Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#401 23. 8. 2011 17:03

majkafa
Host

Re: Chat o čemkoli 4

Já jsem taky ráda, že kluci už na vojnu nemusí. Nemyslím si, že by je naučila pořádku. Možná na chviličku. Ti, co to v sobě nemají, se ani vojnou nezmění.
Můj syn od malička na vojnu nechtěl. Zahrnoval mě dotazy typu - jak se udělá plochá noha, abych  na tu vojnu nemusel? ...
A pak asi ve 14 shlédl film Tankový prapor a děsně se pro vojnu nadchl. Jenže to už byla zrušená. big_smile

#402 23. 8. 2011 17:13

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já jsem taky ráda, že kluci už na vojnu nemusí. Nemyslím si, že by je naučila pořádku. Možná na chviličku. Ti, co to v sobě nemají, se ani vojnou nezmění.
Můj syn od malička na vojnu nechtěl. Zahrnoval mě dotazy typu - jak se udělá plochá noha, abych  na tu vojnu nemusel? ...
A pak asi ve 14 shlédl film Tankový prapor a děsně se pro vojnu nadchl. Jenže to už byla zrušená. big_smile

Tak to můj chlapec měl našlápnuto dobře - vybaven plochou nohou i alergií. Ale zrušili to. Já osobně bych byla pro  INTENZIVNÍ půlroční kurs. Už kvůli fyzičce a možná i zodpovědnosti a samostatnosti.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#403 23. 8. 2011 17:24

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Když jsem čekala 1.dítě,bylo mi jedno,co to bude ale u kluků jsem jen měla obavy z té vojny-aby se tam k něčemu nepřipletl nebo jak tam byla ta šikana.Naštěstí to zrušili,taky jim budu radši trpět ten bordel.
VŠ to ale měli více v pohodě-jednak měli vojnu během studia 1 rok a potom nenastupovali k útvaru jako prostí vojíni,ale jako důstojníci.Tak tady bych už byla klidnější.

Není tady

#404 23. 8. 2011 17:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já si tam kupovala vůně, když mi bylo kolem 25. pak mě to tam omrzelo. jakou máš tu toaletku Versace ?

Crystal Noir - Černý Krystal smile

tu vůni znám, voní nádherně smile přála bych si tenhle parfém smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#405 23. 8. 2011 17:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

jak se budou o něj slečny práááát...   tummenupp
Tak si Pavlo užívej poslední dny klidového režimu... za takový měsíc, až se rozkouká, to bude šrumec..

frigo, já nevím smile mně přijde ještě takový trdlo, pořád se něčemu řeže, pusu od ucha k uchu. no uvidím big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#406 23. 8. 2011 17:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

člověk nemusí mít extrovní spodní prádlo, dokud v něm ovšem nechodí mezi lidi...
Moje babi se vždycky zcela vážně ptávala "A máš čistý prádlo? Kdyby tě přejelo auto..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

to mi říkávala máma. že kdybych skončila v nemocnici ... big_smile

Není tady

#407 23. 8. 2011 18:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

prosím tě, nedávno pro něj byly ještě všechny holky blbý ..

Děvče zlatý, ono to taky utíká, jestli sis nevšimla ... a bude hůř, počkej ... wink

No to pro mýho synáčka taky, a podívej, já už jsem s tím smířená dumbom ale máš pravdu,maj ještě čas.
Někdy bych chtěla vrátit čas,aby byli zase malinký skoro bezproblémový hošánci

já bych to taky chtěla vrátit. ani ne proto, že by byli bezproblémoví, zatím, ťuk ťuk ťuk big_smile s ním nemám extra problémy, ale spíš, že byli ještě takoví roztomilí, bylo to úplně jiný jak teď ...
mě jednou chytl záchvat, kdy jsem ho lapla a chovala jak malý děcko. čučel na mě s vytřeštěnejma očima, vypadal jako ten náš křeček, co jsem ho kdysi vysála, byl úplně stejně vyvalenej. a pak se mě ptal, jestli jsem ho takhle chovala, když byl malej. já radostně, že jooo smile a on - to jsem musel být ale nasranej ! smrad jeden roll

Není tady

#408 23. 8. 2011 18:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Jo jo, dusičko stolt to si taky kolikrát říkám.

Nemusela by bejt na dva roky, stačilo by úplně osmnáct měsíců, aby někteří synáčkové poznali, zač je toho loket a někdo je pořádně vycepoval stolt

ale pořádnou vojnu, ne to, co bylo k posledku ... byli imrvere doma a vrátili se vypasení z toho, jak jen leželi na kanapi a žrali.

Není tady

#409 23. 8. 2011 18:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty napsal(a):

javena napsal(a):

Judyna napsal(a):

To můj synek má tmavé vlasY, vousy, oči, vlastně všechno. tuhle u nás byla mamka, stála tak zamyšleně ve dveřích jeho pokojíku a povídá - " on musí mít něco z cikánů"..."Myslíš vzhled?" ....."Ne, že je tak nepořádný".....

