6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo. Tak se da manipulovat jenom ten, kdo je bez "vlastniho usudku a vule"... - ten, kdo hleda, kam se ma zaradit... kdyz mu NECO vyhovuje, pojme to za sve a je v klidu (mozna, na cas, nez najde neco "vyhovujicejsiho")...
Není tady
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
no jo, když nevíme co by, koupíme to v Obi - viď? Když už nevíš, čím bys mohla "uzemnit" a poukázat ba zabedněnost - tak to přešrotuješ ...přes co? Máš na mysli co? Budu se muset asi na ty Pardubické paničky podívat, abych tak nějak "vydomněnkovala" kam tvůj rýpavý citát přesně mířil - jestli to bylo jen na počestnost, nebo je tam víc kombinací.
Já ti to zkusím vysvětlit třebas jiným citátem, abys nemusela ztrácet svůj drahocenný čas sledováním televize.
Třeba z filmu Mravnost nade vše, kde Hugo Haas říká "...členy mravnostních spolků nebývají ženy mladé a hezké, ale jaksi, ehm, naopak"
A mimochodem - nechápu, proč se tak srstíš a štětíš. Já jsem jasně psala, že to MŮŽE BÝT JEDEN Z DŮVODŮ pevných morálních postoj. Že sis to vzala osobně, to je fakt tvůj problém, ne můj.
Já nikde nepsala - Zklamaná je stará a šeredná, tak nemusí bokovku se ženáčem řešit, páč o ni by si nikdo ani kolo neopřel. Nebo to tam někde vidíš? Já psala obecně a co si z toho kdo vezme, to už není můj problém.
Ale jinak oba citované filmy můžu jenom doporučit. Já tyhle starý vykopávky miluju.
No a co se týká té druhé, srdcervoucí pasáže, tak moje sestra (kterou mimochodem mám docela ráda, přesto, že jsem ohavný cynik ), je díky bohu normální, a kvůli chlapovi, by takovéhle krávoviny rozhodně neprováděla. Taktéž moje máti stojí nohama na zemi, a ví, že sahat si na život kvůli chlapovi je, no jak to slušně nazvat, zhůvěřilost.
Ani jedna z nás není, díky bohu, na partnerovi závislá natolik, aby se do něčeho podobného pouštěla.
Kupodivu, na manželskou nevěru mají obě v podstatě stejný názor jako já.
Jestli on ten cynismus nebude rodový.
Chápu, že jsem tě moc nepotěšila, ale i tak ti přeju krásnou neděli.
No já také psala všeobecně, protože ehm - asi mám o sobě lepší mínění, než že by si o mě nikdo kolo neopřel - te´d jsem si tak vzpooměla na ten kreslený vtip, co tu dala kdysi tuším Misa Kulička - a tam jasně, dokonce i s překroucením autorového textu se to neopření kola omlelo - a přímo k mé osobě ( jmenovitě - mám ho tu ještě uložen v PC - mohu doložit ) nejsem však cimprlich, abych tu te´d na důkaz svých slov hned vlepila své foto, jak třeba Dusička, aby ji bylo potvrzeno, že její muž jako alkoholik nevypadá....taková s prominutím trubka nejsem. Ale žes tu škaredost a starobu měla na mysli a směrem k těm, co mají tu morálku více v krvi, je na slunce jasné. A já tu morálku mám a nestydím se za to, beru to jako jednu z cností, což také je. No a že jak to kdo vezme - mířila si zcela určitým směrem - nebo si snad morálkou měla na mysli lehké děvy?
Ano, možná jsou cynické, jak ty - geny se nedají jen tak ošálit. Ale nejsi na světě sama - jsou tu různé povahy - já jsem pro věrnost a také bych si nešla hodit mašli - ale jsou tu jiné, co mají labilnější povahy - a já jejich jednání umím pochopit, proto by mě například ani nenapadlo jít a s nějakým ženáčem si to rozdat pro své potěšení, protože dokážu myslet asi víc dopředu, nežiiju to proklamované tady a teď - a dovedu si představit tu paseku, co bych svým jednáním mohla způsobit. Možná bych se t refila do cynické manželky, které by to bylo šumák, možná bych se trefila do manželky, která ba si to šla hodit. Moje svědomí by se s tím asi nevyrovnalo, přestože i já jsem dost velký cynik - tvé svědomí by se s tím vyrovnalo možná naprosto bez potíží - a jiných také, neboť stačí číst slova "co mi je do jeho ženy - s ní nic nemám, ať si to vyřídí ona s ním"
no vida, te´d jsem dočetla tvou poslední a předposlední větu - odpovídám totiž postupně a hleono je to rodové...mohu si myslet, že i nevěru máte "v krvi" rodově?
