29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokec o všem možném i nemožném - část čtvrtá
Není tady
Nahazuji téma : poflakování ve volném čase
Není tady
majkafa napsal(a):
Vladěno, šmarjá, vždyť já snad ani žádnou fotku "mého" ženáče nemám
mariposa napsal(a):
Majkafyn ženatý muž
majkafa napsal(a):
To jsem nepochopila.
mariposa napsal(a):
Cos nepochopila?
majkafa napsal(a):
Přece tvou poznámku. Jakou souvislost má dusiččino zveřejnění fotky jejího manžela s "mým" ženatým milým. Btw máš tam hrubku. Joj.
Reagovala jsem na Tvůj výraz "můj ženáč" Tenhle výraz mi příjde totálně na palici, prostě absurdní říci o muži, který má svou vlastní ženu říci "můj ženáč" - podle mého vnímání věci je to ženatý muž, který má svou ženu.
A ještě větší hustota je to, že to, že žiješ v trojce Tě nijak neznepokojuje, ale zato máš zapotřebí mluvit o mých gramatických hrubkách! No prostě hustý to je, to teda jo!
Upravil(a) mariposa (12. 8. 2011 10:44)
Není tady
Julietto jsi muž nebo žena? To jen tak, protože něco mi silně říká, že Tvůj styl psaní mi je silně povědomý
Není tady
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Majkafyn ženatý muž
majkafa napsal(a):
To jsem nepochopila.
mariposa napsal(a):
Cos nepochopila?
majkafa napsal(a):
Přece tvou poznámku. Jakou souvislost má dusiččino zveřejnění fotky jejího manžela s "mým" ženatým milým. Btw máš tam hrubku. Joj.
Reagovala jsem na Tvůj výraz "můj ženáč"Tenhle výraz mi příjde totálně na palici, prostě absurdní říci o muži, který má svou vlastní ženu říci "můj ženáč" - podle mého vnímání věci je to ženatý muž, který má svou ženu.
A ještě větší hustota je to, že to, že žiješ v trojce Tě nijak neznepokojuje, ale zato máš zapotřebí mluvit o mých gramatických hrubkách!No prostě hustý to je, to teda jo!
mariposo, když už, tak mě cituj správně.
Psala jsem "můj" ženáč a ne "můj ženáč". V tom je zcela zásadní rozdíl
Julietta napsal(a):
![]()
Ahoj zebro ,jak Ti dupou kralici?
Není tady
poflakování ve volném čase
Co to je?
Není tady
Poflakovat?
volný čas?
To já neznám bych potřebovala mít víc hodin než 24 abych se mohla poflakovat
Není tady
Mariposo - víš,mmch každý by si měl zametat před svým prahem
A jestli je "můj" ženáč horší než hrubka - z tvého hlediska možná, z jiného hlediska ne.
Proč odsuzovat ? Když to nežiješ?
Není tady
Já mám už čas se poflakovat a dělám to moc ráda a skvěle to umím.
Tak - třeba spím, válím se na sedačce a čtu knížku, čučím na televizi nebo film na DVD, poflakuji se na netu, courám po nákupním centru, válím se v kině, jsem na koncertě, v divadle, ...
O víkendu se hodlám poflakovat s baťohem v Krušných horách. Moc se těším.
dusička napsal(a):
A jestli je "můj" ženáč horší než hrubka - z tvého hlediska možná, z jiného hlediska ne.
Proč odsuzovat ? Když to nežiješ?
Tak zametej ,zametej.
Není tady
majkafa napsal(a):
Není tady
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Proč odsuzovat ? Když to nežiješ?Tak zametej ,zametej.
Zametám, zametám, i rohy vymetám
Ještě bych opravila, co jsem napsala z jiného hlediska jak pro koho ano nebo ne
Upravil(a) dusička (12. 8. 2011 11:26)
Není tady
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Zřejmě podle hrubky neznáš smysl uvozovek.....ach jó. To se nedá potom nic dělat.
Není tady
Vladena napsal(a):
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Zřejmě podle hrubky neznáš smysl uvozovek.....ach jó. To se nedá potom nic dělat.
proč tedy ten udivený smajlík?
Není tady
mariposa napsal(a):
majkafa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Majkafyn ženatý muž
majkafa napsal(a):
To jsem nepochopila.
mariposa napsal(a):
Cos nepochopila?
majkafa napsal(a):
Reagovala jsem na Tvůj výraz "můj ženáč"Tenhle výraz mi příjde totálně na palici, prostě absurdní říci o muži, který má svou vlastní ženu říci "můj ženáč" - podle mého vnímání věci je to ženatý muž, který má svou ženu.
A ještě větší hustota je to, že to, že žiješ v trojce Tě nijak neznepokojuje, ale zato máš zapotřebí mluvit o mých gramatických hrubkách!No prostě hustý to je, to teda jo!
Keď povieš "môj otec" znamená to, že on už nemôže mať žiadne ďalšie deti...? A čo keď máš súrodenca...?
Není tady
Mari - radši nic nebudu vysvětlovat jaký rozdíl mezi "můj" otec a "můj otec" sem se do toho nějak zamotala
takže mažu
Upravil(a) dusička (12. 8. 2011 11:37)
Není tady
Já to vnímám tak, že můj v uvozovkách, čili "můj" je takový kvázimůj, můj - nemůj. Nebo není vůbec můj. Vnímám to stejně jako "naše" milenka.
A i můj manžel, není můj, ale "můj". Protože člověka nelze vlastnit.
dusička napsal(a):
Mari - radši nic nebudu vysvětlovat jaký rozdíl mezi "můj" otec a "můj otec" sem se do toho nějak zamotala
Asi tak
Není tady
dusička napsal(a):
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Proč odsuzovat ? Když to nežiješ?Tak zametej ,zametej.
Ještě bych opravila, co jsem napsala z jiného hlediska jak pro koho ano nebo ne
A kde je psano? ,ze z jejiho hlediska je to horsi nez hrubka?
Není tady
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Tak zametej ,zametej.
Ještě bych opravila, co jsem napsala z jiného hlediska jak pro koho ano nebo neA kde je psano? ,ze z jejiho hlediska je to horsi nez hrubka?
vE HVĚZDÁCH
Ba ne,nikde to není psáno, každý to má a může mít totiž jinak, to co je hezký,může být pro někoho ošklivý,
co je hloupý,pro někoho může být chytrý.
Mmch - koho máš na mysli,když píšeš z jejího? Já píšu všeobecně
Upravil(a) dusička (12. 8. 2011 12:01)
Není tady
Jo už jsem Tě Arcanum pochopila
tady je to psaný
A ještě větší hustota je to, že to, že žiješ v trojce Tě nijak neznepokojuje, ale zato máš zapotřebí mluvit o mých gramatických hrubkách! lolbig_smile No prostě hustý to je, to teda jo!
no jsem si to možná přimyslela,že je to pro Mari horší,
ale tak jsem to pochopila,no co no
Není tady
Julietta napsal(a):
![]()
Poflakování se je to nejlepší, co člověk může pro sebe udělat. Prostě si jen tak dělat, co chceš. Jak píše Majka. Poflakuju se moc ráda, ať už doma nebo venku - třeba na kole. Ale nudu neznám. A nechápu ženské, které se nudí. když už není co na práci, tak je přece tolik příjemných činností, kterými může člověk trávit čas.....
Není tady
Poflakovanie sa je odmena, ku ktorej sa už dostávam len málokedy... - o to viac si ju vážim.
Nech žije poflakovanie!
Není tady
mariposa napsal(a):
Julietto jsi muž nebo žena? To jen tak, protože něco mi silně říká, že Tvůj styl psaní mi je silně povědomý
No, kupodivu jsem žena.
Není tady