29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Frigo napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ty botasky v zimě ještě chápu, když teď nejsou velké zimy se sněhem, ale že to nesundá ani v parném létě a nevezme si sandály, to už nechápu.
to mi povídej. já se s ním dohaduju kvůli tomu pořád. vedro k padnutí a botasky na nohách. tohle fakt nepochopím. určitě bych se v nich pařila jako debil.
myslíte sandály a v tom nejlépe barevné ponožky ?
Neřeknu k vodě, ale jsem docela ráda, že náš mladej nic takového nechce,protože mi to přijde hnusné..
Jo, sandály a pod ně ponožky, tak to prý je údajně známka největšího buranství.
A tak, když jezdím v létě na kolo, ale je chladněji, jsem vědomě a plánovitě největší z rodu buranů.
Protože mě to tak vyhovuje - tahle kombinace je jak prodyšná, tak mě na kole nezebou nohy.
(Ale ty ponožky mám zásadně černé. Jiné kvůli Lichožroutům ani nekupuju )
Upravil(a) Blossom (22. 8. 2011 16:18)
Frigo, jo tvoje máma ta v tom uměla chodit... rum taky zahřeje, na co hadry. Tys už o ní psala, já se u toho chlámala, ale na soužití...
Blossom, taky mi na sandálích s ponožkama nepřijde nic buranskýho. Vono něco jinýho je to asi v hvězdičkovým hotelu na dovolený, ale takovej puťák, kdy potřebuješ přežít bez puchýřů a větrat, protože je vedro a rybník daleko... nebo pod stanem, kdy sedíš venku a už trochu k večeru táhne od vody... to není jen tak měnit ty outfity abys nepohoršila nějakýho módního guru...
Upravil(a) javena (22. 8. 2011 18:36)
Není tady
Puťák v sandálech ? No nevím.. jednou mi chtělí jít slečny v pantoflíčkách a hrozně se divily, že je vracím přezout.. A mám pocit, že jsem teď viděla v nějakém holky časopise lodičky a do toho bílé fusekle.. dost dobré... No.. sukně a tenisky to je taky děs, ale už jsem si nějak zvykla a neřeším..
Javeno, jo s mámou byla prča. Přemýšlím, jestli se neobchoduje na burze i s rumem, když je to rozumně uložená měna..
Není tady
rum taky zahřeje, na co hadry
Ty nevíš, že se rumíčku mimo jiný říká tekutej svetr?
Není tady
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to mi povídej. já se s ním dohaduju kvůli tomu pořád. vedro k padnutí a botasky na nohách. tohle fakt nepochopím. určitě bych se v nich pařila jako debil.to, že puboš jde v botaskách mi už vůbec nevadí a nepozastavuju se nad tím, ale v sobotu - vedro na padnutí jsem v na hukvaldech potkala dámu v gumákách
, asi byla někdo soutěž o nejvíce zapařenou nohu
b\l\ ty gumáky aspoň kytičkované ?
ne, gumáčky byly z hadí kůže
Není tady
Blossom napsal(a):
Frigo napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to mi povídej. já se s ním dohaduju kvůli tomu pořád. vedro k padnutí a botasky na nohách. tohle fakt nepochopím. určitě bych se v nich pařila jako debil.myslíte sandály a v tom nejlépe barevné ponožky ?
Neřeknu k vodě, ale jsem docela ráda, že náš mladej nic takového nechce,protože mi to přijde hnusné..Jo, sandály a pod ně ponožky, tak to prý je údajně známka největšího buranství.
A tak, když jezdím v létě na kolo, ale je chladněji, jsem vědomě a plánovitě největší z rodu buranů.![]()
![]()
Protože mě to tak vyhovuje - tahle kombinace je jak prodyšná, tak mě na kole nezebou nohy.
(Ale ty ponožky mám zásadně černé. Jiné kvůli Lichožroutům ani nekupuju)
ponožky + sandále = nebrat . a na kolo si beru zásádně tenisky. sice mám originální cyklistické boty s rychloupínáky, ale ty si beru jen na spin, mám strach, že bych nedokázala rychle odepnout nohu kdyby se něco stalo.
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
to, že puboš jde v botaskách mi už vůbec nevadí a nepozastavuju se nad tím, ale v sobotu - vedro na padnutí jsem v na hukvaldech potkala dámu v gumákách, asi byla někdo soutěž o nejvíce zapařenou nohu
no tak to je pak jasné !!! Měla určitě nové gumáčky a musela se pochlubit.. možá za ně dala dvě vejplaty..
Není tady
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
no tak to je pak jasné !!! Měla určitě nové gumáčky a musela se pochlubit.. možá za ně dala dvě vejplaty..
možná tři, vypadaly fakt luxusně . a docela mě překvapilo, že když paní byla tak vymóděná, že její pes byl oděn jen do vlastní srsti
Upravil(a) aprill (23. 8. 2011 7:45)
Není tady
když paní byla tak vymóděná, že její pes byl oděn jen do vlastní srsti
Třeba ho oblíkne z příští vejplaty - na zimu...
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
ne, gumáčky byly z hadí kůženo tak to je pak jasné !!! Měla určitě nové gumáčky a musela se pochlubit.. možá za ně dala dvě vejplaty..
možná tři, vypadaly fakt luxusně
. a docela mě překvapilo, že když paní byla tak vymóděná, že její pes byl oděn jen do vlastní srsti
třeba aspoň v tomhle směru nebyla tyranka zvířat.. a nebo jí fakt nezbylo...
Nedávno jsem byla lína zvednout pr... nebo vůbec reagovat, na co se to holčička kouká a tak jsem shlédla nějaký pořad, kde ukazovali, jak Krampolová lakuje svému příšernému psovi nehty.. To bylo docela úchylné.. stejně tak jako to, že jsou butyky pro psí oblečení. Jít s něčím takovým po ulici bych se asi styděla..
Není tady
Jít s něčím takovým po ulici bych se asi styděla
To jsi mi připomněla moji sousedku, která svým letitým psíkům pořídila na radu veterináře (páteř, klouby atd.) teplé oblečky. Až sem je to v pořádku, hafíky bylo nutno chránit před zimou... jenže ona pořídila cosi, co svými barvami hlasitě řvalo do daleka - a děsně si stěžovala, že páníček odmítl venčit za denního světla a chodil s pesanama časně ráno nebo pozdě v noci
Není tady
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
no tak to je pak jasné !!! Měla určitě nové gumáčky a musela se pochlubit.. možá za ně dala dvě vejplaty..možná tři, vypadaly fakt luxusně
. a docela mě překvapilo, že když paní byla tak vymóděná, že její pes byl oděn jen do vlastní srsti
Nedávno jsem byla lína zvednout pr... nebo vůbec reagovat, na co se to holčička kouká a tak jsem shlédla nějaký pořad, kde ukazovali, jak Krampolová lakuje svému příšernému psovi nehty.. To bylo docela úchylné.. stejně tak jako to, že jsou butyky pro psí oblečení. Jít s něčím takovým po ulici bych se asi styděla..
taky jsme kdysi dávno namalovaly s kámoškou psovi (teda fence) drápky
Není tady
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
možná tři, vypadaly fakt luxusně. a docela mě překvapilo, že když paní byla tak vymóděná, že její pes byl oděn jen do vlastní srsti
Nedávno jsem byla lína zvednout pr... nebo vůbec reagovat, na co se to holčička kouká a tak jsem shlédla nějaký pořad, kde ukazovali, jak Krampolová lakuje svému příšernému psovi nehty.. To bylo docela úchylné.. stejně tak jako to, že jsou butyky pro psí oblečení. Jít s něčím takovým po ulici bych se asi styděla..taky jsme kdysi dávno namalovaly s kámoškou psovi (teda fence) drápky
a bylo vám tak 15 ?
nebo to už byla senilita ?
Není tady
tyranka zvířat snad nejsem, ale pro psy mám na zimu kombinézy:-)) jsou velice praktické, psi můžou lítat ve sněhu a nenabalí se na ně kuličky sněhu a zmrazků. Nevidím na tom nic špatného:-)
a gumáky mám taky, to je taky špatně?
Upravil(a) holcina (23. 8. 2011 9:22)
Není tady
holcina napsal(a):
tyranka zvířat snad nejsem, ale pro psy mám na zimu kombinézy:-)) jsou velice praktické, psi můžou lítat ve sněhu a nenabalí se na ně kuličky sněhu a zmrazků. Nevidím na tom nic špatného:-)
a gumáky mám taky, to je taky špatně?
ty gumáky máš také z hadí kúže ? a nosíš je ve vedrech ?
Není tady
Frigo napsal(a):
holcina napsal(a):
a gumáky mám taky, to je taky špatně?ty gumáky máš také z hadí kúže ?
a nosíš je ve vedrech ?
nééé, barevné, vzorkované.-))) a nosím je v mokru, minulý týden ve vedru a bahně, jinak to nešlo:-)
Není tady
Frigo napsal(a):
Puťák v sandálech ? No nevím.. jednou mi chtělí jít slečny v pantoflíčkách a hrozně se divily, že je vracím přezout.. A mám pocit, že jsem teď viděla v nějakém holky časopise lodičky a do toho bílé fusekle.. dost dobré...
No.. sukně a tenisky to je taky děs, ale už jsem si nějak zvykla a neřeším..
Javeno, jo s mámou byla prča. Přemýšlím, jestli se neobchoduje na burze i s rumem, když je to rozumně uložená měna..
frigo, ale já mám pocit, že kdysi se to nosilo normálně. bílé ponožky do lodiček, do sandálů. ty tady teď ofrňuješ a možná kdybys mrkla na svoje fotky kdysi, nebo na fotky svých dětí v dětství, tak bys čučela
Není tady
eremuruss napsal(a):
Pavlo s tim co jsi napsala naprostej souhlas.Ja bohuzel nedokazu odpoustet veze se to se mnou,uz cely rok co me jeho syn urazel.
Vcera pritel telefonoval se synem,nevim jak se mu to podarilo syna presvedcit jit na limonadu.Pritel chce samozrejme,abych sla s nim.Pohadali jsme se spolu,protoze ja si nikam s jeho synem sednout nepujdu.
Nehc pekne id enajprv sám... Nemá cneu nasilu vás "zmierovať", kým to ani jeden necítite. Niektoré veci musia prebolieť, niektoré sa vysvetliť - a neičo zostane možno navždy. Hádam z toho bude apsoň zdvorilo chladný a neutrálny vzťah (myslím teba a priateľovho syna). Priateľ by si mal najprv vysveltiť SVOJE veci so synom a ďalšie nechať napotom.
Není tady
Frigo napsal(a):
Puťák v sandálech ? No nevím.. jednou mi chtělí jít slečny v pantoflíčkách a hrozně se divily, že je vracím přezout.. A mám pocit, že jsem teď viděla v nějakém holky časopise lodičky a do toho bílé fusekle.. dost dobré...
Když jdeš týden... krosna na zádech... to prostě nejde jít jen v teniskách.
Sukně a tenisky mi nevaděj vůbec - teda u mladejch, já bych si připadala divně a pokud si pamatuju byla kdysi strašná móda mít bílý ponožky s krajkou na lemu do lodiček. A páč se móda dost opakuje...
Já se ale oblíkám, jak je mi příjemný a nějak na trendy a lidi kašlu, takže si klíďo do těch sandálů vezmu ponožky. Kupuju si věci co můžu nosit bez ohledu na to, co frčí - teď například kraťasy. Kámoška se zděsila, že prej jsou krátký a mě už bude čtyřicet, jestli si to jako uvědomuju. Nohy mám rovný, tak co. Sice už to nejsou hůlky dvacetiletý padesátikilový holčiny a nesou trochu větší zadek, než před deseti lety
... a co.
Jsou pěkný, dobře se mi nosej a můžu je tahat leta. Dokud se mi do nich teda vejde kotelna....
Není tady
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
Frigo napsal(a):
Nedávno jsem byla lína zvednout pr... nebo vůbec reagovat, na co se to holčička kouká a tak jsem shlédla nějaký pořad, kde ukazovali, jak Krampolová lakuje svému příšernému psovi nehty.. To bylo docela úchylné.. stejně tak jako to, že jsou butyky pro psí oblečení. Jít s něčím takovým po ulici bych se asi styděla..taky jsme kdysi dávno namalovaly s kámoškou psovi (teda fence) drápky
a bylo vám tak 15 ?
![]()
nebo to už byla senilita ?
bylo nám malinko víc a když ta johanka (pes) tak smutně koukala, když si její majitelka lakovala nehtíky. pak johana dala pac a bylo vymalováno teda namalováno
.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
Javeno, jo s mámou byla prča. Přemýšlím, jestli se neobchoduje na burze i s rumem, když je to rozumně uložená měna..frigo, ale já mám pocit, že kdysi se to nosilo normálně. bílé ponožky do lodiček, do sandálů. ty tady teď ofrňuješ a možná kdybys mrkla na svoje fotky kdysi, nebo na fotky svých dětí v dětství, tak bys čučela
Pavlo, to snad ne ???!!!!! Lodičky s fuseklí ? Tak to fakt nevím..
Jo, občas jsem se dokázala vymustrovat, že naši šíleli. A teď občas řádím v práci.. když si šéf nastaví klimošku na 16 C, tak si vezmu pantofle a tlusté fusekle do půlky lejtek..
A on si myslí, že si dělám srandu.. nechápe, že mi je fakt zima.
Není tady
Javeno a fakt to byly lodičky ???? Já si pamatuju tuhle kombinaci s balerínkama ... Lodičky si představuju minimálně na "kachničce"..
Není tady
Ano, byly to lodičky. I u nás na Slovensku.
Živě si pamatuji, jak jsem v 17 - 19 letech nechápala, proč moje maminka nenosí do sandálů ponožky a jak příšerně to vypadá - sandály na noze bez ponožek. A že kdyby si dala ty ponožky, jako si dáváme my mladí, tak by neměla odřené nohy.
A taky si pamatuji, jak se nosily silonky, na nich ponožky a na tom všem lodičky. A jaká to byla paráda!
do lodiček naboso ? Dáma přeci nechodí bez punčoch! Alespoň to mi vždycky tvrdila máma i babička..
Nejspíš jsem se pohybovala v jiných svérách... na lodičky s fuseklema si nepamatuji..
Ale bílé ponožky sehnat byl zázrak..
Ježiš.. teď jsem si vzpomněla, jak mi babička upletla pruhované ponožky, což byla taky asi moda a to byla taková příšernost..(to pletení), asi jsem se tvářila dost zděšeně, takže je vyhodila z okna a byla uražená.. Jak by se mi teď do práce hodily..
Není tady
A pamatujete džíny do ponožek? A pak se to vylepšilo - džíny do pletených návleků? Tuhle nedávno jsem to zase zahlédla na ulici.