6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, Viki, tihle smajlíci určitě nezairovávaj, pouívám je dlouho.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Klííd....já byla taky "divná"! A taky jsem nesledovala, kde zrovna jsme
Rozvíjí to samostatné mylení, řekla bych.
Mno, rozviji, jak kde... Kde zrovna "sleduji dodrzovani predpisu a NOREM"..., tak tam na nejake "samostatne mysleni" URCITE KASLOU...
Upravil(a) ViktorkaM (12. 11. 2011 15:04)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Selima napsal(a):
...Ja som rástla na tomto :- ) http://www.youtube.com/watch?v=zFEEfABYBfk ...
No jasne, + toto http://www.youtube.com/watch?v=l7tId1RL … 5F00BACBFB ...
Ale iba kratke obdobie na gympli, to sme boli taki "volnomyslienkari", chceli sme byt ako hippies (ale to proste neslo, lebo oni boli "svoji a svojski" desat rokov naspat...)
A co toto, Sel?
http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs
Deep Purple, zepelíni, ja ete aj Doors a Jimko Morrison, no a jasnee Beatles. Človeče, mňa ti nikdy nebrali Abby a Boney M (hoci to fičalo v mojej pred-puberte a puberte), dokonca ani new-wave a vetci tí sladkí otrasáci (s výnimkou začínajúceho reaggae a Men at Work), ale takéto vykopávky.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Rozvíjí to samostatné mylení, řekla bych.Mno, rozviji, jak kde... Kde zrovna "sleduji dodrzovani predpisu a NOREM"..., tak tam na nejake "samostatne mysleni" URCITE KASLOU...
Nekalou - tam je vyloeně neádoucí
Stejně by mě zajímalo, jak dopadnou ta děcka, co rozvíjejí dneska ostoet a následně usednou v oupnspejsu, kde budou mít normovanej i obsah na desce vlastního pracovního stolu.....
Není tady
Lupi, ja nad tim dnes BRECIM
Dcera jest naprosto "off", zetak "krute" (i pro mne, verte ) poznava - ale jeste FURT NEVERI - PROC???!!!
Nemam, opravdu nemam sajnu, jak se s tim poperu (=vyrovnam - ja, vyrovnam, a oni take, vyrovnaj... ). Miluju svoji "posledni" dceru, ale... co do "pece o sve blizke" . . . ji + jejiho amanta mam plny zuby... I kdyz "on financuje vsechny jizdy JEHO luxusnim autem... a dodava MASO do MOJI mraznicky" ...
Upravil(a) ViktorkaM (12. 11. 2011 16:03)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Rozvíjí to samostatné mylení, řekla bych.Mno, rozviji, jak kde... Kde zrovna "sleduji dodrzovani predpisu a NOREM"..., tak tam na nejake "samostatne mysleni" URCITE KASLOU...
Nekalou - tam je vyloeně neádoucí
Stejně by mě zajímalo, jak dopadnou ta děcka, co rozvíjejí dneska ostoet a následně usednou v oupnspejsu, kde budou mít normovanej i obsah na desce vlastního pracovního stolu.....
Jak dopadnou? Nějak takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=Ipq3F3y0 … re=related
Není tady
Te vazne ZASTRELIM!!! Aj pres vaznou hrosbu BANAMA od Babi!!!
Co m to sem Haiel posilas? Ne-e, vazne ne-e, ja se rozhodla, ze "budu mirnym berankem"..., tak neprovokuj... ANO???
Není tady
Jekovybrejle, co jsem zas provedla?
Není tady
haiel napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Mno, rozviji, jak kde... Kde zrovna "sleduji dodrzovani predpisu a NOREM"..., tak tam na nejake "samostatne mysleni" URCITE KASLOU...Nekalou - tam je vyloeně neádoucí
Stejně by mě zajímalo, jak dopadnou ta děcka, co rozvíjejí dneska ostoet a následně usednou v oupnspejsu, kde budou mít normovanej i obsah na desce vlastního pracovního stolu.....Jak dopadnou? Nějak takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=Ipq3F3y0 … re=related
Pěkné, fajne a pěkne, a to s nima definitivně sekne
ále! Třeba bude jinak vechno, co my víme.
Není tady
helena napsal(a):
jestlize Ti neni prijemne neco ci cokoli. Jestlize Te nejaky jiny clovek (ja napriklad) necim rozciluje,irituje apd., to vsechno se zmeni v okamziku kdy zmenis svuj pohled,kdyz zmenis neco v sobe. V ten moment se rozplynu a nebudu Ti vadit uz nic z toho.
Ahoj, básničko http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png, já ti teď budu chvíli odporovat, protoe to, co říká, není pokadé ten nejvhodnějí postup.
Ono záleí na tom, čím mě dotyčný irituje - někdy toti ona změna můe znamenat pouhé "zavíčkování ulity", ale problém zůstává. Jen já budu mít dojem, e do mý ulity na měkký tělíčko nemůe... prd a vořech. Některý věci/lidi svoji podstatu nezmění tím, e já změním pohled na ně.
Ahoy Heli,
Samozrejme ze chapu ze muzes mit jiny nazor.
Nicmene ja na to tohle: je uplne jedno cim te dotycny irituje,stale plati to,ze jestlize te nekdo irituje
je to v tobe a jedine tam to lze zmenit.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Arcanum,
přátel, kteří mně nemohli ani vystát a dnes se máme rádi mám hned několik.
Halt "to vedem" jinudy, ne je obvyklé
Není tady
Bramborka napsal(a):
Mně donedávna nesmírně vytáčela kolegyně. Čím dál tím víc, stupňovalo se to. Úplně mě pracovně inhibovala. Nezúčastnění, kteří se s ní seli a hovořili o ní se mnou (ani by věděli o mých pocitech), mi říkali, e být s ní na jednom místě je asi obtíné. Přilo mi tedy, e mé pocity jsou objektivní. A najednou, u nevím proč, mi přilo, e to, co mi vadí na ní, je to, co mi vadí na mě. To, co u sebe skrývám, a popírám. e moná jejím prostřednictvím nesnáím část sebe samé. Po tomto "prozření", či jak bych to nazvala, jsem se bez jakékoli dalí snahy zklidnila, začala se soustředit, nechávám kolegyni kolegyní a mám ji snad i (zase) ráda.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Budu o tom přemýlet, proč mě Pan a teď u i ty tak iritujete.
Ok.
Není tady
haiel napsal(a):
Jekovybrejle, co jsem zas provedla?
No co... Ztrefila ses DO CERNYHO
Není tady
....Pěkné, fajne a pěkne, a to s nima definitivně sekne
ále! Třeba bude jinak vechno, co my víme.
Doufam. Ale mam siiiiilenej strach,ze marne...
Není tady
Ále.....za totáče jsme doufali taky zdánlivě marně
Dokonce si pamatuju nai debatu v práci někdy v říjnu 89, kdy jsme měli vichni pocit, e jsme uvízli v baině a není pro nás cesty
Největí tma je těsně před svítáním, přece.
Není tady
Největí tma je těsně před svítáním, přece.
Jojo... a před smrtí se naopak uleví...
Není tady
Jo, to taky
Není tady