Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 13. 8. 2011 21:12

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: sex s malým penisem ...

Xsara napsal(a):

Jen zabedněnec není schopen změnit svůj názor.

Když pominu vztahy se ženáči - třebas -když dvacetiletá slečna řekne "nikdy nechci mít děti protože...(dosaď cokoliv)" , a za pár let zjistí, že se nedokáže podívat na kočárek bez slzy v oku a do roka je z ní máma - tak je podle té tvé teorie bezcharakterní nebo jak?
Člověk se snad vyvíjí a mění svoje názory a postoje tím, jak získává zkušenosti. Pokud tedy není zabržděný ve vývoji... rodna

Xsaro , zcela zbytecna poznamka. Kdyz 20 let nebudu chtit jet do New Yorku a pak tam pojedu, tak jako co? To srovnavas s tim, ze je je napr.pro me zenaty muz tabu? Tady se jedna o vaznou vec, ktera muze zkoncit tragicky pro nevinne lidi.

Pro me je zenaty tabu a tenhle nazor proste nezmenim. Nevim a neumim si  predstavit, za jakych podminek bych ho mohla zmenit. Podle tebe jsem zabednenec. S tim muzu klidne zit.

Upravil(a) sahleb (13. 8. 2011 21:12)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#77 13. 8. 2011 21:17

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Když tady tak čtu ty cituplné výlevy, vzpomněla jsem si na Počestné paní pardubické. lol
"Toho vy se obávat nemusíte. Sotva kdo by vaší počestnosti nástrahy strojil..." lol

To je taky jedna z možných příčin pevných morálních postojů, že... wink

Upravil(a) Xsara (13. 8. 2011 21:18)

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#78 13. 8. 2011 21:24

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

Xsara napsal(a):

Jen zabedněnec není schopen změnit svůj názor.

Když pominu vztahy se ženáči - třebas -když dvacetiletá slečna řekne "nikdy nechci mít děti protože...(dosaď cokoliv)" , a za pár let zjistí, že se nedokáže podívat na kočárek bez slzy v oku a do roka je z ní máma - tak je podle té tvé teorie bezcharakterní nebo jak?
Člověk se snad vyvíjí a mění svoje názory a postoje tím, jak získává zkušenosti. Pokud tedy není zabržděný ve vývoji... rodna

Xsaro , zcela zbytecna poznamka. Kdyz 20 let nebudu chtit jet do New Yorku a pak tam pojedu, tak jako co? To srovnavas s tim, ze je je napr.pro me zenaty muz tabu? Tady se jedna o vaznou vec, ktera muze zkoncit tragicky pro nevinne lidi.

Pro me je zenaty tabu a tenhle nazor proste nezmenim. Nevim a neumim si  predstavit, za jakych podminek bych ho mohla zmenit. Podle tebe jsem zabednenec. S tim muzu klidne zit.

Pokud ti má poznámka připadala zbytečná, nechápu, proč máš potřebu ji komentovat.

A mimochodem - asi se opravdu neshodneme - já nepovažuju za tragédii, když si manžílek vrzne bokem.
Tragédií pro mě je závažná nemoc nebo smrt dítěte nebo jiné milované osoby, rozhodně ne to, že se "můj" miláček někde bokem poveselí.
A pokud to někdo za tragédii považuje, tak to teda pán bůh s ním. A to úplně BI.

Není tady

#79 13. 8. 2011 23:15

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Lillik napsal(a):

Grainne napsal(a):

majkafa napsal(a):

Pro mě je taky důležitější orální sex. A ten je taky s každým partnerem jiný. Díkybohu mám partnera, se  kterým je to to nejlepší, co mě kdy v životě s partnerem doteď potkalo. To je nebe. rodna
Lillik, návlek na penis? To může být zajímavé. Držím palce.

Oralni sex oboustranny ? Co je na nem lepsiho nez klasika ?

Já třeba oralní sex miluju ...ráda si ho dopřávám a rada ho taky dopřeju ...a libil se mi vždycky víc než klasika dudlik

Upravil(a) Grainne (20. 4. 2013 14:33)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#80 13. 8. 2011 23:17

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Grainne napsal(a):

Oralni sex oboustranny ? Co je na nem lepsiho nez klasika ?

Noo, hlavně, když mi to dělá partner. To se dotýkám nebe, tohle zažít a můžu umřít, mi běží hlavou s TÍMTO partnerem.
Ale tomuhle to dělám moc ráda a s nadšením i já, s jinými partnery jsem to tak ráda nedělala.
S ním je úžasné všecko, i "klasika".

A myslíš, že je to  v citech nebo je jiný v jiném směru ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#81 14. 8. 2011 6:53

majkafa
Host

Je jiný v sexu, orálním sexu, při líbání, to se nedá popsat, prostě jiný, mazlivý a přitom pořád Muž.
Jeho city si netroufám hodnotit.
U mě je to v citech, protože v "technice" jsem to stále já jako s jinými muži.
A dohromady - vzájemný soulad, jaký jsem doteď nepoznala.

Upravil(a) majkafa (14. 8. 2011 7:04)

#82 14. 8. 2011 8:40

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Grainne napsal(a):

...Já to (oral) teda nemusím,  musím se spíše přinutit , mám pocit , že jsem nenormální.

Ja si to vsimla, pri rozhovorech s jinymi zenami... Nektere ho provozuji rady a bez problemu, nektere to vubec nesnesou a NIKDY (haha) neudelaji, a jsou jeste takove, ktere chteji obstastnit partnera (protoze holky, co si budem povidat, vzdyt nam to tady kluci sami nejednou priznali, ze pusou a s polknutim to maj ze vseho nejradsi a ze je to pro ne nejprijemnejsi), ale "museji se k tomu prinutit", premahat se. T.j. ochota udelat to, ale nejaka zabrana udelat to rada a bez, rekneme, "zvedani se kyblu" a pod. Hm, slozita situace... Nevim, jestli na to existuje nejaka ucinna rada... rodna

Upravil(a) ViktorkaM (14. 8. 2011 8:47)

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#83 14. 8. 2011 8:46

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Vis co by me Majko zajimalo? Jaky problem ma tak dokonaly Muz se svoji zakonitou manzelkou, ze ona ho nechce (jak jsi psala)... Ona miluje nekoho jineho?

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#84 14. 8. 2011 9:28

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Xsara napsal(a):

Když tady tak čtu ty cituplné výlevy, vzpomněla jsem si na Počestné paní pardubické. lol
"Toho vy se obávat nemusíte. Sotva kdo by vaší počestnosti nástrahy strojil..." lol

To je taky jedna z možných příčin pevných morálních postojů, že... wink

lol no jo, když nevíme co by, koupíme to v Obi - viď? Když už nevíš, čím bys mohla "uzemnit" a poukázat ba zabedněnost - tak to přešrotuješ ...přes co? Máš na mysli co? Budu se muset asi na ty Pardubické paničky podívat, abych tak nějak "vydomněnkovala" kam tvůj rýpavý citát přesně mířil - jestli to bylo jen na  počestnost, nebo je tam víc kombinací.

No a k té tragedii - každý člověk je jiný a já to tu psala už dřív, když se na tato fora přišla vypsat a vyplakat nějaká nová a cynické všeschopné ji hned v zárodku rozcupovaly. Dejme tomu, že tobě by nedělalo žádná problém, že by se ti manžílek obšťastňoval jinde (proč taky, svůj k svému, že?) ale hypoteticky, budeš mít třeba sestru a její manžílek taky bude obšťastńovat jiné....a tvou sestru (doufám, že alespoň příbuznou krev máš tak nějak ráda - kdo ví, možná si cynická tk nějak od přirození) - takže tvou sestru to opravdu hodně semele a sáhne si na život a bude to tragedie - bude mít to "štěstí" že ji dokoná (nejsou zde vyjímky, že? Z nešťastné lásky se polykají prášky, skáče z mostu, chtělo by se umrznout, nebo upít k smrti). Budeš i nadále skálopevně tvrdit, že zahýbání manžela není tragedie? Nebo že to nevede k tragickým koncům? Ale možná by byl jako příklad lepší bratr - je známo, že muži mají povětšinou v lásce labilnější povahu - i když na první pohled jsou tvrďáci, tak dokáží milovat a hodně a pak přijde rána  - žena se mu peleší jinde - muži , když si chtějí vzít život, tak bývají ve většině případů precizní - ženy jsou herečky, hrají na city.
Tak co? Jaký by byl tvůj pocit, kdyby nevěra přivedla tvého sourozence (tedy pokud ho miluješ - a je to pro tebe blízký člověk) až do hrobu? A co třeba (no pokud bys byla mladší - píšu stále hypoteticky) tvá matka, či otec - být tobě tak 30 let, tvým rodičům 50 (dříve se děti rodily brzo) a tvůj otec při druhé míze by se někde s nějakou...a tvá matka by si sáhla na život - máš svou mámu ráda? Miluješ ji? A co třeba tvá dcera, nebo syn - co když ti si sáhnou na život? Budeš pořád mluvit o tom, že to není tragedie, když se provozuje nevěra?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#85 14. 8. 2011 9:56

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

lol no jo, když nevíme co by, koupíme to v Obi - viď? Když už nevíš, čím bys mohla "uzemnit" a poukázat ba zabedněnost - tak to přešrotuješ ...přes co? Máš na mysli co? Budu se muset asi na ty Pardubické paničky podívat, abych tak nějak "vydomněnkovala" kam tvůj rýpavý citát přesně mířil - jestli to bylo jen na  počestnost, nebo je tam víc kombinací.

Já ti to zkusím vysvětlit třebas jiným citátem, abys nemusela ztrácet svůj drahocenný čas sledováním televize.
Třeba z filmu Mravnost nade vše, kde Hugo Haas říká "...členy mravnostních spolků nebývají ženy mladé a hezké, ale jaksi, ehm, naopak"

A mimochodem - nechápu, proč se tak srstíš a štětíš. Já jsem jasně psala, že to MŮŽE BÝT JEDEN Z DŮVODŮ pevných morálních postoj. Že sis to vzala osobně, to je fakt tvůj problém, ne můj. wink
Já nikde nepsala - Zklamaná je stará a šeredná, tak nemusí bokovku se ženáčem řešit, páč o ni by si nikdo ani kolo neopřel. Nebo to tam někde vidíš? Já psala obecně a co si z toho kdo vezme, to už není můj problém. cool

Ale jinak oba citované filmy můžu jenom doporučit. Já tyhle starý vykopávky miluju. smile

No a co se týká té druhé, srdcervoucí pasáže, tak moje sestra (kterou mimochodem mám docela ráda, přesto, že jsem ohavný cynik lol ), je díky bohu normální, a kvůli chlapovi, by takovéhle krávoviny rozhodně neprováděla. Taktéž moje máti stojí nohama na zemi, a ví, že sahat si na život kvůli chlapovi je, no jak to slušně nazvat, zhůvěřilost.
Ani jedna z nás není, díky bohu, na partnerovi závislá natolik, aby se do něčeho podobného pouštěla.
Kupodivu, na manželskou nevěru mají obě v podstatě stejný názor jako já.
Jestli on ten cynismus nebude rodový.  rodna
Chápu, že jsem tě moc nepotěšila, ale i tak ti přeju krásnou neděli. smile

Není tady

#86 14. 8. 2011 10:01

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

lol no jo, když nevíme co by, koupíme to v Obi - viď? Když už nevíš, čím bys mohla "uzemnit" a poukázat ba zabedněnost

Mimochodem, na to, že mám potřebu někoho uzemňovat jsi přišla kde?  Podle sebe soudím tebe? roll

Není tady

#87 14. 8. 2011 10:22

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

Vis co by me Majko zajimalo? Jaky problem ma tak dokonaly Muz se svoji zakonitou manzelkou, ze ona ho nechce (jak jsi psala)... Ona miluje nekoho jineho?

Taky jsem to mela tak s panem zenatym jako Majka.Jednoducha odpoved.Manzelka si na nej zvykla u nich je to stereotyp,on ji nevzrusuje,protoze si zvykla na vse co s ni delal.Majka kdyby s nim byla 20 let tak ji taky vzrusovat nebude....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#88 14. 8. 2011 10:58

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Xsara napsal(a):

...Ani jedna z nás není, díky bohu, na partnerovi závislá natolik, aby se do něčeho podobného pouštěla.

Ja bych to zkusila z "jineho uhlu pohledu"... kvuli chlapovi (nebo-li lasce) ze se nedelaji """... takovéhle krávoviny..."""?
Nemusime ani tak do nejakeho komercniho bulvaru... co treba klasika? Romeo a Julie? Nebyla to sice zarlivost, ale byla to "nedostupnost lasky, po ktere touzime"... a to muze byt aj ta, ktera nam je v partnerskem vztahu odnata a venovana nekomu jinemu, CIZIMU... grater

Není tady

#89 14. 8. 2011 11:09

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

...Taky jsem to mela tak s panem zenatym jako Majka.Jednoducha odpoved.Manzelka si na nej zvykla u nich je to stereotyp,on ji nevzrusuje,protoze si zvykla na vse co s ni delal.Majka kdyby s nim byla 20 let tak ji taky vzrusovat nebude....

