Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 22. 8. 2011 10:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Chat o čemkoli 4

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Ty botasky v zimě ještě chápu, když teď nejsou velké zimy se sněhem, ale že to nesundá ani v parném létě a nevezme si sandály, to už nechápu. dumbom

to mi povídej. já se s ním dohaduju kvůli tomu pořád. vedro k padnutí a botasky na nohách. tohle fakt nepochopím. určitě bych se v nich pařila jako debil.

Jsou to tvoje nohy mami? (to jsem slyšela a už fakt neřeším)
i když já si pamatuju,že v pubertě jsem taky nosila v létě kecky (sandále jsem nesnášela)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#227 22. 8. 2011 10:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Jj, taky maj jedny boty celoroční dumbom už neřeším ani že v největším mrazech chodí v mikině.
Pavli - Ty na mě nějak zhurta, udělala jsem Ti něco?
Víš, každý má nějaký starosti, já proti Erem nic osobního nemám, a napsala jsem jen svůj názor. Tak mě hned neokřikuj tongue

nepovídej, vidím, že kde můžeš, tam po ní jedeš dumbom

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#228 22. 8. 2011 10:45

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Ty botasky v zimě ještě chápu, když teď nejsou velké zimy se sněhem, ale že to nesundá ani v parném létě a nevezme si sandály, to už nechápu. dumbom

to mi povídej. já se s ním dohaduju kvůli tomu pořád. vedro k padnutí a botasky na nohách. tohle fakt nepochopím. určitě bych se v nich pařila jako debil.

to, že puboš jde v botaskách mi už vůbec nevadí a nepozastavuju se nad tím, ale v sobotu - vedro na padnutí jsem v na hukvaldech potkala dámu v gumákách dumbomdumbomdumbom , asi byla někdo soutěž o nejvíce  zapařenou nohu vissla

Není tady

#229 22. 8. 2011 10:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Na sebe oblečky kupuju sama, by mě ani nenapadlo tahat je sebou do obchodu. A holku taky ne. dumbom
A kluci si už tak pět let kupujou na sebe oblečky taky sami. (dohodneme prachy,do kolika kč např. boty atd

já chodím ráda s kámoškou, aspoň si řeknem, jak to vypadá, že tohle jo a tohle už ne. ale občas jdeme s mladým po městě, mě něco padne do očka, někde mají slevy, chci se jen mrknout a už ho křísí mad

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#230 22. 8. 2011 10:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Jsou to tvoje nohy mami? (to jsem slyšela a už fakt neřeším)
i když já si pamatuju,že v pubertě jsem taky nosila v létě kecky (sandále jsem nesnášela)

jenže ty kecky jsou hadrový, ne jako ty botasky.

Není tady

#231 22. 8. 2011 10:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Nojo,ale pamatuju,jak mě máma nadávala, že je horko, a já kecky, že se mi potí noha a rvala mi pořád nějaký střevíčky dumbom
Je fakt, že kluci se mnou málokdy chodí po městě.

Není tady

#232 22. 8. 2011 10:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

to, že puboš jde v botaskách mi už vůbec nevadí a nepozastavuju se nad tím, ale v sobotu - vedro na padnutí jsem v na hukvaldech potkala dámu v gumákách dumbomdumbomdumbom , asi byla někdo soutěž o nejvíce  zapařenou nohu vissla

lollollol

mě lezly oči z důlků jak byly ty vedra, na začátku léta. a v buse byla paní, co měla žabky a v nich ponožky big_smile

Není tady

#233 22. 8. 2011 10:50

mia
♥♥♥♥♥♥-

No to jste mě potěšily s těma botaskama v zimě, myslela jsem, že jen ti naši hošani jsou nenormální... oni jsou v nich schopni chodit i ve sněhu....no ještěže už to nemám denně na očích big_smile

Není tady

#234 22. 8. 2011 10:53

javena
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

mladej nosí zimní boty. ale ten děs, než najdeme nějáký, který se mu líbí ...

big_smile Mě při nákupu bot (u hadrů to není tak strašný) většinou litujou i ti chlapci z ostrahy. Jeden mi podával i další a další modely, abych se tak nehonila u těch regálů, protože já to mám dvakrát (dcera i syn) a během půlhodiny mám náběhy na infarkt, promyšlenou vraždu a poslední stádium je hysterický výlev, co já chudák mám za blb.ce a čím jsem si to zasloužila... tyto fáze zakončuje povětšinou pláč a to buď
1/ dojemný, že máme vybráno s hlasitými díky prodavačkám i ostraze nebo
2/ zoufalý, protože po půldruhé hodině musíme někam jinam, kde maj lepší výběr.

Není tady

#235 22. 8. 2011 10:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

javeno, já se z tebe poseru lol

Není tady

#236 22. 8. 2011 11:15

javena
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Tos to ještě neviděla na vlastní bulvu. big_smile
Se divím, že naše fotky se zákazem vstupu nevisej na výlohách obuvnictví široko daleko. Jako v MHD - červený kolečko s přeškrtnutým pitím, psem, cigárem a javenina rodinka navrch. loldumbom
A teď si vem, že jsem taková masochistka, že já je k tomu nákupu přemlouvám, protože oni nikam chodit vlastně nechtěj. dumbom

Není tady

#237 22. 8. 2011 11:27

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Jj, anabázi s oblečením a obutím velmi dobře znám. Dcera je od útlého věku v tomto směru naprosto soběstačná, zato synek - s ním je to katastrofa.

Já už neřeším courání po krámech, na to fakt s klukem nemám nervy. V tomhle směru využívám výhody internetových obchodů, kdy kluka posadím před kompl, on jede po stránkách a vybírá. Když mu objednané zboží padne, je dobře, když mu nepadne, má smůlu, vymění se tedy za jiné. Fakt jsem se zařekla, že s ním po kamenných obchodech a obchodních centrech už nikdy a svůj slib jsem pevně dodržela stolt

On totiž můj chlapeček neměl rád nakupování a pohyb v supermarketech vůbec, kde mohl, tam se mu vyhnul a kdykoliv byl okolnostmi přinucen zúčastnit se nákupu, otráveně se plazil vedle nákupního vozíku a celou dobu monotónně hučel: "Pojď úúúúúž ... Pojď úúúúúž" což mu vyneslo nákupní přezdívku Poťuš. Kdykoliv se mnou Poťuš jel nakupovat, otrávil mi huhláním celý zbytek dne, díky jeho mrncání jsem na polovinu věcí zapomněla a nákupní položka byla oproti tomu několikanásobně vyšší za žvejkačky a bonbóny, které jsem klukovi musela koupit u pokladny jako cenu útěchy roll

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#238 22. 8. 2011 11:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jo - zlatý časy, kdy byly v krámě dva druhy bot ve třech barvách... to se to rozhodovalo http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Když jsem holčičce dovezla z NDR první "slečnovský" kozačky, tak si představte, že jásala http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#239 22. 8. 2011 11:41

javena
♥♥♥♥♥♥-

Kiaro, poťuš je dobrej... loltummenupp
Já přes net objednávám hadry, ale boty... to bych na tý poště ve finále bydlela. hmm Jedny boty ho tlačí u jazyku, jak je to tam všitý... jiná je úzká, takže nepohodlná, některá široká, čili nožka klokotá... divná barva... tvrdá podrážka... divně tvarovaná pata... grater Někdy teda má pravdu, abych mu tak nekřivdila. Voni na tom Thaiwanu ty šičky asi nic moc ale jsou holky levnější, že jo... takže když model stojí litr a víc, tak se to furt vyplatí i s cestou přes půl světa... hmmvissla A pak to číslování... Boty si musím zkoušet i já. Mám rozpětí od 39 - 41. Děti kluk 39/40 a holka 36/37, ale teď jsem jí kupovala kotníčkový botasky 38... a to i u jednoho prodejce. Když pobíháme mezi konkurenty, ani nemluvím. hmm

Není tady

#240 22. 8. 2011 11:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

taky si kupuju 39 - 41. mladej 41 - 43.

Není tady

#241 22. 8. 2011 11:51

javena
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Jo - zlatý časy, kdy byly v krámě dva druhy bot ve třech barvách... to se to rozhodovalo http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Když jsem holčičce dovezla z NDR první "slečnovský" kozačky, tak si představte, že jásala http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Tak to dcerce lehce závidím maminku... ta moje mi z NDR přivezla úžasný lacláče, co se tehdá nosily - jenže šedivo/bílo/něco jako hnědo... va Týhle barvy jsme tu měli dost, to jim tam mohla nechat. Vyhozený prachy za benzín poslat jí jako ježíška. Když jsem se probrala z mrákot snažila se mi vnutit, že jiný neměli, což jí procházelo u nás leta i s potravinama (cokoli chtěl otec koupit nikdy nebylo)... ale přišla tetka, co tamtéž a s mou matkou v závěsu koupila synovi podobné, leč barevné. Oranžovo/žluto/něco... a hádejte. Jemu byli velký a mě ty šedivky ukrutný malý... Takže proběhla výměna. Říct jí o kozačky, tak dopadnu jak mladej od toho zelenýho mozka z pelíšků... dumbom
Měla jsem kruté dětství.... lollol

Není tady

#242 22. 8. 2011 12:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Je fakt, že v oněch dřevních dobách bylo NDR na dětský oblíkání cosi jako ráj http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Věci zde téměř nesehnatelné, např. bílá trička a tílka na tělocvik povinná se volně válely na pultech ve všech velikostech a cenách od 1 do 3 marek (pro neznalé - východní marka = 3,- Kč), bavlněná pyžamka, prádýlko s kytičkama, kožený letní klučičí sandálky, který tu vůbec nebyly... a ty kozačky tehdá stály "hříšnejch" 17 marek.
Jinak to byl taky děs běs - léta jsem toužila po tom, aby byli potomci opatřeni kopýtky a slušivým porostem srsti a snadno ovladatelní http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale když jsem přestala bejt silnější, než miláčkové, přestala jsem taky řešit jejich odívání a obouvání. "Potřebuješ boty? Fajn - obvyklá obuv stojí tolik a tolik, tady máš... a chceš-li dražší, přidej si... a hlavně si je kup sám/a".

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#243 22. 8. 2011 12:19

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Bydlíme u hranic, takže jsem do NDR mohli jezdi nakupovat často. Jenže - ty krásné věcičky se kupovat nesměli, si pamatuju, jak jsme pašovali, nenapsali do těch celních papírů a modlili se,aby nám neprohrábli auto.
Táta jednou takhle propašoval skládačku - kolo. Byla jsem tak štastná stolt

Není tady

#244 22. 8. 2011 12:34

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

javena napsal(a):

Kiaro, poťuš je dobrej... loltummenupp
Já přes net objednávám hadry, ale boty... to bych na tý poště ve finále bydlela. hmm Jedny boty ho tlačí u jazyku, jak je to tam všitý... jiná je úzká, takže nepohodlná, některá široká, čili nožka klokotá... divná barva... tvrdá podrážka... divně tvarovaná pata... grater Někdy teda má pravdu, abych mu tak nekřivdila. Voni na tom Thaiwanu ty šičky asi nic moc ale jsou holky levnější, že jo... takže když model stojí litr a víc, tak se to furt vyplatí i s cestou přes půl světa... hmmvissla A pak to číslování... Boty si musím zkoušet i já. Mám rozpětí od 39 - 41. Děti kluk 39/40 a holka 36/37, ale teď jsem jí kupovala kotníčkový botasky 38... a to i u jednoho prodejce. Když pobíháme mezi konkurenty, ani nemluvím. hmm

Kluk si naposledy objednával přes internet boty od Bati a dobrý.

Ovšem objednával si je s tím, že jsem mu přes rameno syčela, že jestli mu ty boty nebudou, já nebudu nikde lítat a zařizovat výměnu, potažmo jestli budou nějaké problémy, poženu ho příště si  koupit boty do kamenného obchodu big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#245 22. 8. 2011 12:49

javena
♥♥♥♥♥♥-

Se ani nedivím, že mu radši jsou... winkbig_smile
Pamatuju, jak se mi jedny botínky táák moc líbily za výlohou... jenže v mým čísle "poslední číslo před parníkem" neměli (doba, kdy velikost 39 byla potupná, ale nic se nedalo sehnat, protože jí měl každej, jen plánovači v pětiletce měli doma popelky s velikostí 36 nejspíš...), takže jsem si je koupila o číslo menší. Chodila jsem v nich v mokrejch froté ponožkách aby se vytáhly bestie.Trochu povolily, ale na dlouhý výšlapy to teda nebylo. tongue
Taky jsem byla dobrý pako, co pak chci po mejch dětech, když půlku svých genů jim předanou považuju za tu lepší... lolloldumbom

Není tady

#246 22. 8. 2011 15:07

holcina
♥♥♥♥♥♥-

javeno lol

Není tady

#247 22. 8. 2011 15:36

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

myslíte  sandály a v tom nejlépe barevné ponožky ? lol
Neřeknu k vodě, ale jsem docela ráda, že náš mladej nic takového nechce,protože mi to přijde hnusné..

Upravil(a) Frigo (22. 8. 2011 15:37)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#248 22. 8. 2011 15:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Tos to ještě neviděla na vlastní bulvu. big_smile
Se divím, že naše fotky se zákazem vstupu nevisej na výlohách obuvnictví široko daleko. Jako v MHD - červený kolečko s přeškrtnutým pitím, psem, cigárem a javenina rodinka navrch. loldumbom
A teď si vem, že jsem taková masochistka, že já je k tomu nákupu přemlouvám, protože oni nikam chodit vlastně nechtěj. dumbom

Javeno, jestli na tom trrváš, tak stačí poslat fotku.. třeba by prošla změna.. místo 4piktogramu vyrobit 5tipiktogram..  lol  V brzké době se určitě něco bude dělat, tak to navrhnu..  vissla

Není tady

#249 22. 8. 2011 15:48

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

b\l\ ty gumáky aspoň kytičkované ? vissla

Není tady

#250 22. 8. 2011 15:52

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

helena napsal(a):

Tak to dcerce lehce závidím maminku... ta moje mi z NDR přivezla úžasný lacláče, co se tehdá nosily - jenže šedivo/bílo/něco jako hnědo... va Týhle barvy jsme tu měli dost, to jim tam mohla nechat. Vyhozený prachy za benzín poslat jí jako ježíška. Když jsem se probrala z mrákot snažila se mi vnutit, že jiný neměli, což jí procházelo u nás leta i s potravinama (cokoli chtěl otec koupit nikdy nebylo)... ale přišla tetka, co tamtéž a s mou matkou v závěsu koupila synovi podobné, leč barevné. Oranžovo/žluto/něco... a hádejte. Jemu byli velký a mě ty šedivky ukrutný malý... Takže proběhla výměna. Říct jí o kozačky, tak dopadnu jak mladej od toho zelenýho mozka z pelíšků... dumbom
Měla jsem kruté dětství.... lollol

aspoň jsi vyměnila..  Mně přivezla k mikuláši tuším bundu a na vánoce už vyčenžovala s kolegou za flašku rumu..   tillfreds   Pašované botky mám ještě schované a teď ten model přichází opět do mody...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí