Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 8. 2011 17:34

Poppy10
♥♥-----
Místo: České Budějovice

JAK TO MÁTE VY ?

Ahojík všem

Moc by mě zajímalo zda je mezi váma někdo,kdo má nebo měl vztah s někým,kdo ho hned fyzicky vyloženě nepřitahoval?
Vždycky jsem měla vztahy s muži,kteří mě dřív přitahovali fyzicky i povahově.Ted jsem poznala někoho,kdo mě fyzicky nezaujal.Ale zjistila jsem,že je mi s ním moc fajn povahově.Máme na spoustu věcí stejný názory . On má o mě zájem a já váhám.Prostě by mě zajímalo zda je možné v někom najít i fyz. zalíbení později a mít s ním dlouhodobý vztah.Díky předem za vaše názory :-)

Není tady

#2 11. 8. 2011 20:37

Sirael
♥♥♥----

Re: JAK TO MÁTE VY ?

Ono take zalezi na tom jaky ma naturel pri samotnem intimnim sblizeni.
ze zkusenosti vim, ze se muze stat, ze te muz z dalky, ci jak to rict (rande a schuzky bez intimnejsich kontaktu) te pritahuje, ale jakmile ucitis jeho sliny na svem jazyku, jeho dech a jeho ruce na tvem tele, pak se teprve uvidi a muze se ti, pokud to bude extrem, i prestat uplne zamlouvat.

naopak bude nekdo "jen" sympaticky, ale pak poznas, ze v posteli je empaticky presnetak jak ti vyhovuje, ze ti voni a je presne takovy a potom se jeho "obycejnyvzhled" promeni v neobycejny.

dokud zena toho muze nepoznapo vsech strankach, neda se na to nic rict.

samozrejme pokud je ten clovek sicemily, ale svym vzhledem te vylozene odpuzuje (ma proste neco co nezvladas prekousnout a proste se ti vyslovene  nelibi) tak tam pak neni o cemse bavit. tam to nema cenu.

Není tady

#3 11. 8. 2011 23:45

tejla
♥♥-----

Ja mohu mluvit z vlastni zkusensti. Take jsem si myslela, ze to fyzicno se podda. Bylo mi s nim dobre a snad jeste je,kdyz se setkame. Mame spolecne konicky, dobre se doplnujume, dovolena bez chyby.
Ale fyzicky to neni ono. Vim jak laska musi fungovat a pokud to nefunguje vsechno na 100%, tak to podle meho nazoru nema budoucnost. Jde to nejakou chvili, ale pro budoucnost mylsim ne.
Ja bych  to na nejakou dobu zkusila a pokud by se nic nelepsilo, tak bych radeji z toho vztahu vycouvala. Rika se chemie musi souhlasit a tak fyzicno k tomu take patr.

Není tady

#4 12. 8. 2011 0:35

Sirael
♥♥♥----

souhlas: motylci tam byt proste musi, ta zamilovanost je hnaci motor , touha je neco co ten vztah dokaze obhajovat prede vsim a ma silu.   ale ted jde o to, ze jak dlouho se motylci muzou objevit. muzou, ale taky nemusi. poslouchej sve pocity, zatim nic neuspechavej, poznavej ho..ale bez motylku a pocitu, ze je nejkrasnejsi na svete i kdyz ma sve chyby, do toho nechod.

neni dulezity jestli ma krive zuby nebo ples, ale strasne dulezite je, abys mela pocit, ze on je jediny a nejlepsi na svete. smile

Není tady

#5 12. 8. 2011 0:39

Poppy10
♥♥-----
Místo: České Budějovice

MOC děkuju za názory :-) ano zatím se jen poznáváme..bez intimního sblížení.... pravda je, že před pár dny mě chytil poprvý za ruku a musím, říct,že mi to nebylo vůbec nepříjemný...naopak....
je mi s ním čím dál líp...jen..,mě prostě překvapuje,že poznávám ted někoho kdo mě fyzicky nezsčal přitahovat ihned....když jsem si představila, že bych s ním přerušila úplně kontakt,tak to nešlo...mám pocit, že by mi chyběl....

Není tady

#6 12. 8. 2011 0:59

Sirael
♥♥♥----

laska na prvni pohled se zas tolika lidem casto nestava... takze je mozne, ze zrovna prozivas tu pomalejsi variantu   je to jen jedna z moznosti..wink

osobne - muj posledni vztah byl velmi intenzivni, v tehle oblasti nejvic co se mi kdy stalo, totalni motylci:)
a moc dobre si pamatuju ty prvni hodiny seznameni. uplne prvni dojem - sympatak, bude asi nudny, je nejak nemluvny.
druhy dojem o par hodin pozdeji : jakysi suchar.
treti dojem: jen ze zvedavosti jsem jako nezadana takze volnomyslenkarka premyslela, jak asi voni a jak asi liba - ciste ze zvedavosti.

o nekolik desitek hodin pozdeji - uz se mi zacly libit jeho oci:)
pak jsem se zamilovala, naprosto brutalne:)

takze - muze to trvat hodiny, ale i tydny. kazdopadne po nejakem sblizeni dejme tomu par mesicu si myslim ze by se to uz poznat dalo, zda prileteli motylci:)

taky jsou takove extremy, ze se do sebe zamilujou spoluzaci ze skoly, co vedle sebe sedeli deset let v lavici a za celou dobu se nic neprojevilo:)))

zivot si nepotvrdis razitkem Motylci zde. Stat se muze leccos, ale je skoda ztracet cas, ktery muze byt hezky, s nekym, s kym to necitis tak skvele. zivot je od toho zkouset, poznavat, uzivat si a pocitat  s tim, ze nic neni definitivni, v dobrem i spatnem slova smyslu:)

Není tady

#7 12. 8. 2011 6:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Moje zkušenost: Pokud se mi chlap nelíbí a necítím tu chemii, může si s ním povídat o čemkoli, může být hodný, všechny kladné vlastnosti - ale ta chemie nepřijde. (z těch vztahů jsem vycouvala)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#8 12. 8. 2011 7:33

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Ja jsem sveho prvniho muze "nasla" v detske "parte kamaradu". Zapojila jsem se mezi ne v cca 11ti letech, to jsme si jenom tak hrali... a v patnacti jsem zacitila "motylky" k jednomu z nich, velmi bezpecne nebezpecne... Za pet let jsme se vzali, a ja mela motylky porad stejne, jeste 4 roky po rozvodu... vlastne jeste dyl, obcas se mi zastesklo uz 360 km od nej vzdalene... chjo grater

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#9 12. 8. 2011 8:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Neviem, ako to myslíš... Mám vzťah s človekom, ktorý nebol môj typ a na začiatku sme si povedali, že budeme kamoši big_smile - ale vydržalo nám to cca 5 hodín, potom sa rozpútala smršť a bolo.
Ako: bez fyzickej príťažlivosti (absolútne chýbajúcej) môžeme byť dobrí kamoši - aj takých mám - ale partneri asi těžko, Anežko.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 15. 8. 2011 12:36

taxonia
♥♥-----

Taky přispěji svou troškou do mlýna.
Každý chlap se kterým jsem byla, byl tak trochu " ramena  přes celý záda",prostě macek.
Pak jsem potkala milého člověka, rozuměli jsme si,měli stejné názory,přání a zájmy.
Pral,vařil, staral se ..prostě chlap do nepohody...takového by si každ přála.
ALE...byl prostě hubený.Říkala jsem si , fyzično přijde....Jeli jsme na první spoelčnou dovolenou.
Fiasko.Fyzično nepřišlo, chyběla ta pověstná " chemie"

Pochopila jsem, že ten chlap může být úžasný jak chce,ale pokud mě nestiskne v ráručí
tak že se mi srdce zastaví ,nemá to cenu...kapitulation

Upravil(a) taxonia (15. 8. 2011 12:37)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí