|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já jsem taky ráda, že kluci už na vojnu nemusí. Nemyslím si, že by je naučila pořádku. Možná na chviličku. Ti, co to v sobě nemají, se ani vojnou nezmění.
Můj syn od malička na vojnu nechtěl. Zahrnoval mě dotazy typu - jak se udělá plochá noha, abych na tu vojnu nemusel? ...
A pak asi ve 14 shlédl film Tankový prapor a děsně se pro vojnu nadchl. Jenže to už byla zrušená. 
majkafa napsal(a):
Já jsem taky ráda, že kluci už na vojnu nemusí. Nemyslím si, že by je naučila pořádku. Možná na chviličku. Ti, co to v sobě nemají, se ani vojnou nezmění.
Můj syn od malička na vojnu nechtěl. Zahrnoval mě dotazy typu - jak se udělá plochá noha, abych na tu vojnu nemusel? ...
A pak asi ve 14 shlédl film Tankový prapor a děsně se pro vojnu nadchl. Jenže to už byla zrušená.
Tak to můj chlapec měl našlápnuto dobře - vybaven plochou nohou i alergií. Ale zrušili to. Já osobně bych byla pro INTENZIVNÍ půlroční kurs. Už kvůli fyzičce a možná i zodpovědnosti a samostatnosti.
Není tady
Když jsem čekala 1.dítě,bylo mi jedno,co to bude ale u kluků jsem jen měla obavy z té vojny-aby se tam k něčemu nepřipletl nebo jak tam byla ta šikana.Naštěstí to zrušili,taky jim budu radši trpět ten bordel.
VŠ to ale měli více v pohodě-jednak měli vojnu během studia 1 rok a potom nenastupovali k útvaru jako prostí vojíni,ale jako důstojníci.Tak tady bych už byla klidnější.
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já si tam kupovala vůně, když mi bylo kolem 25. pak mě to tam omrzelo. jakou máš tu toaletku Versace ?
Crystal Noir - Černý Krystal
tu vůni znám, voní nádherně
přála bych si tenhle parfém 
Není tady
Frigo napsal(a):
jak se budou o něj slečny práááát...
Tak si Pavlo užívej poslední dny klidového režimu... za takový měsíc, až se rozkouká, to bude šrumec..
frigo, já nevím
mně přijde ještě takový trdlo, pořád se něčemu řeže, pusu od ucha k uchu. no uvidím 
Není tady
helena napsal(a):
člověk nemusí mít extrovní spodní prádlo, dokud v něm ovšem nechodí mezi lidi...
Moje babi se vždycky zcela vážně ptávala "A máš čistý prádlo? Kdyby tě přejelo auto..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
to mi říkávala máma. že kdybych skončila v nemocnici ... 
Není tady
dusička napsal(a):
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
prosím tě, nedávno pro něj byly ještě všechny holky blbý ..Děvče zlatý, ono to taky utíká, jestli sis nevšimla ... a bude hůř, počkej ...
No to pro mýho synáčka taky, a podívej, já už jsem s tím smířená
ale máš pravdu,maj ještě čas.
Někdy bych chtěla vrátit čas,aby byli zase malinký skoro bezproblémový hošánci
já bych to taky chtěla vrátit. ani ne proto, že by byli bezproblémoví, zatím, ťuk ťuk ťuk
s ním nemám extra problémy, ale spíš, že byli ještě takoví roztomilí, bylo to úplně jiný jak teď ...
mě jednou chytl záchvat, kdy jsem ho lapla a chovala jak malý děcko. čučel na mě s vytřeštěnejma očima, vypadal jako ten náš křeček, co jsem ho kdysi vysála, byl úplně stejně vyvalenej. a pak se mě ptal, jestli jsem ho takhle chovala, když byl malej. já radostně, že jooo
a on - to jsem musel být ale nasranej ! smrad jeden 
Není tady
Kiara napsal(a):
Jo jo, dusičko
to si taky kolikrát říkám.
Nemusela by bejt na dva roky, stačilo by úplně osmnáct měsíců, aby někteří synáčkové poznali, zač je toho loket a někdo je pořádně vycepoval
ale pořádnou vojnu, ne to, co bylo k posledku ... byli imrvere doma a vrátili se vypasení z toho, jak jen leželi na kanapi a žrali.
Není tady
Kuty napsal(a):
javena napsal(a):
Judyna napsal(a):
To můj synek má tmavé vlasY, vousy, oči, vlastně všechno. tuhle u nás byla mamka, stála tak zamyšleně ve dveřích jeho pokojíku a povídá - " on musí mít něco z cikánů"..."Myslíš vzhled?" ....."Ne, že je tak nepořádný".....
Judyno...
![]()
Kdybych si nebyla jistá otcem svý dcery...Její kutloch připomíná maringotku po bouračce.
Já už jsem holky přestala pokojíky svých synů řešit vůbec.Ten mladší se krom toho obklopuje posmrkanýma papírovýma kapesníkama a někdy z něj taky při chůzi padají po bytě-tož to už zuřim.Skříně se staly absolutně nadbytečnými kusy nábytku pro ně,ač mají každý pkojík cca 12m2,tak pořád mají dost místa,aby i vyprané věci neschovávaly do skříní,ale prostě nechávají je tak různě na opěradle židle,na postelích (mají je hodně široké),na stole,atd.
Už se moc těším,až dostudují a budem mít odpovědnost jen sami za sebe a to lážo a plážo,jéé.
mladej si kupodivu v pokoji udržuje pořádek. nemá ho taky moc velkej, kdyby tam měl bordel, tak se nehne.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Kuty napsal(a):
javena napsal(a):
Judyno...![]()
Kdybych si nebyla jistá otcem svý dcery...Její kutloch připomíná maringotku po bouračce.
Já už jsem holky přestala pokojíky svých synů řešit vůbec.Ten mladší se krom toho obklopuje posmrkanýma papírovýma kapesníkama a někdy z něj taky při chůzi padají po bytě-tož to už zuřim.Skříně se staly absolutně nadbytečnými kusy nábytku pro ně,ač mají každý pkojík cca 12m2,tak pořád mají dost místa,aby i vyprané věci neschovávaly do skříní,ale prostě nechávají je tak různě na opěradle židle,na postelích (mají je hodně široké),na stole,atd.
Už se moc těším,až dostudují a budem mít odpovědnost jen sami za sebe a to lážo a plážo,jéé.mladej si kupodivu v pokoji udržuje pořádek. nemá ho taky moc velkej, kdyby tam měl bordel, tak se nehne.
šťastná to žena!!! 
Není tady
Judyna napsal(a):
majkafa napsal(a):
A pak asi ve 14 shlédl film Tankový prapor a děsně se pro vojnu nadchl. Jenže to už byla zrušená.Tak to můj chlapec měl našlápnuto dobře - vybaven plochou nohou i alergií. Ale zrušili to. Já osobně bych byla pro INTENZIVNÍ půlroční kurs. Už kvůli fyzičce a možná i zodpovědnosti a samostatnosti.
Víte, já jsem pro rovnoprávnost.
A tedy, kdyby byl - hypoteticky - uzákoněn půlroční intenzivní kurs, tak by to mělo být pro všechny.
Myslím, že i holky tu zodpovědnost, samostatnost a i fyzičku potřebují.
Ale že by vojna jako naučila pořádku? Třeba za ty původní 2 roky?
Nevím, nevím: Moje pořádkumilovná mamnka se mě snažila mě cepovat k pořádku 20 let, a nic...
A já své děti jakbysmet....
Jó, holt jsem asi nepoužívala ty správné zupácké metody...

Bloss by tam hnala i baby 
Není tady
Tak já nemyslím dva roky (mmch když byli kluci malí,byla jsem ráda, že vojnu zrušili). ale možná těch půl roku, abych si od nich odpočnula. Aby se třeba naučili věci skládat do komínků
i když já vím, byla tam buzerace. Ale co znám chlapi, tak na vojnu vzpomínáš ještě v důchodu 
Jj máma mi vždycky nadávala, že budu bordelářka jak tetka z martiněvse (je fakt, že jsem byla líná, že jsem měla čas a chtěla jsem si uklízet podle svýho až já budu chtít ) ale jak se říká,ženská se mění, mě změnili děti, už jsem to nemohla odkládat. A ted zjištuju,že jsem jak máma.V sobotu dopoledne makám,abych měla pak volný víkend. A někdy to tady v rámci pracovního sobotního dopoledne lítá.
Není tady

tak to jsem měla výhodu... v pokoji jsem měla většinou celkem naklizeno, zato v šatně, to byl horor..
Mladej se teď vymlouvá, že kdyby měl skříň v pokoji, tak by uklízel, ale že šatnu má daleko... Tak mi docela pobavil...
Není tady
dusička napsal(a):
Tak já nemyslím dva roky (mmch když byli kluci malí,byla jsem ráda, že vojnu zrušili). ale možná těch půl roku, abych si od nich odpočnula. Aby se třeba naučili věci skládat do komínků
i když já vím, byla tam buzerace. Ale co znám chlapi, tak na vojnu vzpomínáš ještě v důchodu
Jj máma mi vždycky nadávala, že budu bordelářka jak tetka z martiněvse (je fakt, že jsem byla líná, že jsem měla čas a chtěla jsem si uklízet podle svýho až já budu chtít ) ale jak se říká,ženská se mění, mě změnili děti, už jsem to nemohla odkládat. A ted zjištuju,že jsem jak máma.V sobotu dopoledne makám,abych měla pak volný víkend. A někdy to tady v rámci pracovního sobotního dopoledne lítá.
moje máma zas nesnášela, že jsem ležela v knížkách. předhazovala mi nějákou ženskou, co prej taky jen četla, doma neuklidila, neuvařila a chlap ji proto utekl 
jenže já si svý povinnosti plnila, ale stejně ji to vytáčelo a říkala, že tak skončím.
Není tady
V Izraeli jdou na vojnu holky i kluci na 3 roky. Ale jenom Židé.
Tak ono když řeknem, že by jim ta vojna prospěla, neznamená to, že bychom jim to skutečně přály, že
...
Když byli malí a strašili jsme je Mikulášem s čertem, taky bysme je ve skutečnosti nedaly
....
dyť by za ně člověk dejchal a myslím, že to tak bude až do smrti....
Není tady
Hm, to je moc.
Není tady
majkafa napsal(a):
Já ty vojandy nechápu. Mám ráda mužský a ženský svět se vším, co k tomu patří. Ty snahy o vytváření univerzálních bytostí, tj. "babochlapů a chlapobab" (
) mi nejsou vůbec sympatické....
Není tady
mia, to je jiný svět. Ty holky musí. Izrael je zvláštní svět. A já Židy chápu. Už nikdy se nesmí opakovat holocaust. Žádný, nejenom židovský.
Upravil(a) majkafa (23. 8. 2011 20:34)
mia napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já ty vojandy nechápu. Mám ráda mužský a ženský svět se vším, co k tomu patří. Ty snahy o vytváření univerzálních bytostí, tj. "babochlapů a chlapobab" (
) mi nejsou vůbec sympatické....
to mi zase až tak nevadí. ale když se dívám v televizi, jak se tam mydlí ženská s chlapama, nebo i dvě ženský mezi sebou, ty jejich kopy, údery, teče mi voda ze zubů.
Není tady
majkafa napsal(a):
mia, to je jiný svět. Ty holky musí. Izrael je zvláštní svět. A já Židy chápu. Už nikdy se nesmí opakovat holocaust. Žádný, nejenom židovský.
jasně, když musí, tak musí, já tím spíš myslím ten celosvětový trend, kterým se to bohužel ubírá.
Není tady
V Izraeli jsem se dozvěděla spousty informací, o kterých u nás vůbec netušíme. Nebo jsou totálně zkreslované. Byla jsem hodně překvapená, jak je ten náš pohled jiný,než je skutečnost na místě.
Stejné je to i s arabským světem, tady se mluví akorát o těch nejkřiklavějších excesích, co se tam kde stane, ale arabky by s námi většinou asi neměnily. Proč by se dřely, když se o ně musí postarat chlap, nás v tom taky nechápou. Ono všude je něco a každý je zvyklý na to své.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Bloss by tam hnala i baby
Jenže baby svoje iniciační prvky mají od přírody a když tomu člověk trošku pomůže....
Kluci mají prd a ta vojna to trochu suplovala.
Tak něco vymyslete, mámy od kluků - jak je jasně a srozumitelně převést přes práh dospělosti? Aby to mělo i symboliku?
Já jsem třeba dělala velký osmnáctý narozeniny, kde jsem jim slavnostně předala kartu k účtu a řidičák (taky symbolicky, protože jsme se netrefily přesně). A to jsou holky...
Jo, mladší dcera upekla starší osmnáctinám medvídka a řekla jí, že to je medvídek mládí, a že ho musí sníst 
Bylo to trochu surový, ale jako symbol a gesto se mi to moc líbilo.
PAvli, Židovky myslím nechtějí být c hlapny a kvůli tomu chodit na vojnu...tam to budou důvody holého přežití.... A když je ohroženej rod, bojuje baba víc, než chlap.
Není tady