29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zamilovana111 napsal(a):
ještě bych chtěla napsal jednu věc. Četla jsem si teď po sobě původní téma. Jak je malicherné, jak jsem byla směšná. A to píšu jen chvíli poté, co jsem ho založila
Víš Zami, ono stačí pár chvilek, aby si člověk uvědomil, co je v životě podstatný a co ne, stačí chvilka, abys přehodnotila svoje priority. Už to nech být, sama víš, co máš za sebou, ale spoustu hezkýho máš před sebou, věnuj se sobě, svým dětem a drž se toho, že všechno zlý je k něčemu dobrý a všechno, co tě potká, tě poučí a posune někam dál.
Není tady
Modroočko - napsala si to moc hezky,
chtěla jsem tak nějak napsat něco v tom smyslu,že má Zamilka dvě krásný zdraví dětí,aby myslela na ně, ale stále mi to přišlo ty slova jako fráze.
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
ještě bych chtěla napsal jednu věc. Četla jsem si teď po sobě původní téma. Jak je malicherné, jak jsem byla směšná. A to píšu jen chvíli poté, co jsem ho založila
To nevadi.
Tohle beru za prirozeny posun ,prirozena zmena vnimani.
Není tady
já teda co se týká zamilované, nemám pocity vůbec žádný. neodsuzuju ji, snad i chápu, ale taky nelituju.
Není tady
Arcanum napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
To nevadi.
![]()
Tohle beru za prirozeny posun ,prirozena zmena vnimani.
jo, taky bych ráda, aby to byla přirozená změna...... ovšem stejně jako před tím, i tady jsi mimo. Čekala jsem co s mými názory, vnímáním celé situace udělá to, co jsem teď prožila, přečetla včera znovu Tvé příspěvky a zjistila jediné, naše názory se vzdalují mnohem víc než před tím ovšem i tak díky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já teda co se týká zamilované, nemám pocity vůbec žádný. neodsuzuju ji, snad i chápu, ale taky nelituju.
to jsem ráda, páč lístost je to poslední, co tady čekám, ta mi totiž nic nepřinese, na rozdíl od příspěvků Frigo, Heleny, Javeny... i vlastně Arcan. To je totiž přínost, kvůli kterému jsem tady celou dobu psala
Není tady
.....ty dvě skleničky vína po dlouhé době přiznám no ufff
Není tady