|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
mia napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mia napsal(a):
jak dlouho máš tu žlázu "rozjetou" ?
Je to hnus, já mám naopak sníženou funkci a trvalo hodně roků, než jsem došla na to, co to je, proč kudy chodím, tam spím a nemám žádný výkon. Ale teď s práškama je to úplně v pohodě.
Oni ti to dají zas dokupy, neboj...projevilo se to asi před 5 - 6 týdny, prášky beru krátce ... ale tak hnusnou pleť jsem nikdy neměla, bradu mám úplně hroznou ..
já ji mám zvýšenou ...tak tos na to přišla brzo, já se s tím blbec zbytečně trápila leta a ještě si vyčítala, co jsem to za lenocha...
Ale ty příznaky máš teda brutální, ta zvýšená činnost je asi ta horší varianta...
já bych na to nepřišla, kdyby se ty příznaky plížily pozvolna ... ale mě to válcovalo tak, že jsem nebyla schopná normálně fungovat ..
Není tady
mia napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
Já ti nechci šlapat do úsměvu, ale třeba se sám a dobrovolně oholil těsně předtím, než šel odpoledne na rande s nějakou slečnoucoooooooooo??????????? to néééééééééééééééé !!!!!!!!!!! na takový věci má ještě čas
no tak aby ses nedivila...
Můj drahý například do toho praštil někdy v 13, jak mi vyprávěl...

Není tady
Frigo napsal(a):
Kiara napsal(a):
mia napsal(a):
s těma vůněma je to těžké, na každém voní jinak. Na moji oblíbenou Bvlgari femme se mě můj drahý zeptal, jakýmže hnusem jsem se to namazala
...
Je to pravda
každý má jiné složení kůže a co voní na někom hezky, na jiném to voní přímo odpudivě a navíc je nutné si před nákupem vyzkoušet vůni "na vlastní kůži", protože na testovacím papírku může vůně vonět úplně jinak, než na konkrétní osobě
mně se snažila macecha kdysi vysvětlit, jak to funguje a jak se má vybírat.. V hlavě mi teda už akorát utkvělo, že to máš vyzkoušet na své kůži a pak se vrátit po půl hodině.. Ale prý záleží i na barvě vlasů, typu kůže (snědá, světlá...)... prostě věda..
na to jsem dodnes nepřišla... bohužel spíš je to ta poněkud drahá cesta pokus - omyl.
Ani to zápěstí zdaleka není stopro.
Není tady

Judyna napsal(a):
To můj synek má tmavé vlasY, vousy, oči, vlastně všechno. tuhle u nás byla mamka, stála tak zamyšleně ve dveřích jeho pokojíku a povídá - " on musí mít něco z cikánů"..."Myslíš vzhled?" ....."Ne, že je tak nepořádný".....
Judyno... 
Kdybych si nebyla jistá otcem svý dcery...
Její kutloch připomíná maringotku po bouračce. 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mia napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
coooooooooo??????????? to néééééééééééééééé !!!!!!!!!!! na takový věci má ještě časno tak aby ses nedivila...
Můj drahý například do toho praštil někdy v 13, jak mi vyprávěl...
no jen se směj 

Není tady
Helo, frigooooo a dooooost ! já mám mít klidový režim, tak mě nerozčilujte 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
já si tam kupovala vůně, když mi bylo kolem 25. pak mě to tam omrzelo. jakou máš tu toaletku Versace ?
Crystal Noir - Černý Krystal 
Není tady

helena napsal(a):
tričko a trencle...
No tak trička si všimne hned, žejo. Trenky mu při každým odchodu z domu kontrolovat nebude http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
bude od září jedinej kluk ve třídě
A už máš nakoupenou dostatečnou zásobu triček, trenýrek a ponožek?
Aby tě slečny nepomluvily... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Pravda je, že člověk nemusí mít extrovní spodní prádlo, dokud v něm ovšem nechodí mezi lidi...
To jsem sežrala ve filmu Vrať se do hrobu... mám nemožný spodní prádlo... 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
coooooooooo??????????? to néééééééééééééééé !!!!!!!!!!! na takový věci má ještě časkoukám, že jsi Pavlo dneska fakt optimistická... nebo zaostalá ?
prosím tě, nedávno pro něj byly ještě všechny holky blbý ..
Děvče zlatý, ono to taky utíká, jestli sis nevšimla ... a bude hůř, počkej ... 
Není tady

jak se budou o něj slečny práááát... 
Tak si Pavlo užívej poslední dny klidového režimu... za takový měsíc, až se rozkouká, to bude šrumec..
Není tady
člověk nemusí mít extrovní spodní prádlo, dokud v něm ovšem nechodí mezi lidi...
Moje babi se vždycky zcela vážně ptávala "A máš čistý prádlo? Kdyby tě přejelo auto..." 
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
koukám, že jsi Pavlo dneska fakt optimistická... nebo zaostalá ?prosím tě, nedávno pro něj byly ještě všechny holky blbý ..
Děvče zlatý, ono to taky utíká, jestli sis nevšimla ... a bude hůř, počkej ...
No to pro mýho synáčka taky, a podívej, já už jsem s tím smířená
ale máš pravdu,maj ještě čas.
Někdy bych chtěla vrátit čas,aby byli zase malinký skoro bezproblémový hošánci
Není tady
Vrátit čas, aby byli malí?
Já ne. Tento čas, když už jsou dospělí a samostatní, je naprosto suprový.
O to víc, když nám dají ještě vnoučátko pro radost. 

helena napsal(a):
člověk nemusí mít extrovní spodní prádlo, dokud v něm ovšem nechodí mezi lidi...
Moje babi se vždycky zcela vážně ptávala "A máš čistý prádlo? Kdyby tě přejelo auto..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
jo, to mi babinka říkala taky... A s odstupem času mám pocit, že by to po přejetí autem bylo fuk, protože bych tipla, že se z toho člověk musí po...
Není tady
majkafa napsal(a):
Já ne. Tento čas, když už jsou dospělí a samostatní, je naprosto suprový.O to víc, když nám dají ještě vnoučátko pro radost.
Taky bych nechtěla nic vracet, vychutnávám si to, co je teď. Větší část dětí na vlastních nohách, člověk si konečně může trochu oddychnout. Taky už je po těch letech načase...
Není tady
mia napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já ne. Tento čas, když už jsou dospělí a samostatní, je naprosto suprový.O to víc, když nám dají ještě vnoučátko pro radost.
Taky bych nechtěla nic vracet, vychutnávám si to, co je teď. Větší část dětí na vlastních nohách, člověk si konečně může trochu oddychnout. Taky už je po těch letech načase...
Nojono,jenže to já ještě musím pár let počkat, až budou stát na vlastních nohou. Tohle mezidobí je docela na pěst.
Myslela jsem,že když byli malí,tak jsem zavelela a bylo po mně, ted už to nejde.
Ale je fakt,že bych to třeba vrátila,aby byli malí a zůstali malí, prožívat zase začátek puberty a tak, to už se mi nechci.
BTW proč zrušili vojnu - mí synáčkové by jí potřebovali jako sůl
Není tady
Frigo napsal(a):
helena napsal(a):
Moje babi se vždycky zcela vážně ptávala "A máš čistý prádlo? Kdyby tě přejelo auto..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.pngjo, to mi babinka říkala taky... A s odstupem času mám pocit, že by to po přejetí autem bylo fuk, protože bych tipla, že se z toho člověk musí po...
Taky jsem to slyšela jako dítě. 
Není tady

