|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Da...eto ně dalěko.....toľko sorok věrst 
Voni ty velkonárody na velkopláních mají holt jiný měřítka. Mně připadá rozlehlá už jižní Morava 
Jo a Spať chočetsja jsem si vzpomněla - dokonce i to, jak jsem se zmítala už v těch dvanácti (nebo kolik mi bylo) mezi soucitem a děsem.
Není tady
Bramborko, hudba i text budou najednou
I když - teď mě napadá .... možná si k tomu pustím i ty rolničky nebo hrušky
To jen abych viděla, kudy cesta nevede 
A s těmi vzálenostmi - no jo, je to tak, neškodí občas si připomenout, na jak pohodlné vzdálenosti jsme na českém dvorku zvyklí. Já remcám, když mám kvůli nákupu jet za humna.
Není tady
Draku, já furt tvrdím, že do Čech se člověk narodí za odměnu 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Da...eto ně dalěko.....toľko sorok věrst
Voni ty velkonárody na velkopláních mají holt jiný měřítka. Mně připadá rozlehlá už jižní Morava
Jo a Spať chočetsja jsem si vzpomněla - dokonce i to, jak jsem se zmítala už v těch dvanácti (nebo kolik mi bylo) mezi soucitem a děsem.
No, taky jsem se zmítala mezi těmito pocity. Asi tolik, že jsem zapomněla, jak se ta povídka jmenuje. Trubka senilní jsem .....
Není tady
Jo, je to tady takový Betlém, jak kdysi říkala jedna známá, když se vrátila z Austrálie. Když jsem se ptala, co tím myslí, řekla, že je všechno za humny.
Není tady
Ó! A tvůj "fčil" je ještě lepší, než ty dnešní furt jedenáctky! 
No, nejenže za humny - ale v hnízdě, přímo. Teda, dokavad se neobjeví zase nějaká straka, že.
Není tady
a to jsou tady všeci za odměnu?
Aj politici? 
Není tady
A kurňa....no, to je na přemejšlení 
No, třeba původně jo?
Nezvládnuté učivo - co ty na to?
Nebo jsou to repetenti a doufá se, že se napravěj 
Takovej Bárta/Napoleon, třeba.....nenapravil, co? 
Není tady
A kurňa....no, to je na přemejšlení
No, třeba původně jo?
Nezvládnuté učivo - co ty na to?
Nebo jsou to repetenti a doufá se, že se napravějTakovej Bárta/Napoleon, třeba.....nenapravil, co?
Ať se jdou učit do Konga.
Není tady
Ještě jsem si vzpomněla, jak se tady probírala ta muzika, jak nám kdysi dávno, ještě jsme byli děcka, vypadl zvuk u tv a jak jsme se bavili tím, že jsme si třeba k večerníčku - Broučkům - pouštěli z magiče hudbu z Tenkrát na západě nebo ke zprávám Elvise a jak mě fascinovalo, že je to všechno najednou o něčem úplně jiným
a jak jsou třeba znát momenty, kterých by si jinak člověk vůbec nevšiml...Musím to zkusit zas 
Není tady
Draku, já se vážně obávám, že Kongem už prošli 
Už neutínaj talpičky, kdž jde někdo k volbám, přeci
Ale takovej ten....jakvonseto....ten doktor, taky nějak jako Bárta? Tak ten si patrně dobře vzpomínal na blahé časy v Kongu 
My jsme takhle s dcerou vypínaly zvuk u všelijakejch seriálů a filmů, co se jich natáčelo po Čechách a hádaly jsme, kde to je.
Zvláště výživný byl přehup Toma Cruise z Národního muzea do Vltavy 
Není tady

Bramborka napsal(a):
...Jo a Spať chočetsja jsem si vzpomněla - dokonce i to, jak jsem se zmítala už v těch dvanácti (nebo kolik mi bylo) mezi soucitem a děsem.
... jsem zapomněla, jak se ta povídka jmenuje. Trubka senilní jsem .....
A ja vubec nevim, co to je
to jsem tak mlada?
Nebo uz tak stara???

Není tady

haiel napsal(a):
...a to jsou tady všeci za odměnu?
Aj politici?
Ne. Politici sem byli dani pro nasi ochranu- abychom sa z toho stesti nezblaznili, tak at nam to tady trosku kazijou, ne?
Není tady
Taky mně to napadlo 
Není tady

Uz nas majuuuu: http://www.novinky.cz/domaci/250308-nad … uvodu.html
Není tady
Tsss....prosimtě. Ta trocha radioaktivního jódu je spíš léčivá. Jedlas v šestaosmdesátým špenát, nebo ředkvičky? To prej bylo radioaktivitky!
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
A ja vubec nevim, co to je
to jsem tak mlada?
Nebo uz tak stara???
![]()
Tak mladá Viki, i když zrovna tady možná ke své škodě, protože je fakt dobrá, ta povídka, i když děsivá ......
Ale přečti si ji.
Není tady

javena napsal(a):
A co mi ještě voní, to jsem jak feťák... Knihkupectví a prodejny kabelek a obuvi. I když ty botárny se s dobou minulejší, kdy všechno bylo z kůže nedaj moc srovnávat... tak stejně. Labůžo...
A pak knihovny a muzea. Úplně je mi líto, že je Národní Muzeum v rekonstrukci, přijde o tu specifickou vůni... tam teda emoce mám, i když mu to přeju.
Tak kníhkupectvá, knižnice a dokonca aj antikvariáty mi voňajú neskutočne... napodiv nemám rada etno obchody, neznášam totiž ten smrad kadidla či vonných tyčiniek či čoho... Ale mám rada kvetinárstva, čajové obchodíky, apod. A ulietavam na vôňach, hlavne parfumov, mala som tu aj také vlákno... Takže pozitívne emócie s vôňami asi mám spojené, negatívne veľmi nie... Okrem nemocničného pachu, ten mi evokuje, tmu, strach, bolesť a smrť. 
Není tady

haiel napsal(a):
Jen v souvislosti s těma "voňavejma" věcma, co se tady probírají - úplně stejně jako psí lejna na chodníku a ne-li víc, mi vadí ta hudba, co se na ulici ozývá z téměř každé druhé restaurace, tedy hlavně v létě, když je otevřeno ven do předzahrádek a všude to samý tupohlavý ducduc, nechápu, jak lidi můžou v tom vydržet sedět.
Mne to hlavne vadí, keď si zo mňa u kaderníčky, v autobuse alebo v reštike urobia rukojemníka...

Není tady

Zklamaná napsal(a):
a která to je ta správná víra...jestli nemám narychlo konvertovat správným směrem...
Krindypindy - a co budeš dělat na asteroidu?
Draku, mládež už jistě Hrušky sládnou nezná......jdu je hledat.
Mládež už asi nie som, ale Hrušky tiež nepoznám... šiš, to mám medzery vo vzdelaní. Ke´d ma kamoška chcela vytočiť, nechala ma vyhrať s Scrabble turnaji kazetu Míšu Davida
. Asi som jej ju tam nechala...
Horšia je už len poctivá česká/slovenská dychovka a rap.
Ani čínska opera nerobí so mnou také divy.
Keby sa niekto chcel zabiť bez stôp násilia, stačí zavrieť ma na noc do obrazárne s mdoerným umením, pustiť mi rap
a ráno pozbierať mŕtvolu.
Upravil(a) Selima (11. 11. 2011 17:10)
Není tady

ViktorkaM napsal(a):
Mno, zpatky k MUZICE... ja chtela jeste pro Haiel najit Bethovenovu Osudovou v provedeni Omegy, ale neumim to najit ... Neni to sice Wagner, ale je nadherna...
Ja som rástla na tomto :- ) http://www.youtube.com/watch?v=zFEEfABYBfk ...
Není tady

Bramborka napsal(a):
Po druhé přestávce jsem byla jak v povídce CHočeť sa spať (pamatujete?) a mou jedinou emocí strach, že když usnu, vypadne mi z ruky kukátko, někoho v parteru zabije a já budu vrah.
Nepamatuju.....
Ale jsi dobrá! Mně se občas stal klavírní koncert - nesnáším je. Taky preferuju "celej orchesrtr"a to jsem se bála jen, abych neupadla celá a neměla ostudu
že chrápu při tak závažném díle, jako je dejme tomu Bachčisarajská fontána.....
Ja mám rada, keď to má dej, emócie... čiže radšej opera. Ale pri Barbierovi zo Sevilly, kde len prvé dejstvo má asi 2 hodiny, som sa odobrala do hladiny alfa aj ja.
Občas mám zmenené stavy vedomia na koncertoch po prac. čase, najhoršie sú komorné.
To sa všelijako podopieram a tvárim intelektuálne a zamyslene.
Našťasti enchrápem nahlas a nemám zvyk držťa v rukách niečo, čo by mi mohlo vypadnúť (neriskujem ani kukátko, radšej si domýšľam krásne ilúzie ako preberať detaily 100-kilovej, 55-ročnej Júlie a 140-kilového, 70-ročného Rómea...
..).
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Uz nas majuuuu: http://www.novinky.cz/domaci/250308-nad … uvodu.html
Viktorko kdyby zde byl Kalik tak by jsi hned věděla, kdo sem ten mrak poslal.
Není tady

Alebo teda táto verzia... http://www.youtube.com/watch?v=HCJCB7vO … re=related .
Není tady
Selima napsal(a):
Alebo teda táto verzia... http://www.youtube.com/watch?v=HCJCB7vO … re=related .
To je milé! Nedávno jsem četla rozhovor s Vargou, moc se mi líbil a říkala jsem si, že bych se měla zase zaposlouchat. Ale vůbec mě nenapadlo youtube, nějak ho vynechávám, není mi (ještě) vlastní. Dík!
Není tady