Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 17. 8. 2011 15:38

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: CHAT : Co vás dnes nejvíc šokovalo XI.

Jj....uraženej rytíř na bílým koňovi, to je žrádlo lollol
"No já toho draka vůbec nemusím mordovat, žejo? Já tady vůbec nemusím bejt!! Já tady nastavuju kopí a to...krk a milostivá se ani neuráčí dojet pro mně do podhradní knajpy! Jako by neměla kočár k dispozici, nebo co...." lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#27 17. 8. 2011 15:48

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Blossom, co jsem taky mohla Kuty na takový příspěvek jiného říct? smile

Btw za víc, než 5 měsíců, co jsme zase "spolu", jsme snad maximálně 15 večerů (a to jsem nadnesla) nestrávili tím, že si hodiny píšeme na ajsku...
A cca max. 10 dní, možná ani ne, co jsme nebyli v žádném kontaktu, kromě myšlenek. 
Dnes jsem v práci od 6.30 a i dnes ráno, než jsme oba jeli do práce, jsme strávili nějaký čas spolu - fyzicky, ne psaním nebo telefonováním.
Takže tak hrozný s tou osamělostí to není.
A co dál? To se uvidí.

takže si mi jen potvrdila moji správnou úvahu,že jste spolu hodně a dost,i když nevím,co jeto ajska... Tak pak nechápu tu tvoji vytučněnou otázku,kterou si odpovídala Bloss???Proč neodpovědět zcela jednoduše,když už si odpovídat chtěla:třeba jo,máš pravdu,je to tak,atd. a ne ze mně dělat dumbom

Není tady

#28 17. 8. 2011 16:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

lupina montana napsal(a):

"No já toho draka vůbec nemusím mordovat, žejo? Já tady vůbec nemusím bejt!! Já tady nastavuju kopí a to...krk a milostivá se ani neuráčí dojet pro mně do podhradní knajpy! Jako by neměla kočár k dispozici, nebo co...." lol

Jen si z toho dělej srandičky ... usch lol
No nic, já mám naštěstí tak nepravidelně rozvrženou pracovní dobu, že se doma vyskytuju minimálně a mezi dvěma denními či nočními službami bývám u matky v Praze, protože by se mi nevyplatilo jezdit na těch pár hodin domů. Takže zastihnout mě doma je skutečně unikum http://i.dama.cz/s/e346.gif
A kdyby uraženej rytíř na bílým koňovi nechtěl pořád rozumět, tak není problém mu říct ve vší slušnosti, že jeho pokusy o sblížení mi nejsou příjemné a že nejsem ráda, že se mě pokouší opakovaně kontaktovat stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#29 17. 8. 2011 16:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

teda já tu chvíli nejsem a tady se dějí věci ... smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 17. 8. 2011 16:13

Blossom
Host

Ženské, buďme spravedlivé: My taky dokážeme být coby zhrzené přítekyně či manželky pěkné saně... mad butter

Aspoň já mám pocit, když se dívám na svět s otevřenýma očima, že jsme v tomhle s těma chlapama fifty-fifty.... vissla

#31 17. 8. 2011 16:15

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

A kdyby uraženej rytíř na bílým koňovi nechtěl pořád rozumět, tak není problém mu říct ve vší slušnosti, že jeho pokusy o sblížení mi nejsou příjemné a že nejsem ráda, že se mě pokouší opakovaně kontaktovat stolt

Hm, tak to "můj rytíř" je naštěstí uraženej, napsal mi zase, že se loučí a že snad třeba v jiným životě. tak jsme zvědavá, kdy ten "jinej" život přijde, počítám tak po neděli, protože o víkendu po něm neštěkne ani pes, natož aby si na něho vzpomněla rodina, jedině, že budou potřebovat peníze, to si vzpomenou lollollol
Zatím mám klid, tak doufám, že nadlouho.
Že on nějak nechápe, že mi něco dost vadilo a že to změnit nechtěl, a že když by to už teď možná i změnil, tak já už nechci. Oni to snad nechápu, že ne, znamená opravdu NE

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#32 17. 8. 2011 16:17

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Ženské, buďme spravedlivé: My taky dokážeme být coby zhrzené přítekyně či manželky pěkné saně... mad butter

Aspoň já mám pocit, když se dívám na svět s otevřenýma očima, že jsme v tomhle s těma chlapama fifty-fifty.... vissla

No, jenže oni se spíš chovají jako absolutní pitomci

Není tady

#33 17. 8. 2011 16:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

máš pravdu smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#34 17. 8. 2011 16:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Kiara napsal(a):

Hm, tak to "můj rytíř" je naštěstí uraženej, napsal mi zase, že se loučí a že snad třeba v jiným životě. tak jsme zvědavá, kdy ten "jinej" život přijde, počítám tak po neděli, protože o víkendu po něm neštěkne ani pes, natož aby si na něho vzpomněla rodina, jedině, že budou potřebovat peníze, to si vzpomenou lollollol
Zatím mám klid, tak doufám, že nadlouho.
Že on nějak nechápe, že mi něco dost vadilo a že to změnit nechtěl, a že když by to už teď možná i změnil, tak já už nechci. Oni to snad nechápu, že ne, znamená opravdu NE

no vida, myslela jsem, že mu to už došlo smile

Není tady

#35 17. 8. 2011 16:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Nedošlo, v pondělí mi napsal, že přistupuje na všechny moje podmínky ke společnému žití. Vůl, nic nepochopil.

Není tady

#36 17. 8. 2011 16:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

neřekla bych do něj, že ustoupí.

Není tady

#37 17. 8. 2011 16:35

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Blossom napsal(a):

...  Majkafo, nedávno jsi někde psala, že Ty alkoholika bezpečně poznáš na první, jediný  pohled......

... Treba se mu celou dobu divala jinam nez do ksichtu... gloria rodna

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#38 17. 8. 2011 16:35

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

neřekla bych do něj, že ustoupí.

Pavlí, minulej čtvrtek mi řekl, že mi teda zaplatí ten víkend na Víru, teď, co byl, měli tam sraz ti jeho kamarádi, co mají toho stejnýho sporťáka co on. Napřed chtěl, abych si to platila sma a ještě mu přidala na benzín, pak že si zaplatím aspoň pobyt. Řekla jsem, že nejedu. Ve čtvrtek mi volal, že mi to zaplatí komplet. Pozdě, nejela jsem.
A s tím bydlením, Pavli, kdoví, jak by to bylo, přistoupil by, ale stejně by to nedodržel. Jeho děti, který ho jen ždímají, by ho ždímaly dál a kdybysme se vzali, tak by vypukla v rodině panika, protože by trvali všichni z famílie na tom, aby jim napsal všechen majetek hned.
A vůbec, už neustoupím já. prostě nechci, mám už dost špatných zkušeností, ubilo mě to, láska se nějak vytratila. Nemám zájem.

Není tady

#39 17. 8. 2011 16:47

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

...Po téhle zkušenosti ještě víc vidím, že můj ženatý milý je Muž. A vážím si ho ještě víc. Když si vzpomenu, jak jsem se s ním už 3x rozešla a jak reagoval... smile
Halt je ženatý. Nemůžu mít všechno.

Muzes. S nezadanym...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#40 17. 8. 2011 17:03

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Viky, nemůže, protože ten nezadaný nemusí mít to, co Majku přitahuje na tom zadaném a předesílám, že to není právě to, že je zadaný.

Není tady

#41 17. 8. 2011 17:10

majkafa
Host

Kuty napsal(a):

takže si mi jen potvrdila moji správnou úvahu,že jste spolu hodně a dost,i když nevím,co jeto ajska... Tak pak nechápu tu tvoji vytučněnou otázku,kterou si odpovídala Bloss???Proč neodpovědět zcela jednoduše,když už si odpovídat chtěla:třeba jo,máš pravdu,je to tak,atd. a ne ze mně dělat dumbom

Evidentně jsem tvé psaní, na které jsem reagovala, nepochopila. Pardon. Jsme spolu dost, občas i o víkendu osobně, na ajsku o víkendu hodně hodin každý den.
Ajsko je icq. big_smile No, my, když jsme u PC, ho máme oba zapnuté pořád. Ano, i v práci. Kdyby se někdo ptal. Oba pracujeme ve firmách, kde je měřítkem vykonaná práce, při krizovkách v noci a o víkendech. Kde je moudrý přístup vedení.  Dokonce mi ho instaloval náš firemní ajťák, když jsem se ho zeptala, jestli to není problém, i mého chéfa. smileJá to tak mám kvůli dětem, hlavně kvůli dceři na mateřské, občas během dne spolu prohodíme pár vět, trošku na ní ta mateřská a osamělost padá.
Ajskem řešíme s kolegy i firemní záležitosti a šetříme telefony a courání z patra do patra, pokud jsme u PC. A s mým milým prohodíme během pracovního dne taky nějakou větu.
Nechápu, že si máme pořád o čem povídat. Ale prostě to tak je.

