29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Tak mám tu čest napsat krásnou zprávu a to, že první podzimně máme na světě!!!
Barunka (předpokládáme, že se tak jmenuje vlastně, aspoň to bylo v plánu ) od Leenky je už venku...
Narodila se 36+4tt...
Leenka píše:
"Ahojky, tak mi v 5h ráno začala odtékat voda, jelikož bylo dost maminek, tak mi to vyvolali a super, byla jsem otevřená na 3cm, tak mi udělali klystyr a už jsme nestíhali, do 15minut byla venku. Třikrát jsem zatlačila takže super super. Takže se narodila v 16.05h, máme 2550g a 48cm a jak saje..."
Leni, ještě jednou moc gratuluju...
Malá je sice maličká, ale je moc dobře, že jí tak šmakuje...takže to brzo dožene.
Upravil(a) misha88 (15. 8. 2011 19:52)
Není tady
Leeni, i já se přidávám ještě tady k obrovské gratulaci. Hlavně hodně zdravíčka.
Opatrujte se holky a už se moc těším na fotky malé Barušky.
Není tady
Leni - moc moc gratuluju
Není tady
Tak ještě jednou zde. Leni veliká gratulace k malé Barušce, přeji hodně pohody a mlíčka
Není tady
Leni, tak tomu se říká bleskovka. Ale Matěj byl taky takhle nějak dřív a rychle, ne? Každopádně přejeme Barče všechno nejlepší do života, tobě klídek a pohodičku a z obou dětí jen radost
Není tady
Leni hrozně moc gratuluju a přeju celé rodince hodně moc zdraví!!!!!:hjarta:Malá ať krásně roste,Tobě hodně mlíčka!!!!
Upravil(a) maminaanýzek1 (16. 8. 2011 12:01)
Není tady
Leeni, moc gratuluju a koukám, že rychlovka..Barunce přeju hodně zdravíčka, štěstí a lásky..
No a výborně jsme tu štafetu předaly, akorát, řekla bych...
Není tady
Leni, velká gratulace a Barunce do života jen to Nej!!!!
Není tady
Leni moc gratuluju k Barunce, mela jsi rychlovku Preju hodne zdravicka a pohodove szivani
Není tady
Stránky: 1