18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, jsem víc jak rok po maturitě a nemůu pořád najít práci. Hledám hlavně v Plzni. Jsem z vesnice a spojení do Plzně nic moc. Ovem je to jediné větí město které máme poblí a pokud bych tam nala práci, stěhovala bych se k příteli do garsonky, kterou ted pronajímá. Jde o to e u nevím jak víc se mám jetě snait. Udělala jsem si rekvalifikační kurz mzdového účetnictví, prola jsem i motivačním kurzem kde nás učili jak se správně chovat na pohovoru, nechala jsem si tam od personalistky prohlédnout ivotopis, chodím se ptát po firmách, odpovídám na inzeráty, jsem ochotná si zaloit ivnosták, posílám spekulativní maily, spolupracuju s několika personálními agenturami ale nic. U nevím co víc dělat, samozřejmě se vzdělávám. Mám obchodku, to je asi ten problém., Nemám ádné známé, peníze na jízdy také ne, pomalu mi docházejí. Rodiče mě nepomnohou a mi dojdou peníze a příteli říkat nechci potom by mi svojí pomoc vyčítal. Já u nevím co dělám blbě. Chodím se ptát po malých prodejnách s potravinami ale taky nic. Ted jsem reagovala na jeden inzerát kde jsem splnovala vekeré jejich poadavky bylo to od personální agentury dělala bych přímo pro ně v jejich kanceláři, ale i kdy jsem vechny poadavky splnovala a byla i ochotná si udělat ivnosták, nevzali mě. Ovem za pár dnů se koukám na jejich nabídku pracovních míst a čtu tam, e to místo znovu inzerují akorát pod jiným názvem. Porostě mě taky nechtěli. Asi to musí být ve mě něco jim na mě musí vadit jinak to není moný. iju u rodičů, kteřá mi mojí nezaměstnanost vyčítají. Na V nemám peníze a rodiče se zařekli, e mi jí platit nebudou. Stěhovat se nemůu nemám kam a nemám peníze. Jsem zoufalá.
Není tady
A zkouela jsi pivovar v Plzni? dále mě napadl jenom L i n e t, ale to je u Slaného. A co takhle nějakou VO?
-není lehké Ti říkat, co dělat. Jakej má Ty problém si najít práci, je pro mne to samé si najít holku.
-moná vzít teď nějakou manuální brigádu, a přitom stále hledat práci.
Můe napsat, alespoň přiblině, odkud je přítel - kam má monost se stěhovat? tam nic není?
Pox.
Není tady
Pox
Pivovar v Plzni jsem zkouela a nic. VO si dovolit nemůu, nemám na ní peníze ani dálkově a rodiče mi řekli e mě na tom dret nebudou. Přítel je právě z Plzně, k němu se chci stěhovat a si najdu tu práci abych tam nela úplně bez peněz.
Není tady
To znám, jsem u rok bez práce a i kdy najdu inzerát , kterej na mě pasuje "jak pr... do gatí", splňuji vechny poadavky, tak to nikdy nevyjde. Je mi 52 let a to si myslím, e je to hodnotící kritérium. Teď dělám rekvalifikaci , pak snad sociální podpora, ale to není východisko. je to hodně smutný, takhle dopadnout.
Není tady
osmosmosmosm napsal(a):
Zdravím, jsem víc jak rok po maturitě a nemůu pořád najít práci. Hledám hlavně v Plzni. Jsem z vesnice a spojení do Plzně nic moc. Ovem je to jediné větí město které máme poblí a pokud bych tam nala práci, stěhovala bych se k příteli do garsonky, kterou ted pronajímá. Jde o to e u nevím jak víc se mám jetě snait. Udělala jsem si rekvalifikační kurz mzdového účetnictví, prola jsem i motivačním kurzem kde nás učili jak se správně chovat na pohovoru, nechala jsem si tam od personalistky prohlédnout ivotopis, chodím se ptát po firmách, odpovídám na inzeráty, jsem ochotná si zaloit ivnosták, posílám spekulativní maily, spolupracuju s několika personálními agenturami ale nic. U nevím co víc dělat, samozřejmě se vzdělávám. Mám obchodku, to je asi ten problém., Nemám ádné známé, peníze na jízdy také ne, pomalu mi docházejí. Rodiče mě nepomnohou a mi dojdou peníze a příteli říkat nechci potom by mi svojí pomoc vyčítal. Já u nevím co dělám blbě. Chodím se ptát po malých prodejnách s potravinami ale taky nic. Ted jsem reagovala na jeden inzerát kde jsem splnovala vekeré jejich poadavky bylo to od personální agentury dělala bych přímo pro ně v jejich kanceláři, ale i kdy jsem vechny poadavky splnovala a byla i ochotná si udělat ivnosták, nevzali mě. Ovem za pár dnů se koukám na jejich nabídku pracovních míst a čtu tam, e to místo znovu inzerují akorát pod jiným názvem. Porostě mě taky nechtěli. Asi to musí být ve mě něco jim na mě musí vadit jinak to není moný. iju u rodičů, kteřá mi mojí nezaměstnanost vyčítají. Na V nemám peníze a rodiče se zařekli, e mi jí platit nebudou. Stěhovat se nemůu nemám kam a nemám peníze. Jsem zoufalá.
Ahoj osmičko,
mám taky OA a teď jsem si dodělala V.
Nemyslím, e OA je málo. Absolventi gymnáziíí mívají větí problémy s hledáním práce, nemají toti ádnou specializaci...
Ale zpět k tobě:
- nebylo by lepí, se k příteli přestěhovat hned a být u zdroje? Tím mám na mysli, e bude mít čas si procházet různé firmy, obchodní centra (kvůli práci samozřejmě ), atd. Neutratí za dojídění. Nevím, nakolik by byl tvůj přítel ochotný, tě chvíli ivit...
Hledala jsi práci i například jako prodavačka, v baru, restauraci, atd? Umí nějaké jazyky? Můe doučovat například děti nebo i dospělé. Některé děti potřebují i doučování na jiné předměty...Můe děti hlídat. Můe venčit psy. Jetě mě napadlo, dívala ses na stránky Letuska.cz? Mohla bys jezdit jako obsluha v busech Student Agency.
Pak mě jetě napadlo zahraničí - můe tam jet jako au-pair. Platí si jen jízdenku tam a poplatek agentuře...
Není tady
Tak práce na ivnostenský list je v dnení době to nejlepí co můe zvolit. Ale má to jak jsem se dozvěděl jeden háček. Podmínkou je dobře se narodit a zdědit podnikatelské geny. To pak bude mít prý úspěch. Jinak ta doba kdy tě někdo zaměstná je u pryč a hned tak se nevrátí. O člověku, který mně toto sdělil dosud váham zda nemá faizující geny.
Není tady
Ahoj, nezbývá ne hledat a hledat a hledat, pracovní nabídky se mění den ode dne. Internetových portálů je spousta, tak věřím, e se pro vás něco najde
Není tady
Čo skúsi na polroka prácu v zahraničí? Zlepila by si si jazyk, v Cv by to mono lepie vyzeralo... a psychicky by si sa dala dokopy. Ja by som sa - podža mojej skúsenosti - zamerala hlavne na známych, kontakty, bohuiaž to býva častý zdroj doporučení. Blbé je, e ete nemá prax a skúsenosti, to je podža mňa dôvod, prečo a neberú - museli by a uči vetko od piky, a to sa chce málokomu. Ale je to začarovaný kruh, uznávam, a preto radím to zahraničie, ak sa len trochu dá...
Upravil(a) Selima (15. 1. 2012 10:01)
Není tady
Jak vypadá? Na vizái mnoho záleí.Vidím, e ty nmladé vykrákané abky mnohdy nic neumí a uplatní se jen díky tomu, e jsou sexy. Zkus se na to zaměřit. Pokud nebude někomusympatická, neberou podle toho, co umí.
Není tady
Ahoj, já jsem taky "nepouitelná", vzhledem k věku. Ale nyní jsem objevila něco super, ádné blafy, ádný podfuk.
ance pro vechny - jedinečná a bez rizika. Zdarma - teď hned! Má sen vydělávat peníze? Nečekej! Můe jen získat, nic neztratí. Registrace zdarma smazáno a čekej mail. ZDARMA, bez investice, bez rizika.
Upravil(a) AndreaP. (5. 2. 2012 17:11)
Není tady
reklama
Upravil(a) mala.popelka (7. 2. 2012 9:22)
Není tady
příspěvek odstraněn, neodpovídal podmínkám nabídky práce
Upravil(a) mala.popelka (16. 12. 2012 8:14)
Není tady
Prací se teď nabízí spousta takových, v nich si nelze vydělat ani na slanou vodu. Chce to váně, jak u tu někdo napsal, jenom to zkouet, chodit po firmách a čekat. Nic jiného se dělat nedá. Doba je zkrátka sloitá.
Není tady
Ahoj. určitě by se ti ikl rekvalifikační kurz nebo nějaká specializace, ale chápu, e ta vzhledem k Tvé finanční situaci teďka není moná. Být na Tvém místě, určitě vyjedu do zahraničí. Nabídek je spousta, stačí mít základní znalost jazyka nebo někoho, kdo tam pojede s Tebou. Větinou to bejvá docela záhul, ale zároveň to člověka dostane jak z finanční tísně, tak ho nakopne psychicky. Jen to chce odvahu. Osobně mám výborné zkuenosti s budováním osobního marketingu (viz tady http://bit.ly/11Iie7V), ale nejsme si jistý, e je to pro tebe vhodná varianta, přece jen je to spíe pro člověka, který má alespoň nějakou specializaci. No, přeji hodně těstí.
Není tady
S práci je to těké. Já jsem si třeba otevřela e-shop se sestrou na její L. Měla jsem ale těstí, e jsem narazila na člověka, který nám se vím poradil a e-shop rok po provozu uiví mě, sestru i dvě brigádnice. Ale i tak jsem si práci sehnala protoe miluji svůj obor. Ale chodila jsem od dveří ke dveřím protoe na CV byla vdy skoro nulová odezva.
Asi bych zkusila podnikat na internetu. Jen to chce narazit na někoho, kdo umí poradit a ne jen okubat kdekoho na nesmyslných slubách :-(
Není tady
NikolaW napsal(a):
S práci je to těké. Já jsem si třeba otevřela e-shop se sestrou na její L. Měla jsem ale těstí, e jsem narazila na člověka, který nám se vím poradil a e-shop rok po provozu uiví mě, sestru i dvě brigádnice. Ale i tak jsem si práci sehnala protoe miluji svůj obor. Ale chodila jsem od dveří ke dveřím protoe na CV byla vdy skoro nulová odezva.
Asi bych zkusila podnikat na internetu. Jen to chce narazit na někoho, kdo umí poradit a ne jen okubat kdekoho na nesmyslných slubách :-(
Co prodáváte v e-shopu?Neptám se radi jaký e-shop,mohli by to tu pak chápat jako reklamu.
Není tady
smazáno
Upravil(a) AndreaP. (3. 7. 2013 15:00)
Není tady
Ahoj,
vím jak můete hezký vydělávat https://teleoperator.com/cs/provize
Za prvé, nízká bariéra vstupu, za druhé, kdý se zapojite do systému se stáváte jedním z prvních, take máte anci být "nahoře", za třetí je společnost, která má zastoupení v České republice, take se můete někoho poradit jak vyuít systém pro výdělek.
Není tady