6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
On je přes den na zahradě (tedy kdy není zima) a jeho prací je,mejdit a podhrabávat se. JInak doma je hodnej. to poslouchá na slovo. Kdy začnu mluvit přísně (na někoho) zalejzá pod stůl.
On chodí k naim na zahrádku, oblítá louku a k lesu. (sousedům zakousl osm slepic).
Jinak u má v sobě čip, dva dny byl v útulku. před rokem a něco.
Není tady
Jo, taky jsme meli naraz 6 kotat od nasich 2 kocek, a osmileta jezevcica je hlidala jako vlastni, postrkovala je cumackem porad k sobe, aby neutikaly, jen nechapu, jak si to jejich mamy mohly nechat libit, ze "jim saha na deti", ony se spokojene valely opodal, a kam jejich "deti" zdrhnou, se vubec nestaraly..., hm, asi jezevcicu vzaly za "chuvu", nebo co...
Není tady
dusička napsal(a):
On je přes den na zahradě (tedy kdy není zima) a jeho prací je,mejdit a podhrabávat se. JInak doma je hodnej. to poslouchá na slovo. Kdy začnu mluvit přísně (na někoho) zalejzá pod stůl.
On chodí k naim na zahrádku, oblítá louku a k lesu. (sousedům zakousl osm slepic).
Jinak u má v sobě čip, dva dny byl v útulku. před rokem a něco.
Tak to já znám místního pána, který má notorickou útěkářku - fenu NO. Fena se jim jednou ztratila a vystopovali ji a v útulku v Lysé nad Labem, kam si pro ni museli jet. Lysá nad Labem je od nás vzdálena cca 3/4 hodiny cesty autem Dozvěděla jsem se to ve chvíli, kdy jim fena po X-té utekla, pán ji dopadl na náměstí kousek od zastávky busu, kde jsem stála a nepříčetný vzteky na ni syčel: "Já tě tady honim po městečku jak č**ák!!!" Kdy jsem pak zaslechla, jak si pán stěuje známému na anabázi s Lysou nad Labem, kterou se psem měli, ani jsem se mu za ten výbuch nedivila
Není tady
My kdy jdeme s ním na procházku, tak straně táhne, div se neudusí. A pořád dilema pustit ho-nepustit. On nezdrhá pravidelně, ono mi přijde, e si z nás dělá legraci, utíká a otáčí se,jestli ho honíme. KDy jde s klukama na delí tůru a na neznámé místo, tak se drí a nezdrhne.
Jak byl v tom útulku, tak přila obsousedka ,e to byl asi ná pes u dalích lidí na zahradě a ty zavolali do útulku a odvezli ho. Jinak by se asi jen tak chytit nedal.
Jinak ted učíme Marky s vodítkem, a Oddie je opatrnej, jen občas zatáhne, take to jsou takový dvojčátka.
Není tady
mazlíčkové
Není tady
Nam taky jezevcica tahala, nekdo nam na par dni pujcil ten "ostnatej" obojek, my musely chvilu zatinat zuby, jak jsme myksly, aby ju to trosku zabolelo... a naucila se. Pak uz stacilo jen prudceji dvakrat za sebou rychle zatahnout, a hned toho nechala...
Není tady
dusička napsal(a):
My máme čtyřletého biegla (byla jsem měkká a nechala se synáčkama překecat) kdy se narodila Marky. Take nemám 3 děti ale čtyři děti. Blbý je,e jsme si o rase nezjistili tenkrát víc. On je hodný,přítulný,kamarádský, ale pořád zdrhá. a má z toho stranou srandu,kdy ho nemůeme chytit. Přijde tak vdycky za půl hodiny.
Přemýlím,e bychom pořídili koucourka (bydlíme ve starým baráku) aby vychytal občas myi. Ale nevím, nevím, jak by se snesli.
Jo bieglove jsou utekari.Ja tenkrat,kdyz chtela dcera psa,tak jsem se snazila ji vnutit prave tohodle,protoze se me libi.
