|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zamilovaná,zatlač slzy,pozvi známé na maso k tobě domů a udělej si bezva mejdlo,ni?A to ostatní,jestli si takovýho chlapa ještě nechat nebo se pomalu ale jistě dívat po něčem lepším,si už musíš vyřešit sama.
Není tady

Zamilovaná a to nemůžete dělat něco na zahradě přes den aby večer mohl na ten zpropadenej zimák? Hele, já chápu, že jsi s ním chtěla být... ale stejně měli přijít ti známí... takže až tak o samotě byste nebyli, tak o co jde? Celej den jste mohli být spolu... ale ty jsi naprdnutá odjela, takže spolu nebudete vůbec... Přitom na tom zimáku by byl cca hoďku a půl, dvě, ne?
Ber to trochu z druhý strany. Třeba chtěl dělat něco jinýho, ale kejvnul ti na to grilčo se známými... ty možná přes tu svojí averzi na jeho zálibu nevidíš jeho vstřícný jednání. 
Není tady
Zamilovaná -já bych řekla, že ho moc honíš do kouta, protože on na ten zápas stejně půjde takjako tak. Nedá přednost tobě před svýma dětma. Bud se budeš s tím muset smířit, nebo od něho odejít no.
Jenže - ukaž mi chlapa, který je s ženskou 24 hodin v kuse, ono by ti to taky vadilo, kdy by si měla za s sebou myší ocásek.
Není tady

Ale mě naštvalo to, že mi od středy tvrdí, jak už na žádný hokej nejde a pak mi na poslední chvíli, ten den, kdy máme společné plány, řekne že jde. Co se dá tak narychlo naplánovat jiného? u něj, kde nikoho neznám, nic, u mě ve městě spousta věcí, proto jsem se sbalila a jedu domů. Hokej bohužel daleko, je to na celé odpol i večer. Kdyby to bylo poprvé nebo nějak rozumně, ale já tohle řeším obden, holky to by nebavilo nikoho myslím ne? nebo je to normálka???? 
Není tady
Tak proč s ním si?
Není tady

Ono je celkem jedno, jestli by to bavilo nás. Důležité je co baví tebe. Z tvého psaní je jasné jaký je stav věci a že se s ním nechceš smířit. Neustále čekáš na to až se tvůj přítel změní, ale já bych radila nečekat na žádnou změnu. Tenhle chlap to má poskládané takhle a pokud se budeš snažit napasovat ho do svých představ, budeš stále častěji naštvaná a nešťastná. Podle mé máš dvě možnosti. Smiř se s tím jak to je, nebo si zkus naprosto přesně popsat jakého muže pro život chceš a takového si najdi.
Není tady
Kdyz pres to nejede vlak tak pres to proste nejede . A ted,co to mimco?
Není tady

Hele, upřímně nebavilo, ale já s takovým chlápkem nechodím, resp. nečekám dítě protože vím, že bych si musela zvyknout a já jsem trochu palice. 
Ale to neznamená, že až na někoho takovýho narazím a zatočí se mi hlava, že nebudu jeho zálibu, děti a styl života akceptovat, aniž bych se z toho hroutila. Nakonec, v momentě kdy mám vztah jaký mám bych si lhala do vlastní kapsy.
Jsem schopná a ochotná toho dost zkousnout, a fakt mi to nevadí. Jde jen o to se s tím poprat a srovnat si to v hlavě. Nakonec mám za sebou dobrou školu od bejvalýho.
Tam jsi nevěděla dne ani hodiny a jako bonus si třeba přehodil směnu, když měl hlídat děti... to tě vycvičí. 
Není tady
Myslím, že ve věku zamilované se už zamilovaná chová jako závislačka na něm.
To bych chápala tak ve dvaceti a ne u zkušené matky dvou dětí, která se rozvedla.
A HLAVNĚ - zamilovaná, probůh, jsi s ním těhotná. Tak už si to srovnej. 

Majkafo, to myslíš vážně? Že je projevem závislosti když mi vadí, že přítel mění plány z hodiny na hodinu jak se mu hodí, že plánuje odjet na několik dní mimo domov, když se k němu má stěhovat partnerka s dětmi, že zboří šmahem domluvené pokaždé, kdy se to hodí jemu? kdy dává do popředí svých priorit svůj koníček v době, kdy řešíme společnou budoucnost a další život? Právě proto, že už jsem ve vyšším věku a mám děti, vnímám velmi citlivě tyhle projevy partnera, které - upřímně - mě dost zarážejí, nerozumím jim.... když jsme dřív spolu byli méně, tohle jsem prostě neviděla.......
Upravil(a) zamilovana111 (19. 8. 2011 10:05)
Není tady

No ale to je tvoj problém, nie jeho... on sa nezmenil, zmneil sa tvoj postoj alebo pocity, povedzme.,. Tkaže je na tebe, aby si s tým TY niečo urobila, a nečakal riešenie len od neho (on zjavne nič riešiť nechce a nepotrebuje). Buď sa vráť, aspoň dočasne, k predošlému životnému štýly, alebo si nájdi niečo, čo môžeš robiť aj v satelite, ale bez neho (čojaviem fotenie, písanie básní, cvičenie na rotopede, cepzoľný beh...). Alebo teda sa prispôsobuj a choď na zápasy s ním, ale to podľa mňa nebude mať dlhé trvanie...
Není tady
Když jste spolu byli méně - tak to nebylo, nebo si to nechtěla vědět?
Nebo čekáš, že když spolu čekáte dítě, že se bude starat o vás a na své děti zapomene?
Nevím, tak mi to přijde,
že si stěžuješ na chlapa, který to má docela v hlavě srovnaný, a chodil na zápasy s dětma od mala.
Mmch - co po něm vlastně chceš?
Já si totiž myslím,že on už věděl dopředu,že v pátek půjde na zápas, ale nechtěl to říkat (protože by bylo zase mezi vámi zle, tak čekal že ti to třeba řekne pozdějš, nebo tak) a hodilo se mu do krámu,že známí to odřekli.
Není tady

Tak když budu opět upřímná, až jako máma od dětí si dobře rozmýšlím, koho dětem domů přivedu. Takže od někoho, kdo děti má a má partnera se kterým chce žít... slyšet, že něco, co mu teď vadí předtím neviděl... mi přijde poměrně hustý. 
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Majkafo, to myslíš vážně? Že je projevem závislosti fakt, že přítel mění plány z hodiny na hodinu jak se mu hodí, že plánuje odjet na několik dní mimo domov, když se k němu má stěhovat partnerka s dětmi, že zboří šmahem domluvené pokaždé, kdy se to hodí jemu? kdy dává do popředí svých priorit svůj koníček v době, kdy řešíme společnou budoucnost a další život? Právě proto, že už jsem ve vyšším věku a mám děti, vnímám velmi citlivě tyhle projevy partnera, které - upřímně - mě dost zarážejí, nerozumím jim.... když jsme dřív spolu byli méně, tohle jsem prostě neviděla.......
Já myslím, že neviděla, protože jsi nechtěla (v té zamilovanosti) vidět, a nebo jsi naprosto automaticky předpokládala, že až spolu budete víc, tak on tyto aktivity omezí a na prvním místě bude vztah s Tebou.
Jenže u tohoto muže zřejmě prostě vždycky bude na prvním místě hokej a jeho děti, i kdyby ses na hlavu stavěla. Tak to vždy bylo, je a bude.
Takže tobě zbývá - ber to takto, a nebo nech být. Nikoho nepředěláš ani "neusměrníš".
Průser ovšem je, že spolu čekáte dítě. To Tě nutí situaci rozseknout, a dost rychle - buď ho musíš prostě přijmout a milovat i s těma bruslema na nohách, přistěhovat se k němu, mít s ním dítě a nic mu nevyčítat (a sama se hodně přizpůsobit), a nebo jít na potrat, zůstat ve svém se svými koníčky a volností, a tím vztah definitivně zabít.
(Já tedy, být chlapem, kdyby má partnerka dala naše společné dítě pryč, nezbylo by mi, než to respektovat, ale už bych s někým takovým dál žít nechtěla.)
Zamilovaná, tohle jsi tady už řešila kdysi s tím jiným nickem. Já si tě pamatuji. Takže nepovídej, žes to dříve neviděla.
Jdi na interupci, dokud je čas. Chudák dítě, chudáci děti. 
Jak píše Bloss, já bych s partnerem, co dal pryč naše dítě, taky žít nechtěla, myslím, kdybych byla chlap.
Upravil(a) majkafa (19. 8. 2011 10:23)
Nezlob se, zamilovaná, ale na mě to působí, že to dítě není až tak náhoda. Podle mě ses té náhodě minimálně aspoň moc nebránila, mě se to zdá tak, žes to tak dokonce chtěla, protože jsi předpokládala, že dítě bude dostatečný argument pro to, aby on omezil své aktivity a Tebe si (konečně) postavil na první místo.
Nu - bohužel předpoklad to byl hodně mylný...a je vyslovený průser, že to dítě už je na cestě.
Hele, u Tvých příspěvků jsem si vzpomněla na jeden kreslený vtip od Renčína:
Chlap má pohodičku na gauči, kouká se na televizi, a před tu televizi se mu postaví nasupená manželka a říká mu:
JÁ jsem tvůj první program !!!!!
Bloss 

Není tady

Blossom, tak ten vtip sedl... 
jako pr.del na hrnec. 
Není tady

jo holky vy mi dáváte 
dítě plánované opravdu nebylo, navíc bylo počaté v den, kdy se se mnou přítel rozešel, chtěl se ještě "rozloučit" a já nepředpokládala v nejmenším, že to takhle dopadne....taky špatně, to vím....
chtěla jsem teď v téhle divoké době, kdy se mi měl život od základu změnit, trochu empatie, společného času, všechno pořádně promyslet, zjistit, jestli to společně vůbec půjde....ale ani to nezjistím, když je pořád pryč...
a je to tak, neviděla jsem to, nebyl důvod, společný život jsme před tím neplánovali, bylo nám fajn jen spolu chodit, když jsme měli oba čas. Rozhodně nechci nikoho předělávat, ale čekala jsem trochu jiný přístup, pravda, ten ftip pro moje momentální rozpoložení fakt sedí 
Není tady
zamilovaná, přijdeš mi praktická a příliš rozumová. Vůbec z tebe žádnou zamilovanost necítím. Kolik je ti let? Už jsem to zapomněla z tvého předchozího nicku, ale myslím, že jsem se tě tenkrát na to taky zeptala a pak mě překvapilo, že víc, než jsem odhadovala vzhledem k věku tvých dětí.
Ale chováš se jak malá.
zamilovana111 napsal(a):
dítě plánované opravdu nebylo, navíc bylo počaté v den, kdy se se mnou přítel rozešel, chtěl se ještě "rozloučit" a já nepředpokládala v nejmenším, že to takhle dopadne....taky špatně, to vím....
Tak ja vidim dve moznosti.
Ze si delas prcu. 
Ze ve svete ziji magori co maji v kebuli nakakano. 
Není tady

nene, pod jiným nickem jsem tu v minulosti řešila jen prcky a těhu, nic jiného
z toho ale soudím, že asi nejsem jediná, co se chová jako malá 
praktická a rozumová, to zní hrozně..... asi jo, kromě toho ještě zamilovaná
nicméně pořád si myslím, že když si partneři něco domluví, neměl by to jeden z nich z rozmaru měnit. Kdyby se jednalo o občasnou záležitost, ok, ale takhle to je pořád, vybavuji si teď jednu starší historku, u které už mi to mohlo tedy dojít.... dostala jsem k vánocům lístky na muzikál, domluvili jsme jeden páteční večer asi tři týdny předem a ten den co jsme měli jít mi přítel oznámil, že odjíždí na hokejový veletrh na celý víkend, že se rozhodl na poslední chvíli..... pak následovalo s větší a větší frekvencí dalších pár "hokejových omluvenek" a teď už je to fakt celkem pravidlo, no nic, nechám to pár dní uležet, třeba mezitím, i díky příspěvkům tady, trochu dozraju 
Není tady

Není tady

Arcanum napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
![]()
Ze si delas prcu.
Ze ve svete ziji magori co maji v kebuli nakakano.
jo, i takové věci se stávají bez ohledu na to, co je v kebuli...... a přidám ještě perličku, už druhý den rozchodu přítel litoval a celou dovolenou mě bombardoval smskama, jak by chtěl společný život. zase - nahoře - dole. A já už na to nemám. prošla jsem rozvodem, který jsem opravdu těžce nesla, novým střídavým režimem s dětmi, zařízováním nového bytu..... teď nabídkou přítele na společné bydlení, které si představuje tak, že mě píchne do satelitu a zmizí na hokej, nečekaným těhotenstvím, úvahami, co dál se životem ............
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Arcanum napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
![]()
Ze si delas prcu.
Ze ve svete ziji magori co maji v kebuli nakakano.jo, i takové věci se stávají bez ohledu na to, co je v kebuli...... a přidám ještě perličku, už druhý den rozchodu přítel litoval a celou dovolenou mě bombardoval smskama, jak by chtěl společný život. zase - nahoře - dole. A já už na to nemám. prošla jsem rozvodem, který jsem opravdu těžce nesla, novým střídavým režimem s dětmi, zařízováním nového bytu..
... teď nabídkou přítele na společné bydlení, které si představuje tak, že mě píchne do satelitu a zmizí na hokej, nečekaným těhotenstvím, úvahami, co dál se životem ............
Chtel se rozloucit
takhle..... hmmmmm... a Ty taky takhle......hmmmmm ... tak sup na to ,zejo? Joooo 
No proste nakakano tam i tam. 
Kazdy si muze predstavovat cokoli-jak on tohle ,tak Ty zase neco jinyho ,jo jo
Svet je plny letadel. 
Není tady