Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#351 23. 8. 2011 13:30

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chat o čemkoli 4

Tak mě voní od Oriflame Parfémovaná voda Giordani Gold Shine. Ale bacha - ony jsou si ty vody dvě na pohled podobné. Ta tmavší vyloženě smrdí. Jednou jsem se tak nachytala.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#352 23. 8. 2011 13:30

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

já mám tak hnusnou pleť, co se mi rozjela ta štítná žláza. vypadám, jako kdybych šla zase do puberty butter

a nebyla to krásná bezstarostná doba ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#353 23. 8. 2011 13:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

Dcera si koupila něco od Avonu, měla to být melounová vůně a smrdělo to jako ten stromeček do auta. Neskutečně jsem ji urazila, když jsem svůj postřeh pronesla nahlas před jejím přítelem, ten zařval smíchy, dcera se nas*ala na nás na oba a od té doby jsem holt na black-listu lol

no nepovídej ! já se tam na tu melounovou vůni dívala ! meloun mi moc voní, říkala jsem si, že by to mohlo být na léto takový svěží, i kdyby byla jen třeba na doma ... pak jsem se na to vykašlala, když to nebylo kde očuchat ...

jinak se teda dceři vůbec nedivím a ještě před přítelem dumbombig_smile

Fakt je to nepříjemná vůně stolt MMCH každej máme jinej vkus, ale já bych si od AVONU nebo Oriflamu žádné vůně nekoupila. Nevím jak komu, ale všechny vůně odtamtud mají pro mě nějaký nepříjemný akcent, či čo ... dekorativní kosmetiku ano, ale vůně rozhodně ne hmm Já osobně používám toaletní vodu Bamboo od Yves Rocher, pak mám jednu těžší vůni taky od Yves Rocher a pro zvláštní příležitosti mám malinkou toaletní vodu od Versace (všechno pozůstatky po mém bývalém příteli big_smile). V horku, když jdu na nákup, používám deodorant od Nivey a jsem s kosmetikou úplně spokojená stolt

Jinak nakrkla jsem ji pěkně, jen co je pravda big_smile dcera je zářná povaha, co startuje na první škrt big_smile

já si tam kupovala vůně, když mi bylo kolem 25. pak mě to tam omrzelo. jakou máš tu toaletku Versace ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#354 23. 8. 2011 13:32

mia
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

Dcera si koupila něco od Avonu, měla to být melounová vůně a smrdělo to jako ten stromeček do auta. Neskutečně jsem ji urazila, když jsem svůj postřeh pronesla nahlas před jejím přítelem, ten zařval smíchy, dcera se nas*ala na nás na oba a od té doby jsem holt na black-listu lol

no nepovídej ! já se tam na tu melounovou vůni dívala ! meloun mi moc voní, říkala jsem si, že by to mohlo být na léto takový svěží, i kdyby byla jen třeba na doma ... pak jsem se na to vykašlala, když to nebylo kde očuchat ...

jinak se teda dceři vůbec nedivím a ještě před přítelem dumbombig_smile

Fakt je to nepříjemná vůně stolt MMCH každej máme jinej vkus, ale já bych si od AVONU nebo Oriflamu žádné vůně nekoupila. Nevím jak komu, ale všechny vůně odtamtud mají pro mě nějaký nepříjemný akcent, či čo ... dekorativní kosmetiku ano, ale vůně rozhodně ne hmm Já osobně používám toaletní vodu Bamboo od Yves Rocher, pak mám jednu těžší vůni taky od Yves Rocher a pro zvláštní příležitosti mám malinkou toaletní vodu od Versace (všechno pozůstatky po mém bývalém příteli big_smile). V horku, když jdu na nákup, používám deodorant od Nivey a jsem s kosmetikou úplně spokojená stolt

Jinak nakrkla jsem ji pěkně, jen co je pravda big_smile dcera je zářná povaha, co startuje na první škrt big_smile

jo, ty avoňácké a od Oriflame mají takový laciný ocásek....
Akorát jediný Rare Gold na mě všem hodně voněl. A Divine nebyla špatná. Ale to už je doba...

Není tady

#355 23. 8. 2011 13:33

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

dusička napsal(a):

Pavli - tak to máme stejně starý,mýmu mladšímu je zítra 15náct (holit se ještě nemusí )
ale starší to mi přijde takový  -od mala byl blondák, ted má vlasy špinavý blond, obočí a řasy černý, ochlupení taky tmavý a vousy na tváři - má uplně bílý jako Marky vlasy. Tak si nechává narůst bradku - no vypadá to legračně to chmýří dumbom

Mému synovi je 21 a nechává si na bradě narůst taky bradku roll má tam čtyři chlupy v pěti řadách, výsledný efekt připomíná spíš kozlí bradku než nějaký upravený střih ... no ale když se mu to líbí ... roll

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#356 23. 8. 2011 13:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já mám tak hnusnou pleť, co se mi rozjela ta štítná žláza. vypadám, jako kdybych šla zase do puberty butter

jak dlouho máš tu žlázu "rozjetou" ?
Je to hnus, já mám naopak sníženou funkci a trvalo hodně roků, než jsem došla na to, co to je, proč kudy chodím, tam spím a nemám žádný výkon. Ale teď s práškama je to úplně v pohodě.
Oni ti to dají zas dokupy, neboj...

projevilo se to asi před 5 - 6 týdny, prášky beru krátce ... ale tak hnusnou pleť jsem nikdy neměla, bradu mám  úplně hroznou ..
já ji mám zvýšenou ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#357 23. 8. 2011 13:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

lekla jsem se, jestli je v pořádku
Zřejmě až moc... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png a jak si ještě začne mejt uši a krk, hned se ptej, jak se ta slečna jmenuje http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

nestraš dumbom

Není tady

#358 23. 8. 2011 13:37

mia
♥♥♥♥♥♥-

ony ty kozlí bradky jsou dnes koukám u té mládeže jaksi všeobecně oblíbené.... nebo že by to byla obyčejná lenora se oholit? U nás taky, jak přijdou, tak první, co ze mě vypadne, je "ohol se..." vissla

Není tady

#359 23. 8. 2011 13:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

náš asi tak třičtvrtě roku big_smile ale někdy spíš neholí, jak holí. kolikrát ho musím honit, už se na něj nemůžu dívat. ale tuhle se šel oholit sááám, odpoledne, než šel ven, lekla jsem se, jestli je v pořádku smile

Já ti nechci šlapat do úsměvu, ale třeba se sám a dobrovolně oholil těsně předtím, než šel odpoledne na rande s nějakou slečnou smile

coooooooooo??????????? to néééééééééééééééé !!!!!!!!!!! na takový věci má ještě čas dumbom

Není tady

#360 23. 8. 2011 13:37

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

To můj synek má tmavé vlasY, vousy, oči, vlastně všechno. tuhle u nás byla mamka, stála tak zamyšleně ve dveřích jeho pokojíku a povídá - " on musí mít něco z cikánů"..."Myslíš vzhled?" ....."Ne, že je tak nepořádný".....

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#361 23. 8. 2011 13:37

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

mia napsal(a):

s těma vůněma je to těžké, na každém voní jinak. Na moji oblíbenou Bvlgari femme se mě můj drahý zeptal, jakýmže hnusem jsem se to namazala usch...

Je to pravda stolt každý má jiné složení kůže a co voní na někom hezky, na jiném to voní přímo odpudivě a navíc je nutné si před nákupem vyzkoušet vůni "na vlastní kůži", protože na testovacím papírku může vůně vonět úplně jinak, než na konkrétní osobě stolt

mně se snažila macecha kdysi vysvětlit, jak to funguje a jak se má vybírat..  V hlavě mi teda už akorát utkvělo, že to máš vyzkoušet na své kůži a pak se vrátit po půl hodině..  Ale prý záleží i na barvě vlasů, typu kůže (snědá, světlá...)... prostě věda..

Není tady

#362 23. 8. 2011 13:38

majkafa
Host

Na vlastní kůži - přesněji na zápěstí.

#363 23. 8. 2011 13:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Tak mě voní od Oriflame Parfémovaná voda Giordani Gold Shine. Ale bacha - ony jsou si ty vody dvě na pohled podobné. Ta tmavší vyloženě smrdí. Jednou jsem se tak nachytala.

ta voní, to je fakt ...