Není tady
A neplevelím cizí vlákno
Erem, vím z vlastní zkuenosti, jak se dokáe puberák kousnout. Mám od svých tří let nevlastního otce, kdy mi bylo 16 nějak jsme se chytli, já u aninevím proč a já se sekla, řekla mu, e není můj otec a tudí mě nezajímá. A 3 roky dokud jsem se neodstěhovala jsem ho ignorovala. nepozdravila jsem ho, neřekla mu půl slova. Teď mi to připadá ílené, ale říkej to někomu, kdo je chytřejí jak celý svět:-))) Dokonce viděl mého syna a kdy mu byly 3 měsíce a to jsme bydleli v jednom baráku. Postupně jsme spolu začali komunikovat, já se omluvila a on mi řekl, e věděl, e nemá smysl se mi nějak vnucovat, vím, e by to opravdu nemělo smysl. A řeknu ti, e kdyby mi tenkrát přivezl dárek z dovolené, nejspí bychmu ho omlátila o hlavu
Není tady
holcina napsal(a):
A neplevelím cizí vlákno
Erem, vím z vlastní zkuenosti, jak se dokáe puberák kousnout. Mám od svých tří let nevlastního otce, kdy mi bylo 16 nějak jsme se chytli, já u aninevím proč a já se sekla, řekla mu, e není můj otec a tudí mě nezajímá. A 3 roky dokud jsem se neodstěhovala jsem ho ignorovala. nepozdravila jsem ho, neřekla mu půl slova. Teď mi to připadá ílené, ale říkej to někomu, kdo je chytřejí jak celý svět:-))) Dokonce viděl mého syna a kdy mu byly 3 měsíce a to jsme bydleli v jednom baráku. Postupně jsme spolu začali komunikovat, já se omluvila a on mi řekl, e věděl, e nemá smysl se mi nějak vnucovat, vím, e by to opravdu nemělo smysl. A řeknu ti, e kdyby mi tenkrát přivezl dárek z dovolené, nejspí bychmu ho omlátila o hlavu
Ano, kdy se v tomto kousne puberák, je to fakt síla a nic s tím neuděláte.
Takto se mi to stalo v prvním porozvodovém vztahu - on u nás začal bydlet, ale má dcera ho pojala jako vetřelce (přestoe jsem se s ním seznámila a po rozvodu), a taky mu řekla, e ho nebude poslouchat, e není její táta, no zkrátka doma z toho bylo pak pernamentní dusno, a já to musela neustále řeit a otravovalo to domácí atmosféru a tak, e jsem to pak raděj ukončila.
No a nyní je dcera dospělá, a řekla mi s nadsázkou sobě vlastní - Mami, mě by bylo fuk, kdybys měla třeba deset chlapů. Hlavní je, kdy jsi astná.
A tohoto mého dávného partnera prý kdesi nedávno potkala, radostně se k němu hlásila, a tak nějak přátelsky si pohovořili, a snad se mu i ona svým způsobem taky omluvila, a nebo přiznala, e to s ní tehdy fakt nebylo lehké....
Ja taky kvuli "vzdoru deti" ukoncila ten prvni "porozvodovy vztah" (byla jsem rozvedena a sama UZ sedum (!) let). Ony se spis branily "vstupu nekoho dalsiho" do rodiny... chtely "mit mamu jenom samy pro sebe", asi v tu dobu nebyly schopne pochnapkat, ze bych je neopustila... V tom nasledujicim vztahu to take zkusily, ale "to uz jsem se nedala zviklat", pochopila jsem totiz za tu dobu, ze je to od nich "sobecke" a ze mam taky nejaka prava...
Upravil(a) ViktorkaM (20. 8. 2011 12:37)
Není tady
viki, má tam chybu
Není tady
Zvyklat, zviklat? ... ja si nejsem jista, to vis, slovenske skoly, tak ja to spravim... Dik
Upravil(a) ViktorkaM (20. 8. 2011 12:38)
Není tady
Není tady
holcina napsal(a):
A neplevelím cizí vlákno
Moje dcera se taky s mym pritelem chytne,ale za chvilku jsou kamaradi,protoze moje dcera ma povahu splachovaci.
Je fakt,ze pritelovo syn a moje dcera se,uz od zakladky nesnaseli jako deti.A ted ten sok,kdyz jeho tata zacal vztah se mnou.Ze zacatku to vypadalo,ze me bere.Pak jsme se mu koukli na netu na profil,kde byla prihlasena ma dcera a zacalo psani mezi pritelovo synem a mou dcerou.Ty hnusy co o me psal mu nikdy nedokazu odpustit,myslela jsem,ze s nim budu vychazet,ale nejde to.
Vadi me jeho lhostejnost ke svemu tatovi.Proc neni lhostejny ke sve matce,ktera to manzelstvi rozbila neustalyma neverama a pak snatkem se starym dedkem?
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
A neplevelím cizí vlákno
Erem, vím z vlastní zkuenosti, jak se dokáe puberák kousnout. Mám od svých tří let nevlastního otce, kdy mi bylo 16 nějak jsme se chytli, já u aninevím proč a já se sekla, řekla mu, e není můj otec a tudí mě nezajímá. A 3 roky dokud jsem se neodstěhovala jsem ho ignorovala. nepozdravila jsem ho, neřekla mu půl slova. Teď mi to připadá ílené, ale říkej to někomu, kdo je chytřejí jak celý svět:-))) Dokonce viděl mého syna a kdy mu byly 3 měsíce a to jsme bydleli v jednom baráku. Postupně jsme spolu začali komunikovat, já se omluvila a on mi řekl, e věděl, e nemá smysl se mi nějak vnucovat, vím, e by to opravdu nemělo smysl. A řeknu ti, e kdyby mi tenkrát přivezl dárek z dovolené, nejspí bychmu ho omlátila o hlavuMoje dcera se taky s mym pritelem chytne,ale za chvilku jsou kamaradi,protoze moje dcera ma povahu splachovaci.
Je fakt,ze pritelovo syn a moje dcera se,uz od zakladky nesnaseli jako deti.A ted ten sok,kdyz jeho tata zacal vztah se mnou.Ze zacatku to vypadalo,ze me bere.Pak jsme se mu koukli na netu na profil,kde byla prihlasena ma dcera a zacalo psani mezi pritelovo synem a mou dcerou.Ty hnusy co o me psal mu nikdy nedokazu odpustit,myslela jsem,ze s nim budu vychazet,ale nejde to.
Vadi me jeho lhostejnost ke svemu tatovi.Proc neni lhostejny ke sve matce,ktera to manzelstvi rozbila neustalyma neverama a pak snatkem se starym dedkem?
erem, neře, to nejsi schopna pochopit a ani vyřeit
Není tady
Erem, nepochopila jsi nic a nespí ani nepochopí. koda, pro syna
Není tady
holcina napsal(a):
To nepochopim a od spratka se urazet nenecham.A blbku,abych za nim lezla taky delat nebudu.
Není tady
Hlavně e se nechá uráet od svého spratka :-(
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
To nepochopim a od spratka se urazet nenecham.A blbku,abych za nim lezla taky delat nebudu.
Zarazil mě nekompromisní odsudek toho kluka....spratek....v kontextu s tvým synem...chápu správně???
Není tady
Rev, Erem se zlobi na syna sveho pritele, ze ho zavrhl... a udajne miluje jenom mamu, ktera rodinu rozbila...
Ja Erem chapu. Chce mit "vsecko v cajku", sveho zlobiveho syna "ochranit" a pritele syn aby taky mel rad... jenze ne vzdy jdou veci hladce... a je potreba na tom pracovat.
"Spratkem" oznacila pritelova syna, pac nekdy predtim psala, ze otce ani na ulici nepozdravi... a tak pod...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Rev, Erem se zlobi na syna sveho pritele, ze ho zavrhl... a udajne miluje jenom mamu, ktera rodinu rozbila...
Ja Erem chapu. Chce mit "vsecko v cajku", sveho zlobiveho syna "ochranit" a pritele syn aby taky mel rad... jenze ne vzdy jdou veci hladce... a je potreba na tom pracovat.
"Spratkem" oznacila pritelova syna, pac nekdy predtim psala, ze otce ani na ulici nepozdravi... a tak pod...
Nikdy se me nestalo,ze by me muj syn na ulici nepozdravil nebo se ke me nehlasil.Pritel se s tim sveril svemu kamaradovi,ze ho jeho syn nezdravi. Kamarad mu rekl,ze tohle mu udelat jeho syn,tak by ho vzal pod krkem na te ulici a propleskl by mu hubu treba pred lidma.
Jen tady na babinete na to mate jiny nazor.
Není tady
Erem, chápu, e na své dítě má jiný metr. Pokud ale řeí syna tvého přítele, zbytečně si přidělává starosti. Pokud on bude pořád za klukem běhat, tak se to podle mě stejně nezmění. Neře, co stejně nevyřeí.
Není tady
Erem - můe se máma kur...vit jak chce, ale pokavad se věnouje dítěti, dítěj jí miluje jako mámu. Ty si s nima ila?
Já se tomu klukovi ani nedivím,e s tátou nemluví,kdy od nich odeel (děti nepochopí důvod,proč odeel - to by se mohl zeptat, proč si máma hledala milence -protoe to skřípalo ve vztahu) - děti přeci nemůou za to,jestli si rodiče mezi sebou rozumí nebo ne. ale táta se na něho vykvákl.
A mmch - ty si ře svýho "spratka" a na ostatní se vybodni,jak se chovaj a jak jpp.
Není tady
píu jak tatar
Není tady
eremuruss napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
"Spratkem" oznacila pritelova syna, pac nekdy predtim psala, ze otce ani na ulici nepozdravi... a tak pod...Nikdy se me nestalo,ze by me muj syn na ulici nepozdravil nebo se ke me nehlasil.Pritel se s tim sveril svemu kamaradovi,ze ho jeho syn nezdravi. Kamarad mu rekl,ze tohle mu udelat jeho syn,tak by ho vzal pod krkem na te ulici a propleskl by mu hubu treba pred lidma.
Jen tady na babinete na to mate jiny nazor.
Jistě, tvůj syn se k tobě hlásí a jen tak mimochodem tě nazývá krávou a řve na tebe. To teda nevím co je lepí:-(( já bych vzala pod krkem toho tvýho
Není tady