29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ty botasky v zimě ještě chápu, když teď nejsou velké zimy se sněhem, ale že to nesundá ani v parném létě a nevezme si sandály, to už nechápu.
to mi povídej. já se s ním dohaduju kvůli tomu pořád. vedro k padnutí a botasky na nohách. tohle fakt nepochopím. určitě bych se v nich pařila jako debil.
Jsou to tvoje nohy mami? (to jsem slyšela a už fakt neřeším)
i když já si pamatuju,že v pubertě jsem taky nosila v létě kecky (sandále jsem nesnášela)
Není tady
dusička napsal(a):
Jj, taky maj jedny boty celoroční
už neřeším ani že v největším mrazech chodí v mikině.
Pavli - Ty na mě nějak zhurta, udělala jsem Ti něco?
Víš, každý má nějaký starosti, já proti Erem nic osobního nemám, a napsala jsem jen svůj názor. Tak mě hned neokřikuj
nepovídej, vidím, že kde můžeš, tam po ní jedeš
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ty botasky v zimě ještě chápu, když teď nejsou velké zimy se sněhem, ale že to nesundá ani v parném létě a nevezme si sandály, to už nechápu.
to mi povídej. já se s ním dohaduju kvůli tomu pořád. vedro k padnutí a botasky na nohách. tohle fakt nepochopím. určitě bych se v nich pařila jako debil.
to, že puboš jde v botaskách mi už vůbec nevadí a nepozastavuju se nad tím, ale v sobotu - vedro na padnutí jsem v na hukvaldech potkala dámu v gumákách , asi byla někdo soutěž o nejvíce zapařenou nohu
Není tady
dusička napsal(a):
Na sebe oblečky kupuju sama, by mě ani nenapadlo tahat je sebou do obchodu. A holku taky ne.
A kluci si už tak pět let kupujou na sebe oblečky taky sami. (dohodneme prachy,do kolika kč např. boty atd
já chodím ráda s kámoškou, aspoň si řeknem, jak to vypadá, že tohle jo a tohle už ne. ale občas jdeme s mladým po městě, mě něco padne do očka, někde mají slevy, chci se jen mrknout a už ho křísí
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jsou to tvoje nohy mami? (to jsem slyšela a už fakt neřeším)
i když já si pamatuju,že v pubertě jsem taky nosila v létě kecky (sandále jsem nesnášela)
jenže ty kecky jsou hadrový, ne jako ty botasky.
Není tady
Nojo,ale pamatuju,jak mě máma nadávala, že je horko, a já kecky, že se mi potí noha a rvala mi pořád nějaký střevíčky
Je fakt, že kluci se mnou málokdy chodí po městě.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
to, že puboš jde v botaskách mi už vůbec nevadí a nepozastavuju se nad tím, ale v sobotu - vedro na padnutí jsem v na hukvaldech potkala dámu v gumákách
, asi byla někdo soutěž o nejvíce zapařenou nohu
mě lezly oči z důlků jak byly ty vedra, na začátku léta. a v buse byla paní, co měla žabky a v nich ponožky
Není tady
No to jste mě potěšily s těma botaskama v zimě, myslela jsem, že jen ti naši hošani jsou nenormální... oni jsou v nich schopni chodit i ve sněhu....no ještěže už to nemám denně na očích
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mladej nosí zimní boty. ale ten děs, než najdeme nějáký, který se mu líbí ...
Mě při nákupu bot (u hadrů to není tak strašný) většinou litujou i ti chlapci z ostrahy. Jeden mi podával i další a další modely, abych se tak nehonila u těch regálů, protože já to mám dvakrát (dcera i syn) a během půlhodiny mám náběhy na infarkt, promyšlenou vraždu a poslední stádium je hysterický výlev, co já chudák mám za blb.ce a čím jsem si to zasloužila... tyto fáze zakončuje povětšinou pláč a to buď
1/ dojemný, že máme vybráno s hlasitými díky prodavačkám i ostraze nebo
2/ zoufalý, protože po půldruhé hodině musíme někam jinam, kde maj lepší výběr.
Není tady
javeno, já se z tebe poseru
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tos to ještě neviděla na vlastní bulvu.
Se divím, že naše fotky se zákazem vstupu nevisej na výlohách obuvnictví široko daleko. Jako v MHD - červený kolečko s přeškrtnutým pitím, psem, cigárem a javenina rodinka navrch.
A teď si vem, že jsem taková masochistka, že já je k tomu nákupu přemlouvám, protože oni nikam chodit vlastně nechtěj.
Není tady
Jj, anabázi s oblečením a obutím velmi dobře znám. Dcera je od útlého věku v tomto směru naprosto soběstačná, zato synek - s ním je to katastrofa.
Já už neřeším courání po krámech, na to fakt s klukem nemám nervy. V tomhle směru využívám výhody internetových obchodů, kdy kluka posadím před kompl, on jede po stránkách a vybírá. Když mu objednané zboží padne, je dobře, když mu nepadne, má smůlu, vymění se tedy za jiné. Fakt jsem se zařekla, že s ním po kamenných obchodech a obchodních centrech už nikdy a svůj slib jsem pevně dodržela
On totiž můj chlapeček neměl rád nakupování a pohyb v supermarketech vůbec, kde mohl, tam se mu vyhnul a kdykoliv byl okolnostmi přinucen zúčastnit se nákupu, otráveně se plazil vedle nákupního vozíku a celou dobu monotónně hučel: "Pojď úúúúúž ... Pojď úúúúúž" což mu vyneslo nákupní přezdívku Poťuš. Kdykoliv se mnou Poťuš jel nakupovat, otrávil mi huhláním celý zbytek dne, díky jeho mrncání jsem na polovinu věcí zapomněla a nákupní položka byla oproti tomu několikanásobně vyšší za žvejkačky a bonbóny, které jsem klukovi musela koupit u pokladny jako cenu útěchy
Není tady
Jo - zlatý časy, kdy byly v krámě dva druhy bot ve třech barvách... to se to rozhodovalo Když jsem holčičce dovezla z NDR první "slečnovský" kozačky, tak si představte, že jásala
Není tady
Kiaro, poťuš je dobrej...
Já přes net objednávám hadry, ale boty... to bych na tý poště ve finále bydlela. Jedny boty ho tlačí u jazyku, jak je to tam všitý... jiná je úzká, takže nepohodlná, některá široká, čili nožka klokotá... divná barva... tvrdá podrážka... divně tvarovaná pata...
Někdy teda má pravdu, abych mu tak nekřivdila. Voni na tom Thaiwanu ty šičky asi nic moc ale jsou holky levnější, že jo... takže když model stojí litr a víc, tak se to furt vyplatí i s cestou přes půl světa...
A pak to číslování... Boty si musím zkoušet i já. Mám rozpětí od 39 - 41. Děti kluk 39/40 a holka 36/37, ale teď jsem jí kupovala kotníčkový botasky 38... a to i u jednoho prodejce. Když pobíháme mezi konkurenty, ani nemluvím.
Není tady
taky si kupuju 39 - 41. mladej 41 - 43.
Není tady
helena napsal(a):
Jo - zlatý časy, kdy byly v krámě dva druhy bot ve třech barvách... to se to rozhodovalo http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Když jsem holčičce dovezla z NDR první "slečnovský" kozačky, tak si představte, že jásala http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Tak to dcerce lehce závidím maminku... ta moje mi z NDR přivezla úžasný lacláče, co se tehdá nosily - jenže šedivo/bílo/něco jako hnědo... Týhle barvy jsme tu měli dost, to jim tam mohla nechat. Vyhozený prachy za benzín poslat jí jako ježíška. Když jsem se probrala z mrákot snažila se mi vnutit, že jiný neměli, což jí procházelo u nás leta i s potravinama (cokoli chtěl otec koupit nikdy nebylo)... ale přišla tetka, co tamtéž a s mou matkou v závěsu koupila synovi podobné, leč barevné. Oranžovo/žluto/něco... a hádejte. Jemu byli velký a mě ty šedivky ukrutný malý... Takže proběhla výměna. Říct jí o kozačky, tak dopadnu jak mladej od toho zelenýho mozka z pelíšků...
Měla jsem kruté dětství....
Není tady
Je fakt, že v oněch dřevních dobách bylo NDR na dětský oblíkání cosi jako ráj Věci zde téměř nesehnatelné, např. bílá trička a tílka na tělocvik povinná se volně válely na pultech ve všech velikostech a cenách od 1 do 3 marek (pro neznalé - východní marka = 3,- Kč), bavlněná pyžamka, prádýlko s kytičkama, kožený letní klučičí sandálky, který tu vůbec nebyly... a ty kozačky tehdá stály "hříšnejch" 17 marek.
Jinak to byl taky děs běs - léta jsem toužila po tom, aby byli potomci opatřeni kopýtky a slušivým porostem srsti a snadno ovladatelní
Ale když jsem přestala bejt silnější, než miláčkové, přestala jsem taky řešit jejich odívání a obouvání. "Potřebuješ boty? Fajn - obvyklá obuv stojí tolik a tolik, tady máš... a chceš-li dražší, přidej si... a hlavně si je kup sám/a".
Není tady
Bydlíme u hranic, takže jsem do NDR mohli jezdi nakupovat často. Jenže - ty krásné věcičky se kupovat nesměli, si pamatuju, jak jsme pašovali, nenapsali do těch celních papírů a modlili se,aby nám neprohrábli auto.
Táta jednou takhle propašoval skládačku - kolo. Byla jsem tak štastná
Není tady
javena napsal(a):
Kiaro, poťuš je dobrej...
Já přes net objednávám hadry, ale boty... to bych na tý poště ve finále bydlela.Jedny boty ho tlačí u jazyku, jak je to tam všitý... jiná je úzká, takže nepohodlná, některá široká, čili nožka klokotá... divná barva... tvrdá podrážka... divně tvarovaná pata...
Někdy teda má pravdu, abych mu tak nekřivdila. Voni na tom Thaiwanu ty šičky asi nic moc ale jsou holky levnější, že jo... takže když model stojí litr a víc, tak se to furt vyplatí i s cestou přes půl světa...
A pak to číslování... Boty si musím zkoušet i já. Mám rozpětí od 39 - 41. Děti kluk 39/40 a holka 36/37, ale teď jsem jí kupovala kotníčkový botasky 38... a to i u jednoho prodejce. Když pobíháme mezi konkurenty, ani nemluvím.
Kluk si naposledy objednával přes internet boty od Bati a dobrý.
Ovšem objednával si je s tím, že jsem mu přes rameno syčela, že jestli mu ty boty nebudou, já nebudu nikde lítat a zařizovat výměnu, potažmo jestli budou nějaké problémy, poženu ho příště si koupit boty do kamenného obchodu
Není tady
Se ani nedivím, že mu radši jsou...
Pamatuju, jak se mi jedny botínky táák moc líbily za výlohou... jenže v mým čísle "poslední číslo před parníkem" neměli (doba, kdy velikost 39 byla potupná, ale nic se nedalo sehnat, protože jí měl každej, jen plánovači v pětiletce měli doma popelky s velikostí 36 nejspíš...), takže jsem si je koupila o číslo menší. Chodila jsem v nich v mokrejch froté ponožkách aby se vytáhly bestie.Trochu povolily, ale na dlouhý výšlapy to teda nebylo.
Taky jsem byla dobrý pako, co pak chci po mejch dětech, když půlku svých genů jim předanou považuju za tu lepší...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
myslíte sandály a v tom nejlépe barevné ponožky ?
Neřeknu k vodě, ale jsem docela ráda, že náš mladej nic takového nechce,protože mi to přijde hnusné..
Upravil(a) Frigo (22. 8. 2011 15:37)
Není tady
javena napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tos to ještě neviděla na vlastní bulvu.
![]()
Se divím, že naše fotky se zákazem vstupu nevisej na výlohách obuvnictví široko daleko. Jako v MHD - červený kolečko s přeškrtnutým pitím, psem, cigárem a javenina rodinka navrch.![]()
A teď si vem, že jsem taková masochistka, že já je k tomu nákupu přemlouvám, protože oni nikam chodit vlastně nechtěj.
Javeno, jestli na tom trrváš, tak stačí poslat fotku.. třeba by prošla změna.. místo 4piktogramu vyrobit 5tipiktogram.. V brzké době se určitě něco bude dělat, tak to navrhnu..
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
to, že puboš jde v botaskách mi už vůbec nevadí a nepozastavuju se nad tím, ale v sobotu - vedro na padnutí jsem v na hukvaldech potkala dámu v gumákách
, asi byla někdo soutěž o nejvíce zapařenou nohu
b\l\ ty gumáky aspoň kytičkované ?
Není tady
javena napsal(a):
helena napsal(a):
Jo - zlatý časy, kdy byly v krámě dva druhy bot ve třech barvách... to se to rozhodovalo http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Když jsem holčičce dovezla z NDR první "slečnovský" kozačky, tak si představte, že jásala http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Tak to dcerce lehce závidím maminku... ta moje mi z NDR přivezla úžasný lacláče, co se tehdá nosily - jenže šedivo/bílo/něco jako hnědo...
Týhle barvy jsme tu měli dost, to jim tam mohla nechat. Vyhozený prachy za benzín poslat jí jako ježíška. Když jsem se probrala z mrákot snažila se mi vnutit, že jiný neměli, což jí procházelo u nás leta i s potravinama (cokoli chtěl otec koupit nikdy nebylo)... ale přišla tetka, co tamtéž a s mou matkou v závěsu koupila synovi podobné, leč barevné. Oranžovo/žluto/něco... a hádejte. Jemu byli velký a mě ty šedivky ukrutný malý... Takže proběhla výměna. Říct jí o kozačky, tak dopadnu jak mladej od toho zelenýho mozka z pelíšků...
Měla jsem kruté dětství....
aspoň jsi vyměnila.. Mně přivezla k mikuláši tuším bundu a na vánoce už vyčenžovala s kolegou za flašku rumu.. Pašované botky mám ještě schované a teď ten model přichází opět do mody...
Není tady