Není tady
Xsara napsal(a):
Hezký rozhovor.
Kromě popravy Shakespearea, mě dostalo tohle:
Víte, jaké je pravé vyznání lásky? "Najez se, dokud je to teplý." Všechno ostatní jsou kecy.
jasně - tak te´d otázka - proč mě tohle babinetí dámy přes psychologii otloukaly o hlavu? Možná, že právě ony to prostě do té charitativnosti nedotáhly. Takže ano - já provozuju charitativní lásku se třemi S - jak Plzáka nemusím, občas ho i pochopím.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Xsara napsal(a):
Hezký rozhovor.
Kromě popravy Shakespearea, mě dostalo tohle:
Víte, jaké je pravé vyznání lásky? "Najez se, dokud je to teplý." Všechno ostatní jsou kecy.jasně - tak te´d otázka - proč mě tohle babinetí dámy přes psychologii otloukaly o hlavu? Možná, že právě ony to prostě do té charitativnosti nedotáhly. Takže ano - já provozuju charitativní lásku se třemi S - jak Plzáka nemusím, občas ho i pochopím.
Jó, holka, to se budeš muset zeptat jich.
Není tady
Axi napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Tak co? Jaký by byl tvůj pocit, kdyby nevěra přivedla tvého sourozence (tedy pokud ho miluješ - a je to pro tebe blízký člověk) až do hrobu? A co třeba (no pokud bys byla mladší - píšu stále hypoteticky) tvá matka, či otec - být tobě tak 30 let, tvým rodičům 50 (dříve se děti rodily brzo) a tvůj otec při druhé míze by se někde s nějakou...a tvá matka by si sáhla na život - máš svou mámu ráda? Miluješ ji? A co třeba tvá dcera, nebo syn - co když ti si sáhnou na život? Budeš pořád mluvit o tom, že to není tragedie, když se provozuje nevěra?
Sice je to vcelku evidentní, ale tenhle kus textu je manipulace.
ano - a jako prase, proto jsem to také psala...ale jak sama Xsara odepsala, pranic to s ní neudělalo, protože jsou svá krev no a vzhledem k cyničnosti Xsary jsem nemusela mít obavu, že ji můj text dostane do kolemn a ona poběží prošmejdit domácí lékarničku, aby tam vyštrachala všechny prášky na spaní u jiné bych si to nelajsla - vím, co dělám
a co jinak ty Axi? Co průzkum ženských husin - pokračuje? Došel si k nějakým novým "objevům"
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
no jo, když nevíme co by, koupíme to v Obi - viď? Když už nevíš, čím bys mohla "uzemnit" a poukázat ba zabedněnost - tak to přešrotuješ ...přes co? Máš na mysli co? Budu se muset asi na ty Pardubické paničky podívat, abych tak nějak "vydomněnkovala" kam tvůj rýpavý citát přesně mířil - jestli to bylo jen na počestnost, nebo je tam víc kombinací.
Já ti to zkusím vysvětlit třebas jiným citátem, abys nemusela ztrácet svůj drahocenný čas sledováním televize.
Třeba z filmu Mravnost nade vše, kde Hugo Haas říká "...členy mravnostních spolků nebývají ženy mladé a hezké, ale jaksi, ehm, naopak"
A mimochodem - nechápu, proč se tak srstíš a štětíš. Já jsem jasně psala, že to MŮŽE BÝT JEDEN Z DŮVODŮ pevných morálních postoj. Že sis to vzala osobně, to je fakt tvůj problém, ne můj.
Já nikde nepsala - Zklamaná je stará a šeredná, tak nemusí bokovku se ženáčem řešit, páč o ni by si nikdo ani kolo neopřel. Nebo to tam někde vidíš? Já psala obecně a co si z toho kdo vezme, to už není můj problém.
Ale jinak oba citované filmy můžu jenom doporučit. Já tyhle starý vykopávky miluju.
No a co se týká té druhé, srdcervoucí pasáže, tak moje sestra (kterou mimochodem mám docela ráda, přesto, že jsem ohavný cynik ), je díky bohu normální, a kvůli chlapovi, by takovéhle krávoviny rozhodně neprováděla. Taktéž moje máti stojí nohama na zemi, a ví, že sahat si na život kvůli chlapovi je, no jak to slušně nazvat, zhůvěřilost.
Ani jedna z nás není, díky bohu, na partnerovi závislá natolik, aby se do něčeho podobného pouštěla.
Chápu, že jsem tě moc nepotěšila, ale i tak ti přeju krásnou neděli.No já také psala všeobecně, protože ehm - asi mám o sobě lepší mínění, než že by si o mě nikdo kolo neopřel - te´d jsem si tak vzpooměla na ten kreslený vtip, co tu dala kdysi tuším Misa Kulička - a tam jasně, dokonce i s překroucením autorového textu se to neopření kola omlelo - a přímo k mé osobě ( jmenovitě - mám ho tu ještě uložen v PC - mohu doložit ) nejsem však cimprlich, abych tu te´d na důkaz svých slov hned vlepila své foto, jak třeba Dusička, aby ji bylo potvrzeno, že její muž jako alkoholik nevypadá....taková s prominutím trubka nejsem. Ale žes tu škaredost a starobu měla na mysli a směrem k těm, co mají tu morálku více v krvi, je na slunce jasné. A já tu morálku mám a nestydím se za to, beru to jako jednu z cností, což také je. No a že jak to kdo vezme - mířila si zcela určitým směrem - nebo si snad morálkou měla na mysli lehké děvy?
Ano, možná jsou cynické, jak ty - geny se nedají jen tak ošálit. Ale nejsi na světě sama - jsou tu různé povahy - já jsem pro věrnost a také bych si nešla hodit mašli - ale jsou tu jiné, co mají labilnější povahy - a já jejich jednání umím pochopit, proto by mě například ani nenapadlo jít a s nějakým ženáčem si to rozdat pro své potěšení, protože dokážu myslet asi víc dopředu, nežiiju to proklamované tady a teď - a dovedu si představit tu paseku, co bych svým jednáním mohla způsobit. Možná bych se t refila do cynické manželky, které by to bylo šumák, možná bych se trefila do manželky, která ba si to šla hodit. Moje svědomí by se s tím asi nevyrovnalo, přestože i já jsem dost velký cynik - tvé svědomí by se s tím vyrovnalo možná naprosto bez potíží - a jiných také, neboť stačí číst slova "co mi je do jeho ženy - s ní nic nemám, ať si to vyřídí ona s ním"
no vida, te´d jsem dočetla tvou poslední a předposlední větu - odpovídám totiž postupně a hleono je to rodové...mohu si myslet, že i nevěru máte "v krvi" rodově?
Probůh, Zklamčo neé, fotku sem nelep. Já ti přeciž věřím, že jsi krasavice inteligentní (ale že ses o tu Dušičku nezapomněla otřít, co? To se holt pozná ryzí charakter udělalo ti to dobře? ).
Víš, Zklamčo, jaký je mezi námi zásadní rozdíl?
Že já žiju tak, abych se sama sobě mohla podívat do obličeje a jak mě vidí ostatní je mi u zadele, protože oni o mě nevědí dohromady nic (stejně jako ty, což tě jistě musí drát, protože máš mezery ve své časosběrné dokumentaci, co? ), ale taky je nechávám žít podle jejich vkusu a nemáchám jim před očima morálkou nebo čímkoliv jiným, abych jim dokázala, jak oni jsou zkažení a já mravná, oplývající všemi ctnostmi.
Znám pár takových ctnostných. Ve skutečnosti jsou to daleko větší ku.vy než dámy tímto povoláním se živící, takže já už jim to, tak říkajíc, nežeru.
A k té rodové nevěře - myslet si můžeš co chceš, to je na tobě. A já nepochybuju, že si budeš myslet pouze v rámci svého omezeného vidění a myšlení, protože na nic víc nemáš.
Upravil(a) Xsara (14. 8. 2011 19:27)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Axi napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Tak co? Jaký by byl tvůj pocit, kdyby nevěra přivedla tvého sourozence (tedy pokud ho miluješ - a je to pro tebe blízký člověk) až do hrobu? A co třeba (no pokud bys byla mladší - píšu stále hypoteticky) tvá matka, či otec - být tobě tak 30 let, tvým rodičům 50 (dříve se děti rodily brzo) a tvůj otec při druhé míze by se někde s nějakou...a tvá matka by si sáhla na život - máš svou mámu ráda? Miluješ ji? A co třeba tvá dcera, nebo syn - co když ti si sáhnou na život? Budeš pořád mluvit o tom, že to není tragedie, když se provozuje nevěra?
Sice je to vcelku evidentní, ale tenhle kus textu je manipulace.
ano - a jako prase, proto jsem to také psala...ale jak sama Xsara odepsala, pranic to s ní neudělalo, protože jsou svá krev no a vzhledem k cyničnosti Xsary jsem nemusela mít obavu, že ji můj text dostane do kolemn a ona poběží prošmejdit domácí lékarničku, aby tam vyštrachala všechny prášky na spaní u jiné bych si to nelajsla - vím, co dělám
a co jinak ty Axi? Co průzkum ženských husin - pokračuje? Došel si k nějakým novým "objevům"
některým (nejen zvýrazněným) obratům přestávám poněkud rozumnět. Neprojelas tu lékárničku místo mě nakonec ty, Zklamčo?
.
Není tady
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Xsara napsal(a):
Chápu, že jsem tě moc nepotěšila, ale i tak ti přeju krásnou neděli.No já také psala všeobecně, protože ehm - asi mám o sobě lepší mínění, než že by si o mě nikdo kolo neopřel - te´d jsem si tak vzpooměla na ten kreslený vtip, co tu dala kdysi tuším Misa Kulička - a tam jasně, dokonce i s překroucením autorového textu se to neopření kola omlelo - a přímo k mé osobě ( jmenovitě - mám ho tu ještě uložen v PC - mohu doložit ) nejsem však cimprlich, abych tu te´d na důkaz svých slov hned vlepila své foto, jak třeba Dusička, aby ji bylo potvrzeno, že její muž jako alkoholik nevypadá....taková s prominutím trubka nejsem. Ale žes tu škaredost a starobu měla na mysli a směrem k těm, co mají tu morálku více v krvi, je na slunce jasné. A já tu morálku mám a nestydím se za to, beru to jako jednu z cností, což také je. No a že jak to kdo vezme - mířila si zcela určitým směrem - nebo si snad morálkou měla na mysli lehké děvy?
no vida, te´d jsem dočetla tvou poslední a předposlední větu - odpovídám totiž postupně a hleono je to rodové...mohu si myslet, že i nevěru máte "v krvi" rodově?Probůh, Zklamčo neé, fotku sem nelep. Já ti přeciž věřím, že jsi krasavice inteligentní (ale že ses o tu Dušičku nezapomněla otřít, co? To se holt pozná ryzí charakter udělalo ti to dobře? ).
Víš, Zklamčo, jaký je mezi námi zásadní rozdíl?
Že já žiju tak, abych se sama sobě mohla podívat do obličeje a jak mě vidí ostatní je mi u zadele, protože oni o mě nevědí dohromady nic (stejně jako ty, což tě jistě musí drát, protože máš mezery ve své časosběrné dokumentaci, co? ), ale taky je nechávám žít podle jejich vkusu a nemáchám jim před očima morálkou nebo čímkoliv jiným, abych jim dokázala, jak oni jsou zkažení a já mravná, oplývající všemi ctnostmi.
Znám pár takových ctnostných. Ve skutečnosti jsou to daleko větší ku.vy než dámy tímto povoláním se živící, takže já už jim to, tak říkajíc, nežeru.
A k té rodové nevěře - myslet si můžeš co chceš, to je na tobě. A já nepochybuju, že si budeš myslet pouze v rámci svého omezeného vidění a myšlení, protože na nic víc nemáš.
Dobrý myšlenkový pochody - že by dle tvého rčení, cos napsala o pár příspěvků výše . "podle sebe soudím tebe?" (věděla jsem, proč hned na to nereagovat, že přijde vhodnější chvíle )
Není tady
Vzhledem k nadhozenemu tematu evidentne nepotrebuje... a ty taky NE, ptz. NEMAS NA TO, abys ho (to tema), nekdy pochopila jinak, nez s NEPOCHOPENIM + OPOVRZENIM...
Nekteri lidi to tak proste maj: Perly jsou pro ne smesny... a radsi se zabyvaj "zvratky jinych"...
Zrejme dle pravidla "svuj k svemu"...
Upravil(a) ViktorkaM (14. 8. 2011 19:48)
Není tady
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
a co jinak ty Axi? Co průzkum ženských husin - pokračuje? Došel si k nějakým novým "objevům"některým (nejen zvýrazněným) obratům přestávám poněkud rozumnět. Neprojelas tu lékárničku místo mě nakonec ty, Zklamčo?
.
znáš rčení - jsi moje krev" ? když s někým souhlasíme, nebo máte stejný názor? Tak ty, tvá sestra a matka jste své krve ...(mé ne)
ne. lékarničku jsem neprojela, ani bych tam nic jedlého nenašla, mám tam akorát arzen
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
a co jinak ty Axi? Co průzkum ženských husin - pokračuje? Došel si k nějakým novým "objevům"některým (nejen zvýrazněným) obratům přestávám poněkud rozumnět. Neprojelas tu lékárničku místo mě nakonec ty, Zklamčo?
.znáš rčení - jsi moje krev" ? když s někým souhlasíme, nebo máte stejný názor? Tak ty, tvá sestra a matka jste své krve ...(mé ne)
ne. lékarničku jsem neprojela, ani bych tam nic jedlého nenašla, mám tam akorát arzen
Aha... tak jsem smysl pochopila dobře - jen bych spíš napsala, že jsme jedné krve.
Jsem hnidopich, pardon.
A arzén si šetři, může se hodit. Vidělas Takovou normální rodinku?
Upravil(a) Xsara (14. 8. 2011 20:36)
Není tady
Asi jo, Zklamčo, asi soudím tebe podle sebe. Nebo opačně? Asi to tak trochu dělá každý.
Já bych třeba do našeho hovoru netahala to, co sem psal někdo jiný v úplně jiné souvislosti jenom proto, abych předvedla, že nejsem trubka.
Upravil(a) Xsara (14. 8. 2011 20:43)
Není tady
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Xsara napsal(a):
některým (nejen zvýrazněným) obratům přestávám poněkud rozumnět. Neprojelas tu lékárničku místo mě nakonec ty, Zklamčo?
.znáš rčení - jsi moje krev" ? když s někým souhlasíme, nebo máte stejný názor? Tak ty, tvá sestra a matka jste své krve ...(mé ne)
ne. lékarničku jsem neprojela, ani bych tam nic jedlého nenašla, mám tam akorát arzenAha... tak jsem smysl pochopila dobře - jen bych spíš napsala, že jsme jedné krve.
Jsem hnidopich, pardon.
A arzén si šetři, může se hodit. Vidělas Takovou normální rodinku?
no ty bys použila arzen na trávení - já to používám pro lepší "srst"
Není tady
Xsara napsal(a):
Asi jo, Zklamčo, asi soudím tebe podle sebe. Nebo opačně? Asi to tak trochu dělá každý.
Já bych třeba do našeho hovoru netahala to, co sem psal někdo jiný v úplně jiné souvislosti jenom proto, abych předvedla, že nejsem trubka.
Tomáš Jedno - páč ty když netaháš něco, co někdo napsal, najdeš si jiný kalibr - třeba film efekt naprosto stejný - takže trubka sem, trubka tam..a hned máme lešení
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Xsara napsal(a):
Já bych třeba do našeho hovoru netahala to, co sem psal někdo jiný v úplně jiné souvislosti jenom proto, abych předvedla, že nejsem trubka.Tomáš Jedno - páč ty když netaháš něco, co někdo napsal, najdeš si jiný kalibr - třeba film efekt naprosto stejný - takže trubka sem, trubka tam..a hned máme lešení
No jo, jenže když sem zatáhnu film, tak předpokládám (asi oprávněně), že se ho to nedotkne.
