6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokec o vem moném i nemoném - část čtvrtá
Není tady
Nahazuji téma : poflakování ve volném čase
Není tady
majkafa napsal(a):
Vladěno, marjá, vdy já snad ani ádnou fotku "mého" enáče nemám
mariposa napsal(a):
Majkafyn enatý mu
majkafa napsal(a):
To jsem nepochopila.
mariposa napsal(a):
Cos nepochopila?
majkafa napsal(a):
Přece tvou poznámku. Jakou souvislost má dusiččino zveřejnění fotky jejího manela s "mým" enatým milým. Btw má tam hrubku. Joj.
Reagovala jsem na Tvůj výraz "můj enáč" Tenhle výraz mi příjde totálně na palici, prostě absurdní říci o mui, který má svou vlastní enu říci "můj enáč" - podle mého vnímání věci je to enatý mu, který má svou enu.
A jetě větí hustota je to, e to, e ije v trojce Tě nijak neznepokojuje, ale zato má zapotřebí mluvit o mých gramatických hrubkách! No prostě hustý to je, to teda jo!
Upravil(a) mariposa (12. 8. 2011 10:44)
Není tady
Julietto jsi mu nebo ena? To jen tak, protoe něco mi silně říká, e Tvůj styl psaní mi je silně povědomý
Není tady
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Majkafyn enatý mu
majkafa napsal(a):
To jsem nepochopila.
mariposa napsal(a):
Cos nepochopila?
majkafa napsal(a):
Přece tvou poznámku. Jakou souvislost má dusiččino zveřejnění fotky jejího manela s "mým" enatým milým. Btw má tam hrubku. Joj.
Reagovala jsem na Tvůj výraz "můj enáč" Tenhle výraz mi příjde totálně na palici, prostě absurdní říci o mui, který má svou vlastní enu říci "můj enáč" - podle mého vnímání věci je to enatý mu, který má svou enu.
A jetě větí hustota je to, e to, e ije v trojce Tě nijak neznepokojuje, ale zato má zapotřebí mluvit o mých gramatických hrubkách! No prostě hustý to je, to teda jo!
mariposo, kdy u, tak mě cituj správně.
Psala jsem "můj" enáč a ne "můj enáč". V tom je zcela zásadní rozdíl
Julietta napsal(a):
Ahoj zebro ,jak Ti dupou kralici?
Není tady
poflakování ve volném čase
Co to je?
Není tady
Poflakovat?
volný čas?
To já neznám bych potřebovala mít víc hodin ne 24 abych se mohla poflakovat
Není tady
Mariposo - ví,mmch kadý by si měl zametat před svým prahem
A jestli je "můj" enáč horí ne hrubka - z tvého hlediska moná, z jiného hlediska ne.
Proč odsuzovat ? Kdy to neije?
Není tady
Já mám u čas se poflakovat a dělám to moc ráda a skvěle to umím.
Tak - třeba spím, válím se na sedačce a čtu kníku, čučím na televizi nebo film na DVD, poflakuji se na netu, courám po nákupním centru, válím se v kině, jsem na koncertě, v divadle, ...
O víkendu se hodlám poflakovat s baohem v Kruných horách. Moc se těím.
dusička napsal(a):
A jestli je "můj" enáč horí ne hrubka - z tvého hlediska moná, z jiného hlediska ne.
Proč odsuzovat ? Kdy to neije?
Tak zametej ,zametej.
Není tady
majkafa napsal(a):
Není tady
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Proč odsuzovat ? Kdy to neije?Tak zametej ,zametej.
Zametám, zametám, i rohy vymetám
Jetě bych opravila, co jsem napsala z jiného hlediska jak pro koho ano nebo ne
Upravil(a) dusička (12. 8. 2011 11:26)
Není tady
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Zřejmě podle hrubky nezná smysl uvozovek.....ach jó. To se nedá potom nic dělat.
Není tady
Vladena napsal(a):
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Zřejmě podle hrubky nezná smysl uvozovek.....ach jó. To se nedá potom nic dělat.
proč tedy ten udivený smajlík?
Není tady
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Majkafyn enatý mu
majkafa napsal(a):
To jsem nepochopila.
mariposa napsal(a):
Cos nepochopila?
majkafa napsal(a):
Keď povie "môj otec" znamená to, e on u nemôe ma iadne ďalie deti...? A čo keď má súrodenca...?
Není tady
Mari - radi nic nebudu vysvětlovat jaký rozdíl mezi "můj" otec a "můj otec" sem se do toho nějak zamotala
take mau
Upravil(a) dusička (12. 8. 2011 11:37)
Není tady
Já to vnímám tak, e můj v uvozovkách, čili "můj" je takový kvázimůj, můj - nemůj. Nebo není vůbec můj. Vnímám to stejně jako "nae" milenka.
A i můj manel, není můj, ale "můj". Protoe člověka nelze vlastnit.
dusička napsal(a):
Mari - radi nic nebudu vysvětlovat jaký rozdíl mezi "můj" otec a "můj otec" sem se do toho nějak zamotala
Asi tak
Není tady
dusička napsal(a):
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Proč odsuzovat ? Kdy to neije?Tak zametej ,zametej.
Jetě bych opravila, co jsem napsala z jiného hlediska jak pro koho ano nebo ne
A kde je psano? ,ze z jejiho hlediska je to horsi nez hrubka?
Není tady
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Tak zametej ,zametej.
Jetě bych opravila, co jsem napsala z jiného hlediska jak pro koho ano nebo neA kde je psano? ,ze z jejiho hlediska je to horsi nez hrubka?
vE HVĚZDÁCH
Ba ne,nikde to není psáno, kadý to má a můe mít toti jinak, to co je hezký,můe být pro někoho oklivý,
co je hloupý,pro někoho můe být chytrý.
Mmch - koho má na mysli,kdy píe z jejího? Já píu veobecně
Upravil(a) dusička (12. 8. 2011 12:01)
Není tady
Jo u jsem Tě Arcanum pochopila
tady je to psaný
A jetě větí hustota je to, e to, e ije v trojce Tě nijak neznepokojuje, ale zato má zapotřebí mluvit o mých gramatických hrubkách! lolbig_smile No prostě hustý to je, to teda jo!
no jsem si to moná přimyslela,e je to pro Mari horí,
ale tak jsem to pochopila,no co no
Není tady
Julietta napsal(a):
Poflakování se je to nejlepí, co člověk můe pro sebe udělat. Prostě si jen tak dělat, co chce. Jak píe Majka. Poflakuju se moc ráda, a u doma nebo venku - třeba na kole. Ale nudu neznám. A nechápu enské, které se nudí. kdy u není co na práci, tak je přece tolik příjemných činností, kterými můe člověk trávit čas.....
Není tady
Poflakovanie sa je odmena, ku ktorej sa u dostávam len málokedy... - o to viac si ju váim. Nech ije poflakovanie!
Není tady
mariposa napsal(a):
Julietto jsi mu nebo ena? To jen tak, protoe něco mi silně říká, e Tvůj styl psaní mi je silně povědomý
No, kupodivu jsem ena.
Není tady