Ok, ok. Beru. Co denne dostavame, prestane nas to tesit (i kdyz je to "bozske"...) - tohle v sexu plati? Ok. Mozna... Kdyz nad tim uvazuju do detailu, tak kazdej sexik, i ten nejdokonalejsi, se casem "omrzi", zacne nudit, nebyt zajimavej, preji se... Je tak? Hm, - - - mam nad cim premyslet... va

Není tady

#90 14. 8. 2011 11:19

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaM napsal(a):

Xsara napsal(a):

...Ani jedna z nás není, díky bohu, na partnerovi závislá natolik, aby se do něčeho podobného pouštěla.

Ja bych to zkusila z "jineho uhlu pohledu"... kvuli chlapovi (nebo-li lasce) ze se nedelaji """... takovéhle krávoviny..."""?
Nemusime ani tak do nejakeho komercniho bulvaru... co treba klasika? Romeo a Julie? Nebyla to sice zarlivost, ale byla to "nedostupnost lasky, po ktere touzime"... a to muze byt aj ta, ktera nam je v partnerskem vztahu odnata a venovana nekomu jinemu, CIZIMU... grater

Viktorko, já jsem netvrdila, že takové věci SE nedělají nebo nedějí, jen jsem psala, že ani já, ani moje sestra, resp. matka bychom takovou pitomost neudělaly.

Co se týká Romea a Julie - jakožto místní cynik soudím, že když někoho miluju, tak tu lásku, kterou cítím, mi nikdo vzít nemůže.
Ani nepřející rodina, ani milenka.
Přece tím, že si muž najde milenku, tím přece nevezme ženě lásku, kteou k němu cítí? Tu jí nemůže vzít nikdo, leda ona sama ji může přestat cítit.
A pokud si někdo myslí, že jakékoliv, nejen citové, problémy vyřeší tím, že si vezme život, tak mi zase jako mechutnému cynikovi nezbývá říct, že s tím já bohužel nic nenadělám.
Třebas jednou nastane situace, že takhle svoje problémy budu chtít vyřešit i já (jeden nikdy neví, jen někteří z nás jsou dokonalí a dokonale převídají všechny své reakce wink ), ale rozhodně bych to nedělala kvůli zanášejícímu chlapovi, protože jak praví teta Hana,"... žádný z nich není ani jediný ani dokonalý a člověk si může vždycky leda polepšit".  wink (Zdena Frýbová, Robin)

Není tady

#91 14. 8. 2011 11:21

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

Kdyz nad tim uvazuju do detailu, tak kazdej sexik, i ten nejdokonalejsi, se casem "omrzi", zacne nudit, nebyt zajimavej, preji se... Je tak?

ne, vždycky to tak není, někoho to baví furt např. i po 35 letech manželství (celkem 40 letech známosti) a ve vyšším věku lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#92 14. 8. 2011 11:37

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Xsara napsal(a):

...Viktorko, já jsem netvrdila, že takové věci SE nedělají nebo nedějí, jen jsem psala, že ani já, ani moje sestra, resp. matka bychom takovou pitomost neudělaly.

Co se týká Romea a Julie - jakožto místní cynik soudím, že když někoho miluju, tak tu lásku, kterou cítím, mi nikdo vzít nemůže....

Muze. Onen "vetrelec"...

Xsara napsal(a):

... A pokud si někdo myslí, že jakékoliv, nejen citové, problémy vyřeší tím, že si vezme život...

Ja HO chapu - dal totiz, dle JEHO mineni, zivot nema cenu...

Xsara napsal(a):

...Třebas jednou nastane situace, že takhle svoje problémy budu chtít vyřešit i já (jeden nikdy neví, jen někteří z nás jsou dokonalí a dokonale převídají všechny své reakce wink ), ale rozhodně bych to nedělala kvůli zanášejícímu chlapovi, protože jak praví teta Hana,"... žádný z nich není ani jediný ani dokonalý a člověk si může vždycky leda polepšit".  wink (Zdena Frýbová, Robin)

Ano, ok, tak TY TED soudis... ale(!), presne jak rikas: ..."""jeden nikdy neví"""... + ..."""žádný z nich není ani jediný ani dokonalý...""" - tenhle pohled snad pripoustis, ze MUZES ZMENIT ( dumbom ) ... a prijit na to, ze precis jenom "byl JEDINY"... rodna

Není tady

#93 14. 8. 2011 11:55

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Bože, Viktorko, takhle se tady můžeme dohadovat donekonečna.
Mě moje city nikdo vzít nemůže.
Jestli tobě ano, nebudu ti to vymlouvat.

A k tomu JEDINÉMU - když teda tu silně hypotetickou situaci připustím, tak musím konstatovat, že ani kvůli tomu jednomu jedinému na celém celičkém světě bych se nesebevraždila, protože ani chlap, kterého miluju není středobodem mého světa, kolem kterého se všechno točí, se kterým všechno stojí a padá.
Vystačím si i sama a jestli on je vedle mě, tak to beru jako prima nadstavbu, a jestli není tak se z toho opravdu nezblázním.

Ale už tady fakt plevelíme... offtopic

Není tady

#94 14. 8. 2011 12:20

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Ba ne! Neplevelime. Jenom "davame podnet na zamysleni... kapitulation
Taky ti nic nevymlouvam... Pouze na tebe reaguji... rodna

Upravil(a) ViktorkaM (14. 8. 2011 12:29)

Není tady

#95 14. 8. 2011 12:28

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Kdyz nad tim uvazuju do detailu, tak kazdej sexik, i ten nejdokonalejsi, se casem "omrzi", zacne nudit, nebyt zajimavej, preji se... Je tak?

ne, vždycky to tak není, někoho to baví furt např. i po 35 letech manželství (celkem 40 letech známosti) a ve vyšším věku lol

Ano. Dekuju. Ja si to myslela, ze to jde a je mozne... ac jsem to nezazila (=mnoholety vztah)..., jenom jsem to tusila a predpokladam, ze "nuda v dobrem partnerskem sexiku" nemuze nastat za zadnych podminek..., ani kdyz duvodem jeho ukonceni byl rozvod (=neshody jine, nez sexualni).
Mmch., myslim, ze kdyby k sexu s mymi byvalymi partnery nejak doslo..., nevim sice jak, pac jsem opet vdana a tedy verna hjarta , jsem presvedcena, ze by byl stejne KRASNEJ a zajimavej, jako v pocatku, i ukonceni... rodna rock tummenupp reta

Upravil(a) ViktorkaM (14. 8. 2011 12:31)

Není tady

#96 14. 8. 2011 13:00

Axi
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaM napsal(a):

Xsara napsal(a):

"Romeo a Julie se berou dva dny poté, co se seznámili, navíc Romeo ještě pár hodin předtím významně miloval jinou dívku..." lol

http://skoropsycho.bloger.cz/Rozhovory- … zne-pravde

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#97 14. 8. 2011 13:23

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Hezký rozhovor.
Kromě popravy Shakespearea, mě dostalo tohle:
Víte, jaké je pravé vyznání lásky? "Najez se, dokud je to teplý." Všechno ostatní jsou kecy.

lol

Není tady

#98 14. 8. 2011 13:40

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Tak co? Jaký by byl tvůj pocit, kdyby nevěra přivedla tvého sourozence (tedy pokud ho miluješ - a je to pro tebe blízký člověk) až do hrobu? A co třeba (no pokud bys byla mladší - píšu stále hypoteticky) tvá matka, či otec - být tobě tak 30 let, tvým rodičům 50 (dříve se děti rodily brzo) a tvůj otec při druhé míze by se někde s nějakou...a tvá matka by si sáhla na život - máš svou mámu ráda? Miluješ ji? A co třeba tvá dcera, nebo syn - co když ti si sáhnou na život? Budeš pořád mluvit o tom, že to není tragedie, když se provozuje nevěra?

Sice je to vcelku evidentní, ale tenhle kus textu je manipulace.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#99 14. 8. 2011 13:50

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

NENI manipulativni..., pac Zklamca pise, ze jeji slova jsou pouze "hypoteticka"... dumbom

Není tady

#100 14. 8. 2011 14:06

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaM napsal(a):

NENI manipulativni..., pac Zklamca pise, ze jeji slova jsou pouze "hypoteticka"... dumbom

A myslíš, že pomocí hypotézy nelze člověkem manipulovat? wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí