29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
Julietta napsal(a):
Nahazuji téma : poflakování ve volném čase
![]()
Ahoj zebro
,jak Ti dupou kralici?
No, králici nedupou. Ti moji buď letí, nebo běží. A rozdíl mezi běžícím králíkem a letícím je ten, že letící králík má ještě na zádech orla...
Není tady
Poflakuju se podobně jako Majkafa. Miluju víkendy, kdy nic nemusím, ale spoustu činností chci.
Není tady
majkafa napsal(a):
...Psala jsem "můj" ženáč a ne "můj ženáč". V tom je zcela zásadní rozdíl
To teda jo. To je primo KARDINALNI rozdil!
Mozna by bylo trefnejsi napsat "mnou odloudeny zenac"..., aby bylo vsem jasno, tak jak si obvykle prejes...
Není tady
Jo, jo, 5 měsíců na mě loudil, než jsem svolila k prvnímu setkání.
Zrovna dnes jsme se o tom bavili, jak dlouho jsem byla neoblomná.
No a?!? Myslis, ze kdyby me "muj kriminalnik" svadel ke kradezi pet mesicu, a ja PAK neodolala, ze bych to mela prezentovat jako svoji PREDNOST?
Není tady
Ó, jak ciste a hrde jsem mohla napsat "muj kriminalnik"...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Ó, jak ciste a hrde jsem mohla napsat "muj kriminalnik"...
Ano, to ti je podobny... ale mne to jaksi "nemrzi", ac kdysi davno by mozna mrzelo...
Není tady
Rozesmálo mě to tvé -čistě a hrdě.
majkafa napsal(a):
Jo, jo, 5 měsíců na mě loudil, než jsem svolila k prvnímu setkání.
Zrovna dnes jsme se o tom bavili, jak dlouho jsem byla neoblomná.
Až Tě, neoblomnou a tvrdou Majkafu, nakonec přeci jen zlomil, amen
Není tady
majkafa napsal(a):
Rozesmálo mě to tvé -čistě a hrdě.
Doufam, ze te to nekdy "rozplace"...
Ptz. te mam vpodstate rada...
Není tady
giorgino napsal(a):
...na Babinetu končím. Tak se všichni mějte. Pro mě nyní jde život jiným směrem, je třeba přejít od teorie k praxi, dát si dopořádku zdraví, pracovat a tak. A potkávat lidi spíše v realitě. Odeslal jsem již i SZ s rozloučením a některé poslední příspěvky smazal-jiná diskuze, takže se již sem vracet nebudu.
dušička napsal(a):
Nečetla jsem Giorgine už tohle někdy od Tebe?
Ahoj, dušičko,
jj, to jsem už napsal třikrát. Víš, vždycky si řeknu - Jirko, neztrácej čas ve virtuálnu, ale jak poté plyně čas /u mě několik dnů/, pejsek si to stejně rozmyslí a vrátí se... Pokud si dobře pamatuji desatero přikázání, nikde se tam nepíše - Odejdeš-li z Babinetu, nevrátíš se. A tak jsem tu opět a s čistým svědomím. Někde jsem tu již psal, že toto fórum je pro mě asi nejlepší, na kterém jsem kdy byl. Jenže občas je to takové, že si moje hlavička usmyslí, že virtuálno je ztráta času a na jakési té pomyslné váze se přehoupne rameno a co myšlenka, to tunové závaží. No, pokusím se, aby to po čtvrté bylo oukej.
Upravil(a) giorgino (13. 8. 2011 21:44)
Není tady
Juro neblbni, sak jsme tu fajn parta, no ni?
Ja dnes kukala na ten potentovanej mesic, co prej je zas v ouplnku... no potes!!! asik JE!
Ja dnes "inteligentne" vypoklonkovala POSLEDNI DCERU z domova...
To uz fuckt neslo, co si dovolovala...
A zas to obrecim, ze jsem to neumela udelat moudreji
Není tady
Viktorko, ber to tak, žes to udělala nejlíp, jak jsi uměla.
Není tady
Ale je fakt, ze ten pohled na oblohu s mesicem v uplnku je nadhernej!!!
Vecer, kdyz zapadalo slunce, jsem tam videla spoustu zlata = navrchu byli krasne bili (bílí) beranci, a pod nima "to zlato"... vsude. Vpravo i vlevo...
Premyslela jsem o tom, ze se me dcery opet setkaly na grilovani u te nejstarsi, u ktere ta moznost je, zamyslela jsem se nad tim, proc ME nezvaly (asi vim proc, no...
...)..., a mela RADOST z toho, jak se k sobe "maj", a jak jsem je dobre vychovala a "postavila do zivutku"...
A pak, az se ta ma krasna "nadherna" nejmladsi vratila, s krivou hubou (nevim proc, zatim) a sprdla me, ze jsem uvarila vsecku kukuricu, kterou ona se svym radoby partnerem nakradli kdesi v poli, a nebyla zrala (ta kukurice)... tak jsem ji jemne naznacila, "ze muze odkracet"...
Ze by negativni vlyv uplnku?
NE!
Ja na to myslela uz davno, jenom se to DNES jaksik "VYHROTILO"...
Není tady
Xsara napsal(a):
Viktorko, ber to tak, žes to udělala nejlíp, jak jsi uměla.
JA VIM a beru ... uaaaa!!!
Není tady
A co si s tou nezralou kukuřicí vlastně dělala?
Není tady
No uvarila jsem ju... Ona myslela, ze to dozraje, dojde, jako treba banany, kdyz vemes trochu zeleny, tak dojdou, ... ale pochybuju, ze tak dojde aj kukurica, ta spis zacne usychat, si myslim... lezlo mi to na nervy, jak to na lince stalo v te mise, a taky jsem mela na nu chut... no tak davaj, capla jsem to a uvarila vsecko zaraz...
Není tady
Jé je. Taky jsme byli na kukuřici v poli. Byla taky trošku nezralá, ale nemůžu si stěžovat. Moc mňam mňam
A s tou dcerou, to mě mrzí...To bude dobrý
Není tady
Nebude!... Chci na TOM trvat, na tom, aby odesla, pac mi uz fakt LEZE NA NERVY
Mamahotel ji nevoni, tak at JDE!. Je mi fuk, jak si ONA predstavuje moji "peci" o ni dle zakona, kdy JA MUSIM, ... je mi dokonce aj jedno, "jak si to predstavuje NAS ZAKON", ja proste citim (TED kdyz se ji nelibi, co JA RIKAM A VYZADUJU), tak at "jde, s holym zadkem" - ja ji nic nedam /myslim, ze poklady (a podklady k jejich nalezeni, ktere muze v zivote objevit, jsem ji + jejim sestram=svym detem..., dala), a jak jich vyuziji, zalezi pouze na nich, zabenkach.../ ...
Upravil(a) ViktorkaM (14. 8. 2011 13:36)
Není tady
At uz proste jde... prisel CAS..., v dobrem i ve zlem..., a ze ja neumim "inteligentne" poslat sve deti DO ZIVOTA... no a??? Kazdej to nejak resime....
Upravil(a) ViktorkaM (14. 8. 2011 13:44)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Juro neblbni, sak jsme tu fajn parta, no ni?
![]()
Ja dnes kukala na ten potentovanej mesic, co prej je zas v ouplnku... no potes!!!asik JE!
Ja dnes "inteligentne" vypoklonkovala POSLEDNI DCERU z domova...
To uz fuckt neslo, co si dovolovala...
A zas to obrecim, ze jsem to neumela udelat moudreji![]()
![]()
Ahoj,
jj, je to tady dobrej babinec, klíďo můžeme jít někdy nakupovat.
Hádanka pro děvčata - kdo uhádne z jakého filmu je následující text, má u mě sluníčko.
Kluci jsou jen lháři, to se přece pozná.
Každý z nich jen přemýšlí,
jak si to s tebou roz-dávej pohodu,
musíš se usmívat. Kluci chtěj jen jedno,
hned se s tebou vys-pat se a lenošit,
tak to mě teda láká,
každej kluk chce do tebe jen strčit svýho ptá-ci
lítaj v oblacích, dole jezdí vozy,
kluci mají nejraději dvě pořádný kozy.
Bečí ovce bečí, pes si kouše kost,
kluky nikdo nevyléčí,
všichni chtěj a dost.
Že by ego?
Upravil(a) giorgino (14. 8. 2011 14:31)
Není tady
Viki,
a kolik je Tve nejmladsi dceri?
Není tady
Julietta napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Julietta napsal(a):
Nahazuji téma : poflakování ve volném čase
![]()
Ahoj zebro
,jak Ti dupou kralici?
![]()
No, králici nedupou. Ti moji buď letí, nebo běží. A rozdíl mezi běžícím králíkem a letícím je ten, že letící králík má ještě na zádech orla...
![]()
Jo,to me hlava pobira ze ten letici ma na zadech orla.
A mas recht -bezici kralici nestaci dupat.
Není tady
giorgino napsal(a):
No, pokusím se, aby to po čtvrté bylo oukej.
Tak tam příště napiš "pravděpodobně, však ono se uvidí"
Není tady