#42 17. 8. 2011 17:15

majkafa
Host

Modroočka napsal(a):

Viky, nemůže, protože ten nezadaný nemusí mít to, co Majku přitahuje na tom zadaném a předesílám, že to není právě to, že je zadaný.

stolt Přesně tak.
Jen nechápu sama sebe, proč se kurnik, i po téměř třech letech, třech rozchodech a čtyřech návratech  cukám a furt zkouším hledat nějakého nezadaného, jestli bych se přece jenom od ženatého neodmilovala a furt to nejde a já se na chvilku zase zklidním a pak zase zkusím a tak furt dokola. A akorát takovými pokusy trápím sama sebe. dumbom
Proč si já, kurnik, nedám aspoň rok "pauzu" a prostě to nenechám času. dumbom Nebo čemu. dumbomsmile

#43 17. 8. 2011 17:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Majko, nehroť to, nech tomu čas, ono se to vytříbí, nedělej něco nasilu, když to nejde a necítíš to tak. To nemá smysl.

Není tady

#44 17. 8. 2011 17:31

majkafa
Host

Modroočka napsal(a):

Majko, nehroť to, nech tomu čas, ono se to vytříbí, nedělej něco nasilu, když to nejde a necítíš to tak. To nemá smysl.

Nechám to nějaký čas být. stolt

#45 17. 8. 2011 18:54

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Ocko, neke... chlapu je na svete... reta , mi nejde do hlavy, ze Majka, se svyma evidentne hooodne vysokyma narokama jak na druhe, tak vuci sobe, je ochotna "pujcovat" sveho "mileho" jakesi "nepodstatne manzelce"..., vis? A jeste se o tom zminovat jako ze "ona rada"... va

Není tady

#46 17. 8. 2011 19:15

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Viky, prostě to tak je, zamiluješ se do chlapa, má něco, co tě přitahuje, ženáč nebo nezadanej, to je jedno, ale nemůžeš se od něj odpoutat. Tohle jsem prožívala kdysi dávno, měla jsem s ním jako sedmnáctiletá komplikovaný dlouhý a zvláštní vztah, zamilovala jsem se do něj v patnácti, v sedmnácti jsem s ním byla, nějaký čas, rozešli jsme se, docela dramaticky, trvalo dlouho, než jsem se s tím srovnala, přesto, že jsem se zamilovala do BM a milovala ho hodně let, On tam byl pořád, zasunutý někde vzadu, dnes je ještě vzaději, ale kdybych ho potkala dnes, zase bych měla srdce až v krku, kdysi byl svobodnej, dnes je už dlouho zadanej a přesto, je to nějká přitažlivost, nějaká síla, nevím, jak to popsat. Kdo to zažil, pochopí, kdo to nezažil, nemůže to nikdy pochopit, víš, Viky

Není tady

#47 17. 8. 2011 19:18

majkafa
Host

Modroočko, ano. Tak to je.

#48 17. 8. 2011 19:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já vím, Majko, v tomto naprosto chápu tvoje pocity

Není tady

#49 17. 8. 2011 19:44

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Modroočko, koukni, jak jsem pitomá dumbom.......nejdřív bych tvého kavalíra poslala někam, ale teď když loudí a slibuje nápravu, co???? třeba mu to opravdu nedocházelo.....třeba by si s ním mohla zajít jen tak na večeři a zhodnotit jeho sliby, co? wink

Není tady

#50 17. 8. 2011 19:48

majkafa
Host

Vladěno, nezlob se na mě, ale seš... big_smile
Modroočka už řešila problémy s ním před léty. To není pro ni ON.
Žádné další šance. Jestli ho nemiluje, tak určitě NE.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí