|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
neviděla jsem to, nebyl důvod, společný život jsme před tím neplánovali, bylo nám fajn jen spolu chodit, když jsme měli oba čas. Rozhodně nechci nikoho předělávat, ale čekala jsem trochu jiný přístup
zamilovaná, ty pořád ne a neumíš (nechceš?) porozumět... jakej "jinej přístup"? On dělá to, co dělal doteď a co ti doteď (!) nevadilo. Jednak chlapi neumí tak rychle zareagovat na změnu situace (navíc tebe "ženou hormony"), jednak on už udělal první krok tím, že ti nabídl bydlení ve svém domě - a to, že ohrnuješ nos, mu možná docela vadí, protože v podstatě odmítáš jeho snahu postarat se. Tím spíš, že očekávané mimi ho asi zaskočilo. Napadlo tě někdy, že i když to nedává najevo, může tvoje těhotenství považovat když ne za podraz, tak přinejmenším za čáru přes rozpočet?
Není tady
helena napsal(a):
Napadlo tě někdy, že i když to nedává najevo, může tvoje těhotenství považovat když ne za podraz, tak přinejmenším za čáru přes rozpočet?
Heli proc za podraz?
Není tady
proc za podraz?
Je to jedna z možností... třeba proto, že dítě... bylo počaté v den, kdy se se mnou přítel rozešel".
Neříkám, že to tak u zamilované bylo, v žádném případě, ale myslíš, že se nenajdou ženský, který si neřeknou "třeba se to povede"? Který si myslí, že kdyby to vyšlo, tak by tím chlapa mohly přitáhnout zpátky?
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Majkafo, to myslíš vážně? Že je projevem závislosti když mi vadí, že přítel mění plány z hodiny na hodinu jak se mu hodí, že plánuje odjet na několik dní mimo domov, když se k němu má stěhovat partnerka s dětmi, že zboří šmahem domluvené pokaždé, kdy se to hodí jemu? kdy dává do popředí svých priorit svůj koníček v době, kdy řešíme společnou budoucnost a další život? Právě proto, že už jsem ve vyšším věku a mám děti, vnímám velmi citlivě tyhle projevy partnera, které - upřímně - mě dost zarážejí, nerozumím jim.... když jsme dřív spolu byli méně, tohle jsem prostě neviděla.......
No tak muj pritel taky meni plany,ale ne kvuli svym detem,ale kvuli rodicum.Jamile rodice zavolaji,tak on jede a nezajimaji ho zadne plany.....
Uz jsem se i nastvala a rekla jsem mu,ze me to vadi.Kdyz jsem za cas jela k rodicum s nim,tak jeho otec se me zeptal,proc mu zakazuju k nim jezdit......
Není tady

Arcanum napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
Arcanum napsal(a):
![]()
Tak ja vidim dve moznosti.
Ze si delas prcu.
Ze ve svete ziji magori co maji v kebuli nakakano.jo, i takové věci se stávají bez ohledu na to, co je v kebuli...... a přidám ještě perličku, už druhý den rozchodu přítel litoval a celou dovolenou mě bombardoval smskama, jak by chtěl společný život. zase - nahoře - dole. A já už na to nemám. prošla jsem rozvodem, který jsem opravdu těžce nesla, novým střídavým režimem s dětmi, zařízováním nového bytu..
... teď nabídkou přítele na společné bydlení, které si představuje tak, že mě píchne do satelitu a zmizí na hokej, nečekaným těhotenstvím, úvahami, co dál se životem ............Chtel se rozloucit
takhle..... hmmmmm... a Ty taky takhle......hmmmmm ... tak sup na to ,zejo? Joooo
No proste nakakano tam i tam.
Kazdy si muze predstavovat cokoli-jak on tohle ,tak Ty zase neco jinyho ,jo jo![]()
Svet je plny letadel.
teď už nejen nakakáno, když se podívám na svůj pupek
(víš, že mi neskutečně zvedáš náladu?)
Není tady
helena napsal(a):
proc za podraz?
Je to jedna z možností... třeba proto, že dítě... bylo počaté v den, kdy se se mnou přítel rozešel".
Neříkám, že to tak u zamilované bylo, v žádném případě, ale myslíš, že se nenajdou ženský, který si neřeknou "třeba se to povede"? Který si myslí, že kdyby to vyšlo, tak by tím chlapa mohly přitáhnout zpátky?
Jo ,rozumim. Takove existujou 
Jenze na to musi byt vzdy dva. Kdyz se chce rozejit ,co tam vubec leze (vis kam?
)
Loucit se a takhle. Boooooze
Pokud podraz ,pak neexistoval by bez jeho vlastniho pricineni. Takze sve k svemu. 
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
teď už nejen nakakáno, když se podívám na svůj pupek
(víš, že mi neskutečně zvedáš náladu?)
Vim 
Není tady
dusička napsal(a):
Když jste spolu byli méně - tak to nebylo, nebo si to nechtěla vědět?
Nebo čekáš, že když spolu čekáte dítě, že se bude starat o vás a na své děti zapomene?
Nevím, tak mi to přijde,
že si stěžuješ na chlapa, který to má docela v hlavě srovnaný, a chodil na zápasy s dětma od mala.
Mmch - co po něm vlastně chceš?
Já si totiž myslím,že on už věděl dopředu,že v pátek půjde na zápas, ale nechtěl to říkat (protože by bylo zase mezi vámi zle, tak čekal že ti to třeba řekne pozdějš, nebo tak) a hodilo se mu do krámu,že známí to odřekli.
Me by jenom zajimalo,ktera z vas co tady pisete zamilovane mate zkusenosti s tim mit pritele s detma.Myslim,ze zadna.Tak to se to potom pise.Ani jedna z vas neni v kuzi zamilovane.Me osobne by vadilo totez co zamilovane.Ja totiz mam pritelele s detma.Kolikrat to ve me vre,ale radci jsem zticha.
Není tady
Kdyz se chce rozejit ,co tam vubec leze... (vis kam?) Pokud podraz ,pak neexistoval by bez jeho vlastniho pricineni.
Jo, vím kam 
Ale taková předrozchodová/předrozvodová soulož zas není tak neobvyklá
- podrazem začíná být v tom okamžiku, kdy se dáma pokusí při ní otěhotnět.
mate zkusenosti s tim mit pritele s detma
Nemám přítele s dětma... teda mám, ale a) jsou dospělé a schopné samostatného života, b) mám trochu jiný vztah.
Jen jsem jako holka patřila do skupiny "moje děti, tvoje děti, naše děti" a sakra dobře vím, jaký to je, když máma/táta něco slíbí a pak to odloží nebo zruší, buď s milionem výmluv a (většinou nesplněnejch) slibů nebo i bez nich. Jak je "příjemný", když například slíbenej vejlet je odvolanej "kvůli práci", načež posléze zjistíš, že byla dána přednost něčemu pro rodiče zajímavějšímu.
Upravil(a) helena (19. 8. 2011 12:16)
Není tady

helena napsal(a):
neviděla jsem to, nebyl důvod, společný život jsme před tím neplánovali, bylo nám fajn jen spolu chodit, když jsme měli oba čas. Rozhodně nechci nikoho předělávat, ale čekala jsem trochu jiný přístup
zamilovaná, ty pořád ne a neumíš (nechceš?) porozumět... jakej "jinej přístup"? On dělá to, co dělal doteď a co ti doteď (!) nevadilo. Jednak chlapi neumí tak rychle zareagovat na změnu situace (navíc tebe "ženou hormony"), jednak on už udělal první krok tím, že ti nabídl bydlení ve svém domě - a to, že ohrnuješ nos, mu možná docela vadí, protože v podstatě odmítáš jeho snahu postarat se. Tím spíš, že očekávané mimi ho asi zaskočilo. Napadlo tě někdy, že i když to nedává najevo, může tvoje těhotenství považovat když ne za podraz, tak přinejmenším za čáru přes rozpočet?
teď jsi kápla na něco, co tu nebylo vlastně zmíněné. On si díte přál od začátku našeho vztahu, často o tom mluvil a já byla ta "odmítačka" ve smyslu, že už dětí máme dost, pojďme se na ně soustředit, věnovat se jim, dát jim maximum. Pokud bych i na moment připustila, že prcek byl tak trochu úmyslně "chtěný" tak spíš z pozice parnera, k čemuž mě vede i velmi nezodpovědně pojatý ten inkriminovaný "poslední" sexík. Nos nad jeho nabídkou neohrnuji, na plnou hubu zvažuji co dál, chci znát názory jiných lidí a to proto, že jsem opravdu hodně rozumová a chtěla bych znát i jiné pohledy na věc.....a jsou opravdu zajímavé 
Není tady
Pokud bych i na moment připustila, že prcek byl tak trochu úmyslně "chtěný" tak spíš z pozice parnera
Takže v opačném gardu to, co píšu o dámském podrazu... a taky poněkud nezodpovědné, protože on pravděpodobně ví (nebo aspoň tuší), že porod (asi) převáží nad potratem. Bude mít, co chtěl a navíc relativní jistotu, že si stejně pojede po svým prkně.
Není tady

helena napsal(a):
Kdyz se chce rozejit ,co tam vubec leze... (vis kam?) Pokud podraz ,pak neexistoval by bez jeho vlastniho pricineni.
Jo, vím kam http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale taková předrozchodová/předrozvodová soulož zas není tak neobvyklá http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - podrazem začíná být v tom okamžiku, kdy se dáma pokusí při ní otěhotnět.
mate zkusenosti s tim mit pritele s detma
Nemám přítele s dětma... teda mám, ale a) jsou dospělé a schopné samostatného života, b) mám trochu jiný vztah.
Jen jsem jako holka patřila do skupiny "moje děti, tvoje děti, naše děti" a sakra dobře vím, jaký to je, když máma/táta něco slíbí a pak to odloží nebo zruší, buď s milionem výmluv a (většinou nesplněnejch) slibů nebo i bez nich. Jak je "příjemný", když například slíbenej vejlet je odvolanej "kvůli práci", načež posléze zjistíš, že byla dána přednost něčemu pro rodiče zajímavějšímu.
přesně takhle to beru já "moje děti, tvoje děti, naše děti" a kvůli slibům jeho dětem jsem u přítele i párkrát narazila (viz moje minulá diskuze), jeho děti mám moc ráda a neberu rozdíl mezi mými a jeho. Rozdíl mezi námi je v přístupu. Já oželím synkův zápas, když není "můj týden" pokud máme naplánovaný třeba výlet, on ale ne. Navíc mi ty změny plánů oznamuje na poslední chvíli, což je snad nejhorší. Samozřejmě týdny, kdy máme děti, se jim věnujeme na 100% oba, i já chodím na turnaje a zápasy, to je přirozené. Ale chci i užít partnera, zkrátka nemůžeme se v tomhle nějak sejít 
Není tady

helena napsal(a):
Pokud bych i na moment připustila, že prcek byl tak trochu úmyslně "chtěný" tak spíš z pozice parnera
Takže v opačném gardu to, co píšu o dámském podrazu... a taky poněkud nezodpovědné, protože on pravděpodobně ví (nebo aspoň tuší), že porod (asi) převáží nad potratem. Bude mít, co chtěl a navíc relativní jistotu, že si stejně pojede po svým prkně.
pokud bych to i na moment připustila tak ano, ale nepřipouštím. Nevěřím, že by udělal naschvál, jen v návalu emocí jsme si ještě ehmmm
a teď z té nezodpovědnosti vypadám jak přejedená
(dobrý, už si dělám i legrace, depka je pryč, asi si to maso večer nakonec fakt ogriluju sama a s chutí)
Není tady

eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Nebo čekáš, že když spolu čekáte dítě, že se bude starat o vás a na své děti zapomene?
Nevím, tak mi to přijde,
že si stěžuješ na chlapa, který to má docela v hlavě srovnaný, a chodil na zápasy s dětma od mala.
Já si totiž myslím,že on už věděl dopředu,že v pátek půjde na zápas, ale nechtěl to říkat (protože by bylo zase mezi vámi zle, tak čekal že ti to třeba řekne pozdějš, nebo tak) a hodilo se mu do krámu,že známí to odřekli.Me by jenom zajimalo,ktera z vas co tady pisete zamilovane mate zkusenosti s tim mit pritele s detma.Myslim,ze zadna.Tak to se to potom pise.Ani jedna z vas neni v kuzi zamilovane.Me osobne by vadilo totez co zamilovane.Ja totiz mam pritelele s detma.Kolikrat to ve me vre,ale radci jsem zticha.
JA.
Není tady

eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Nevím, tak mi to přijde,
Já si totiž myslím,že on už věděl dopředu,že v pátek půjde na zápas, ale nechtěl to říkat (protože by bylo zase mezi vámi zle, tak čekal že ti to třeba řekne pozdějš, nebo tak) a hodilo se mu do krámu,že známí to odřekli.Me by jenom zajimalo,ktera z vas co tady pisete zamilovane mate zkusenosti s tim mit pritele s detma.Myslim,ze zadna.Tak to se to potom pise.Ani jedna z vas neni v kuzi zamilovane.Me osobne by vadilo totez co zamilovane.Ja totiz mam pritelele s detma.Kolikrat to ve me vre,ale radci jsem zticha.
No tak to buď zticha, protože pokud žiješ s někým, kdo se tvým dětem věnuje, dotuje je, pomalu dovychovává a tak dál... tak nevidím jediný důvod mít mu za zlé, že totéž dělá s těmi svými. 
Já tu zkušenost mám, erem a v životě jsem neřekla, že já a pak jeho dítě. A to jsme spolu nebydleli, já vlastní ještě neměla a taková pipka, abych mu předhazovala, že svoje dítě upřednostňuje jsem nebyla. Šmajdala jsem po zoo s cizím dítětem a mohla jsem se válet doma na gauči... kupovala dárky k narozkám a mohla jsem se na to víš co... když jsme dítě vraceli pozdě (nebyly mobily) tak jsem to byla já, kdo se zastal jeho bývalky, že dostal seřváno... taky bych měla strach.
Já nevím, že se vždycky vytahuje něco ve smyslu odkopnuté milenky při řešení nevěry, bezdětný co nevědí, jaký je to mít dítě... při řešení čehokoli s dětma... až trapný mi to přijde. Ale to nic, je to jednodušší, než se nad tím zamyslet. 
Není tady
zkrátka nemůžeme se v tomhle nějak sejít
To my taky ne, koukám
Podívej, on může být (a určitě je
) celej sametovej a z hořký čokolády, ale je zvyklej na určitej modus vivendi - i s tebou. Takže je celkem pochopitelný, že je lehce zmatenej, když najednou to, co tak hezky fungovalo
chceš zničehonic měnit. A troufla bych si říct, že má možná názor podobnej tvému a doufá, že nakonec se změníš ty...
Nevěřím, že by udělal naschvál
Nemyslím naschvál... ale možná to fakt zkusi... a když už se tak hezky zadařilo
... Vidíš - první krok k tomu, jak změnit TEBE má za sebou 
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Pokud bych i na moment připustila, že prcek byl tak trochu úmyslně "chtěný" tak spíš z pozice parnera, k čemuž mě vede i velmi nezodpovědně pojatý ten inkriminovaný "poslední" sexík.
Jo jo i taci jsou mezi nami. 
Jsem presne tohle chtela napsat Helce. 
Není tady

eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Nevím, tak mi to přijde,
Já mám přítele s dítětem a vím, že u něj je dcera na prvním místě (pro mě je syn taky na příčce nejvyšší) a oba nemáme problém s tím, že by jsme nějak u toho druhého na stupeň vítězů soustředili své síly. Pravděpodobně je to i proto, že si dokážeme najít i čas jeden na druhého a necítíme se nějak odstrčení svou drahou polovičkou. Jenže já taky vím, že přítel zamilované by prostě nebyl pro mě a tak jsem takového chlapa ani nehledala.
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Nevím, tak mi to přijde,
Tak jedině vybrat si přítele bez dětí, když vám to tak vadí co říkáš 
Není tady
Erem napsala:
Me by jenom zajimalo,ktera z vas co tady pisete zamilovane mate zkusenosti s tim mit pritele s detma.Myslim,ze zadna.Tak to se to potom pise.Ani jedna z vas neni v kuzi zamilovane.Me osobne by vadilo totez co zamilovane.Ja totiz mam pritelele s detma.Kolikrat to ve me vre,ale radci jsem zticha.
A já si ho za to vážím a chápu ho, že by mu chybělo, kdyby svého syna neviděl každý den. Přemýšlela jsem o tom. Taky jsem chtěla vidět své děti každý den, když ještě nebyly dospělé. A i teď je ráda často vidím.
O to víc si ho za to vážím, že můj BM se o naše děti nezajímá.
To se to potom píše, viď, erem?
Obzvláště když ty, jak sama píšeš, jsi se svým přítelem proto, že bys to jinak finančně neutáhla.
Upravil(a) majkafa (19. 8. 2011 14:22)

No, diskuze se posunula někam, o čem není. Není primárně o dětech, mých či jeho, preferencích atd, je to o tom, že přítel nemá rozlišovací schopnosti, kam až se svým koníčkem a časem stráveným na zimáku, může zajít. Byl zvyklý vždycky když se mu to hodilo se sebrat a zmizet, na večer, den, dva, dva týdny..... teď mi nabídl společný život a já mám obavu (což se mi tento týden, kdy z pěti večerů strávil tři na hokeji), že bude spíš hůř než líp a jeho neochota cokoli na této zvyklosti měnit mě děsí, právě i s ohledem na další přírůstek. Když si představím svůj život v sezoně, bude to vypadat když budeme mít děti asi takhle - všední dny: večer v devět přijede i s dětmi z tréninků domů, najedí se, připraví školu, přítel si sedne ke compu a kolem půlnoci půjdeme spát. Víkendy: ráno vyrazí na zápasy/turnaje a přijedou nejdříve na osmou večer, najedí se, rozeberou co bylo, přítel si sedne ke compu a kolem půlnoci půjdeme spát. Když nebudeme mít děti, tak to zhruba takhle: přítel přijede v šest z práce, nají se a vyrazí na zápas, přijede kolem deváté. Chvilku pokecáme a půjdeme spát. Abych moc neremcala, jeden den mě vezme do kina. Já si při nejlepší vůli najdu jiný program, společné chvíle se smrsknou na jeden večer v týdnu plus nějaký (možná, pokud nebude trunaj) večer o víkendu. Já si opět najdu jiný program a po příteli budu toužit...... no, alespoň mě nepřejde jen tak zamilovanost, že? 
Není tady
Není primárně o dětech, mých či jeho, preferencích atd, je to o tom, že přítel nemá rozlišovací schopnosti, kam až se svým koníčkem a časem stráveným na zimáku, může zajít
Hele - ted jsem se nad Tvým příspěvkem pousmála - a Ty máš v kompetenci mu určovat kolik má trávit času na zimáku? 
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Abych moc neremcala, jeden den mě vezme do kina. Já si při nejlepší vůli najdu jiný program, společné chvíle se smrsknou na jeden večer v týdnu plus nějaký (možná, pokud nebude trunaj) večer o víkendu. Já si opět najdu jiný program a po příteli budu toužit...... no, alespoň mě nepřejde jen tak zamilovanost, že?
Když budeš dlouho kojit, to určitě budeš chtít do kina. 
A jestli si myslíš, že tě jen tak zamilovanost nepřejde, nu, nebudu ti to brát.
Protože co tě tak čtu, si myslím, že tě ani nemá co přejít.

Skromně bych si tipla, že Zamilvané přítel dřív nebo poději stejně uteče.
Zamilovaná, vidím to takhle (a určitě nejsem jediná) - buď ho opravdu miluješ se vším všudy a bez jakýchkoli ambicí ho měnit (jak ty říkáš usměrňovat), pak ber. Nebo nech být. Tenhle chlap je individualita a má to v sobě srovnanaý, i když jinak, naž by se tobě líbilo. Svým tlačením a usměrňováním ho akorát odeženeš.
Upravil(a) hellium (19. 8. 2011 15:27)
Není tady
tak zamilovaná a máš to. jsi fůrie a nemáš do toho co kecat 
divím se ti. já bych s takovým chlapem nebyla.
Není tady