Není tady

#364 23. 8. 2011 13:38

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nestraš
To není strašení, to je zkušenost http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A jak si bude brát "na ven" čistý tričko, počítej s brzkým seznámením http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Upravil(a) helena (23. 8. 2011 13:42)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#365 23. 8. 2011 13:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

a nebyla to krásná bezstarostná doba ?

to byla a já se těšila, až budu dospělá ... dumbom

Není tady

#366 23. 8. 2011 13:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

dusička napsal(a):

Pavli - tak to máme stejně starý,mýmu mladšímu je zítra 15náct (holit se ještě nemusí )
ale starší to mi přijde takový  -od mala byl blondák, ted má vlasy špinavý blond, obočí a řasy černý, ochlupení taky tmavý a vousy na tváři - má uplně bílý jako Marky vlasy. Tak si nechává narůst bradku - no vypadá to legračně to chmýří dumbom

Mému synovi je 21 a nechává si na bradě narůst taky bradku roll má tam čtyři chlupy v pěti řadách, výsledný efekt připomíná spíš kozlí bradku než nějaký upravený střih ... no ale když se mu to líbí ... roll

lol

Není tady

#367 23. 8. 2011 13:40

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

náš asi tak třičtvrtě roku big_smile ale někdy spíš neholí, jak holí. kolikrát ho musím honit, už se na něj nemůžu dívat. ale tuhle se šel oholit sááám, odpoledne, než šel ven, lekla jsem se, jestli je v pořádku smile

Já ti nechci šlapat do úsměvu, ale třeba se sám a dobrovolně oholil těsně předtím, než šel odpoledne na rande s nějakou slečnou smile

coooooooooo??????????? to néééééééééééééééé !!!!!!!!!!! na takový věci má ještě čas dumbom

koukám, že jsi Pavlo dneska fakt optimistická...   nebo zaostalá ? big_smile

Není tady

#368 23. 8. 2011 13:41

majkafa
Host

Mně sedla jediná voňavka - Bahia. Z Brazílie. Ale Oriflame ji měli jen na ukázku. Tak nic. Musím do Brazílie. smile

#369 23. 8. 2011 13:41

mia
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

mia napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jak dlouho máš tu žlázu "rozjetou" ?
Je to hnus, já mám naopak sníženou funkci a trvalo hodně roků, než jsem došla na to, co to je, proč kudy chodím, tam spím a nemám žádný výkon. Ale teď s práškama je to úplně v pohodě.
Oni ti to dají zas dokupy, neboj...

projevilo se to asi před 5 - 6 týdny, prášky beru krátce ... ale tak hnusnou pleť jsem nikdy neměla, bradu mám  úplně hroznou ..
já ji mám zvýšenou ...

tak tos na to přišla brzo, já se s tím blbec zbytečně trápila leta a ještě si vyčítala, co jsem to za lenocha...
Ale ty příznaky máš teda brutální, ta zvýšená činnost je asi ta horší varianta...

Není tady

#370 23. 8. 2011 13:41

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

nestraš
To není strašení, to je zkušenost http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A jak si bude brát "na ven" čistý tričko, počítej s brzkým seznámením http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

tričko a trencle... vissla

Není tady

#371 23. 8. 2011 13:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

nestraš

Helo, ty jsi provokatérka ! úplně stačí, že bude od září jedinej kluk ve třídě gloria

Není tady

#372 23. 8. 2011 13:44

mia
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no tak aby ses nedivila...

Můj drahý například do toho praštil někdy v 13, jak mi vyprávěl...vissla

Není tady

#373 23. 8. 2011 13:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

koukám, že jsi Pavlo dneska fakt optimistická...   nebo zaostalá ? big_smile

prosím tě, nedávno pro něj byly ještě všechny holky blbý ..

Není tady

#374 23. 8. 2011 13:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Pavlo, tak to se připraffff...   lol

Není tady

#375 23. 8. 2011 13:45

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tričko a trencle...
No tak trička si všimne hned, žejo. Trenky mu při každým odchodu z domu kontrolovat nebude http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

bude od září jedinej kluk ve třídě
A už máš nakoupenou dostatečnou zásobu triček, trenýrek a ponožek?
Aby tě slečny nepomluvily... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí