29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mně by bylo blbý takhle zdrhnout. i kdyby mi nevyhovoval a věděla bych, že tohle ne, tak bych to udělala něják jinak. on není blbej, aby nevěděl, proč asi zdrhla. bylo by mi líto ho takhle ztrapnit za něco, za co vlastně ani nemůže.
Není tady
Modroočko
Není tady
No, Modroočko, žeprý na každý hrnec existuje ta správná poklička Já jsem malá a drobná po všech stránkách, ale potřebuju velkýho chlapa, jako všude, teda...
A pak mám kamarádku, která vyloženě preferuje takové ty střízlíky, nebo kolibříky ???
Není tady
No a já mám zase malou pusinku...
V tom případě doporučuju českýho lva
Upravil(a) helena (23. 8. 2011 7:54)
Není tady
helena napsal(a):
V tom případě doporučuju českýho lva![]()
Jsem nějak nepobrala, prosím polopatisticky
prosím polopatisticky
Elementary, dear Watson - jeden velkej, jeden malej
Není tady
A jooo
Jéé, majkafo, já taky ) A nic s tím neudělám
) Teda ne malou... spíše tak nějak krátkou, no...
Upravil(a) vitto (23. 8. 2011 8:32)
Není tady
Ahoj! ... Na sexi-fóru se poslední dobou neděje nic jinýho, než sex s malým penisem?
Jestli to nebude tím počasím...
Není tady
vitto napsal(a):
No, Modroočko, žeprý na každý hrnec existuje ta správná poklička
Já jsem malá a drobná po všech stránkách, ale potřebuju velkýho chlapa, jako všude, teda...
A pak mám kamarádku, která vyloženě preferuje takové ty střízlíky, nebo kolibříky ???
Já tohle co napíšu, už jsem tady někde psala, tak pardon, že se opakuju:
Nějaký čas jsem chodila s chlapem mimořádně obdařeným. Tak mimořádně, že mě to - dospělou ženskou- až překvapilo.
Samozřejmě na toto téma mezi námi i přišla řeč: On mi říkal své životní zkušenosti: Asi tak třetina ženských je z něj vyloženě nadšená. S druhou třetinou žen to sice šlo, ale muselo se móóóc opatrně, aby ji to nebolelo nebo nedošlo k drobným vnitřním poraněním. A s třetí třetinou to nešlo vůbec! Prostě - nedostal se dovnitř .
Tak, aby se vyhnul trapasům s tou poslední třetinou, tak si záměrně začal vybírat ženy velké až robustní. Zkrátka doufal, že budou velké a robustní všude.
Prý však- chyba lávky! Záhy přišel na to, že velikost postavy s velikostí tam dole nemá žádnou souvislost. Takže pak se na kritérium velká a robustní úplně vykašlal, a zjistil, že užít si může i s malou drobnou ženskou. Že se tohle zkrátka nedá nijak dopředu odhadnout.
S dotyčným jsem se po čase rozešla, ale kvůli úplně jiným věcem než sexu.
PS: A vitto píše, že má kamarádku, která kolibříky vyloženě preferuje. No není to hezké a optimistické?
Jak říkám, na každý hrnec existuje někde správná poklička. Jen se musí hledat, a to dá někdy práci...zvlášť u těch extrémů, v obou směrech -moc velký, moc malý.
Upravil(a) Blossom (23. 8. 2011 19:22)
Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Tak co? Jaký by byl tvůj pocit, kdyby nevěra přivedla tvého sourozence (tedy pokud ho miluješ - a je to pro tebe blízký člověk) až do hrobu? A co třeba (no pokud bys byla mladší - píšu stále hypoteticky) tvá matka, či otec - být tobě tak 30 let, tvým rodičům 50 (dříve se děti rodily brzo) a tvůj otec při druhé míze by se někde s nějakou...a tvá matka by si sáhla na život - máš svou mámu ráda? Miluješ ji? A co třeba tvá dcera, nebo syn - co když ti si sáhnou na život? Budeš pořád mluvit o tom, že to není tragedie, když se provozuje nevěra?
Sice je to vcelku evidentní, ale tenhle kus textu je manipulace.
ano - a jako prase, proto jsem to také psala...ale jak sama Xsara odepsala, pranic to s ní neudělalo, protože jsou svá krev
no a vzhledem k cyničnosti Xsary jsem nemusela mít obavu, že ji můj text dostane do kolemn a ona poběží prošmejdit domácí lékarničku, aby tam vyštrachala všechny prášky na spaní
u jiné bych si to nelajsla - vím, co dělám
a co jinak ty Axi? Co průzkum ženských husin - pokračuje? Došel si k nějakým novým "objevům"
Tak to někdy s nějakou holkou zkus a uvidíš sama. Všímej si hlavně oblasti kolem bradavek a kolem análního otvoru. Nebo se zeptej pána .
Není tady
vitto napsal(a):
Jéé, majkafo, já taky
) A nic s tím neudělám
Taky mám malou pusu a navíc mám zvýšenej dávící reflex, takže jak mi zajel hloubějc do pusy, začala jsem se dávit. No, bylo to veselý
Není tady
Blossom napsal(a):
vitto napsal(a):
No, Modroočko, žeprý na každý hrnec existuje ta správná poklička
Já jsem malá a drobná po všech stránkách, ale potřebuju velkýho chlapa, jako všude, teda...
Já tohle co napíšu, už jsem tady někde psala, tak pardon, že se opakuju:
Nějaký čas jsem chodila s chlapem mimořádně obdařeným. Tak mimořádně, že mě to - dospělou ženskou- až překvapilo.![]()
![]()
![]()
Samozřejmě na toto téma mezi námi i přišla řeč: On mi říkal své životní zkušenosti: Asi tak třetina ženských je z něj vyloženě nadšená. S druhou třetinou žen to sice šlo, ale muselo se móóóc opatrně, aby ji to nebolelo nebo nedošlo k drobným vnitřním poraněním. A s třetí třetinou to nešlo vůbec! Prostě - nedostal se dovnitř.
Tak, aby se vyhnul trapasům s tou poslední třetinou, tak si záměrně začal vybírat ženy velké až robustní. Zkrátka doufal, že budou velké a robustní všude.
Prý však- chyba lávky! Záhy přišel na to, že velikost postavy s velikostí tam dole nemá žádnou souvislost. Takže pak se na kritérium velká a robustní úplně vykašlal, a zjistil, že užít si může i s malou drobnou ženskou. Že se tohle zkrátka nedá nijak dopředu odhadnout.
S dotyčným jsem se po čase rozešla, ale kvůli úplně jiným věcem než sexu.
PS: A vitto píše, že má kamarádku, která kolibříky vyloženě preferuje. No není to hezké a optimistické?![]()
Jak říkám, na každý hrnec existuje někde správná poklička. Jen se musí hledat, a to dá někdy práci...zvlášť u těch extrémů, v obou směrech -moc velký, moc malý.
to mi jeden kamarád říkal taky, že si myslel, že když je ženská drobounká, bude to tak i tam a ono to bylo prej úplně naopak
však i chlapi hromotluci kolikrát spíš nic jak moc a ti, co na to nevypadaj a jsou drobnější, zase naopak.
Není tady
Modroočka napsal(a):
vitto napsal(a):
Jéé, majkafo, já taky
) A nic s tím neudělám
Taky mám malou pusu a navíc mám zvýšenej dávící reflex, takže jak mi zajel hloubějc do pusy, začala jsem se dávit. No, bylo to veselý
hlavně, že jsi nezvracela
Není tady
No, Pavli, to byla paráda, že?
Není tady
Já se z vás picnu, se tu tletím
Není tady
dusička napsal(a):
Téda, duši, takový čtyři roztlemení smajlíci - to jsou pak docela zajímavý asociace
Není tady
Xsara napsal(a):
dusička napsal(a):
Téda, duši, takový čtyři roztlemení smajlíci - to jsou pak docela zajímavý asociace
Xsaro...
Není tady
Tak asociace, jo....???
Není tady
Ze by drak? Ale ten ma snad jen ctyri hlavy, nebo ze by...
Není tady
Axi napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
a co jinak ty Axi? Co průzkum ženských husin - pokračuje? Došel si k nějakým novým "objevům"
Tak to někdy s nějakou holkou zkus a uvidíš sama. Všímej si hlavně oblasti kolem bradavek a kolem análního otvoru. Nebo se zeptej pána
.
Axi, máš pravdu. Jsem si toho nikdy nevšimla. No, se ženou jsem se zatím nemilovala a na sebe se v extázi nedívám.
Tenkrát jsem ti nevěřila. Pardon
Upravil(a) majkafa (26. 8. 2011 17:42)
Já teda nechápu proč se tady nějaké dámy velice diví, že chlapi mají z malého penisu mindráky.
Ty mindráky nám způsobujete hlavně vy ženy. Hlavně když sem dojdou takové jako majkafa nebo xxx a svěrí se že muž s malým je absolutně k ničemu.
Tak čemu se teda divíte ?
Já třeba mám na délku 13 centimetrů. To bych měl podle některých názorů tady už dávno skočit z mostu
Není tady
Tome, to tak neber, ono se toho nakecá a napíše. Já bych chlapa s nějakým dlouhánem nechtěla, aby mě spodem škrábal na madlích, to bych nechtěla. Mně to teda bolelo, s dlouhým a za moc ten sex taky nestál.
Včera jsem četla nějakej článeček na netu, nějakej Američan a má ho v klidu 24, slovy dvacet čtyři centimetrů dlouhýho a sám říkal, že to je prokletí a ne chlouba.
13 centimetrů snad není málo. Málo jsou 3 centimetry. Ale i chlap s malým nemusí věšet hlavu, každá ženská nepotřebuje, aby měl chlap mezi nohama půlmetrovou hadici. Já jsem příklad ženské, které stačí těch 13, když je chlap šikovnej, když to s ženskou neumí, nepomůže mu ani kláda.
Není tady
Tome, popravdě by mě zajímalo, pročpak máš problém s 13 centimetry? Proč si myslíš, že tohle znamená malý?
Evidentně jsi mě řádně nečetl.