotit jeho sliby, co?
Taky me to napadlo...
Nekdo muze "z lasky" sve (aj kdyz pevne a vyhranene) postoje zmenit... To musi Ocko zvazit, jestli zmneil, nebo jsou to jenom plane sliby...
Není tady
majkafa napsal(a):
Vladěno, pejsek super
Můj milý akorát dorazil z Prahy z jednání a hnedka mazal na ajsko, napsat mi, že dojel v pořádku, abych neměla strach
Když jsme byli na výletě dle mého výběru - vybrala jsem si pevnost Konigstein, chtěla jsem platit vstupenky, když on jel autem, takže platil benzin, ale nedovolil mi to.
Já v mých letech a s mým rozumem bych se také nechala rozmazlovat. My rozmazlujem celý život děti, tak ať chlapi rozmazlujou chvilku nás.
Není tady
majkafa napsal(a):
...Proč si já, kurnik, nedám aspoň rok "pauzu" a prostě to nenechám času.
Nebo čemu.
Ale vis. A moc dobre. Chces ho pro sebe. JENOM pro sebe... Vycitky mas, ptz. vpodstate nechces mit vztah se zadanym, a pokracujes, protoze jsi se tim smirila, ze "FUJ! se zadanym" nemusi platit...
A ten "cas" ti muze prinest jenom tri veci:
- opusti zenu a bude tvuj
- neopusti ju, nedockas se, a budes se trapit cim dal tim vic
- vykasles se na dalsi cekani a najdes si jineho
Vis proc jsem vynechala moznost, "ze to tak, jako doposud, zustane naporad"?
Pac takova moznost neni. Kdyby byla, nemela bys vycitky a nevahala porad...
Není tady
Kiara napsal(a):
sakra, co mi to jenom připomíná ...
"První malé nedorozumění" byl cudný opis situace,..... jestli byl uraženej, že se věnuju umírajícímu zvířeti a on si nemůže díky tomu zashookat - nicméně on zase nečekal, že mě tímhle postojem nase*e tak nepříčetně, že vztah okamžitě ukončím.
Vseobecne jsem si vsimla , ze v eteru "lita" nazor, ze se zensky rozvadej kvuli kazdy pitomosti. Tot slova muzu. Ale oni nepochopi, ze duvod k rozvodu neni malickost , ale zasadni vec. Nekdy to panove davaji i do souvislosti se svoji neverou. Pro ne to jsou malickost pro toho druheho zasadni vec.
PS: ja si myslim, ze to byl truc, ze si nemoh to... ehmm... zashookat. Dyt ma na to svaty pravo, no neeee?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Vladena napsal(a):
Modroočko, koukni, jak jsem pitomá
.......nejdřív bych tvého kavalíra poslala někam, ale teď když loudí a slibuje nápravu, co???? třeba mu to opravdu nedocházelo.....třeba by si s ním mohla zajít jen tak na večeři a zhodnotit jeho sliby, co?
Taky me to napadlo...
Nekdo muze "z lasky" sve (aj kdyz pevne a vyhranene) postoje zmenit... To musi Ocko zvazit, jestli zmneil, nebo jsou to jenom plane sliby...
V tomhle věku se lidé nemění....minulý týden jsem dostala mail od bývalého přítele...jsme od sebe skoro třičtvrtě roku...psal,že nás má stále rád a nemůže ani nechce nás vymazat ze života...chce se se mnou vidět a jen mě obejmout....pokouší se změnit své postoje a prozřel?...
Není tady