6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
23.8. jde do druhého kola projednávání nárvhu zákona o zdravtnictví. Co by vás na něm mohlo překvapit? Čtěte zde: http://www.ferovanemocnice.cz/desatero- … 476.html#1
Tak co, líbí se vám zákon? Souhlasíte s ním? Podpořili byste ho?
Není tady
Co to je za blábol ? Hrůza ! Určitě bych nepodpořila.
Není tady
No, panují u zvěsti, e je předem dohodnuto, e zákon bude schválen. Uvidíme. Sama se 23.8. na zasedání chystám a pevně doufám, e alespoň někdo vystoupí proti, ne z toho důvodu, e je v opozici, ale z toho důvodu, e návrh zákona opravdu poruuje ústavu.
Není tady
Nový zákon o zdravotních slubách nabude účinnosti ji od 1. dubna. Nyní máte monost se k zákonu vyjádřit v naí anketě.
Není tady
Byrokracie a byrokracie. Take pak nemůu 16-ti leté naprosto samostatné dítě poslat samo k lékaři, kdy bude mít chřipku? A estileté můu samotné posadit na autobus do koly? A k čemu má ten zákon vlastně slouit? Aby trestal rodiče a lékaře? Ti nahoře se za cizí peníze nudí...
Není tady
Teda to koukám,co zas vymysleli,ach jo oni nemají nic důleitějího na práci,e vymýlí takové hlouposti...
Není tady
Podle mně je to totální kravina,jenom budeme jetě déle čekat u lékaře.Nedovedu si představit,jak v 17 letou dceru vedu k lékaři.Mimochodem,kdo mi proplatí ulou mzdu?
Není tady
Teď mě jetě napadlo:dceři se stane úraz,budu u toho jenom já,odvezu jí do nemocnice,tam mi řeknou,e potřebují souhlas manela a dcera mi mezitím umře?Nebo řekne,e si to oetření nepřeje?
Není tady
Já osobně si nedokáu představit, e by se měli podepsat oba rodiče k tomu, aby mohl lékař vyetřit dítě staré do 18ti let. Někdy rodiče v rozvodovém řízení se stíí domluví na mnohem malichernějích věcech, nato na okolnostech týkajících se dítětě...
Není tady
S tím, aby případný lékařský zákrok museli schvalovat oba rodiče ZÁSADNĚ NESOUHLASÍM! Hlavně v případech, kdy jsou rodiče rozvedeni nebo spolu neijí, v tom vidím poměrně velký problém. Můj bývalý manel "bojkotoval" téměř cokoliv, co jsem chtěla udělat - a u se to týkalo přímo mne nebo naí malé dcery.
Není tady
elsicka napsal(a):
S tím, aby případný lékařský zákrok museli schvalovat oba rodiče ZÁSADNĚ NESOUHLASÍM! Hlavně v případech, kdy jsou rodiče rozvedeni nebo spolu neijí, v tom vidím poměrně velký problém. Můj bývalý manel "bojkotoval" téměř cokoliv, co jsem chtěla udělat - a u se to týkalo přímo mne nebo naí malé dcery.
Naprosto souhlasím s tvým názorem, taky si nedokáu představit, e by se rozvedení rodiče, kteří se předtím nedohodli na tomto dohodnou....
Upravil(a) hanuleggi (19. 3. 2012 12:53)
Není tady
O tomto zákonu nemohu vůbec souhlasit. Jak to vydím ministr zdravotnictví není vůbec odpovědný k lidem a ve propočítává pouze na peníze. Zdravotnictví je tu pro lidi a mělo by být zdarma. Pouze ten kdo si chce mít luxus, vlastní pokoj, vlastní stravu a si výrazně připlatí.Rozhodně by se spíe jednalo o osoby, kteří dost peněz.
Co se týče tohoto zákona je nesmyslnný, neučinný a nedává vůbec smysl. Vůbec si nedovedu představit jak by to v praxi vypadalo.
Není tady
Tento návr zákona je protiústavní a zcestný v celé jeho podobě.Ministru zdravotníctví asi kape voda na mozek.Toto nevymyslí ani idiot na entou.
Není tady