29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blossom napsal(a):
Jen poznámka: Už formulace "čumí na zápasy svých dětí" je hodně vypovídající - o Tobě, zamilovaná.
![]()
Mimochodem, mě chlap, který má své koníčky a za něčím si v životě jde (tím spíš, že podporuje své děti) přijde zajímavý a sexy.
Já naopak nemusím ty gaučáky bez zájmů, koníčků, které bych měla věčně za zadkem.
A nebo ty se zájmy - počítačové hry (od rána do večera) , nebo hospoda.
Samozřejmě - neměl by mít JEN ty koníčky a já být až na konci jeho zájmů.
Taky mě ta formulace zarazila.
Nehledě už na to, že tu zamilovaná řešila, jestli jí nebyl nevěrný - nějaký zánět nebo co. A pokud si dobře vzpomínám, tak tu zamilovaná již kdysi řešila děti pod jiným nickem. Jestli se mýlím, tak ten příběh byl hodně podobný.
Těch otců, co mají děti ve střídavé péči moc není a ještě k tomu co mají o své děti opravdový zájem i nad rámec péče. To má zamilovaná opravdu pech!
Není tady
ready napsal(a):
Zamilovaná,
promiň, ale proč neuvažuješ dopředu a řešíš vždycky až rozlitou bryndu?
Proč jsi neuvažovala o tom, jak to chceš mít, než jsi otěhotněla? Proč jsi nejdřív neřešila bydlení? Proč jsi neuvažovala, jaký asi bude nový vztah než si zbořila předchozí?
Ono, posloupnost - ukončení starého vztahu, započetí nového, společné bydlení a děti má prostě leccos do sebe.
Možná si říkáš, že kritika je ti těď houby platná. Ale mě TOHLE přijde u tebe nejkritičtější, s tím bys měla něco udělat nenechat sama sebe opakovaně vmanévrovat do složité situace a až pak ji nějak řešit.
Aktuální otázka by pro tebe měla být - chci mimino?
ANO - ale počítám s tím, že na něj můžu zbýt sama / budu ho vychovávat v malém bytě / s přítelem, který se bude věnovat i svým dětem a možná budu mít pocit, že je to na úkor mimina. Apod.
NE - uvědomuju si rizika potratu, možných problémů s případným dalším otěhotnětím, možných psychických tlaků, výčitek (velmi individuální), možná tím vyšlu signál svému příteli, že s ním dítě vlastně nechci apod.
A pak se rozhodni, ale s vědomím všech důsledků a rizik. A pak řeš další z toho vyplývající otázky. Hodně štěstí v rozhodování.
Ready, soory, ale varíš z vody... neviem, kde si čítal, že sa s bývalým rozišla kvôli LEN tomuto... a jasné, že antikoncepcia je fajn vec, ale deti sa rodia aj cez ňu, proste Shit happens... Keby sme boli všetci ideálne plánovaní, nebolo by nás tu toľko miliárd.
Upravil(a) Selima (17. 8. 2011 13:11)
Není tady
Blossom napsal(a):
Kuty napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Přítel zamilované je myslím podobné krevní skupiny, takže ho asi zamilovaná neohne, aby jí poslouchal.
On ale myslí vlastně především na své děti a pak teprve na sebe - a za to zase fandím jemu já.S tím fanděním opatrně - tento tatínek mi totiž připomíná jednoho takytatínka-ředitele banky,okterém se tu hodně psalo a jehož děti,díky jeho nezjištné "výchově",byly ukázkoví spratkové a tito jsou na nejlepší cestě se jimi taky stát,pokud už jimi nejsou,dle toho co píše Zamilovaná.
Probůh, Kuty, kdes přečetla, že děti partnera od zamilované jsou na cestě stát se ukázkovými spratky?
![]()
![]()
![]()
Snad kvůli tomu, že se jim otec věnuje?
A nebo kvůli tomu, že neděkují zamilované za každé uvařené jídlo?
Psala o nich tuším na 1.stránce tohoto vlákna.Ale o ty tady jde až ve 2.řadě.
Není tady
Selima napsal(a):
......a jasné, že antikoncepcia je fajn vec, ale deti sa rodia aj cez ňu, proste Shit happens... Keby sme boli všetci ideálne plánovaní, nebolo by nás tu toľko miliárd.
Jasne ,ze deti se rodi i pres antikoncepci,ale to uz je pak uplne jiny pribeh.
Mozna ze i zamilovane se to stalo,kdo vi?
Není tady
Selima napsal(a):
ready napsal(a):
Zamilovaná,
Proč jsi neuvažovala o tom, jak to chceš mít, než jsi otěhotněla? Proč jsi nejdřív neřešila bydlení? Proč jsi neuvažovala, jaký asi bude nový vztah než si zbořila předchozí?
Ono, posloupnost - ukončení starého vztahu, započetí nového, společné bydlení a děti má prostě leccos do sebe.
Možná si říkáš, že kritika je ti těď houby platná. Ale mě TOHLE přijde u tebe nejkritičtější, s tím bys měla něco udělat nenechat sama sebe opakovaně vmanévrovat do složité situace a až pak ji nějak řešit.
ANO - ale počítám s tím, že na něj můžu zbýt sama / budu ho vychovávat v malém bytě / s přítelem, který se bude věnovat i svým dětem a možná budu mít pocit, že je to na úkor mimina. Apod.
NE - uvědomuju si rizika potratu, možných problémů s případným dalším otěhotnětím, možných psychických tlaků, výčitek (velmi individuální), možná tím vyšlu signál svému příteli, že s ním dítě vlastně nechci apod.
A pak se rozhodni, ale s vědomím všech důsledků a rizik. A pak řeš další z toho vyplývající otázky. Hodně štěstí v rozhodování.Ready, soory, ale varíš z vody... neviem, kde si čítal, že sa s bývalým rozišla kvôli LEN tomuto... a jasné, že antikoncepcia je fajn vec, ale deti sa rodia aj cez ňu, proste Shit happens... Keby sme boli všetci ideálne plánovaní, nebolo by nás tu toľko miliárd.
Selimo, kde čteš ode mě o příčinách rozchodu s bývalým? A nečetla si její předchozí vlákno?
Bylo zřejmé, že je vlastně překvapená ze svých pocitů po rozchodu, evidentně byla zaskočená přitažlivými silami k předchozímu partnerovi, prostě nedohlédla až k tomuto bodu. Stejně tak v otázce přístupu partnera k jeho dětem - tohle taky mohla vidět dřív.
Pochopitelně, blbý náhody se stávají. Ale Zamilované se jich stává nějak moc, já ji nechci nějak srazit, ale prostě můj dojem je, že nechce vidět o dva kroky dopředu - a buď se nad tím přístupem zamyslí a změní ho, nebo ne. Její volba.
A to, že je momentálně nejdůležitější priorita v bytí či nebytí nového tvora, zatím si stojím.
Není tady
javena napsal(a):
helena napsal(a):
Problém je v tom, že přítel je většinu volného času na zimáku, kde čumí na zápasy svých dětí, pomáhá při tréninku (dřív i sám trénoval), jezdí na jedno/dvoutýdnenní zájezdy... a já čekala, že pokud spolu budeme žít, trochu tyto aktivity omezí
To skoro vypadá, jako by ho to bavilo http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale ty se taky netváříš vstřícně na to, že by tě případné přestěhování omezilo ve tvých zábavách.Taky mi napadlo, jestli on to nedělá, že ho to baví a naplňuje.
Jinak teda, zamilovaná, to máš blbý. Já znám takovýho chlapíka... Celej život trénoval děti. Nejprv cizí a pak svoje. Jeho žena za ním jezdila na zimák, aby ho vůbec viděla a jak sama jednou řekla, nechápe, jak se jim podařilo být spolu nejmíň dvakrát o samotě, že vůbec maj ty děti...
Tenhle pán je na tom tak špatně, že i když jeho děti odrostly, trénuje dál cizí a teď i vlastní vnoučata. Když ležel v nemocnici, bylo mu fuk, co doma... co na zimáku se ptal.... Nejspíš umře s bruslema na nohou, ale šťastnej...
kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteli obdivuju ženy takových mužů, nebo lituju?
Není tady
ready napsal(a):
Selima napsal(a):
ready napsal(a):
Zamilovaná,
A pak se rozhodni, ale s vědomím všech důsledků a rizik. A pak řeš další z toho vyplývající otázky. Hodně štěstí v rozhodování.Ready, soory, ale varíš z vody... neviem, kde si čítal, že sa s bývalým rozišla kvôli LEN tomuto... a jasné, že antikoncepcia je fajn vec, ale deti sa rodia aj cez ňu, proste Shit happens... Keby sme boli všetci ideálne plánovaní, nebolo by nás tu toľko miliárd.
Selimo, kde čteš ode mě o příčinách rozchodu s bývalým? A nečetla si její předchozí vlákno?
Bylo zřejmé, že je vlastně překvapená ze svých pocitů po rozchodu, evidentně byla zaskočená přitažlivými silami k předchozímu partnerovi, prostě nedohlédla až k tomuto bodu. Stejně tak v otázce přístupu partnera k jeho dětem - tohle taky mohla vidět dřív.