Jo jo, dusičko
to si taky kolikrát říkám.
Nemusela by bejt na dva roky, stačilo by úplně osmnáct měsíců, aby někteří synáčkové poznali, zač je toho loket a někdo je pořádně vycepoval 
Není tady
dusička napsal(a):
mia napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nojono,jenže to já ještě musím pár let počkat, až budou stát na vlastních nohou. Tohle mezidobí je docela na pěst.
Myslela jsem,že když byli malí,tak jsem zavelela a bylo po mně, ted už to nejde.
Ale je fakt,že bych to třeba vrátila,aby byli malí a zůstali malí, prožívat zase začátek puberty a tak, to už se mi nechci.
BTW proč zrušili vojnu - mí synáčkové by jí potřebovali jako sůl
jo, duši, tohle je asi to nejnáročnější období a to pro všecky zúčastněné....
Děcka už mají svoji hlavu, cítí se dospělí a poslouchat se jim už moc nechce, jenže na samostatnost zatím ještě nemají.
Nezbývá, než vytrvat, přežili jiní, přežiješ taky 
Mmch na tu vojnu jsem taky v inkriminovaných dobách občas nostalgicky zavzpomínala
...
Není tady
Je to milé číst od vás, že vtom nejsem sama

Není tady

dusičko, ono je to taky většinou všude stejný - jako přes kopírák 
Není tady

přesně tak... škoda, že zrušili i tu roční vojnu..
Přemýšlím, jestli by nestálo za to najmout nějakého vysloužilého drsného lampasáka... 
Není tady
javena napsal(a):
Judyna napsal(a):
To můj synek má tmavé vlasY, vousy, oči, vlastně všechno. tuhle u nás byla mamka, stála tak zamyšleně ve dveřích jeho pokojíku a povídá - " on musí mít něco z cikánů"..."Myslíš vzhled?" ....."Ne, že je tak nepořádný".....
Judyno...
![]()
Kdybych si nebyla jistá otcem svý dcery...Její kutloch připomíná maringotku po bouračce.
Já už jsem holky přestala pokojíky svých synů řešit vůbec.Ten mladší se krom toho obklopuje posmrkanýma papírovýma kapesníkama a někdy z něj taky při chůzi padají po bytě-tož to už zuřim.Skříně se staly absolutně nadbytečnými kusy nábytku pro ně,ač mají každý pkojík cca 12m2,tak pořád mají dost místa,aby i vyprané věci neschovávaly do skříní,ale prostě nechávají je tak různě na opěradle židle,na postelích (mají je hodně široké),na stole,atd.
Už se moc těším,až dostudují a budem mít odpovědnost jen sami za sebe a to lážo a plážo,jéé.
Není tady
Kuty napsal(a):
javena napsal(a):
Judyna napsal(a):
Judyno...
![]()
Kdybych si nebyla jistá otcem svý dcery...Její kutloch připomíná maringotku po bouračce.
Já už jsem holky přestala pokojíky svých synů řešit vůbec.Ten mladší se krom toho obklopuje posmrkanýma papírovýma kapesníkama a někdy z něj taky při chůzi padají po bytě-tož to už zuřim.Skříně se staly absolutně nadbytečnými kusy nábytku pro ně,ač mají každý pkojík cca 12m2,tak pořád mají dost místa,aby i vyprané věci neschovávaly do skříní,ale prostě nechávají je tak různě na opěradle židle,na postelích (mají je hodně široké),na stole,atd.
Už se moc těším,až dostudují a budem mít odpovědnost jen sami za sebe a to lážo a plážo,jéé.
Koukám, všude je to stejné. Jen já na rozdíl od vás vítám, že kluci už nemusí na vojnu, Já bych svého syna na vojnu posílat nechtěla - byly by to absolutně zabité 2 roky, které může věnovat něčemu smysluplnějšímu.
To radši ten jeho bordel vydržím. 
helena napsal(a):
Moje babi se vždycky zcela vážně ptávala "A máš čistý prádlo? Kdyby tě přejelo auto..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Super hláška. Babička byla optimistka, že?
Ale moje mamka taky: Kdykoliv jsem šla jako malá z domu, ptala se mě: Máš kapesník na brečení?
Takže touhle rodinnou hláškou nyní častuju své dospělé děti, když někam jdou.
A druhá hláška mého 80tiletého strejdy, když jsem odházela coby puberťačka někam ven: Jdeš za hošima?
(Taky dodnes dceři občas říkám.
)