Hele, mě už z toho filozofování asi drbne. Na čí srst ho používáš?
Taky bych potřebovala vylepšit srst. Kočce.
A já bych ho na trávení teda rozhodně nepoužila... páč ho nemám.
Upravil(a) Xsara (14. 8. 2011 21:18)
Není tady
Na srst zviratek je dobre vajco. Syrove. Je pak zdrava, a krasne se leskne... Mam vyzkouseny... Pejskovej dochtor se me VZDYCKY ptal, jaky prostredek (mel na mysli zrejme chemii) pouzivam... a kdyz jsem rekla, ze syrova vajicka, cumel (a ja take, pac jsem predpokladala, ze by to "pejskovej dokturek" snad mel vedet )...
Není tady
predpokladam, ze "nuda v dobrem partnerskem sexiku" nemuze nastat za zadnych podminek
Ale může... jenže aby byl pořád "dobrej", je s tím holt třeba počítat, že po X letech to nebude pokaždý tak úžasný, jako na začátku, ale někdy "jenom bude". Ale o to lepší je, když to zas jednou zajiskří jako "tenkrát"...
Říká se - Sex, je-li dobrý, je velmi dobrý, a i když je špatný, je stále ještě dobrý - což platí právě po těch X letech.
Upravil(a) helena (15. 8. 2011 8:25)
Není tady
Xsaro Pěkně jsem se pobavila.
Není tady
Takv vidím, že aj problém Sexu s malým penisom sa zvrtol vo finále na boj o mravopočestnosť zúčastnených diskutérok...Ó, Mein Gott! Človek aby sa bál už aj na sexuologické vlákno...
Za mňa: tisíckrát radšej sex, hoci aj s malým penisom, ako takéto plodné diskusie...
Není tady
Není tady
problém Sexu s malým penisom sa zvrtol vo finále na boj o mravopočestnosť
Že by to souviselo???
Není tady
Já k tomu žádnej smysluplnej příspěvek nenapíšu, ale nevím proč, mi bleskla hlavou kultovní věta Evy Holubové z filmu Knoflíkáři: "A náhodou, Franta Brabec vůbec nemá malý péro"
Není tady
nevím o čem si tu píšete, poslední kus diskuse je moc zamotanej,ale pokud se vrátím k tématu, tak chlap s malým penisem je na nic. Časem to čekání na zázrak a vymýšlení zbytečných poloh leda tak leze na nervy. Pohádky o malých kašpárcích jsou dobrý pro pany co jim pánbu nadělil 12 cm \aby z toho neskončili na prášcích /. Mám jeden skvělej zážitek s malým kašpárkem. Chodila jsem jako holka na střední s klukem.... Chlap jak hora, krásnej blondák, kterej dělal u Urny, namakanej samej sval. vystříhanou hlavu takovej typ Lungrena /nevím jestli to píšu dobře nechce se mi to googlit/ Když konečně došlo na sex byl vášnivej jak tygr já už natěšená a najednou jsem během pěti vteřin stála nahá na chodbě paneláku šaty a sandále v ruce. To co na mě vyndal se fakt nedalo. Měl ho jako tříletý dítě. Bouchal do mě zcela bez efektu. Asi se o mě chtěl vytřít jak povolil sevření zbaběle jsem zdrhla
Není tady
xko, to nemyslíš vážně
Není tady
No jo, ale co mají ti chlapi s malejma pinďourama dělat? Taky chtějí sex a taky chtějí nějakou partnerku. A myslím, že každá ženská není nastavená tak, že to musí mít nutně třikrát týdně a že ji chlap musí vercajkem šťourat zespoda až na mandlích, jinak si to neužije.
Některé třeba vyhovuje menší penis. a pak, taky má chlap ruce, takže když má něžný prsty nebo třeba šikovnej jazyk............... a pak taky existují různý pomůcky, takže bych řekla, že všechno jde, když se chce. A když toho chlapa má ženská ráda, tak si ti dva poradí i jinak.
Taky jsem zažila dva s pérem jako kandelábr a sex totálně na nic.
Není tady