Judyno... lollol
Kdybych si nebyla jistá otcem svý dcery... vissla Její kutloch připomíná maringotku po bouračce. wink

Já už jsem holky přestala pokojíky svých synů řešit vůbec.Ten mladší se krom toho obklopuje posmrkanýma papírovýma kapesníkama a někdy z něj taky při chůzi padají po bytě-tož to už zuřim.Skříně se staly absolutně nadbytečnými kusy nábytku pro ně,ač mají každý pkojík cca 12m2,tak pořád mají dost místa,aby i vyprané věci neschovávaly do skříní,ale prostě nechávají je tak různě na opěradle židle,na postelích (mají je hodně široké),na stole,atd.
Už se moc těším,až dostudují a budem mít odpovědnost jen sami za sebe a to lážo a plážo,jéé.

mladej si kupodivu v pokoji udržuje pořádek. nemá ho taky moc velkej, kdyby tam měl bordel, tak se nehne.

Není tady

#410 23. 8. 2011 18:42

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Kuty napsal(a):

javena napsal(a):

Judyno... lollol
Kdybych si nebyla jistá otcem svý dcery... vissla Její kutloch připomíná maringotku po bouračce. wink

Já už jsem holky přestala pokojíky svých synů řešit vůbec.Ten mladší se krom toho obklopuje posmrkanýma papírovýma kapesníkama a někdy z něj taky při chůzi padají po bytě-tož to už zuřim.Skříně se staly absolutně nadbytečnými kusy nábytku pro ně,ač mají každý pkojík cca 12m2,tak pořád mají dost místa,aby i vyprané věci neschovávaly do skříní,ale prostě nechávají je tak různě na opěradle židle,na postelích (mají je hodně široké),na stole,atd.
Už se moc těším,až dostudují a budem mít odpovědnost jen sami za sebe a to lážo a plážo,jéé.

mladej si kupodivu v pokoji udržuje pořádek. nemá ho taky moc velkej, kdyby tam měl bordel, tak se nehne.

šťastná to žena!!!   tummenupp

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#411 23. 8. 2011 18:49

Blossom
Host

Judyna napsal(a):

majkafa napsal(a):

Tak to můj chlapec měl našlápnuto dobře - vybaven plochou nohou i alergií. Ale zrušili to. Já osobně bych byla pro  INTENZIVNÍ půlroční kurs. Už kvůli fyzičce a možná i zodpovědnosti a samostatnosti.

Víte, já jsem pro rovnoprávnost.
A tedy, kdyby byl - hypoteticky - uzákoněn půlroční intenzivní kurs, tak by to mělo být pro všechny.
Myslím, že i holky tu zodpovědnost, samostatnost a i fyzičku potřebují.

Ale že by vojna jako naučila pořádku? Třeba za ty původní 2 roky?
Nevím, nevím: Moje pořádkumilovná mamnka se  mě snažila mě cepovat k pořádku 20 let, a nic... hmm vissla
A já své děti jakbysmet.... big_smile

Jó, holt jsem asi nepoužívala ty správné zupácké metody... vissla big_smile

#412 23. 8. 2011 18:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Bloss by tam hnala i baby dumbom

Není tady

#413 23. 8. 2011 19:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tak já nemyslím dva roky (mmch když byli kluci malí,byla jsem ráda, že vojnu zrušili). ale možná těch půl roku, abych si od nich odpočnula. Aby se třeba naučili věci skládat do komínků tongue i když já vím, byla tam buzerace. Ale co znám chlapi, tak na vojnu vzpomínáš ještě v důchodu stolt
Jj máma mi vždycky nadávala, že budu bordelářka jak tetka z martiněvse (je fakt, že jsem byla líná, že jsem měla čas a chtěla jsem si uklízet podle svýho až já budu chtít ) ale jak se říká,ženská se mění, mě změnili děti, už jsem to nemohla odkládat. A ted zjištuju,že jsem jak máma.V sobotu dopoledne makám,abych měla pak volný víkend. A někdy to tady v rámci pracovního sobotního dopoledne lítá.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#414 23. 8. 2011 19:17

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

tak  to jsem měla výhodu... v pokoji jsem měla většinou celkem naklizeno, zato v šatně, to byl horor..
Mladej se teď vymlouvá, že kdyby měl skříň v pokoji, tak by uklízel, ale že šatnu má daleko...  Tak mi docela pobavil...

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#415 23. 8. 2011 20:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Tak já nemyslím dva roky (mmch když byli kluci malí,byla jsem ráda, že vojnu zrušili). ale možná těch půl roku, abych si od nich odpočnula. Aby se třeba naučili věci skládat do komínků tongue i když já vím, byla tam buzerace. Ale co znám chlapi, tak na vojnu vzpomínáš ještě v důchodu stolt
Jj máma mi vždycky nadávala, že budu bordelářka jak tetka z martiněvse (je fakt, že jsem byla líná, že jsem měla čas a chtěla jsem si uklízet podle svýho až já budu chtít ) ale jak se říká,ženská se mění, mě změnili děti, už jsem to nemohla odkládat. A ted zjištuju,že jsem jak máma.V sobotu dopoledne makám,abych měla pak volný víkend. A někdy to tady v rámci pracovního sobotního dopoledne lítá.

moje máma zas nesnášela, že jsem ležela v knížkách. předhazovala mi nějákou ženskou, co prej taky jen četla, doma neuklidila, neuvařila a chlap ji proto utekl smile
jenže já si svý povinnosti plnila, ale stejně ji to vytáčelo a říkala, že tak skončím.

Není tady

#416 23. 8. 2011 20:17

majkafa
Host

V Izraeli jdou na vojnu holky i kluci na 3 roky. Ale jenom Židé.

#417 23. 8. 2011 20:23

mia
♥♥♥♥♥♥-

Tak ono když řeknem, že by jim ta vojna prospěla, neznamená to, že bychom jim to skutečně přály, že wink...
Když byli malí a strašili jsme je Mikulášem s čertem, taky bysme je ve skutečnosti nedaly lol....
dyť by za ně člověk dejchal a myslím, že to tak bude až do smrti....wink

Není tady

#418 23. 8. 2011 20:24

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, to je moc.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#419 23. 8. 2011 20:31

mia
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Já ty vojandy nechápu. Mám ráda mužský a ženský svět se vším, co k tomu patří. Ty snahy o vytváření univerzálních bytostí, tj. "babochlapů a chlapobab" ( lol ) mi nejsou vůbec sympatické....

Není tady

#420 23. 8. 2011 20:33

majkafa
Host

mia, to je jiný svět. Ty holky musí. Izrael je zvláštní svět. A já Židy chápu. Už nikdy se nesmí opakovat holocaust. Žádný, nejenom židovský.

Upravil(a) majkafa (23. 8. 2011 20:34)

#421 23. 8. 2011 20:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já ty vojandy nechápu. Mám ráda mužský a ženský svět se vším, co k tomu patří. Ty snahy o vytváření univerzálních bytostí, tj. "babochlapů a chlapobab" ( lol ) mi nejsou vůbec sympatické....

to mi zase až tak nevadí. ale když se dívám v televizi, jak se tam mydlí ženská s chlapama, nebo i dvě ženský mezi sebou, ty jejich kopy, údery, teče mi voda ze zubů.

Není tady

#422 23. 8. 2011 20:37

mia
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

mia, to je jiný svět. Ty holky musí. Izrael je zvláštní svět. A já Židy chápu. Už nikdy se nesmí opakovat holocaust. Žádný, nejenom židovský.

jasně, když musí, tak musí, já tím spíš myslím ten celosvětový trend, kterým se to bohužel ubírá.

Není tady

#423 23. 8. 2011 20:41

majkafa
Host

V Izraeli jsem se dozvěděla spousty informací, o kterých u nás vůbec netušíme. Nebo jsou totálně zkreslované. Byla jsem hodně překvapená, jak je ten náš pohled jiný,než je skutečnost na místě.

#424 23. 8. 2011 20:47

mia
♥♥♥♥♥♥-

Stejné je to i s arabským světem, tady se mluví akorát o těch nejkřiklavějších excesích, co se tam kde stane, ale arabky by s námi většinou asi neměnily. Proč by se dřely, když se o ně musí postarat chlap, nás v tom taky nechápou. Ono všude je něco a každý je zvyklý na to své.

Není tady

#425 24. 8. 2011 14:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

PPavlaa napsal(a):

Bloss by tam hnala i baby dumbom

Jenže baby svoje iniciační prvky mají od přírody a když tomu člověk trošku pomůže....
Kluci mají prd a ta vojna to trochu suplovala.
Tak něco vymyslete, mámy od kluků - jak je jasně a srozumitelně převést přes práh dospělosti? Aby to mělo i symboliku?
Já jsem třeba dělala velký osmnáctý narozeniny, kde jsem jim slavnostně předala kartu k účtu a řidičák (taky symbolicky, protože jsme se netrefily přesně). A to jsou holky...
Jo, mladší dcera upekla starší  osmnáctinám medvídka a řekla jí, že to je medvídek mládí, a že ho musí sníst lol
Bylo to trochu surový, ale jako symbol a gesto se mi to moc líbilo.

PAvli, Židovky myslím nechtějí být c hlapny a kvůli tomu chodit na vojnu...tam to budou důvody holého přežití.... A když je ohroženej rod, bojuje baba víc, než chlap.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí