|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
zamilovana111 napsal(a):
Blossom napsal(a):
Jen poznámka: Už formulace "čumí na zápasy svých dětí" je hodně vypovídající - o Tobě, zamilovaná.
![]()
Mimochodem, mě chlap, který má své koníčky a za něčím si v životě jde (tím spíš, že podporuje své děti) přijde zajímavý a sexy.
Já naopak nemusím ty gaučáky bez zájmů, koníčků, které bych měla věčně za zadkem.
A nebo ty se zájmy - počítačové hry (od rána do večera) , nebo hospoda.
Samozřejmě - neměl by mít JEN ty koníčky a já být až na konci jeho zájmů.Bloss, ještě jsem měkká, přidala bych s gustem že "čumí na zápasy svých dětí a prudí všechny okolo těma klasickejma kecama jak to ten který hráč hraje"
a to zase hodně vypovídá o něm
a právě proto, že má koníčky a stará se perfektně o děti je pro mě taky velmi sexy (a to nemluvím o jeho pr...
), nicméně všeho moc je moc a opravdu se bojím, aby se můj život nepřiblížil zmíněné dotyčné jak dochází na zimák, aby manžela "aspoň viděla". Navíc na samotě u pole... a lesa
I toto mluví spíše o Tobě.
Myslím, že třeba jeho děti (které jsou na zimáku taky jak doma) a jeho podobně sportovně založené kamarády to asi neprudí...
To prudí jen Tebe.
Hele, ač nejsem přítelem potratů - Ty na něj asi jdi.
Protože jinak vás čeká rozhádaný život. Tebe už teď štve, že on se zajímá o své děti a že on má koníčka (kterého měl už když jste se seznámili - vědělas, do čeho jdeš), chtěla bys ho měnit a mít první místo ve vaší velké smečce. Toho nedosáhneš, a jen budeš celé okolí s tím neustále otravovat.
V takových podmínkách - chudák mimčo. A chudáci vaše děti z původních manželství, které v takové věčné přetahovačce o první místo ve smečce budou muset žít.
Zkus si najít raděj jiného, úplně svobodného bezdětného, a pro něj taky bude asi lepší jiná partnerka, ne Ty.

Blossom napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
javena napsal(a):
Taky mi napadlo, jestli on to nedělá, že ho to baví a naplňuje.
Jinak teda, zamilovaná, to máš blbý. Já znám takovýho chlapíka... Celej život trénoval děti. Nejprv cizí a pak svoje. Jeho žena za ním jezdila na zimák, aby ho vůbec viděla a jak sama jednou řekla, nechápe, jak se jim podařilo být spolu nejmíň dvakrát o samotě, že vůbec maj ty děti...
Tenhle pán je na tom tak špatně, že i když jeho děti odrostly, trénuje dál cizí a teď i vlastní vnoučata. Když ležel v nemocnici, bylo mu fuk, co doma... co na zimáku se ptal.... Nejspíš umře s bruslema na nohou, ale šťastnej...kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteli
obdivuju ženy takových mužů, nebo lituju?
Zamilovaná, ale proč sis tedy vyhlédla a začla chodit s tímto mužem? Vždyť on takový byl zřejmě od začátku, nezmění se, to jen Ty bys ho chtěla měni (marně).
Jen si říkám - je to na tom světě divně zařízený:
Co by za to mnohé ženy, toužící po rodině, daly: Mít nezadaného muže s bezvadným vztahem ke svým dětem, se smysluplným koníčkem, i jinak po mnoha stránkách fajn (jak jsi zamilovaná na tomto i jiném vlákně psala), navíc patrně dobře situovaného, nabízejícího přistěhování se do domku se zahrádkou...
Bloss, co Ti na to mám říct? Zamilovali jsme se jako blázni, nic tak silného nikdy nepoznali a ani teď po té době to není jiné. Rozumíme si, máme podobný pohled na věci, jsem s ním šťastná a ano, vždycky na tom staďáku stál, ovšem už jsem tu zmínila, chodili jsme spolu, tak mi to nepřišlo, ovšem žít spolu je trochu...hodně... jiné.....a já se chci vyhnout oboustrannému zklamání, proto řeším, zvažuji....
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
.....tuhle křižovatku ovšem vyřešit hodlám a cením si opravdu každého příspěvku a pohledu na věc, které tady čtu.....
Tak jo. A za tim vsim v pozadi toho co si tu vsechno prectes,stoji pouze a jedine nakonec Tve vlastni rozhodnuti-to subjektivni. 
Tyhle berly jsou jen iluzorni.
Není tady

Vladena napsal(a):
Těch otců, co mají děti ve střídavé péči moc není a ještě k tomu co mají o své děti opravdový zájem i nad rámec péče. To má zamilovaná opravdu pech!
jo, teď si vlastně uvědomuji, že mám vlastně velké štěstí, když si na mě přítel udělá za čtyři týdny dva tři večery pár hodin volno...... i přes tu péči nad rámec .... 
Není tady
Takových ženských jako Zamilovaná co jasně ví co chtějí a proč to nechtějí je málo,navíc nemá asi exist.problémy,je samostatná a tak při svém rozhodování se nemusí schovávat a spolehat za žádného a na žádného chlapa.
Takoví týpci,zažraní např. do těch zimáků,jsou třebas fajn v posteli,právě v tu chvíli,tak proč s nima nerandit,ale jako manželé většinou nestojí za nic.Ženská po jejich boku si musí umět většinou sama se vším poradit a je vlastně furt sama-jasně,může se skamarádit s kýmkoli,ale proč být vdaná za toho,kdo chodí dom jen přespat.To je ten supr život,po kterém byste některé tady toužily?A materiální zajištění zdaleka není vše,co je ke spokojenému partnerskému soužití třeba.
O tom tady psali už ženské v jiném tématu - jak se jim "prima"žilo s bohatým chlapem.
Není tady
hellium napsal(a):
Mně hlavně připadá, že Zamilovaná není vůbec zamilovaná. A pokud jo, tak ne do svého partnera. A já to řeknu hnusně a na plnou hubu, ale řekla bych, že je zamilovaná leda do sebe.
Taky nevnímám zamilovanou jako zamilovanou 
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Vladena napsal(a):
Těch otců, co mají děti ve střídavé péči moc není a ještě k tomu co mají o své děti opravdový zájem i nad rámec péče. To má zamilovaná opravdu pech!
jo, teď si vlastně uvědomuji, že mám vlastně velké štěstí, když si na mě přítel udělá za čtyři týdny dva tři večery pár hodin volno...... i přes tu péči nad rámec ....
Tak proč s ním jsi a dokonce s ním čekáš dítě, když máš k němu tolik výhrad? 

hellium napsal(a):
Mně hlavně připadá, že Zamilovaná není vůbec zamilovaná. A pokud jo, tak ne do svého partnera. A já to řeknu hnusně a na plnou hubu, ale řekla bych, že je zamilovaná leda do sebe.
no do sebe jsem zamilovaná nejvíc, o tom žádná, následují moje děti a přítel, jeho děti. Taky miluju svojí práci, svoje koníčky, svůj byt, naše město, přátele...... O ty poslední věci bych po stěhování přišla a to tady řeším. Navíc taky lásky mého přítele, kterým obětuje trochu víc času než je zdrávo, resp než je zdrávo ve vyrovnaném partnerském vztahu, kdy spolu dva žijí!! Takže si dovolím říct taky něco na plnou hubu: štve mě, že je dneska po těch po*ných deštivých dnech krásně a já místo výletu, kola nebo in-linů budu s přítelem do šesti čumět na zimáku. Uffff
Není tady
majkafa napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
Vladena napsal(a):
Oni spolu přece nejsou,jen se občas scházejí...A to se s manželstvím nedá srovnávat.
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
hellium napsal(a):
no do sebe jsem zamilovaná nejvíc, o tom žádná, následují moje děti a přítel, jeho děti. Taky miluju svojí práci, svoje koníčky, svůj byt, naše město, přátele...... O ty poslední věci bych po stěhování přišla a to tady řeším. Navíc taky lásky mého přítele, kterým obětuje trochu víc času než je zdrávo, resp než je zdrávo ve vyrovnaném partnerském vztahu, kdy spolu dva žijí!! Takže si dovolím říct taky něco na plnou hubu: štve mě, že je dneska po těch po*ných deštivých dnech krásně a já místo výletu, kola nebo in-linů budu s přítelem do šesti čumět na zimáku. Uffff
A proč se nesejdete až po zimáku?
Není tady

Kuty napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
javena napsal(a):
Taky mi napadlo, jestli on to nedělá, že ho to baví a naplňuje.
Jinak teda, zamilovaná, to máš blbý. Já znám takovýho chlapíka... Celej život trénoval děti. Nejprv cizí a pak svoje. Jeho žena za ním jezdila na zimák, aby ho vůbec viděla a jak sama jednou řekla, nechápe, jak se jim podařilo být spolu nejmíň dvakrát o samotě, že vůbec maj ty děti...
Tenhle pán je na tom tak špatně, že i když jeho děti odrostly, trénuje dál cizí a teď i vlastní vnoučata. Když ležel v nemocnici, bylo mu fuk, co doma... co na zimáku se ptal.... Nejspíš umře s bruslema na nohou, ale šťastnej...kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteli
Asi by byly spíš k politování,žejo ale je víc než pravděpodobné,že takové ženy jsou velmi chytré a prozíravé a zařídí se tedy dle svého bez hádek a scén a jsou spokojeni všichni.
jo, to mi připomíná, že s podobně chytrou a prozíravou byl přítel 14 let. Ona po celou dobu nešťastná, přizpůsobila se úplně ve všem až ztratila sama sebe, ve finále už jen kývala na každý nesmysl, jen aby byl klid
a co za to dostala? Rozvodové papíry.....a důvod? neměla na nic vlastní názor.....
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Takže si dovolím říct taky něco na plnou hubu: štve mě, že je dneska po těch po*ných deštivých dnech krásně a já místo výletu, kola nebo in-linů budu s přítelem do šesti čumět na zimáku. Uffff
Co by jsi cemela na zimaku ,vyjet si na kole (sama). 
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Kuty napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteliobdivuju ženy takových mužů, nebo lituju?
Asi by byly spíš k politování,žejo ale je víc než pravděpodobné,že takové ženy jsou velmi chytré a prozíravé a zařídí se tedy dle svého bez hádek a scén a jsou spokojeni všichni.
jo, to mi připomíná, že s podobně chytrou a prozíravou byl přítel 14 let. Ona po celou dobu nešťastná, přizpůsobila se úplně ve všem až ztratila sama sebe, ve finále už jen kývala na každý nesmysl, jen aby byl klid
a co za to dostala? Rozvodové papíry.....a důvod? neměla na nic vlastní názor.....
Tak tohle zrovna nebyl ten příklad co jsem měla na mysli já.Ještě si nenapsala,proč taky musíš být na tom zimáku?!
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Kuty napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteli
Má rada - není co řešit, rozejděte se a budete mít klid (oba).
Ono mít vedle sebe na zimáku už předem nas.anou partnerku, kterou řeči o hráčích nudí a prudí, to taky není žádné terno. To raděj, když tam je sám.
Já bych tedy být chlapem raděj na tom zimáku sama byla, než mít vedle sebe naštvaného kakabusa...
PS: Můj přítel hraje dost aktivně tenis. Já ho nehraju a ani neumím pravidla. Jednou jsem šla na zápas - z vlastní vůle, chtěla jsem poznat tu atmosféru, chtěla jsem mému milému fandit.
Atmosféru jsem poznala, zafandila jsem si, a zjistila jsem, že mě to tam moc nebaví. Tak od té doby tam nechodím, přítel to ani nevyžaduje, a když on má tenis, já mám taky dost svých koníčků. A cyklistiku - velkého koně, máme společného.
Upravil(a) Blossom (17. 8. 2011 14:45)

hellium napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
Tenhle pán je na tom tak špatně, že i když jeho děti odrostly, trénuje dál cizí a teď i vlastní vnoučata. Když ležel v nemocnici, bylo mu fuk, co doma... co na zimáku se ptal.... Nejspíš umře s bruslema na nohou, ale šťastnej...
kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteliobdivuju ženy takových mužů, nebo lituju?
Opravdu chudák, když má celoživotní zájem. Navíc ten blbec vede děti ke sportu místo aby pěkně seděl v hospodě a bumbal, jako normální chlap. A chudák jeho žena, mohla by ho krásně tahat z hospody nebo od milenky. A on je přitom furt na zimáku. To je nuda!
Na tomhle vláknu je prostě vidět, jak jsme každý jiný. Mně třeba zrovna takovýhle zapálenci přijdou bezva.
Omluvám se, zmotala jsem tu citaci...ale asi víte, kdo co psal :-).
divné srovnání. přijde mi v pořádku jak sport tak hospoda - v rozumné zdravé míře. Taky ráda sportuju, dám si pivo, ale zároveň si ráda zajedu s partnerem na kole nebo zajdu do kina, což u nás právě tak úplně často nejde..... tady nejde o zájem, ale o množství času, který mu věnuje bez ohledu na partnerku. Mám se fakt ráda natolik, abych tohle minimálně řešila a zvažovala, ptala se na názory ostatních.....
Není tady

majkafa napsal(a):
Tři restaurace jsou k životu opravdu to nejnutnější.
pokud hraješ závodně kulečník, jsou NEZBYTNÉ 
Není tady
Blossom napsal(a):
Má rada - není co řešit, rozejděte se a budete mít klid (oba).
Ono mít vedle sebe na zimáku už předem nas.anou partnerku, kterou řeči o hráčích nudí a prudí, to taky není žádné terno. To raděj, když tam je sám.
Já bych tedy raděj na tom zimáku sama byla, než mít vedle sebe naštvaného kakabusa...
Asi si zamilovana planuje ho zmenit. 
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
hellium napsal(a):
... z lásky ke svému příteli a jeho dětem, pro ty chvíle, které strávíš s tím koho miluješ... inlajny sem inlajny tam. Jestli fakt chceš být s tím koho miluješ, mohlo by Ti být jedno kde s ním budeš, pokud Ti jde o inlajny, pak je to zase o něčem jiném.
Není tady
Těch otců, co mají děti ve střídavé péči moc není
No vidíš - a někdo má kolem sebe hned dva
Rozumíme si, máme podobný pohled na věci, jsem s ním šťastná
Skutečně??? 
a ano, vždycky na tom staďáku stál, ovšem už jsem tu zmínila, chodili jsme spolu, tak mi to nepřišlo, ovšem žít spolu je trochu...hodně... jiné.....
Zamilovaná, to jek házet hrách na stěnu, ale tak teda ještě jednou a pomalu
- dospělýho chlapa nezměníš, pokud nebude sám chtít. Pan doktor Plzák měl hezkou myšlenku (volná citace, nejsem encyklopedie
) - každá chce mít doma orla a diví se, že ho nenapasuje do bačkor... a když ano, že už není orel
Takoví týpci,zažraní např. do těch zimáků,jsou třebas fajn v posteli,právě v tu chvíli,tak proč s nima nerandit,ale jako manželé většinou nestojí za nic.
No tak neuvažuju o přestěhování a honem honem s ním neotěhotním, probůh. Navíc předem varována - on od začátku jinej nebyl. Jo, ono to nejdřív imponuje, jak se chlap dovede postarat o děti a jak se jim věnuje (to by ani ty moje nemusel přehlídnout), že má koníčka (nebude mi předhazovat moje), jak si rozumíme (nebo si to aspoň myslím)... a pak všechny tyhle imponující vlastnosti přesmyknou do "furt má haranty... pořád někde courá... on vůbec nebera na vědomí, co bych chtěla" - a přitom je to pořád ten samej mužskej.
Jo a k tomu zimáku - moje dítko taky sportovalo. Tatínek by sportovce rád, leč času nebylo, tak jsem po trénincích, akcích a podobnejch cirkusech jezdilá já
- a neuvěřitelně sr.la ostatní nadšený rodiče, co už viděli v Pepíčkovi reprezentanta, páč jsem dítě dopravila, převlíkla a předala trenérům, abych se zašila někam do klidného koutku s knížkou nebo štrikováním a po skončení celé záležitosti si to zopákla v opačným pořadí
Jo, fandila jsem, samozřejmě, ale nechápu, proč bych na trénincích měla na dítko hystericky řvát, co dělá blbě, když tam na to jsou placení (draze) odborníci 
Upravil(a) helena (17. 8. 2011 14:59)
Není tady

neplánuju ho změnit, plánuju ho usměrnit
aby nám společný život vyhovoval OBĚMA.
Holky na zimák jdu páč jsem mu slíbila, že se přijdu na první zápas podívat. Ale je tak pěkně 
Není tady

zamilovana111 napsal(a):
holcina napsal(a):
Nějak nechápu proč by měla být v satelitu odříznutá od světa
to je s ohledem na stávající život, kdy mám kino, tři restaurace, kulečník, který závodně hraju, nespočet přátel, školu, školku, dva supermarkety, doktory, banku.......... do pěti minut pěšky od domu celkem jasné přirovnání
Sorry, lae do máločoho z vymenovaného by si asi šla s polročným (ročným, dvojročným) miminom... Takže nateraz sa mi vidí tá záhradka pri dome lepšia voľba s tým, že až mimi trochu odrastie, môžete začať debatovať o presťahovaní. Čo ale samozrejme gró problému (t.j. hobby tvojho muža a jeho detí) nerieši, len zmierňuje jeho odpad. Človeče, prečo si neklofla chlapa pri tom kulečníku?
(ležne aj ten by asi chodil hrať bez oľhadu na prcka
). Škoda, že nie ste morksí koníci, tam sa o dorast stará otec. 
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
aby nám společný život vyhovoval OBĚMA.
Přesněji řečeno, aby vyhovoval TOBĚ.
Jemu to takhle vyhovuju, ne? To Tobě to nevyhovuje. Usměrnit, hmmmmmmm 
Není tady
zamilovana111 napsal(a):

tak preci jen.
Ty brdo tak jedna zena mu kyvala na vsechno9opruz0 a druha ho chce prevychovavat (opruz)
Ja bych nechtela byt jim ani jednu. 
Není tady
Kuty napsal(a):
majkafa napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
Oni spolu přece nejsou,jen se občas scházejí...A to se s manželstvím nedá srovnávat.
Jasně, že se to s manželstvím nedá srovnávat.
Jo, nečetla jsem, že by se zamilovaná s panem zamilovaným chtěli brát.
Ale podle mě vztah mají. A ne, že se jen občas scházejí.
Obzvláště těhotenství a společné dítě je taková drobnost ve srovnání s existencí manželství. 
Upravil(a) majkafa (17. 8. 2011 15:08)

zamilovana111 napsal(a):
Aha ... tak teď už je mi jasný, proč si místo zimáku radši nejdeš zahrát kulečník ...
Míníš mít přítele pod kontrolou, aby ho nááááhodou na zimáku nepotkala nějaká jeho "láska", nemám pravdu
?!? Člověče, z Tebe to leze jak z chlupatý deky - až po čtyřech stranách příspěvků z Tebe vypadne, že Ti nikdo nedrží nabitou pistoli u hlavy, abys soustavně chodila na ten zimák s přítelem, nikdo Ti nezakazuje, aby ses místo únavného čumění na zimáku raději nevěnovala svým vlastním aktivitám, Ty tam chodíš výlučně proto, abys měla miláčka "pod dozorem"
!!!
Bacha na to, zamilovaná ... chlapi taky nejsou blbí a když na zimáku budeš pokaždé nenadšeně postávat s otráveným výrazem v obličeji a střílet očima okolo sebe, brzo dojde Tvému příteli, kterápak asi bije. A bacha na to podruhé, už jsi psala varovnou historku o tom, jak dopadla jeho bývalka:
zamilovana111 napsal(a):
jo, to mi připomíná, že s podobně chytrou a prozíravou byl přítel 14 let. Ona po celou dobu nešťastná, přizpůsobila se úplně ve všem až ztratila sama sebe, ve finále už jen kývala na každý nesmysl, jen aby byl klid a co za to dostala? Rozvodové papíry.....a důvod? neměla na nic vlastní názor.....
... protože Ty už se začínáš taky přizpůsobovat - místo, aby ses věnovala vlastním aktivitám, klušeš s ním pokaždé poslušně jako ovečka na zimák, i když by na Tobě i slepý poznal, jak Tě to postávání na zimáku nebaví. Mně to připadá, jako by ten nešťastný muž měl smůlu na partnerky podobného ražení: manželka by mu odkývala i III. světovou válku, Ty si ho chceš uzurpovat jen sama pro sebe a nekoukáš napravo-nalevo ... 
Já mám takový neblahý pocit, že jestli nepřehodnotíš svoje dosavadní postoje a přivedeš do tohohle svoje dítě na svět, že budete tak akorát nešťastní všichni tři 
Není tady