Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 17. 8. 2011 15:15

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: životní křižovatka - kam se vydat?

majkafa napsal(a):

Kuty napsal(a):

majkafa napsal(a):

Tak proč s ním jsi a dokonce s ním čekáš dítě, když máš k němu tolik výhrad? va

Oni spolu přece nejsou,jen se občas scházejí...A to se s manželstvím nedá srovnávat.

Jasně, že se to s manželstvím nedá srovnávat.
Jo, nečetla jsem, že by se zamilovaná s panem zamilovaným chtěli brát.
Ale podle mě vztah mají. A ne, že se jen občas scházejí.
Obzvláště těhotenství a společné dítě je taková drobnost ve srovnání s existencí manželství. smile

Ale to taky psala přeci,že k tomu došlo nechtěnětongue

Není tady

#102 17. 8. 2011 15:37

hellium
♥♥-----

Kuty napsal(a):

zamilovana111 napsal(a):

hellium napsal(a):

Mně hlavně připadá, že Zamilovaná není vůbec zamilovaná. A pokud jo, tak ne do svého partnera. A já to řeknu hnusně a na plnou hubu, ale řekla bych, že je zamilovaná leda do sebe.

no do sebe jsem zamilovaná nejvíc, o tom žádná, následují moje děti a přítel, jeho děti. Taky miluju svojí práci, svoje koníčky, svůj byt, naše město, přátele...... O ty poslední věci bych po stěhování přišla a to tady řeším. Navíc taky lásky mého přítele, kterým obětuje trochu víc času než je zdrávo, resp než je zdrávo ve vyrovnaném partnerském vztahu, kdy spolu dva žijí!! Takže si dovolím říct taky něco na plnou hubu: štve mě, že je dneska po těch po*ných deštivých dnech krásně a já místo výletu, kola nebo in-linů budu s přítelem do šesti čumět na zimáku. Uffff

A proč se nesejdete až po zimáku?

Spíš bych se možná zeptala (nebo spíš by by ses mohla zeptat sebe) proč s nám vlastně jsi? A odpovědět si taky na plnou hubu smile

Mám fakt dojem, že nejste kompatibilní. Možná jste oba silné individuality a potřebovali byste oba k sobě protějšek, který se přizpůsobí. Mám dojem, jak bystě byly ve všem všudy protipóly. Ne? Nebo ještě mě napadá, jestli na přítele nejsi nějak naštvaná nebo neprocházíš nějakou vnitřní krizí (třeba kvůli těhotenství?) a nevidíš prostě hlavně ty věci, co tě štvou. A třeba i to, co tě neštvalo, tě teď přímo se... big_smile. Nemůže to tak být?

Upravil(a) hellium (17. 8. 2011 15:47)

Není tady

#103 17. 8. 2011 19:13

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

hellium napsal(a):

Kuty napsal(a):

zamilovana111 napsal(a):

no do sebe jsem zamilovaná nejvíc, o tom žádná, následují moje děti a přítel, jeho děti. Taky miluju svojí práci, svoje koníčky, svůj byt, naše město, přátele...... O ty poslední věci bych po stěhování přišla a to tady řeším. Navíc taky lásky mého přítele, kterým obětuje trochu víc času než je zdrávo, resp než je zdrávo ve vyrovnaném partnerském vztahu, kdy spolu dva žijí!! Takže si dovolím říct taky něco na plnou hubu: štve mě, že je dneska po těch po*ných deštivých dnech krásně a já místo výletu, kola nebo in-linů budu s přítelem do šesti čumět na zimáku. Uffff

Spíš bych se možná zeptala (nebo spíš by by ses mohla zeptat sebe) proč s nám vlastně jsi? A odpovědět si taky na plnou hubu smile

Mám fakt dojem, že nejste kompatibilní. Možná jste oba silné individuality a potřebovali byste oba k sobě protějšek, který se přizpůsobí. Mám dojem, jak bystě byly ve všem všudy protipóly. Ne? Nebo ještě mě napadá, jestli na přítele nejsi nějak naštvaná nebo neprocházíš nějakou vnitřní krizí (třeba kvůli těhotenství?) a nevidíš prostě hlavně ty věci, co tě štvou. A třeba i to, co tě neštvalo, tě teď přímo se... big_smile. Nemůže to tak být?

Mně přijde Zamilovaná naštvaná, že je zamilovaná. big_smile

Není tady

#104 18. 8. 2011 8:26

zamilovana111
♥♥♥♥---

Kiara napsal(a):

zamilovana111 napsal(a):

Aha ... tak teď už je mi jasný, proč si místo zimáku radši nejdeš zahrát kulečník ... vissla Míníš mít přítele pod kontrolou, aby ho nááááhodou na zimáku nepotkala nějaká jeho "láska", nemám pravdu lol ?!? Člověče, z Tebe to leze jak z chlupatý deky - až po čtyřech stranách příspěvků z Tebe vypadne, že Ti nikdo nedrží nabitou pistoli u hlavy, abys soustavně chodila na ten zimák s přítelem, nikdo Ti nezakazuje, aby ses místo únavného čumění na zimáku raději nevěnovala svým vlastním aktivitám, Ty tam chodíš výlučně proto, abys měla miláčka "pod dozorem" usch !!!

Bacha na to, zamilovaná ... chlapi taky nejsou blbí a když na zimáku budeš pokaždé nenadšeně postávat s otráveným výrazem v obličeji a střílet očima okolo sebe, brzo dojde Tvému příteli, kterápak asi bije. A bacha na to podruhé, už jsi psala varovnou historku o tom, jak dopadla jeho bývalka:

zamilovana111 napsal(a):

jo, to mi připomíná, že s podobně chytrou a prozíravou byl přítel 14 let. Ona po celou dobu nešťastná, přizpůsobila se úplně ve všem až ztratila sama sebe, ve finále už jen kývala na každý nesmysl, jen aby byl klid a co za to dostala? Rozvodové papíry.....a důvod? neměla na nic vlastní názor.....

... protože Ty už se začínáš taky přizpůsobovat - místo, aby ses věnovala vlastním aktivitám, klušeš s ním pokaždé poslušně jako ovečka na zimák, i když by na Tobě i slepý poznal, jak Tě to postávání na zimáku nebaví. Mně to připadá, jako by ten nešťastný muž měl smůlu na partnerky podobného ražení: manželka by mu odkývala i III. světovou válku, Ty si ho chceš uzurpovat jen sama pro sebe a nekoukáš napravo-nalevo ... hmm

Já mám takový neblahý pocit, že jestli nepřehodnotíš svoje dosavadní postoje a přivedeš do tohohle svoje dítě na svět, že budete tak akorát nešťastní všichni tři grater

těma láskama jsem myslela právě ten sport, ne ženské lol jsem to napsala asi blbě lol a volnosti má naprosto neomezeně. zarazil mě ale fakt, že by ani nebyl doma, ale na turnaji, když bychom se k němu stěhovali va to už mi přijde přehnané, takže usměrnění považuji za NEZBYTNÉ. nepředělávat, nehrotit, neomezovat, jen usměrnit stolt

jinak já se vlastním aktivitám věnuju dostatečně, baví mě i vařit a kolikrát, když je přítel na zápase, navařím a napeču, že máme týden co dělat, abychom to snědli. Ale pořád to ve mně tak nějak hlodá, že mě chce upíchnout do svého domu a zmizet na hokej, že zkrátka bude ještě hůř než je teď, asi tak.....

Není tady

#105 18. 8. 2011 8:37

zamilovana111
♥♥♥♥---

hellium napsal(a):

Kuty napsal(a):

zamilovana111 napsal(a):

Jsem s ním předně proto, že ho miluju. Vážím si ho za všechno (a nebylo toho málo), co pro mě kdy udělal, stál při mně v nejhorším období mého života, máme podobné názory, rádi stejné věci, neskutečně mě přitahuje...... samozřejmě má i špatné vlastnosti (oddaluje věci, které se mu nechce řešit, je laxní ke svému zdraví, někdy líný, povinnosti jsou někdy méně než koníček - sport), ale je to zkrátka CHLAP, kterého chci a který mi stojí za to, abych pro NÁS udělala nejvíc. Protějšky jsme měli oba dlouhá léta pasivnější a přizpůsobivé, oba jsme se rozvedli, naše povahy jsou dominantní a je mi jasné, že život s tímhle klukem nebude tak jednoduchý jako s někým submisivnějším....kompatibilní asi opravdu moc nejsme....

krizí neprocházím, tu jsem si užila před více než měsícem a taky to tady rozebrala.

Jinak včera jsme si promluvili, přítel dítě rozhodně chce a slíbil, že mi vyjde maximálně ve všem vstříc, stěhování jsem ale raději ještě odložila......

Není tady

#106 18. 8. 2011 11:30

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

zamilovana111 napsal(a):

..... ale je to zkrátka CHLAP, kterého chci a který mi stojí za to, abych pro NÁS udělala nejvíc. Protějšky jsme měli oba dlouhá léta pasivnější a přizpůsobivé, oba jsme se rozvedli, naše povahy jsou dominantní a je mi jasné, že život s tímhle klukem nebude tak jednoduchý jako s někým submisivnějším....kompatibilní asi opravdu moc nejsme....

Stoji Ti za to aby pro vas udela nejvic?   (pro vas) -Jsou tam zarazeny i jeho deti? Nebo je tam zarazenej jen Tvuj zajem o to aby se tocil kolem Tebe a nebo predevsim kolem Tebe?

Takze uz Ti dochazi ze si ho chces stelovat podle sveho? Ze neni submisivni,ale presto to zkousis aby byl.

Takhle to [pusobi na me ,ale jestli to tak je nebo neni ,tyo uz by jsi mela vedet predesvim Ty sama. winksmile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#107 18. 8. 2011 12:04

zamilovana111
♥♥♥♥---

jj, pro nás = pro nás dva a všechny prcky. A šteluju (usměrňuju), to jo, raději zkusit štelovat (a stejně tak se nechat trochu štelovat) než pak mít hlavu v dlaních cool koneckonců jde opravdu o zásadní životní kroky tongue

Není tady

#108 18. 8. 2011 12:08

Taylor
♥♥-----

Ale Arcanum, Zamilovaná taky není submisivní a taky se nechce nechat štelovat smile. Takže bych spíš viděla na oboustranný kompromis - že trošku couvne každný z nich. A učit se to budou muset oba. wink

Není tady

#109 18. 8. 2011 12:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zamilovana,proc ses rozvedla s manzelem?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#110 18. 8. 2011 12:32

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

zamilovana111 napsal(a):

jj, pro nás = pro nás dva a všechny prcky. A šteluju (usměrňuju), to jo, raději zkusit štelovat (a stejně tak se nechat trochu štelovat) než pak mít hlavu v dlaních cool koneckonců jde opravdu o zásadní životní kroky tongue

Takze vis ze se pokousi i on stelovat Tebe tim ze Ti dava znat jak jo a jak uz ne.  tongue

Není tady

#111 18. 8. 2011 12:34

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Zamilovana,proc ses rozvedla s manzelem?

Já si myslím, že asi proto, že se nechal moc "štelovat" - nekladl odpor.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#112 18. 8. 2011 12:34

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Taylor napsal(a):

Ale Arcanum, Zamilovaná taky není submisivní a taky se nechce nechat štelovat smile. Takže bych spíš viděla na oboustranný kompromis - že trošku couvne každný z nich. A učit se to budou muset oba. wink

A ze teda zamilovana couvne a nebude tlacit cool

Není tady

#113 18. 8. 2011 13:13

zamilovana111
♥♥♥♥---

trochu couvnu a budu tlačit = kompromis ne? wink

Rozvedla jsem se, protože jsme ani nevím proč už velmi dlouho žili spíš jako sourozenci než manželé, nemluvili spolu, nespali, nedali si pusu, přežívali.....a už neměli chuť ani sílu lepit. Btw jsme se oba ke konci zamilovali jinde, což bylo vlastně pro oba vysvobození. Teď po nějaké době vím, že rozchod byl dobrý i pro děti, jsou teď spokojenější. Proti BM nemůžu říct jediné špatné slovo, po rozvodu si vyjdeme ve všem vstříc a vlastně máme vztah podobný jako ke konci manželství, jen už přespáváme každý jinde s někým jiným tongue a štelovat jsme se museli v začátcích taky poměrně dlouho než došlo k nějaké všeobecné spokojenosti....

Není tady

#114 18. 8. 2011 13:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kuty napsal(a):

majkafa napsal(a):

zamilovana111 napsal(a):

jo, teď si vlastně uvědomuji, že mám vlastně velké štěstí, když si na mě přítel udělá za čtyři týdny dva tři večery pár hodin volno...... i přes tu péči nad rámec .... tongue

Tak proč s ním jsi a dokonce s ním čekáš dítě, když máš k němu tolik výhrad? va

Oni spolu přece nejsou,jen se občas scházejí...A to se s manželstvím nedá srovnávat.

A dieťa im pridelili na národnom výbore, nie? cool A nedalo sa odmietnuť...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#115 18. 8. 2011 13:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

zamilovana111 napsal(a):

Kuty napsal(a):

zamilovana111 napsal(a):

kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteli sad obdivuju ženy takových mužů, nebo lituju? hmm

Asi by byly spíš k politování,žejo ale je víc než pravděpodobné,že takové ženy jsou velmi chytré a prozíravé a zařídí se tedy dle svého bez hádek a scén a jsou spokojeni všichni.smile

jo, to mi připomíná, že s podobně chytrou a prozíravou byl přítel 14 let. Ona po celou dobu nešťastná, přizpůsobila se úplně ve všem až ztratila sama sebe, ve finále už jen kývala na každý nesmysl, jen aby byl klid stolt a co za to dostala? Rozvodové papíry.....a důvod? neměla na nic vlastní názor.....

Tak byť  sniekým,  ským osm nešťasntá, je samozrejme nezymsel. Lenže ja si myslím, že žena, ktorá má vlastný život, vlastné koníčky (a vlastné deti tongue ), by práve mohla privítať niekoho, kto ju nechá dýchať, teší sa z jej samostatnosti a z toho, že ten vzťah je pre oboch inšpiráciou. wink No malé dieťa k tomu veľmi nepasuje, to je fakt. Na druhej strane - poznám baby, čo svoje záujmy a koníčky odložili na čas, až dieťa/deti trochu odrastie/odrastú...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#116 18. 8. 2011 13:30

majkafa
Host

zamilovana111 napsal(a):

Rozvedla jsem se, protože jsme ani nevím proč už velmi dlouho žili spíš jako sourozenci než manželé, nemluvili spolu, nespali, nedali si pusu, přežívali.....a už neměli chuť ani sílu lepit. Btw jsme se oba ke konci zamilovali jinde, což bylo vlastně pro oba vysvobození. Teď po nějaké době vím, že rozchod byl dobrý i pro děti, jsou teď spokojenější. Proti BM nemůžu říct jediné špatné slovo, po rozvodu si vyjdeme ve všem vstříc a vlastně máme vztah podobný jako ke konci manželství, jen už přespáváme každý jinde s někým jiným tongue a štelovat jsme se museli v začátcích taky poměrně dlouho než došlo k nějaké všeobecné spokojenosti....

Jak dlouho, když mladšímu dítěti jsou 4, jak jsi psala, a s tímto partnerem už jste několik let?
To podle mě není dlouho, když počítám.

#117 18. 8. 2011 13:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

zamilovana111 napsal(a):

Kuty napsal(a):

Asi by byly spíš k politování,žejo ale je víc než pravděpodobné,že takové ženy jsou velmi chytré a prozíravé a zařídí se tedy dle svého bez hádek a scén a jsou spokojeni všichni.smile

jo, to mi připomíná, že s podobně chytrou a prozíravou byl přítel 14 let. Ona po celou dobu nešťastná, přizpůsobila se úplně ve všem až ztratila sama sebe, ve finále už jen kývala na každý nesmysl, jen aby byl klid stolt a co za to dostala? Rozvodové papíry.....a důvod? neměla na nic vlastní názor.....

va
Má rada - není co řešit, rozejděte se a budete mít klid (oba).
Ono mít vedle sebe na zimáku už předem nas.anou partnerku, kterou řeči o hráčích nudí a prudí, to taky není žádné terno. To raděj, když tam je sám.
Já bych tedy být chlapem raděj na tom zimáku sama byla, než mít vedle sebe naštvaného kakabusa...
PS: Můj přítel hraje dost aktivně tenis. Já ho nehraju a ani neumím pravidla. Jednou jsem šla na zápas - z vlastní vůle, chtěla jsem poznat tu atmosféru, chtěla jsem mému milému fandit.
Atmosféru jsem poznala, zafandila jsem si, a zjistila jsem, že mě to tam moc nebaví. Tak od té doby tam nechodím, přítel to ani nevyžaduje, a když on má tenis, já mám taky dost svých koníčků. A cyklistiku - velkého koně, máme společného.

My máme tiež s milým psoločné, aj odlišné koníčky... ja ho neťahám na orientálne tanečky - hoci so mnou dobrovľne bol párkrát na večierku, keď mal čas (a páčilo sa mu stolt tongue ) - a ja som sa pozrieť na jeho, dosť mužného koníčka rodna a vyfotiť si ho, ale inak ma to tiež nebaví a netlačím sa tam. Je ale fakt, že mu to nezaberá veľa času a nemá už malé deti, o ktoré by sa staral, atď., etc.

Brita

Není tady

#118 18. 8. 2011 13:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

trochu couvnu a budu tlačit = kompromis ne?
Nebyl by konsenzus lepší? http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Nebo přinejmenším ne tak "dynamický"?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#119 18. 8. 2011 13:37

majkafa
Host

trochu couvnu a budu tlačit - to opravdu nevnímám jako kompromis. Spíš takové přetahování se.

#120 18. 8. 2011 13:44

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

zamilovana111 napsal(a):

trochu couvnu a budu tlačit = kompromis ne? wink

Sprymy sprymari? tonguelol

Není tady

#121 18. 8. 2011 13:50

javena
♥♥♥♥♥♥-

Trochu couvnu, abych ho ukolébala a pak se na to zas vrhnu, abych ho tam dotlačila... aneb facka taky líp mlaskne s nápřahem... tongue
Jestli on teď taky trochu couvne, aby měl klid a pak bude tlačit, aby si obhájil hranice, bude to přetahovaná ukázková. Něco mi říká, že zanedlouho tu bude od zamilovaný vlákénko s dalším problémem... "slíbil, že mi vyjde vstříc, ale..." vissla

Není tady

#122 18. 8. 2011 14:10

zamilovana111
♥♥♥♥---

no, člověk vždycky do všeho jde s nějakým předpokládaným průběhem a koncem. takže předpokládám, že nám to vyjde a bude všem dobře..... a tlačit brzy nebude třeba.... no tak, držte mi palce lyssna

Není tady

#123 18. 8. 2011 14:20

Blossom
Host

zamilovana111 napsal(a):

no, člověk vždycky do všeho jde s nějakým předpokládaným průběhem a koncem. takže předpokládám, že nám to vyjde a bude všem dobře..... a tlačit brzy nebude třeba.... no tak, držte mi palce lyssna

... a tlačit brzy nebude třeba - předpokládám, že myslíš dobu,až Tvůj přítel bude konečně plnit vše, jak chceš...
Protože jinak podle toho, cos tady zatím napsala, ty budeš tlačit neustále, a vaše domácnost nebude domov, ale bojiště, zákopová válka o pozice.
Aspoň já mám z tohoto a předchozího Tvého vlákna tenhle pocit.... hmm

...jo, a tlačit bude potřeba určitě, tedy tak za 7 měsíců dudlik , jestli dobře počítám. jestli si to tedy mezi tím ještě raděj nerozmyslíš... hmm

#124 18. 8. 2011 14:26

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

rodna Davam smailu jenom diky tomu, ze nemam casik "procist"..., ale prislo mi tohle vlakenko jako azjimave...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#125 19. 8. 2011 8:06

zamilovana111
♥♥♥♥---

Tak nevím, jestli se mám smát nebo brečet..... včera jsme se s přítelem domluvili, že budeme dnes grilovat s přáteli, bohužel večer volali, že nedorazí, mají nějakou virozu, tak že budeme nakonec sami, uděláme něco na zahradě, já mám naložené maso........ dnes ráno hned po probuzení se mě přítel zeptal, jestli by mi nevadilo, že pojede večer na hokej a vrátí se po deváté. Jakoby nic cool a co myslíte? Vadilo, tento týden, který máme mít pro sebe, je to třetí hokej..... řekla jsem, že mi to opravdu vadí, ale že mu to nebudu rozmlouvat, protože vím, že je rozhodnutý, sbalila jsem si věci a budu u sebe. Jeho reakce mě zarazila úplně nejvíc: prý nechápu, že ho to baví, musí to vidět, když má jeho syn perfektní formu, nebude přeci na vodítku, nejsem tolerantní, že ho OBČAS nenechám jít kam ho to táhne........ no já jen čuměla s vyvalenýma očima a neměla sílu jakkoli reagovat. Odjela jsem a toto byla poslední kapka v jakémkoli rozhodování. A z jeho reakce mám pocit, že jsem fakt divná já. No, vztah ve stylu nahoru, dolů, nevědět co bude za pár hodin, jestli klapne dohodnuté........ to fakt nedám grater

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí