Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#326 23. 8. 2011 13:01

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Chat o čemkoli 4

PPavlaa napsal(a):

já si káča koupila deodorant a neočuchala ho, říkala jsem si, že jogurt s aloe vera by mohl vonět jemně a on smrděl jako biolit sad

Dcera si koupila něco od Avonu, měla to být melounová vůně a smrdělo to jako ten stromeček do auta. Neskutečně jsem ji urazila, když jsem svůj postřeh pronesla nahlas před jejím přítelem, ten zařval smíchy, dcera se nas*ala na nás na oba a od té doby jsem holt na black-listu lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#327 23. 8. 2011 13:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Pavli - mně zase nešlo šití. Mamka začala když jsem už měla kluky šít taky podle burdy, ušila i mě parádní šaty propínací a k tomu kratoučký šortky ze stejného materiálu - byla jsem kočka smile
nevím,kolik ted vyjde látka, jeslti se to vůbec ještě vyplatí šít.

já myslím, že už se to asi ani nevyplatí ... ale tenkrát, když těch hadrů zas tak nebylo, to bylo fajn ... vybrala sis, co se ti líbilo, látku, mělas to na míru a docela rychle, když už jsi věděla jak ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#328 23. 8. 2011 13:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jak umíš plést na pěti bez toho, abys chytala buď oka nebo jehlice, je fuk, jestli štrikuješ ponožky, rukavice nebo svetr. Ale opakuju, tuhle práci nemusím.
Na těch dvou je to jednodušší - pár fuseklí bez složitýho vzoru se dá zvládnout za dva-tři večery.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#329 23. 8. 2011 13:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já si káča koupila deodorant a neočuchala ho, říkala jsem si, že jogurt s aloe vera by mohl vonět jemně a on smrděl jako biolit sad

Dcera si koupila něco od Avonu, měla to být melounová vůně a smrdělo to jako ten stromeček do auta. Neskutečně jsem ji urazila, když jsem svůj postřeh pronesla nahlas před jejím přítelem, ten zařval smíchy, dcera se nas*ala na nás na oba a od té doby jsem holt na black-listu lol

no nepovídej ! já se tam na tu melounovou vůni dívala ! meloun mi moc voní, říkala jsem si, že by to mohlo být na léto takový svěží, i kdyby byla jen třeba na doma ... pak jsem se na to vykašlala, když to nebylo kde očuchat ...

jinak se teda dceři vůbec nedivím a ještě před přítelem dumbombig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#330 23. 8. 2011 13:08

mia
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

též jsem se přehnátla, koupila si bourjois - jemná harmonie a smrdí to jako pitralon  butter .

to jsem ráda, že nejsem sama lol

já se po všech experimentech, pokud jde o deodoranty, stejně vždycky vrátím k osvědčenému Dove Original. Je nejlepší, i ty jejich nové vůně většinou stojí za prd. Original je nejlepší.

Není tady

#331 23. 8. 2011 13:11

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já myslím, že kluci se tak nefintí big_smile

ale fintí lol

ale až se jim začnou zapalovat lejtka, ne ?
já jsem hlavně ráda, že mladej už nenosí ty příšerný trika s vyšklebenejma lebkama.

Tak ten můj má jedno tričko s takovou legrační napodobeninou Che Guevary a když se nechá zarůst, vypadá stejně, jako on. A to je kouzelné smile

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#332 23. 8. 2011 13:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

též jsem se přehnátla, koupila si bourjois - jemná harmonie a smrdí to jako pitralon  butter .

to jsem ráda, že nejsem sama lol

já se po všech experimentech, pokud jde o deodoranty, stejně vždycky vrátím k osvědčenému Dove Original. Je nejlepší, i ty jejich nové vůně většinou stojí za prd. Original je nejlepší.

mio, ten mi taky voní smile

Není tady

#333 23. 8. 2011 13:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

ale fintí lol

já jsem hlavně ráda, že mladej už nenosí ty příšerný trika s vyšklebenejma lebkama.

Tak ten můj má jedno tričko s takovou legrační napodobeninou Che Guevary a když se nechá zarůst, vypadá stejně, jako on. A to je kouzelné smile

kolik mu je ?

Není tady

#334 23. 8. 2011 13:14

mia
♥♥♥♥♥♥-

Kde jsou ty doby, co jsme takhle po večerech bastlily....
Taky jsem byla "švadlenka" a podle Burdy si našila spoustu modýlků. I děcka byla jak ze žurnálu, i v dobách, kdy tu ještě nic moc nebylo.

Teď mám občas problém i ušít blbý závěs hmm...

Není tady

#335 23. 8. 2011 13:18

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

lol lol lol lol lol lol lol
ještěže šéf vypadl... chlemtám se tu jak debil...

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#336 23. 8. 2011 13:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já mám tak hnusnou pleť, co se mi rozjela ta štítná žláza. vypadám, jako kdybych šla zase do puberty butter

Není tady

#337 23. 8. 2011 13:19

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

prý jako stromeček do auta lollollollol tummenupp

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#338 23. 8. 2011 13:20

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Judyna napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

kolik mu je ?

23

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#339 23. 8. 2011 13:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Judyna napsal(a):

kolik mu je ?

23

tak to už je chlap smile

Není tady

#340 23. 8. 2011 13:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

vypadám, jako kdybych šla zase do puberty
No vidíš... nahoď pruhovaný podkolenky, tenisky a sukýnku a vzpomeň na mládí http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#341 23. 8. 2011 13:22

mia
♥♥♥♥♥♥-

s těma vůněma je to těžké, na každém voní jinak. Na moji oblíbenou Bvlgari femme se mě můj drahý zeptal, jakýmže hnusem jsem se to namazala usch...

Není tady

#342 23. 8. 2011 13:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no nepovídej ! já se tam na tu melounovou vůni dívala ! meloun mi moc voní, říkala jsem si, že by to mohlo být na léto takový svěží, i kdyby byla jen třeba na doma ... pak jsem se na to vykašlala, když to nebylo kde očuchat ...

jinak se teda dceři vůbec nedivím a ještě před přítelem dumbombig_smile

Fakt je to nepříjemná vůně stolt MMCH každej máme jinej vkus, ale já bych si od AVONU nebo Oriflamu žádné vůně nekoupila. Nevím jak komu, ale všechny vůně odtamtud mají pro mě nějaký nepříjemný akcent, či čo ... dekorativní kosmetiku ano, ale vůně rozhodně ne hmm Já osobně používám toaletní vodu Bamboo od Yves Rocher, pak mám jednu těžší vůni taky od Yves Rocher a pro zvláštní příležitosti mám malinkou toaletní vodu od Versace (všechno pozůstatky po mém bývalém příteli big_smile). V horku, když jdu na nákup, používám deodorant od Nivey a jsem s kosmetikou úplně spokojená stolt

Jinak nakrkla jsem ji pěkně, jen co je pravda big_smile dcera je zářná povaha, co startuje na první škrt big_smile

Není tady

#343 23. 8. 2011 13:24

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Judyna napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

kolik mu je ?

23

tak to už je chlap smile

Na pohled jo roll (holí se už od sekundy na gymplu)

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#344 23. 8. 2011 13:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

vypadám, jako kdybych šla zase do puberty
No vidíš... nahoď pruhovaný podkolenky, tenisky a sukýnku a vzpomeň na mládí http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Helo lol

Není tady

#345 23. 8. 2011 13:25

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

s těma vůněma je to těžké, na každém voní jinak. Na moji oblíbenou Bvlgari femme se mě můj drahý zeptal, jakýmže hnusem jsem se to namazala usch...

Je to pravda stolt každý má jiné složení kůže a co voní na někom hezky, na jiném to voní přímo odpudivě a navíc je nutné si před nákupem vyzkoušet vůni "na vlastní kůži", protože na testovacím papírku může vůně vonět úplně jinak, než na konkrétní osobě stolt

Není tady

#346 23. 8. 2011 13:27

mia
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

já mám tak hnusnou pleť, co se mi rozjela ta štítná žláza. vypadám, jako kdybych šla zase do puberty butter

jak dlouho máš tu žlázu "rozjetou" ?
Je to hnus, já mám naopak sníženou funkci a trvalo hodně roků, než jsem došla na to, co to je, proč kudy chodím, tam spím a nemám žádný výkon. Ale teď s práškama je to úplně v pohodě.
Oni ti to dají zas dokupy, neboj...

Není tady

#347 23. 8. 2011 13:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Judyna napsal(a):

23

tak to už je chlap smile

náš asi tak třičtvrtě roku big_smile ale někdy spíš neholí, jak holí. kolikrát ho musím honit, už se na něj nemůžu dívat. ale tuhle se šel oholit sááám, odpoledne, než šel ven, lekla jsem se, jestli je v pořádku smile

Není tady

#348 23. 8. 2011 13:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

lekla jsem se, jestli je v pořádku
Zřejmě až moc... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png a jak si ještě začne mejt uši a krk, hned se ptej, jak se ta slečna jmenuje http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#349 23. 8. 2011 13:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

PPavlaa napsal(a):

Judyna napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tak to už je chlap smile

náš asi tak třičtvrtě roku big_smile ale někdy spíš neholí, jak holí. kolikrát ho musím honit, už se na něj nemůžu dívat. ale tuhle se šel oholit sááám, odpoledne, než šel ven, lekla jsem se, jestli je v pořádku smile

Pavli - tak to máme stejně starý,mýmu mladšímu je zítra 15náct (holit se ještě nemusí )
ale starší to mi přijde takový  -od mala byl blondák, ted má vlasy špinavý blond, obočí a řasy černý, ochlupení taky tmavý a vousy na tváři - má uplně bílý jako Marky vlasy. Tak si nechává narůst bradku - no vypadá to legračně to chmýří dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#350 23. 8. 2011 13:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Já ti nechci šlapat do úsměvu, ale třeba se sám a dobrovolně oholil těsně předtím, než šel odpoledne na rande s nějakou slečnou smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí