|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

PPavlaa napsal(a):
já si káča koupila deodorant a neočuchala ho, říkala jsem si, že jogurt s aloe vera by mohl vonět jemně a on smrděl jako biolit
Dcera si koupila něco od Avonu, měla to být melounová vůně a smrdělo to jako ten stromeček do auta. Neskutečně jsem ji urazila, když jsem svůj postřeh pronesla nahlas před jejím přítelem, ten zařval smíchy, dcera se nas*ala na nás na oba a od té doby jsem holt na black-listu 
Není tady
dusička napsal(a):
Pavli - mně zase nešlo šití. Mamka začala když jsem už měla kluky šít taky podle burdy, ušila i mě parádní šaty propínací a k tomu kratoučký šortky ze stejného materiálu - byla jsem kočka
nevím,kolik ted vyjde látka, jeslti se to vůbec ještě vyplatí šít.
já myslím, že už se to asi ani nevyplatí ... ale tenkrát, když těch hadrů zas tak nebylo, to bylo fajn ... vybrala sis, co se ti líbilo, látku, mělas to na míru a docela rychle, když už jsi věděla jak ..
Není tady
Jak umíš plést na pěti bez toho, abys chytala buď oka nebo jehlice, je fuk, jestli štrikuješ ponožky, rukavice nebo svetr. Ale opakuju, tuhle práci nemusím.
Na těch dvou je to jednodušší - pár fuseklí bez složitýho vzoru se dá zvládnout za dva-tři večery.
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já si káča koupila deodorant a neočuchala ho, říkala jsem si, že jogurt s aloe vera by mohl vonět jemně a on smrděl jako biolit
Dcera si koupila něco od Avonu, měla to být melounová vůně a smrdělo to jako ten stromeček do auta. Neskutečně jsem ji urazila, když jsem svůj postřeh pronesla nahlas před jejím přítelem, ten zařval smíchy, dcera se nas*ala na nás na oba a od té doby jsem holt na black-listu
no nepovídej ! já se tam na tu melounovou vůni dívala ! meloun mi moc voní, říkala jsem si, že by to mohlo být na léto takový svěží, i kdyby byla jen třeba na doma ... pak jsem se na to vykašlala, když to nebylo kde očuchat ...
jinak se teda dceři vůbec nedivím a ještě před přítelem 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
též jsem se přehnátla, koupila si bourjois - jemná harmonie a smrdí to jako pitralon
.
to jsem ráda, že nejsem sama
já se po všech experimentech, pokud jde o deodoranty, stejně vždycky vrátím k osvědčenému Dove Original. Je nejlepší, i ty jejich nové vůně většinou stojí za prd. Original je nejlepší.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já myslím, že kluci se tak nefintí
ale fintí
ale až se jim začnou zapalovat lejtka, ne ?
já jsem hlavně ráda, že mladej už nenosí ty příšerný trika s vyšklebenejma lebkama.
Tak ten můj má jedno tričko s takovou legrační napodobeninou Che Guevary a když se nechá zarůst, vypadá stejně, jako on. A to je kouzelné 
Není tady
mia napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
též jsem se přehnátla, koupila si bourjois - jemná harmonie a smrdí to jako pitralon.
to jsem ráda, že nejsem sama
já se po všech experimentech, pokud jde o deodoranty, stejně vždycky vrátím k osvědčenému Dove Original. Je nejlepší, i ty jejich nové vůně většinou stojí za prd. Original je nejlepší.
mio, ten mi taky voní 
Není tady
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
ale fintíale až se jim začnou zapalovat lejtka, ne ?
já jsem hlavně ráda, že mladej už nenosí ty příšerný trika s vyšklebenejma lebkama.Tak ten můj má jedno tričko s takovou legrační napodobeninou Che Guevary a když se nechá zarůst, vypadá stejně, jako on. A to je kouzelné
kolik mu je ?
Není tady
Kde jsou ty doby, co jsme takhle po večerech bastlily....
Taky jsem byla "švadlenka" a podle Burdy si našila spoustu modýlků. I děcka byla jak ze žurnálu, i v dobách, kdy tu ještě nic moc nebylo.
Teď mám občas problém i ušít blbý závěs
...
Není tady

Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ještěže šéf vypadl... chlemtám se tu jak debil...
Není tady
já mám tak hnusnou pleť, co se mi rozjela ta štítná žláza. vypadám, jako kdybych šla zase do puberty 
Není tady
prý jako stromeček do auta 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale až se jim začnou zapalovat lejtka, ne ?
já jsem hlavně ráda, že mladej už nenosí ty příšerný trika s vyšklebenejma lebkama.Tak ten můj má jedno tričko s takovou legrační napodobeninou Che Guevary a když se nechá zarůst, vypadá stejně, jako on. A to je kouzelné
kolik mu je ?
23
Není tady
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Tak ten můj má jedno tričko s takovou legrační napodobeninou Che Guevary a když se nechá zarůst, vypadá stejně, jako on. A to je kouzelnékolik mu je ?
23
tak to už je chlap 
Není tady
vypadám, jako kdybych šla zase do puberty
No vidíš... nahoď pruhovaný podkolenky, tenisky a sukýnku a vzpomeň na mládí 
Není tady
s těma vůněma je to těžké, na každém voní jinak. Na moji oblíbenou Bvlgari femme se mě můj drahý zeptal, jakýmže hnusem jsem se to namazala
...
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no nepovídej ! já se tam na tu melounovou vůni dívala ! meloun mi moc voní, říkala jsem si, že by to mohlo být na léto takový svěží, i kdyby byla jen třeba na doma ... pak jsem se na to vykašlala, když to nebylo kde očuchat ...
jinak se teda dceři vůbec nedivím a ještě před přítelem
Fakt je to nepříjemná vůně
MMCH každej máme jinej vkus, ale já bych si od AVONU nebo Oriflamu žádné vůně nekoupila. Nevím jak komu, ale všechny vůně odtamtud mají pro mě nějaký nepříjemný akcent, či čo ... dekorativní kosmetiku ano, ale vůně rozhodně ne
Já osobně používám toaletní vodu Bamboo od Yves Rocher, pak mám jednu těžší vůni taky od Yves Rocher a pro zvláštní příležitosti mám malinkou toaletní vodu od Versace (všechno pozůstatky po mém bývalém příteli
). V horku, když jdu na nákup, používám deodorant od Nivey a jsem s kosmetikou úplně spokojená
Jinak nakrkla jsem ji pěkně, jen co je pravda
dcera je zářná povaha, co startuje na první škrt 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kolik mu je ?23
tak to už je chlap
Na pohled jo
(holí se už od sekundy na gymplu)
Není tady
helena napsal(a):
vypadám, jako kdybych šla zase do puberty
No vidíš... nahoď pruhovaný podkolenky, tenisky a sukýnku a vzpomeň na mládí http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Helo 
Není tady

mia napsal(a):
s těma vůněma je to těžké, na každém voní jinak. Na moji oblíbenou Bvlgari femme se mě můj drahý zeptal, jakýmže hnusem jsem se to namazala
...
Je to pravda
každý má jiné složení kůže a co voní na někom hezky, na jiném to voní přímo odpudivě a navíc je nutné si před nákupem vyzkoušet vůni "na vlastní kůži", protože na testovacím papírku může vůně vonět úplně jinak, než na konkrétní osobě 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já mám tak hnusnou pleť, co se mi rozjela ta štítná žláza. vypadám, jako kdybych šla zase do puberty
jak dlouho máš tu žlázu "rozjetou" ?
Je to hnus, já mám naopak sníženou funkci a trvalo hodně roků, než jsem došla na to, co to je, proč kudy chodím, tam spím a nemám žádný výkon. Ale teď s práškama je to úplně v pohodě.
Oni ti to dají zas dokupy, neboj...
Není tady
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
23tak to už je chlap
Na pohled jo
náš asi tak třičtvrtě roku
ale někdy spíš neholí, jak holí. kolikrát ho musím honit, už se na něj nemůžu dívat. ale tuhle se šel oholit sááám, odpoledne, než šel ven, lekla jsem se, jestli je v pořádku 
Není tady
lekla jsem se, jestli je v pořádku
Zřejmě až moc...
a jak si ještě začne mejt uši a krk, hned se ptej, jak se ta slečna jmenuje 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak to už je chlapNa pohled jo
ale někdy spíš neholí, jak holí. kolikrát ho musím honit, už se na něj nemůžu dívat. ale tuhle se šel oholit sááám, odpoledne, než šel ven, lekla jsem se, jestli je v pořádku
Pavli - tak to máme stejně starý,mýmu mladšímu je zítra 15náct (holit se ještě nemusí )
ale starší to mi přijde takový -od mala byl blondák, ted má vlasy špinavý blond, obočí a řasy černý, ochlupení taky tmavý a vousy na tváři - má uplně bílý jako Marky vlasy. Tak si nechává narůst bradku - no vypadá to legračně to chmýří 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Já ti nechci šlapat do úsměvu, ale třeba se sám a dobrovolně oholil těsně předtím, než šel odpoledne na rande s nějakou slečnou 
Není tady