Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 16. 8. 2011 13:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Chat o čemkoli 4

On je přes den na zahradě (tedy když není zima) a jeho prací je,šmejdit a podhrabávat se. JInak doma je hodnej. to poslouchá na slovo. Když začnu mluvit přísně (na někoho) zalejzá pod stůl.
On chodí k našim na zahrádku, oblítá louku až k lesu. (sousedům zakousl osm slepic).
Jinak už má v sobě čip, dva dny byl v útulku. dumbom před rokem a něco.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#152 16. 8. 2011 13:06

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jo, taky jsme meli naraz 6 kotat od nasich 2 kocek, a osmileta jezevcica je hlidala jako vlastni, postrkovala je cumackem porad k sobe, aby neutikaly, jen nechapu, jak si to jejich mamy mohly nechat libit, ze "jim saha na deti", ony se spokojene valely opodal, a kam jejich "deti" zdrhnou, se vubec nestaraly..., hm, asi jezevcicu vzaly za "chuvu", nebo co...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#153 16. 8. 2011 13:16

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

dusička napsal(a):

On je přes den na zahradě (tedy když není zima) a jeho prací je,šmejdit a podhrabávat se. JInak doma je hodnej. to poslouchá na slovo. Když začnu mluvit přísně (na někoho) zalejzá pod stůl.
On chodí k našim na zahrádku, oblítá louku až k lesu. (sousedům zakousl osm slepic).
Jinak už má v sobě čip, dva dny byl v útulku. dumbom před rokem a něco.

Tak to já znám místního pána, který má notorickou útěkářku - fenu NO. Fena se jim jednou ztratila a vystopovali ji až v útulku v Lysé nad Labem, kam si pro ni museli jet. Lysá nad Labem je od nás vzdálena cca 3/4 hodiny cesty autem lol Dozvěděla jsem se to ve chvíli, kdy jim fena po X-té utekla, pán ji dopadl na náměstí kousek od zastávky busu, kde jsem stála a nepříčetný vzteky na ni syčel: "Já tě tady honim po městečku jak č**ák!!!" lol Když jsem pak zaslechla, jak si pán stěžuje známému na anabázi s Lysou nad Labem, kterou se psem měli, ani jsem se mu za ten výbuch nedivila stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#154 16. 8. 2011 13:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

My když jdeme s ním na procházku, tak strašně táhne, div se neudusí. A pořád dilema pustit ho-nepustit. On nezdrhá pravidelně, ono mi přijde, že si z nás dělá legraci, utíká a otáčí se,jestli ho honíme. KDyž jde s klukama na delší tůru a na neznámé místo, tak se drží a nezdrhne.
Jak byl v tom útulku, tak přišla obsousedka ,že to byl asi nᚠpes u dalších lidí na zahradě a ty zavolali do útulku a odvezli ho. Jinak by se asi jen tak chytit nedal.
Jinak ted učíme Marky s vodítkem, a Oddie je opatrnej, jen občas zatáhne, takže to jsou takový dvojčátka.

Není tady

#155 16. 8. 2011 13:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

mazlíčkové
https://lh5.googleusercontent.com/-qukV6TCzbi8/TjHKNzqE6rI/AAAAAAAAEpk/YVSNTvlr9PA/s512/100_4294.JPG

Není tady

#156 16. 8. 2011 13:42

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Nam taky jezevcica tahala, nekdo nam na par dni pujcil ten "ostnatej" obojek, my musely chvilu zatinat zuby, jak jsme myksly, aby ju to trosku zabolelo... a naucila se. Pak uz stacilo jen prudceji dvakrat za sebou rychle zatahnout, a hned toho nechala...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#157 17. 8. 2011 6:27

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

My máme čtyřletého biegla (byla jsem měkká a nechala se synáčkama překecat) když se narodila Marky. Takže nemám 3 děti ale čtyři děti. Blbý je,že jsme si o rase nezjistili tenkrát víc. On je hodný,přítulný,kamarádský, ale pořád zdrhá. dumbom a má z toho strašnou srandu,když ho nemůžeme chytit. Přijde tak vždycky za půl hodiny.
Přemýšlím,že bychom pořídili koucourka (bydlíme ve starým baráku) aby vychytal občas myši. Ale nevím, nevím, jak by se snesli.

Jo bieglove jsou utekari.Ja tenkrat,kdyz chtela dcera psa,tak jsem se snazila ji vnutit prave tohodle,protoze se me libi.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#158 20. 8. 2011 9:50

holcina
♥♥♥♥♥♥-

A neplevelím cizí vlákno
Erem, vím z vlastní zkušenosti, jak se dokáže puberák kousnout. Mám od svých tří let nevlastního otce, když mi bylo 16 nějak jsme se chytli, já už aninevím proč a já se sekla, řekla mu, že není můj otec a tudíž mě nezajímá. A 3 roky dokud jsem se neodstěhovala jsem ho ignorovala. nepozdravila jsem ho, neřekla mu půl slova. Teď mi to připadá šílené, ale říkej to někomu, kdo je chytřejší jak celý svět:-))) Dokonce viděl mého syna až když mu byly 3 měsíce a to jsme bydleli v jednom baráku. Postupně jsme spolu začali komunikovat, já se omluvila a on mi řekl, že věděl, že nemá smysl se mi nějak vnucovat, vím, že by to opravdu nemělo smysl. A řeknu ti, že kdyby mi tenkrát přivezl dárek z dovolené, nejspíš bychmu ho omlátila o hlavu

Není tady

#159 20. 8. 2011 10:23

Blossom
Host

holcina napsal(a):

Erem, vím z vlastní zkušenosti, jak se dokáže puberák kousnout. Mám od svých tří let nevlastního otce, když mi bylo 16 nějak jsme se chytli, já už aninevím proč a já se sekla, řekla mu, že není můj otec a tudíž mě nezajímá. A 3 roky dokud jsem se neodstěhovala jsem ho ignorovala. nepozdravila jsem ho, neřekla mu půl slova. Teď mi to připadá šílené, ale říkej to někomu, kdo je chytřejší jak celý svět:-))) Dokonce viděl mého syna až když mu byly 3 měsíce a to jsme bydleli v jednom baráku. Postupně jsme spolu začali komunikovat, já se omluvila a on mi řekl, že věděl, že nemá smysl se mi nějak vnucovat, vím, že by to opravdu nemělo smysl. A řeknu ti, že kdyby mi tenkrát přivezl dárek z dovolené, nejspíš bychmu ho omlátila o hlavu

Ano, když se v tomto kousne puberák, je to fakt síla a nic s tím neuděláte.
Takto se mi to stalo v prvním porozvodovém vztahu - on u nás začal bydlet, ale má dcera ho pojala jako vetřelce (přestože jsem se s ním seznámila až po rozvodu), a taky mu řekla, že ho nebude poslouchat, že není její táta, no zkrátka doma z toho bylo pak pernamentní dusno, a já to musela neustále řešit a otravovalo to domácí atmosféru až tak, že jsem to pak raděj ukončila.

No a nyní je dcera dospělá, a řekla mi s nadsázkou sobě vlastní - Mami, mě by bylo fuk, kdybys měla třeba deset chlapů. Hlavní je, když jsi šastná. big_smile
A tohoto mého dávného partnera prý kdesi nedávno potkala, radostně se k němu hlásila, a tak nějak přátelsky si pohovořili, a snad se mu i ona svým způsobem taky omluvila, a nebo přiznala, že to s ní tehdy fakt nebylo lehké....

#160 20. 8. 2011 10:34

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Ja taky kvuli "vzdoru deti" ukoncila ten prvni "porozvodovy vztah" (byla jsem rozvedena a sama UZ sedum (!) let). Ony se spis branily "vstupu nekoho dalsiho" do rodiny... chtely "mit mamu jenom samy pro sebe", asi v tu dobu nebyly schopne pochnapkat, ze bych je neopustila... rodna V tom nasledujicim vztahu to take zkusily, ale "to uz jsem se nedala zviklat", pochopila jsem totiz za tu dobu, ze je to od nich "sobecke" a ze mam taky nejaka prava...

Upravil(a) ViktorkaM (20. 8. 2011 12:37)

Není tady

#161 20. 8. 2011 11:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

viki, mᚠtam chybu rodna

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#162 20. 8. 2011 12:35

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Zvyklat, zviklat? ... ja si nejsem jista, to vis, slovenske skoly, tak ja to spravim... Dik

Upravil(a) ViktorkaM (20. 8. 2011 12:38)

Není tady

#163 20. 8. 2011 14:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

storstark

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#164 20. 8. 2011 20:25

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Moje dcera se taky s mym pritelem chytne,ale za chvilku jsou kamaradi,protoze moje dcera ma povahu splachovaci.
Je fakt,ze pritelovo syn a moje dcera se,uz od zakladky nesnaseli jako deti.A ted ten sok,kdyz jeho tata zacal vztah se mnou.Ze zacatku to vypadalo,ze me bere.Pak jsme se mu koukli na netu na profil,kde byla prihlasena ma dcera a zacalo psani mezi pritelovo synem a mou dcerou.Ty hnusy co o me psal mu nikdy nedokazu odpustit,myslela jsem,ze s nim budu vychazet,ale nejde to.
Vadi me jeho lhostejnost ke svemu tatovi.Proc neni lhostejny ke sve matce,ktera to manzelstvi rozbila neustalyma neverama a pak snatkem se starym dedkem?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#165 20. 8. 2011 20:37

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

eremuruss napsal(a):

holcina napsal(a):

Moje dcera se taky s mym pritelem chytne,ale za chvilku jsou kamaradi,protoze moje dcera ma povahu splachovaci.
Je fakt,ze pritelovo syn a moje dcera se,uz od zakladky nesnaseli jako deti.A ted ten sok,kdyz jeho tata zacal vztah se mnou.Ze zacatku to vypadalo,ze me bere.Pak jsme se mu koukli na netu na profil,kde byla prihlasena ma dcera a zacalo psani mezi pritelovo synem a mou dcerou.Ty hnusy co o me psal mu nikdy nedokazu odpustit,myslela jsem,ze s nim budu vychazet,ale nejde to.
Vadi me jeho lhostejnost ke svemu tatovi.Proc neni lhostejny ke sve matce,ktera to manzelstvi rozbila neustalyma neverama a pak snatkem se starym dedkem?

erem, neřeš, to nejsi schopna  pochopit a ani vyřešit

Není tady

#166 20. 8. 2011 20:52

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Erem, nepochopila jsi nic a nespíš ani nepochopíš. Škoda, pro syna

Není tady

#167 20. 8. 2011 21:04

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

To nepochopim a od spratka se urazet nenecham.A blbku,abych za nim lezla taky delat nebudu.sad

Není tady

#168 20. 8. 2011 21:13

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Hlavně že se nechᚠurážet od svého spratka :-(

Není tady

#169 20. 8. 2011 21:34

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

holcina napsal(a):

To nepochopim a od spratka se urazet nenecham.A blbku,abych za nim lezla taky delat nebudu.sad

Zarazil mě nekompromisní odsudek toho kluka....spratek....v kontextu s tvým synem...chápu správně???

Není tady

#170 20. 8. 2011 21:39

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Rev, Erem se zlobi na syna sveho pritele, ze ho zavrhl... a udajne miluje jenom mamu, ktera rodinu rozbila...
Ja Erem chapu. Chce mit "vsecko v cajku", sveho zlobiveho syna "ochranit" a pritele syn aby taky mel rad... jenze ne vzdy jdou veci hladce... a je potreba na tom pracovat.
"Spratkem" oznacila pritelova syna, pac nekdy predtim psala, ze otce ani na ulici nepozdravi... a tak pod...

Není tady

#171 20. 8. 2011 21:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

Rev, Erem se zlobi na syna sveho pritele, ze ho zavrhl... a udajne miluje jenom mamu, ktera rodinu rozbila...
Ja Erem chapu. Chce mit "vsecko v cajku", sveho zlobiveho syna "ochranit" a pritele syn aby taky mel rad... jenze ne vzdy jdou veci hladce... a je potreba na tom pracovat.
"Spratkem" oznacila pritelova syna, pac nekdy predtim psala, ze otce ani na ulici nepozdravi... a tak pod...

Nikdy se me nestalo,ze by me muj syn na ulici nepozdravil nebo se ke me nehlasil.Pritel se s tim sveril svemu kamaradovi,ze ho jeho syn nezdravi. Kamarad mu rekl,ze tohle mu udelat jeho syn,tak by ho vzal pod krkem na te ulici a propleskl by mu hubu treba pred lidma.
Jen tady na babinete na to mate jiny nazor.

Není tady

#172 20. 8. 2011 22:01

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Erem, chápu, že na své dítě mᚠjiný metr. Pokud ale řešíš syna tvého přítele, zbytečně si přidělávᚠstarosti. Pokud on bude pořád za klukem běhat, tak se to podle mě stejně nezmění. Neřeš, co stejně nevyřešíš.

Není tady

#173 20. 8. 2011 22:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Erem - může se máma kur...vit jak chce, ale pokavad se věnouje dítěti, dítěj jí miluje jako mámu. Ty si s nima žila?
Já se tomu klukovi ani nedivím,že s tátou nemluví,když od nich odešel (děti nepochopí důvod,proč odešel - to by se mohl zeptat, proč si máma hledala milence -protože to skřípalo ve vztahu) - děti přeci nemůžou za to,jestli si rodiče mezi sebou rozumí nebo ne. ale táta se na něho vykvákl.
A mmch - ty si řeš svýho "spratka" a na ostatní se vybodni,jak se chovaj a jak jpp.

Není tady

#174 20. 8. 2011 22:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

píšu jak tatar dumbom

Není tady

#175 20. 8. 2011 23:02

holcina
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Nikdy se me nestalo,ze by me muj syn na ulici nepozdravil nebo se ke me nehlasil.Pritel se s tim sveril svemu kamaradovi,ze ho jeho syn nezdravi. Kamarad mu rekl,ze tohle mu udelat jeho syn,tak by ho vzal pod krkem na te ulici a propleskl by mu hubu treba pred lidma.
Jen tady na babinete na to mate jiny nazor.

Jistě, tvůj syn se k tobě hlásí a jen tak mimochodem tě nazývá krávou a řve na tebe. To teda nevím co je lepší:-(( já bych vzala pod krkem toho tvýho

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí