29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jj....uraženej rytíř na bílým koňovi, to je žrádlo
"No já toho draka vůbec nemusím mordovat, žejo? Já tady vůbec nemusím bejt!! Já tady nastavuju kopí a to...krk a milostivá se ani neuráčí dojet pro mně do podhradní knajpy! Jako by neměla kočár k dispozici, nebo co...."
Není tady
majkafa napsal(a):
Blossom, co jsem taky mohla Kuty na takový příspěvek jiného říct?
Btw za víc, než 5 měsíců, co jsme zase "spolu", jsme snad maximálně 15 večerů (a to jsem nadnesla) nestrávili tím, že si hodiny píšeme na ajsku...
A cca max. 10 dní, možná ani ne, co jsme nebyli v žádném kontaktu, kromě myšlenek.
Dnes jsem v práci od 6.30 a i dnes ráno, než jsme oba jeli do práce, jsme strávili nějaký čas spolu - fyzicky, ne psaním nebo telefonováním.
Takže tak hrozný s tou osamělostí to není.
A co dál? To se uvidí.
takže si mi jen potvrdila moji správnou úvahu,že jste spolu hodně a dost,i když nevím,co jeto ajska... Tak pak nechápu tu tvoji vytučněnou otázku,kterou si odpovídala Bloss???Proč neodpovědět zcela jednoduše,když už si odpovídat chtěla:třeba jo,máš pravdu,je to tak,atd. a ne ze mně dělat
Není tady
lupina montana napsal(a):
"No já toho draka vůbec nemusím mordovat, žejo? Já tady vůbec nemusím bejt!! Já tady nastavuju kopí a to...krk a milostivá se ani neuráčí dojet pro mně do podhradní knajpy! Jako by neměla kočár k dispozici, nebo co...."
Jen si z toho dělej srandičky ...
No nic, já mám naštěstí tak nepravidelně rozvrženou pracovní dobu, že se doma vyskytuju minimálně a mezi dvěma denními či nočními službami bývám u matky v Praze, protože by se mi nevyplatilo jezdit na těch pár hodin domů. Takže zastihnout mě doma je skutečně unikum
A kdyby uraženej rytíř na bílým koňovi nechtěl pořád rozumět, tak není problém mu říct ve vší slušnosti, že jeho pokusy o sblížení mi nejsou příjemné a že nejsem ráda, že se mě pokouší opakovaně kontaktovat
Není tady
teda já tu chvíli nejsem a tady se dějí věci ...
Není tady
Ženské, buďme spravedlivé: My taky dokážeme být coby zhrzené přítekyně či manželky pěkné saně...
Aspoň já mám pocit, když se dívám na svět s otevřenýma očima, že jsme v tomhle s těma chlapama fifty-fifty....
Kiara napsal(a):
A kdyby uraženej rytíř na bílým koňovi nechtěl pořád rozumět, tak není problém mu říct ve vší slušnosti, že jeho pokusy o sblížení mi nejsou příjemné a že nejsem ráda, že se mě pokouší opakovaně kontaktovat
Hm, tak to "můj rytíř" je naštěstí uraženej, napsal mi zase, že se loučí a že snad třeba v jiným životě. tak jsme zvědavá, kdy ten "jinej" život přijde, počítám tak po neděli, protože o víkendu po něm neštěkne ani pes, natož aby si na něho vzpomněla rodina, jedině, že budou potřebovat peníze, to si vzpomenou
Zatím mám klid, tak doufám, že nadlouho.
Že on nějak nechápe, že mi něco dost vadilo a že to změnit nechtěl, a že když by to už teď možná i změnil, tak já už nechci. Oni to snad nechápu, že ne, znamená opravdu NE
Není tady
Blossom napsal(a):
Ženské, buďme spravedlivé: My taky dokážeme být coby zhrzené přítekyně či manželky pěkné saně...
![]()
![]()
Aspoň já mám pocit, když se dívám na svět s otevřenýma očima, že jsme v tomhle s těma chlapama fifty-fifty....
No, jenže oni se spíš chovají jako absolutní pitomci
Není tady
Blossom napsal(a):
"No já toho draka vůbec nemusím mordovat, žejo? Já tady vůbec nemusím bejt!! Já tady nastavuju kopí a to...krk a milostivá se ani neuráčí dojet pro mně do podhradní knajpy! Jako by neměla kočár k dispozici, nebo co...."Ženské, buďme spravedlivé: My taky dokážeme být coby zhrzené přítekyně či manželky pěkné saně...
![]()
![]()
máš pravdu
Není tady
Modroočka napsal(a):
Kiara napsal(a):
Hm, tak to "můj rytíř" je naštěstí uraženej, napsal mi zase, že se loučí a že snad třeba v jiným životě. tak jsme zvědavá, kdy ten "jinej" život přijde, počítám tak po neděli, protože o víkendu po něm neštěkne ani pes, natož aby si na něho vzpomněla rodina, jedině, že budou potřebovat peníze, to si vzpomenou
![]()
Zatím mám klid, tak doufám, že nadlouho.
Že on nějak nechápe, že mi něco dost vadilo a že to změnit nechtěl, a že když by to už teď možná i změnil, tak já už nechci. Oni to snad nechápu, že ne, znamená opravdu NE
no vida, myslela jsem, že mu to už došlo
Není tady
Nedošlo, v pondělí mi napsal, že přistupuje na všechny moje podmínky ke společnému žití. Vůl, nic nepochopil.
Není tady
neřekla bych do něj, že ustoupí.
Není tady
Blossom napsal(a):
... Majkafo, nedávno jsi někde psala, že Ty alkoholika bezpečně poznáš na první, jediný pohled......
... Treba se mu celou dobu divala jinam nez do ksichtu...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
neřekla bych do něj, že ustoupí.
Pavlí, minulej čtvrtek mi řekl, že mi teda zaplatí ten víkend na Víru, teď, co byl, měli tam sraz ti jeho kamarádi, co mají toho stejnýho sporťáka co on. Napřed chtěl, abych si to platila sma a ještě mu přidala na benzín, pak že si zaplatím aspoň pobyt. Řekla jsem, že nejedu. Ve čtvrtek mi volal, že mi to zaplatí komplet. Pozdě, nejela jsem.
A s tím bydlením, Pavli, kdoví, jak by to bylo, přistoupil by, ale stejně by to nedodržel. Jeho děti, který ho jen ždímají, by ho ždímaly dál a kdybysme se vzali, tak by vypukla v rodině panika, protože by trvali všichni z famílie na tom, aby jim napsal všechen majetek hned.
A vůbec, už neustoupím já. prostě nechci, mám už dost špatných zkušeností, ubilo mě to, láska se nějak vytratila. Nemám zájem.
Není tady
majkafa napsal(a):
...Po téhle zkušenosti ještě víc vidím, že můj ženatý milý je Muž. A vážím si ho ještě víc. Když si vzpomenu, jak jsem se s ním už 3x rozešla a jak reagoval...
Halt je ženatý. Nemůžu mít všechno.
Muzes. S nezadanym...
Není tady
Viky, nemůže, protože ten nezadaný nemusí mít to, co Majku přitahuje na tom zadaném a předesílám, že to není právě to, že je zadaný.
Není tady
Kuty napsal(a):
takže si mi jen potvrdila moji správnou úvahu,že jste spolu hodně a dost,i když nevím,co jeto ajska... Tak pak nechápu tu tvoji vytučněnou otázku,kterou si odpovídala Bloss???Proč neodpovědět zcela jednoduše,když už si odpovídat chtěla:třeba jo,máš pravdu,je to tak,atd. a ne ze mně dělat
Evidentně jsem tvé psaní, na které jsem reagovala, nepochopila. Pardon. Jsme spolu dost, občas i o víkendu osobně, na ajsku o víkendu hodně hodin každý den.
Ajsko je icq. No, my, když jsme u PC, ho máme oba zapnuté pořád. Ano, i v práci. Kdyby se někdo ptal. Oba pracujeme ve firmách, kde je měřítkem vykonaná práce, při krizovkách v noci a o víkendech. Kde je moudrý přístup vedení. Dokonce mi ho instaloval náš firemní ajťák, když jsem se ho zeptala, jestli to není problém, i mého chéfa.
Já to tak mám kvůli dětem, hlavně kvůli dceři na mateřské, občas během dne spolu prohodíme pár vět, trošku na ní ta mateřská a osamělost padá.
Ajskem řešíme s kolegy i firemní záležitosti a šetříme telefony a courání z patra do patra, pokud jsme u PC. A s mým milým prohodíme během pracovního dne taky nějakou větu.
Nechápu, že si máme pořád o čem povídat. Ale prostě to tak je.
Modroočka napsal(a):
Viky, nemůže, protože ten nezadaný nemusí mít to, co Majku přitahuje na tom zadaném a předesílám, že to není právě to, že je zadaný.
Přesně tak.
Jen nechápu sama sebe, proč se kurnik, i po téměř třech letech, třech rozchodech a čtyřech návratech cukám a furt zkouším hledat nějakého nezadaného, jestli bych se přece jenom od ženatého neodmilovala a furt to nejde a já se na chvilku zase zklidním a pak zase zkusím a tak furt dokola. A akorát takovými pokusy trápím sama sebe.
Proč si já, kurnik, nedám aspoň rok "pauzu" a prostě to nenechám času. Nebo čemu.
Majko, nehroť to, nech tomu čas, ono se to vytříbí, nedělej něco nasilu, když to nejde a necítíš to tak. To nemá smysl.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Majko, nehroť to, nech tomu čas, ono se to vytříbí, nedělej něco nasilu, když to nejde a necítíš to tak. To nemá smysl.
Nechám to nějaký čas být.
Modroočka napsal(a):
Ocko, neke... chlapu je na svete... , mi nejde do hlavy, ze Majka, se svyma evidentne hooodne vysokyma narokama jak na druhe, tak vuci sobe, je ochotna "pujcovat" sveho "mileho" jakesi "nepodstatne manzelce"..., vis? A jeste se o tom zminovat jako ze "ona rada"...
Není tady
Viky, prostě to tak je, zamiluješ se do chlapa, má něco, co tě přitahuje, ženáč nebo nezadanej, to je jedno, ale nemůžeš se od něj odpoutat. Tohle jsem prožívala kdysi dávno, měla jsem s ním jako sedmnáctiletá komplikovaný dlouhý a zvláštní vztah, zamilovala jsem se do něj v patnácti, v sedmnácti jsem s ním byla, nějaký čas, rozešli jsme se, docela dramaticky, trvalo dlouho, než jsem se s tím srovnala, přesto, že jsem se zamilovala do BM a milovala ho hodně let, On tam byl pořád, zasunutý někde vzadu, dnes je ještě vzaději, ale kdybych ho potkala dnes, zase bych měla srdce až v krku, kdysi byl svobodnej, dnes je už dlouho zadanej a přesto, je to nějká přitažlivost, nějaká síla, nevím, jak to popsat. Kdo to zažil, pochopí, kdo to nezažil, nemůže to nikdy pochopit, víš, Viky
Není tady
Modroočko, ano. Tak to je.
Já vím, Majko, v tomto naprosto chápu tvoje pocity
Není tady
Modroočko, koukni, jak jsem pitomá .......nejdřív bych tvého kavalíra poslala někam, ale teď když loudí a slibuje nápravu, co???? třeba mu to opravdu nedocházelo.....třeba by si s ním mohla zajít jen tak na večeři a zhodnotit jeho sliby, co?
Není tady
Vladěno, nezlob se na mě, ale seš...
Modroočka už řešila problémy s ním před léty. To není pro ni ON.
Žádné další šance. Jestli ho nemiluje, tak určitě NE.