Pochopitelně, blbý náhody se stávají. Ale Zamilované se jich stává nějak moc, já ji nechci nějak srazit, ale prostě můj dojem je, že nechce vidět o dva kroky dopředu - a buď se nad tím přístupem zamyslí a změní ho, nebo ne. Její volba.
A to, že je momentálně nejdůležitější priorita v bytí či nebytí nového tvora, zatím si stojím.
V otázce bydlení ale vidí naštěstí na míle daleko.
Jinak si taky myslím,že nejvíc "hoří" úvaha nad miminkem asi.Stěhovat se je možno kdykoli a odstěhovat taky.
Není tady
Mně hlavně připadá, že Zamilovaná není vůbec zamilovaná. A pokud jo, tak ne do svého partnera. A já to řeknu hnusně a na plnou hubu, ale řekla bych, že je zamilovaná leda do sebe.
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
javena napsal(a):
helena napsal(a):
Problém je v tom, že přítel je většinu volného času na zimáku, kde čumí na zápasy svých dětí, pomáhá při tréninku (dřív i sám trénoval), jezdí na jedno/dvoutýdnenní zájezdy... a já čekala, že pokud spolu budeme žít, trochu tyto aktivity omezí
To skoro vypadá, jako by ho to bavilo http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale ty se taky netváříš vstřícně na to, že by tě případné přestěhování omezilo ve tvých zábavách.Taky mi napadlo, jestli on to nedělá, že ho to baví a naplňuje.
Jinak teda, zamilovaná, to máš blbý. Já znám takovýho chlapíka... Celej život trénoval děti. Nejprv cizí a pak svoje. Jeho žena za ním jezdila na zimák, aby ho vůbec viděla a jak sama jednou řekla, nechápe, jak se jim podařilo být spolu nejmíň dvakrát o samotě, že vůbec maj ty děti...
Tenhle pán je na tom tak špatně, že i když jeho děti odrostly, trénuje dál cizí a teď i vlastní vnoučata. Když ležel v nemocnici, bylo mu fuk, co doma... co na zimáku se ptal.... Nejspíš umře s bruslema na nohou, ale šťastnej...kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteli
obdivuju ženy takových mužů, nebo lituju?
Asi by byly spíš k politování,žejo ale je víc než pravděpodobné,že takové ženy jsou velmi chytré a prozíravé a zařídí se tedy dle svého bez hádek a scén a jsou spokojeni všichni.
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Tenhle pán je na tom tak špatně, že i když jeho děti odrostly, trénuje dál cizí a teď i vlastní vnoučata. Když ležel v nemocnici, bylo mu fuk, co doma... co na zimáku se ptal.... Nejspíš umře s bruslema na nohou, ale šťastnej...
kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteliobdivuju ženy takových mužů, nebo lituju?
Opravdu chudák, když má celoživotní zájem. Navíc ten blbec vede děti ke sportu místo aby pěkně seděl v hospodě a bumbal, jako normální chlap. A chudák jeho žena, mohla by ho krásně tahat z hospody nebo od milenky. A on je přitom furt na zimáku. To je nuda!
Na tomhle vláknu je prostě vidět, jak jsme každý jiný. Mně třeba zrovna takovýhle zapálenci přijdou bezva.
Omluvám se, zmotala jsem tu citaci...ale asi víte, kdo co psal :-).
Upravil(a) hellium (17. 8. 2011 13:42)
Není tady
Kdo si hraje, nezlobí (v případě dospělých pánů tedy spíš neprudí).
Ale vážně - většina manželek ví, do čeho jde, protože málokdy se ten chlap přešaltuje v půlce života. Takže aktivní sportovec později přejde na trenéra nebo činovníka nebo trénuje od mládí (a u jiných hobby je to podobně), takže už v době chození má slečna na výběr, jestli ho chce se vším všudy nebo ne. Ale změnit... změnit ho nezmění. Když Pepa v sedmnácti urazí večer co večer pět piv, taky se z něj po ouředním slibu nestane přes noc abstinent...
Upravil(a) helena (17. 8. 2011 14:34)
Není tady
Arcanum napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
Vůbec nevím co dál, ani zda si nechat mimčo v téhle situaci.
Jen uvedu, že dítě bych si chtěla určitě nechat.Tak jak vlastne ? Chses si dite nechat, nebo nechces?
Proc jsi se nejak nechranila pred otehotnenim,kdyz ani nevis jestli s tim muzem zit chces a to dite vychovavat s nim.![]()
emela jsi snad o tomhle premyslet driv?
jo holka, to mi povídej, prášky brát nemůžu, tělísko mít taky ne, kondom nepřipadá v úvahu, tak jsme šli do Pharmatexu, skoro dva roky bez problémů a teď díky stresovému období a trochu rozhozenému cyklu, jsem zřejmě neaplikovala úplně správně jj, prcka bych si chtěla nechat, ovšem na to musíme být dva, mít předpoklady pro založení rodiny, zkrátka víš jak....
Není tady
holcina napsal(a):
Nějak nechápu proč by měla být v satelitu odříznutá od světa
to je s ohledem na stávající život, kdy mám kino, tři restaurace, kulečník, který závodně hraju, nespočet přátel, školu, školku, dva supermarkety, doktory, banku.......... do pěti minut pěšky od domu celkem jasné přirovnání
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
javena napsal(a):
helena napsal(a):
Tenhle pán je na tom tak špatně, že i když jeho děti odrostly, trénuje dál cizí a teď i vlastní vnoučata. Když ležel v nemocnici, bylo mu fuk, co doma... co na zimáku se ptal.... Nejspíš umře s bruslema na nohou, ale šťastnej...kdybys nezmínila ty vnoučata myslela bych si, že mluvíš o mém příteli
Zamilovaná, ale proč sis tedy vyhlédla a začla chodit s tímto mužem? Vždyť on takový byl zřejmě od začátku, nezmění se, to jen Ty bys ho chtěla měni (marně).
Jen si říkám - je to na tom světě divně zařízený:
Co by za to mnohé ženy, toužící po rodině, daly: Mít nezadaného muže s bezvadným vztahem ke svým dětem, se smysluplným koníčkem, i jinak po mnoha stránkách fajn (jak jsi zamilovaná na tomto i jiném vlákně psala), navíc patrně dobře situovaného, nabízejícího přistěhování se do domku se zahrádkou...
zamilovana111 napsal(a):
jo holka, to mi povídej, prášky brát nemůžu, tělísko mít taky ne, kondom nepřipadá v úvahu, tak jsme šli do Pharmatexu, skoro dva roky bez problémů a teď díky stresovému období a trochu rozhozenému cyklu, jsem zřejmě neaplikovala úplně správně
jj, prcka bych si chtěla nechat, ovšem na to musíme být dva, mít předpoklady pro založení rodiny, zkrátka víš jak....
Aha.
Ok a tak pritel to bejby teda nechcenebo chce?
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Arcanum napsal(a):
zamilovana111 napsal(a):
Vůbec nevím co dál, ani zda si nechat mimčo v téhle situaci.
Jen uvedu, že dítě bych si chtěla určitě nechat.Tak jak vlastne ? Chses si dite nechat, nebo nechces?
Proc jsi se nejak nechranila pred otehotnenim,kdyz ani nevis jestli s tim muzem zit chces a to dite vychovavat s nim.![]()
emela jsi snad o tomhle premyslet driv?jo holka, to mi povídej, prášky brát nemůžu, tělísko mít taky ne, kondom nepřipadá v úvahu, tak jsme šli do Pharmatexu, skoro dva roky bez problémů a teď díky stresovému období a trochu rozhozenému cyklu, jsem zřejmě neaplikovala úplně správně
jj, prcka bych si chtěla nechat, ovšem na to musíme být dva, mít předpoklady pro založení rodiny, zkrátka víš jak....
Zatím na to dva jste, a předpoklady máte tak ideální, jako málokdo jiný...
Jen chuť se přizpůsobit jeden druhému, slevit trochu z toho svého, již zažitého, "svobodného" života - ta vám chybí.
Evidentně oběma.
Tři restaurace jsou k životu opravdu to nejnutnější.
Blossom napsal(a):
Jen poznámka: Už formulace "čumí na zápasy svých dětí" je hodně vypovídající - o Tobě, zamilovaná.
![]()
Mimochodem, mě chlap, který má své koníčky a za něčím si v životě jde (tím spíš, že podporuje své děti) přijde zajímavý a sexy.
Já naopak nemusím ty gaučáky bez zájmů, koníčků, které bych měla věčně za zadkem.
Bloss, ještě jsem měkká, přidala bych s gustem že "čumí na zápasy svých dětí a prudí všechny okolo těma klasickejma kecama jak to ten který hráč hraje" a to zase hodně vypovídá o něm
a právě proto, že má koníčky a stará se perfektně o děti je pro mě taky velmi sexy (a to nemluvím o jeho pr...
), nicméně všeho moc je moc a opravdu se bojím, aby se můj život nepřiblížil zmíněné dotyčné jak dochází na zimák, aby manžela "aspoň viděla". Navíc na samotě u pole... a lesa
Není tady
ready napsal(a):
S poslednou vetou súhlaísm bezvýhrande, s ostatným nie... Ak sa náhodou rozišiel partner trebárs s ňou, tak je zybtočné morfondírovať nad svojím vzťahom či pocitmi k nemu... Nedohlédla - no, niekedy sa proste NEDÁ dohlédnout až neviemakm, lebo v citoch fakt nevidíme ani týždeň dopredu - ani vo svojich, nieto ešte v partnerových. Iná vec je plánovnaie/neplánovanie dieťaťa, reps. postupnosť krokov - ja by som najprv skúsila spolužitie, až potom prípadne experimentovala s antiko, ale ako vravím - náhody sú blbec a nevieme, ako došlo k otehotneniu v tomto prípade... Veľmi premyslene asi nie, no. Ale v pondelok som sledovala veľmi šťastný, už dvanásťročný dôsledok zlyhanej antikoncepcie (a bol na svadbe svojej mame, ktorej nevyšiel vzťah k otcovi zlyhania, ale aj tak bolo zlyhanie šťastné a má rado otčíma)...
Otázka teraz ale znie - sťahovať alebo nie? A nie - som systematický, plánovací typ?
Není tady
helena napsal(a):
Kdo si hraje, nezlobí http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png (v případě dospělých pánů tedy spíš neprudí).
Ale vážně - většina manželek [u]ví, do čeho jde[/i], protože málokdy se ten chlap přešaltuje v půlce života. Takže aktivní sportovec později přejde na trenéra nebo činovníka nebo trénuje od mládí (a u jiných hobby je to podobně), takže už v době chození má slečna na výběr, jestli ho chce se vším všudy nebo ne. Ale změnit... změnit ho nezmění. Když Pepa v sedmnácti urazí večer co večer pět piv, taky se z něj po ouředním slibu nestane přes noc abstinent...
Já tě žeru, Heleno.
Není tady
Blossom napsal(a):
Zamilovaná, ale proč sis tedy vyhlédla a začla chodit s tímto mužem? Vždyť on takový byl zřejmě od začátku, nezmění se, to jen Ty bys ho chtěla měni (marně).
Jen si říkám - je to na tom světě divně zařízený: Co by za to mnohé ženy, toužící po rodině, daly: Mít nezadaného muže s bezvadným vztahem ke svým dětem, se smysluplným koníčkem, i jinak po mnoha stránkách fajn (jak jsi zamilovaná na tomto i jiném vlákně psala), navíc patrně dobře situovaného, nabízejícího přistěhování se do domku se zahrádkou...
Taky zamilovanou nechápu.
Pokud bych do takového chlapa byla zamilovaná já a čekala s ním děťátko, nemám co řešit.
Upravil(a) majkafa (17. 8. 2011 14:04)
majkafa napsal(a):
Myslím si, že pokud půjde zamilovaná na interupci, je vztahu konec.
já taky. Ne z jeho strany, ale z mé určitě.
Není tady
zamilovana111 napsal(a):
Bloss, ještě jsem měkká, přidala bych s gustem že "čumí na zápasy svých dětí a prudí všechny okolo těma klasickejma kecama jak to ten který hráč hraje"
a to zase hodně vypovídá o něm
a právě proto, že má koníčky a stará se perfektně o děti je pro mě taky velmi sexy (a to nemluvím o jeho pr...
), nicméně všeho moc je moc a opravdu se bojím, aby se můj život nepřiblížil zmíněné dotyčné jak dochází na zimák, aby manžela "aspoň viděla". Navíc na samotě u pole... a lesa
Ty jses dilo.
Uz to mam...... Ty jsi tady proto aby bylo o cem diskutovat.
Není tady
majkafa napsal(a):
Blossom napsal(a):
![]()
Taky mě ta formulace zarazila.
Nehledě už na to, že tu zamilovaná řešila, jestli jí nebyl nevěrný - nějaký zánět nebo co. A pokud si dobře vzpomínám, tak tu zamilovaná již kdysi řešila děti pod jiným nickem. Jestli se mýlím, tak ten příběh byl hodně podobný.
jiný nick jsem kdysi měla, asi tři roky zpátky, jinak ne. A zdravotní problém v souvislosti s případnou nevěrou jsem tu opravdu řešila, ale nevyřešila tuhle křižovatku ovšem vyřešit hodlám a cením si opravdu každého příspěvku a pohledu na věc, které tady čtu.....
Není tady