Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1601 8. 9. 2011 21:56

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: životní křižovatka - kam se vydat?

zamilovana111 napsal(a):

ještě bych chtěla napsal jednu věc. Četla jsem si teď po sobě původní téma. Jak je malicherné, jak jsem byla směšná. A to píšu jen chvíli poté, co jsem ho založila grater

Víš Zami, ono stačí pár chvilek, aby si člověk uvědomil, co je v životě podstatný a co ne, stačí chvilka, abys přehodnotila svoje priority. Už to nech být, sama víš, co máš za sebou, ale spoustu hezkýho máš před sebou, věnuj se sobě, svým dětem a drž se toho, že všechno zlý je k něčemu dobrý a všechno, co tě potká, tě poučí a posune někam dál.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1602 8. 9. 2011 22:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Modroočko  - napsala si to moc hezky,
chtěla jsem tak nějak napsat něco v tom smyslu,že má Zamilka dvě krásný zdraví dětí,aby myslela na ně, ale stále mi to přišlo ty slova jako fráze.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1603 8. 9. 2011 22:06

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

zamilovana111 napsal(a):

ještě bych chtěla napsal jednu věc. Četla jsem si teď po sobě původní téma. Jak je malicherné, jak jsem byla směšná. A to píšu jen chvíli poté, co jsem ho založila grater

To nevadi. wink
Tohle beru za prirozeny posun ,prirozena zmena vnimani. smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#1604 8. 9. 2011 22:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já teda co se týká zamilované, nemám pocity vůbec žádný. neodsuzuju ji, snad i chápu, ale taky nelituju.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1605 8. 9. 2011 22:11

zamilovana111
♥♥♥♥---

Arcanum napsal(a):

zamilovana111 napsal(a):

To nevadi. wink
Tohle beru za prirozeny posun ,prirozena zmena vnimani. smile

jo, taky bych ráda, aby to byla přirozená změna...... ovšem stejně jako před tím, i tady jsi mimo. Čekala jsem co s mými názory, vnímáním celé situace udělá to, co jsem teď prožila, přečetla včera znovu Tvé příspěvky a zjistila jediné, naše názory se vzdalují mnohem víc než před tím wink ovšem i tak díky lyssna

Není tady

#1606 8. 9. 2011 22:14

zamilovana111
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

já teda co se týká zamilované, nemám pocity vůbec žádný. neodsuzuju ji, snad i chápu, ale taky nelituju.

to jsem ráda, páč lístost je to poslední, co tady čekám, ta mi totiž nic nepřinese, na rozdíl od příspěvků Frigo, Heleny, Javeny... i vlastně Arcan. To je totiž přínost, kvůli kterému jsem tady celou dobu psala stolt

Není tady

#1607 8. 9. 2011 22:16

zamilovana111
♥♥♥♥---

.....ty dvě skleničky vína po dlouhé době přiznám no wink ufff cool

Není tady

#1608 8. 9. 2011 22:20

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

máte otevřené pokračování - tady to zavírám smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí