Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 23. 8. 2011 12:12

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chat o čemkoli 4

dneska ráno jsem zjistila, že nemám deodorant, který jsem si koupila minulý týden... až se holčička vrátí z výletu, tak jí asi dumbom 
A kluk si vybírá sám, protože maminka má prý blbej vkus..  tillfreds

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#302 23. 8. 2011 12:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Helčo, moje máma měla celej život dobrej vkus. uměla se vždycky hezky oblíct a když mi něco koupila, byla to vždycky paráda smile v tomhle si nemůžu stěžovat, uměla vybrat, hezky sladit stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#303 23. 8. 2011 12:14

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

dusička napsal(a):

ženský,chtěla bych se s vámi podělit, zdá se mi to prostě neuvěřitelný.
Ségra odešla od manžela před cca 7 lety, odešla k přítelovi jen s igelitkou (věci na sebe) a holky věci a nechala mu tam uplně všechno,protože si vyčítala,že se zamilovala do jiného. Když už byli manželé, švára zdědil barák a tak ho opravovali,kupovali novou kuchyn atd atd spolu.
Ted po sedmi letech je nucený bývalý švára barák prodat, hodně moc se zadlužil a už na něj tlačí exekutor a ségra ten barák koupí a půjdou do něho bydlet a b.švára do podnájmu k nim do bytu.
Kolik se ségra nabrečela, že opouští místo,která měla tak ráda, a ona se tam vrátí. vissla

Jj, dusičko, život holt píše romány stolt

Kdyby s manželem tenkrát Tvoje ségra zůstala, tak by dneska byli v pytli oba dva, protože by ji samozřejmě jako manželku zatáhnul do těch dluhů s sebou a z baráku by museli stejně pryč. Vidíš, Tvoje ségra měla tenkrát v nose ... wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#304 23. 8. 2011 12:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nemám deodorant, který jsem si koupila minulý týden
Asi ho holčička nutně potřebovala, ne? http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Byly doby, kdy si dcerenka myla hlavu 3x denně - než jsem to zjistila, myslela jsem, že jsem sklerotická a šampon zase zapomněla koupit...

když mi něco koupila, byla to vždycky paráda
Dobrý, no... vycházím z toho, že v určitém období jsou rodiče nemožní ať už co do vkusu, chování, řečí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#305 23. 8. 2011 12:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Ono to Kiaro bylo trošku komplikovanější.
Byl to její první kluk, což není důvoda rozchodu, po x letech manželství u šváry zjistili silnou cukrovku, musel si čtyřikrát denně píchat, ale nemohl kolik let odhadnou kolik,protože byl chvíli předávkovanej,že to něho ségra rvala kolu. Slinivka mu uplně přestala pracovat, pak jednou měl záchvat na kole, a tím se dostal do pořadníku na novou slinivku (už jí má) . Díky těmhle nervákům,když ségra lítala z práce ho kontrolovat, jestli není v záchvatu zakousnutej do stolu (a to byl) nějak k sobě se začali chovat jako kamarádi.
Když se ségra zamilovala, byl švára "zdravý" s novu slinivkou a mohl začít znova žít.
Zůstali dál v kontaktu, i už kvůli holce.
On si pak našel přítelkyni,která zpronevěřila někde několik dost peněz (nevím dopodrobna) a on si půjčil a splácel za ní. Nabrali si hafo půjček, ona od něho po čase odešla.
Ted má nějakou kamarádku (chodí někdy i na pivko společně se ségrou a přítelem)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#306 23. 8. 2011 12:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Moje mamka mi kupovala hezký kousky (akorát že mi přišlo,že jich mám málo) a co si budem povídat - nebylo moc k sehnání.
Jinak krajkový ponožky jsem si pletla taky.  tongue

Není tady

#307 23. 8. 2011 12:27

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

jasně... rodiče nemůžou být in , ale jsou vyjímky... nebo jestli to není dítkem, kterému je ještě fuk, co na sebe navleče..    Ale musím říct, že u nás měl vkus můj táta.. vlastně má do dneška.
Holčička se občas ofrňuje, ale když to co dostala někdo po půl roce vytáhne jako hyt, tak začne přemýšlet, že by si to taky mohla na sebe vzít...

ano, Heleno, beruška ho určitě nutně potřebovala... má šílenou spotřebu... ale mohla mi to aspoň říct, že jí došel .... butter

Není tady

#308 23. 8. 2011 12:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Moje mamka mi kupovala hezký kousky (akorát že mi přišlo,že jich mám málo) a co si budem povídat - nebylo moc k sehnání.

mně někdy ušila něco hezkýho ségra. tak od 15 už jsem si šila sama podle burdy

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#309 23. 8. 2011 12:30

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Frigo napsal(a):

jasně... rodiče nemůžou být in , ale jsou vyjímky... nebo jestli to není dítkem, kterému je ještě fuk, co na sebe navleče..    Ale musím říct, že u nás měl vkus můj táta.. vlastně má do dneška.
Holčička se občas ofrňuje, ale když to co dostala někdo po půl roce vytáhne jako hyt, tak začne přemýšlet, že by si to taky mohla na sebe vzít...

ano, Heleno, beruška ho určitě nutně potřebovala... má šílenou spotřebu... ale mohla mi to aspoň říct, že jí došel .... butter

určitě ti bude tvrdit, že ti to říkala!!!!!!

Není tady

#310 23. 8. 2011 12:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já si káča koupila deodorant a neočuchala ho, říkala jsem si, že jogurt s aloe vera by mohl vonět jemně a on smrděl jako biolit sad

Není tady

#311 23. 8. 2011 12:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

dusička napsal(a):

tak to si šikula tummenupp
já zase hodně pletla, tak jsem taky byla někdy in v tom, co nikdo neměl tongue

Není tady

#312 23. 8. 2011 12:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

dusička napsal(a):

tak to si šikula tummenupp
já zase hodně pletla, tak jsem taky byla někdy in v tom, co nikdo neměl tongue

mně pletení moc nebavilo, přišlo mi, že to na rozdíl od šití vůbec nepřibývá ... upletla jsem si snad jen dva svetry, jinak mi pletla máma. pak až mladýmu, když byl mrně ... a jednou jsem mu pletla svetřík a než jsem ho dodělala, byl mu malej big_smile

Není tady

#313 23. 8. 2011 12:37

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

holky, jste šikulky, že jste pletly, šily..   Jsem si jednou ušila model a přítel se mi zeptal, proč jsem přijela v pyžamu..  tillfreds
Pletení mi baví jen chviličku a modýlek, který jsem uháčkovala holce jako čepičku vzbudil všeobecné veselí..   grater

Není tady

#314 23. 8. 2011 12:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

já si káča koupila deodorant a neočuchala ho, říkala jsem si, že jogurt s aloe vera by mohl vonět jemně a on smrděl jako biolit sad

též jsem se přehnátla, koupila si bourjois - jemná harmonie a smrdí to jako pitralon  butter .

Není tady

#315 23. 8. 2011 12:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

frigo, to byl ale sprosťák lol

Není tady

#316 23. 8. 2011 12:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

též jsem se přehnátla, koupila si bourjois - jemná harmonie a smrdí to jako pitralon  butter .

to jsem ráda, že nejsem sama lol

Není tady

#317 23. 8. 2011 12:40

javena
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

holky, jste šikulky, že jste pletly, šily..   Jsem si jednou ušila model a přítel se mi zeptal, proč jsem přijela v pyžamu..  tillfreds
Pletení mi baví jen chviličku a modýlek, který jsem uháčkovala holce jako čepičku vzbudil všeobecné veselí..   grater

Jsem ráda, že v tom nejsem sama. vissla

Není tady

#318 23. 8. 2011 12:41

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

frigo, to byl ale sprosťák lol

ne, byl jen upřímnej.. big_smile

Není tady

#319 23. 8. 2011 12:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mohla mi to aspoň říct, že jí došel
Že by(s) zapomněla??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

já zase hodně pletla, tak jsem taky byla někdy in v tom, co nikdo neměl
Pletla jsem na sebe (výjimečně), na děti a teď na mrňousky - jednak mě to baví, jednak tehdá nic moc nebylo a uštrikovaný "něco" se přece jen lišilo. Pamatuju, jak slečna (bylo jí asi 15) měla novej svetr - přišla ze školy a povídá "tak jsem ho mohla prodat za patnáct stovek"... ze zbylejch klubíček stvořenej "model" http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
No a mrňata mají taky "značkovou" parádu... řekněte, která firma vyrábí po jednom originálním kuse... možná Blanka Matragi http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

jednou jsem mu pletla svetřík a než jsem ho dodělala, byl mu malej
Což od něj ovšem byla drzost, nezodpovědně vyrůst lol

Upravil(a) helena (23. 8. 2011 12:46)

Není tady

#320 23. 8. 2011 12:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Helo, umíš i ponožky ?

Není tady

#321 23. 8. 2011 12:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jenomže já bych pletla, ale kluci na sobě nesnášej svetry dumbom a navíc i ted vyjde vlna draho.
I bavlna -tenkrát jsem si upletla triko na léto a vyšlo mi z bavlnky na dvacku. vissla

Není tady

#322 23. 8. 2011 12:57

helena
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlo umím - ale pletu je nerada rodna. Když už, tak na dvou jehlicích.

Dusi, ty máš u kluků nevýhodu věku - na ty malý to tak strašně drahý není  - teď jsem pletla svetřík + čepičku na jedno mimi a vyšlo to na necelou stovku, za což bych pořídila v krámě tak bodýčko - a dospělýmu zas svetr nějakej čas vydrží.

Upravil(a) helena (23. 8. 2011 13:01)

Není tady

#323 23. 8. 2011 12:58

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli - mně zase nešlo šití. Mamka začala když jsem už měla kluky šít taky podle burdy, ušila i mě parádní šaty propínací a k tomu kratoučký šortky ze stejného materiálu - byla jsem kočka smile
nevím,kolik ted vyjde látka, jeslti se to vůbec ještě vyplatí šít.

Není tady

#324 23. 8. 2011 12:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Umím - ale pletu je nerada. Když už, tak na dvou jehlicích.

A rukavice na pěti umíš? I když ted se seženou rukavice za 20Kč tak to mi přijde jako zbytečná práce štrikovat

Není tady

#325 23. 8. 2011 13:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Umím - ale pletu je nerada. Když už, tak na dvou jehlicích.

já to neumím. nikdy jsem nepochopila, jak se pletou. tchýňka je taky dělá na dvou jehlicích.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí