Oznámení

14. května : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14.května : Různé životní příběhy, trápení i radosti a starosti žen si s námi můžete pročítat v našem magazínu.

20.února : Upečme si spolu lahodný čokoládový průšvih.

#1 28. 2. 2006 9:18

susan
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 6. 2. 2006
Příspěvky: 1497

štika-rybí maso

Nevím jak upravovat štiku, prosím zná někdo dobrý a snadný recept ???


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;28/st/20071023/n/Tomasek/dt/5/k/ac22/age.png
6 měsíců 9kg/74cm, 8měsíců 9,5kg/76cm 8zubů,12měsíců 11,2kg/80cm 9 zubů,18měsíců 14kg/87cm 16zubů

Není tady

 

#2 28. 2. 2006 13:50

Verča
♥♥♥♥---
Místo: ústecký kraj
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 285

Re: štika-rybí maso

ŠTIKA NA KMÍNU

600g štiky, 100g másla, citron, petrželka, kmín a sůl.

ŠTIKA NA PLÍSŇOVÉM  SÝRU

cibule, mrkev, sůl,pepř, 0,1 litru vína
omáčka : 1 lžíce hořčice, 4 rajčata, petržel, sůl, 60g plísňového sýra

Z vína a ostatních přísad svaříme vývar, vložíme štiku, necháme bublat 30 minut. Štiku vyjmeme a na míse obložíme snítkami petržele. Podáváme s vychlazenou plísňovou omáčkou - v míse rozmícháme hořčici s plísňovým sýrem, přidáme rajčata, sůl, pepř a promícháme.

ŠTIKA S MORAVANKOU

2 větší cibule, 1 sklenička Moravanky, 100g sádla, pálivá paprika, půl šálku hladké mouky, sůl.

Rybu nakrájíme na podkovy, plech vymažeme sádlem, nakrájíme na kolečka cibuli a rozprostřeme po plechu. Štiku osolíme, obalíme v mouce, sypeme pálivou paprikou a pečeme na cibuli. Při pečení mírně podléváme vodou. Podkovy během pečení obracíme a zasypeme pokrájenou Moravankou bez nálevu a přidáme trochu másla a dopečeme.

ŠTIKA S PIKANTNÍ OMÁČKOU

300g kořenové zeleniny, 50g másla, 2 lžičky hořčice, 1 dl vína, 0,05 l smetany, špetka muškátového květu a pepře, 1 lžička cukru, sůl.

Porce štiky uvaříme ve slané vodě se zeleninou. Na pánvi rozpustíme máslo, vmícháme hořčici, cukr, pepř, muškátový květ, mírně zasmahneme, zalijeme vínem a na konec přidáme smetanu. Porce ryby na talíři přelijeme touto omáčkou.

ŠTIKA NA MODRO

60g másla,1 cibule, 300g kořenové zeleniny, 5 kuliček nového koření, bobkový list, 1 lžíce octa, pepř, sůl

Na nudličky nakrájenou zeleninu a cibuli vložíme do vroucí vody, přidáme koření, sůl, ocet a povaříme. Do vývaru vložíme porce ryby a necháme táhnout 12 minut. Měkkou rybu vyjmeme na talíř a mírně podlijeme vývarem, polijeme rozpuštěným máslem a můžeme pokapat citronem.
http://www.gify.nou.cz/z_ryba_soubory/ry40.gif

Upravil(a) Verča (28. 2. 2006 13:54)

Není tady

 
NÁŠ TIP:
    • Sháníte kvalitní kancelářské židle? Vyberte si ze širokého sortimentu v internetovém obchodě Hawaj.cz

    • Značkové parfémy a kosmetika, 3 prodejny v ČR, skladem přes 500 000 kusů parfémů a kosmetiky. Expresní doručení do 24 hod. EUROPARFEMY.cz

    • Bottega Veneta Knot Eau Absolue je famózní vůně pro výjimečnou ženu! Díky intenzivní směsici nejkvalitnějších surovin vznikla tato uhrančivá a dech beroucí dámská vůně.Ve smaragdovém srdci najdete inovativní orientální dámskou vůni

    • Vyhraj skvělé ceny v internetových soutěžích! Desítky atraktivních výher najdeš v nejrozsáhlejším katalogu České-soutěže.cz

    • Moringa s vysokým množstvím vlákniny zrychlí váš metabolismus. Pořiďte si dokonalý šperk pro vaše zdraví – Moringu olejodárnou v kapslích. Objednávejte přes www.HERBandME.cz

    • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

    • Windomatic je elektrický vysavač na okna vybavený gumovou lištou. Stačí okno umýt čisticím prostředkem a potom ho vysušit přístrojem od Viledy. Windomatic je vybaven tlačítkem MAX, díky kterému snadno získáte ještě větší sací výkon.

    Zápatí

    Powered by PunBB 1.2.24c
    © Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
    Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
    Ochrana osobních údajů