29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
A pamatujete džíny do ponožek? A pak se to vylepšilo - džíny do pletených návleků?
Tuhle nedávno jsem to zase zahlédla na ulici.
do ponožek ne, ale pletené návleky jsem též měla a ne jedny .
Není tady
Frigo napsal(a):
do lodiček naboso ?
Dáma přeci nechodí bez punčoch! Alespoň to mi vždycky tvrdila máma i babička..
Nejspíš jsem se pohybovala v jiných svérách... na lodičky s fuseklema si nepamatuji..
Ale bílé ponožky sehnat byl zázrak..
Ježiš.. teď jsem si vzpomněla, jak mi babička upletla pruhované ponožky, což byla taky asi moda a to byla taková příšernost..(to pletení), asi jsem se tvářila dost zděšeně, takže je vyhodila z okna a byla uražená..Jak by se mi teď do práce hodily..
Fakt lodičky, Frigo... osmdesátá léta myslím. Mě se to docela líbilo, ale určitě jsem to nenosila, ponožky byly podpultovky. Jenže osmdesátý leta byly hravý, volánkový... barevný. Až moc vyumělkovaný na můj vkus. Prakticky jsem je strávila s kulmou v hlavě.
A ty pruhovaný podkolenky.... jsem koukala na fotky z dětství a takový krásný pruhatý - modro, červeno, bílý - mi dovezli naši z NDR... a já čumím na tu fotku, co to zas mám chudák na sobě , jak mě vymódili a nejsem jediná - půl třídy máme tuhle nádheru až ke kolenům bez ohledu na to, co k tomu máme oblečené. No, bylo to moderní a letělo to, čili jsme tam všichni trendy na druhou...
Majkafo, džíny do pletených návleků ne, ale legíny do návleků jo, to pamatuju. To vypadalo pěkně a mě to moc slušelo... A jen tak mimochodem, džíny si občas strčím do ponožek i teď. Nejjednodušší věc, jak je dostat do úzkých kozaček. I když jsou úzký, ty džíny, tak mi dole překážej.
Není tady
aprill napsal(a):
majkafa napsal(a):
A pamatujete džíny do ponožek? A pak se to vylepšilo - džíny do pletených návleků?
Tuhle nedávno jsem to zase zahlédla na ulici.
do ponožek ne, ale pletené návleky jsem též měla a ne jedny .
návkleky ááno... s odstupem času mi to připadá, jako pro koně..
Ale džíny do ponožek si taky nepamatuju...
Není tady
Bílý ponožtičky do lodiček... krajkový doma pletený, když se jiný nedaly koupit. A jaká jsem byla frajerka
Návleky mě minuly, leč neminuly děti moje a mých kamarádek - co já se jich naštrikovala. Někdy i kompletek... návleky, čepice, šála - vhodný dárek
A kromě pruhovanejch ponožek taky punčocháče - pruhovaný, s kytičkama... "mamíííí, já je NUTNĚ potřebuju"
Není tady
Jo, návleky. Ale dnes se opravdu nosí znovu - viděla jsem je v zimě na holkách jak na leginách, tak na úzkých riflích. Mně se ta móda líbí.
Není tady
převčírem holčička hlásila, že letos nebude nosit kulicha, ale klapky na uších.. Jsem zvědavá,
co si vybere za modýlek.. Si pamatuji, jak jsem cosi příšerného chlupatého vyráběla na sluchátka od volkmena..
Není tady
Judyna napsal(a):
Jo, návleky. Ale dnes se opravdu nosí znovu - viděla jsem je v zimě na holkách jak na leginách, tak na úzkých riflích. Mně se ta móda líbí.
nejhezčí je to v růžové barvě na stokilové bertě.. a ještě, když k tomu má zářivě růžově namalovanou pusu a křiklavě modré stíny.. a zdravíčka jak marfuška..
Není tady
Frigo napsal(a):
převčírem holčička hlásila, že letos nebude nosit kulicha, ale klapky na uších.. Jsem zvědavá,
co si vybere za modýlek..Si pamatuji, jak jsem cosi příšerného chlupatého vyráběla na sluchátka od volkmena..
ještě že mám kluka
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
co si vybere za modýlek..Si pamatuji, jak jsem cosi příšerného chlupatého vyráběla na sluchátka od volkmena..
ještě že mám kluka
moc bych se Pavlo neradovala...
Není tady
ještě že mám kluka
Aby ses nezmejlila...
Není tady
já myslím, že kluci se tak nefintí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ale fintí
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale fintí
Kdo říkal,že se kluci nefintí někdy si říkám,že jsou horší jak babi
Upravil(a) dusička (23. 8. 2011 11:56)
Není tady
právě... u nás je to občas horší s mladým, než s holkou... Tomu si třeba už netroufnu koupit něco bez něj...
Není tady
Frigo napsal(a):
právě... u nás je to občas horší s mladým, než s holkou... Tomu si třeba už netroufnu koupit něco bez něj...
Jo,peníze za parádu stojej stejně jako holky, ale ještě navíc víc prožerou
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale fintí
ale až se jim začnou zapalovat lejtka, ne ?
já jsem hlavně ráda, že mladej už nenosí ty příšerný trika s vyšklebenejma lebkama.
Není tady
já jsem zas ráda, že už nechce kupovat trička xxxxxL .. ještě ty kalhoty s rozkrokem nad kolenem, kdyby zrušil, tak jsem docela spokojená..
Není tady
ženský,chtěla bych se s vámi podělit, zdá se mi to prostě neuvěřitelný.
Ségra odešla od manžela před cca 7 lety, odešla k přítelovi jen s igelitkou (věci na sebe) a holky věci a nechala mu tam uplně všechno,protože si vyčítala,že se zamilovala do jiného. Když už byli manželé, švára zdědil barák a tak ho opravovali,kupovali novou kuchyn atd atd spolu.
Ted po sedmi letech je nucený bývalý švára barák prodat, hodně moc se zadlužil a už na něj tlačí exekutor a ségra ten barák koupí a půjdou do něho bydlet a b.švára do podnájmu k nim do bytu.
Kolik se ségra nabrečela, že opouští místo,která měla tak ráda, a ona se tam vrátí.
Není tady
Frigo napsal(a):
já jsem zas ráda, že už nechce kupovat trička xxxxxL .. ještě ty kalhoty s rozkrokem nad kolenem, kdyby zrušil, tak jsem docela spokojená..
ty náš mladej naštěstí nenosí. já bych ho nejradši narvala do oblečení podle mýho vkusu, ale on se cuká
Není tady
Pavli - kolik je tvýmu klukovi?
Jo,když se jim začnou zapalovat lejtka, tak to vypatlaj doma všechny vonavky, laky na vlasy a ta spotřeba vody.
Jinak na parádu byli tak nějak vždycky - vybírali si podle svýho od mala, prostě když jsem jim něco koupila a nelíbilo se jim to, nechali by se přizabít ale nevzali to na sebe.
Jo na ty rifle s rozkrokem u kolen už jsem si tak nějak u staršího zvykla (mladší to tak nenosí).
Ale mladší pro změnu okupoval i můj šatník - vybral si rifle i dva svetry
Není tady
dusička napsal(a):
ženský,chtěla bych se s vámi podělit, zdá se mi to prostě neuvěřitelný.
Ségra odešla od manžela před cca 7 lety, odešla k přítelovi jen s igelitkou (věci na sebe) a holky věci a nechala mu tam uplně všechno,protože si vyčítala,že se zamilovala do jiného. Když už byli manželé, švára zdědil barák a tak ho opravovali,kupovali novou kuchyn atd atd spolu.
Ted po sedmi letech je nucený bývalý švára barák prodat, hodně moc se zadlužil a už na něj tlačí exekutor a ségra ten barák koupí a půjdou do něho bydlet a b.švára do podnájmu k nim do bytu.
Kolik se ségra nabrečela, že opouští místo,která měla tak ráda, a ona se tam vrátí.
duši, já nevím, jestli bych se tam chtěla vracet ..
Není tady
Jo a půjčujou si oblečky mezi s sebou
já taky myslela,že to dělaj jenom holky
Není tady
Hlavně aby tam byla šťastná...
já bych ho nejradši narvala do oblečení podle mýho vkusu, ale on se cuká
Děláš jako by ses nikdá necukala nad příšerným rodičovským vkusem
Není tady
15 duši ...
s těma voňavkama to u nás jednu dobu už bylo, ale už dal pokoj a voní se decentně, před tím to bylo strašný.
Není tady
Duši, tak máš šanci, aby chodil v tom, co chceš ty... stačí to dát k sobě do skříně, ne ?
Není tady