Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 20. 8. 2011 18:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: sex s malým penisem ...

mně by bylo blbý takhle zdrhnout. i kdyby mi nevyhovoval a věděla bych, že tohle ne, tak bych to udělala něják jinak. on není blbej, aby nevěděl, proč asi zdrhla. bylo by mi líto ho takhle ztrapnit za něco, za co vlastně ani nemůže.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#127 20. 8. 2011 21:33

velkaholka
♥------

Modroočko lollollol

Není tady

#128 23. 8. 2011 7:30

vitto
♥♥♥♥♥--

No, Modroočko, žeprý na každý hrnec existuje ta správná poklička smile Já jsem malá a drobná po všech stránkách, ale potřebuju velkýho chlapa, jako všude, teda...gloria A pak mám kamarádku, která vyloženě preferuje takové ty střízlíky, nebo kolibříky ??? smile

Není tady

#129 23. 8. 2011 7:42

majkafa
Host

No a já mám zase malou pusinku... rollgloria

#130 23. 8. 2011 7:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No a já mám zase malou pusinku...
V tom případě doporučuju českýho lva lol wink

Upravil(a) helena (23. 8. 2011 7:54)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#131 23. 8. 2011 8:15

majkafa
Host

helena napsal(a):

No a já mám zase malou pusinku...
V tom případě doporučuju českýho lva lol wink

Jsem nějak nepobrala, prosím polopatisticky big_smile

#132 23. 8. 2011 8:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prosím polopatisticky
Elementary, dear Watson - jeden velkej, jeden malej http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#133 23. 8. 2011 8:27

majkafa
Host

A jooo lol

#134 23. 8. 2011 8:30

vitto
♥♥♥♥♥--

Jéé, majkafo, já taky smile) A nic s tím neudělám smile) Teda ne malou... spíše tak nějak krátkou, no... sad

Upravil(a) vitto (23. 8. 2011 8:32)

Není tady

#135 23. 8. 2011 16:01

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Ahoj! ... Na sexi-fóru se poslední dobou neděje nic jinýho, než sex s malým penisem? big_smile
Jestli to nebude tím počasím... dumbom

Není tady

#136 23. 8. 2011 19:20

Blossom
Host

vitto napsal(a):

No, Modroočko, žeprý na každý hrnec existuje ta správná poklička smile Já jsem malá a drobná po všech stránkách, ale potřebuju velkýho chlapa, jako všude, teda...gloria A pak mám kamarádku, která vyloženě preferuje takové ty střízlíky, nebo kolibříky ??? smile

Já tohle co napíšu, už jsem tady někde psala, tak pardon, že se opakuju:

Nějaký čas jsem chodila s chlapem mimořádně obdařeným. Tak mimořádně, že mě to - dospělou ženskou- až překvapilo.va va va 
Samozřejmě na toto téma mezi námi i  přišla řeč: On mi říkal své životní zkušenosti: Asi tak třetina ženských je z něj vyloženě nadšená. S druhou třetinou žen to sice šlo, ale muselo se móóóc opatrně, aby ji to nebolelo nebo nedošlo k drobným vnitřním poraněním. A s třetí třetinou to nešlo vůbec! Prostě - nedostal se dovnitř sad .

Tak, aby se vyhnul trapasům s tou poslední třetinou, tak si záměrně začal vybírat ženy velké až robustní. Zkrátka doufal, že budou velké a robustní všude.
Prý však- chyba lávky! Záhy přišel na to, že velikost postavy s velikostí tam dole nemá žádnou souvislost. Takže pak se na kritérium velká a robustní úplně vykašlal, a zjistil, že užít si může i s malou drobnou ženskou. Že se tohle zkrátka nedá nijak dopředu odhadnout.

S dotyčným jsem se po čase rozešla, ale kvůli úplně jiným věcem než sexu.

PS: A vitto píše, že má kamarádku, která kolibříky vyloženě preferuje. No není to hezké a optimistické? tummenupp
Jak říkám, na každý hrnec existuje někde správná poklička. Jen se musí hledat, a to dá někdy práci...zvlášť u těch extrémů, v obou směrech -moc velký, moc malý.

Upravil(a) Blossom (23. 8. 2011 19:22)

#137 23. 8. 2011 19:21

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Axi napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Tak co? Jaký by byl tvůj pocit, kdyby nevěra přivedla tvého sourozence (tedy pokud ho miluješ - a je to pro tebe blízký člověk) až do hrobu? A co třeba (no pokud bys byla mladší - píšu stále hypoteticky) tvá matka, či otec - být tobě tak 30 let, tvým rodičům 50 (dříve se děti rodily brzo) a tvůj otec při druhé míze by se někde s nějakou...a tvá matka by si sáhla na život - máš svou mámu ráda? Miluješ ji? A co třeba tvá dcera, nebo syn - co když ti si sáhnou na život? Budeš pořád mluvit o tom, že to není tragedie, když se provozuje nevěra?

Sice je to vcelku evidentní, ale tenhle kus textu je manipulace.

ano - a jako prase, proto jsem to také psala...ale jak sama Xsara odepsala, pranic to s ní neudělalo, protože jsou svá krev tongue no a vzhledem k cyničnosti Xsary jsem nemusela mít obavu, že ji můj text dostane do kolemn a ona poběží prošmejdit domácí lékarničku, aby tam vyštrachala všechny prášky na spaní cool u jiné bych si to nelajsla - vím, co dělám

a co jinak ty Axi? Co průzkum ženských husin - pokračuje? Došel si k nějakým novým "objevům" lol

Tak to někdy s nějakou holkou zkus a uvidíš sama. Všímej si hlavně oblasti kolem bradavek a kolem análního otvoru. Nebo se zeptej pána lol.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#138 23. 8. 2011 19:35

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

vitto napsal(a):

Jéé, majkafo, já taky smile) A nic s tím neudělám smile) Teda ne malou... spíše tak nějak krátkou, no... sad

Taky mám malou pusu a navíc mám zvýšenej dávící reflex, takže jak mi zajel hloubějc do pusy, začala jsem se dávit. No, bylo to veselý lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#139 23. 8. 2011 20:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

vitto napsal(a):

Já tohle co napíšu, už jsem tady někde psala, tak pardon, že se opakuju:

Nějaký čas jsem chodila s chlapem mimořádně obdařeným. Tak mimořádně, že mě to - dospělou ženskou- až překvapilo.va va va 
Samozřejmě na toto téma mezi námi i  přišla řeč: On mi říkal své životní zkušenosti: Asi tak třetina ženských je z něj vyloženě nadšená. S druhou třetinou žen to sice šlo, ale muselo se móóóc opatrně, aby ji to nebolelo nebo nedošlo k drobným vnitřním poraněním. A s třetí třetinou to nešlo vůbec! Prostě - nedostal se dovnitř sad .

Tak, aby se vyhnul trapasům s tou poslední třetinou, tak si záměrně začal vybírat ženy velké až robustní. Zkrátka doufal, že budou velké a robustní všude.
Prý však- chyba lávky! Záhy přišel na to, že velikost postavy s velikostí tam dole nemá žádnou souvislost. Takže pak se na kritérium velká a robustní úplně vykašlal, a zjistil, že užít si může i s malou drobnou ženskou. Že se tohle zkrátka nedá nijak dopředu odhadnout.

S dotyčným jsem se po čase rozešla, ale kvůli úplně jiným věcem než sexu.

PS: A vitto píše, že má kamarádku, která kolibříky vyloženě preferuje. No není to hezké a optimistické? tummenupp
Jak říkám, na každý hrnec existuje někde správná poklička. Jen se musí hledat, a to dá někdy práci...zvlášť u těch extrémů, v obou směrech -moc velký, moc malý.

to mi jeden kamarád říkal taky, že si myslel, že když je ženská drobounká, bude to tak i tam a ono to bylo prej úplně naopak smile
však i chlapi hromotluci kolikrát spíš nic jak moc a ti, co na to nevypadaj a jsou drobnější, zase naopak.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#140 23. 8. 2011 20:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

vitto napsal(a):

Taky mám malou pusu a navíc mám zvýšenej dávící reflex, takže jak mi zajel hloubějc do pusy, začala jsem se dávit. No, bylo to veselý lol

hlavně, že jsi nezvracela big_smile

Není tady

#141 24. 8. 2011 19:34

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, Pavli, to byla paráda, že?

Není tady

#142 24. 8. 2011 20:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Já se z vás picnu, se tu tletím lollollollol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#143 24. 8. 2011 21:54

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Téda, duši, takový čtyři roztlemení smajlíci - to jsou pak docela zajímavý asociace lol

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#144 25. 8. 2011 7:58

javena
♥♥♥♥♥♥-

Xsara napsal(a):

dusička napsal(a):

Téda, duši, takový čtyři roztlemení smajlíci - to jsou pak docela zajímavý asociace lol

Xsaro... dumbomlollol

Není tady

#145 25. 8. 2011 8:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak asociace, jo....???
http://www.kolobok.us/smiles/standart/laugh2.gif   http://www.kolobok.us/smiles/icq/wacko1.gif

Není tady

#146 25. 8. 2011 8:13

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Ze by drak? Ale ten ma snad jen ctyri hlavy, nebo ze by... rodna reta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#147 26. 8. 2011 17:36

majkafa
Host

Axi napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

a co jinak ty Axi? Co průzkum ženských husin - pokračuje? Došel si k nějakým novým "objevům" lol

Tak to někdy s nějakou holkou zkus a uvidíš sama. Všímej si hlavně oblasti kolem bradavek a kolem análního otvoru. Nebo se zeptej pána lol.

Axi, máš pravdu. rollstolt Jsem si toho nikdy nevšimla. No, se ženou jsem se zatím nemilovala a na sebe se v extázi nedívám. big_smile
Tenkrát jsem ti nevěřila. Pardon big_smile

Upravil(a) majkafa (26. 8. 2011 17:42)

#148 1. 9. 2011 16:31

Tom66
♥------

Já teda nechápu proč se tady nějaké dámy velice diví, že chlapi mají z malého penisu mindráky.
Ty mindráky nám způsobujete hlavně vy ženy. Hlavně když sem dojdou takové jako majkafa nebo xxx a svěrí se že muž s malým je absolutně k ničemu.
Tak čemu se teda divíte ?
Já třeba mám na délku 13 centimetrů. To bych měl podle některých názorů tady už dávno skočit z mostu

Není tady

#149 1. 9. 2011 16:48

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tome, to tak neber, ono se toho nakecá a napíše. Já bych chlapa s nějakým dlouhánem nechtěla, aby mě spodem škrábal na madlích, to bych nechtěla. Mně to teda bolelo, s dlouhým a za moc ten sex taky nestál.
Včera jsem četla nějakej článeček na netu, nějakej Američan a má ho v klidu 24, slovy dvacet čtyři centimetrů dlouhýho a sám říkal, že to je prokletí a ne chlouba.
13 centimetrů snad není málo. Málo jsou 3 centimetry. Ale i chlap s malým nemusí věšet hlavu, každá ženská nepotřebuje, aby měl chlap mezi nohama půlmetrovou hadici. Já jsem příklad ženské, které stačí těch 13, když je chlap šikovnej, když to s ženskou neumí, nepomůže mu ani kláda.

Není tady

#150 1. 9. 2011 17:07

majkafa
Host

Tome, popravdě by mě zajímalo, pročpak máš problém s 13 centimetry? Proč si myslíš, že tohle znamená malý?
Evidentně jsi mě řádně nečetl. smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí