6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nejlepí je, kdy se potkají mu a ena, co si i v tomhle vzájemně vyhovují.
Řekla bych, e s tím vyhověním si má větí problém partner od Lilik - "i kdy mně pak udělala krasně rukou, nebyl spokojený...a byl z toho smutný". Zřejmě si chlapec myslí (moná i pod dojem vyprávěnek kámoů), e bez penisu není sexu... a pokud to partnerce neudělá takhle "jedně správně", pak nemůe bejt u/spokojená. Asi by mu měla dokázat, e můe - stejně jako kdy k úasnému záitku dovede ona jeho, ani by sundala kalhotky.
Není tady
Třeba se časem takhle Lilly a její přítel najdou, jak píe, heleno. Kdoví.
majkafa napsal(a):
"s malým kapárkem" nemusí nutně znamenat - čím větí, tím lepí. Já měla na mysli přiměřený.
Je moné, e to některé eny tak mají, Zklamaná, e přehlíejí jiné věci kvůli penisu nebo něčemu jinému. Osobně dávám přednost mui, co mi bude vyhovovat nejlépe ve vem, a teda doufám, e já zase jemu. V mém věku, s dospělými dětmi a situovaná tak, jak jsem, nemám potřebu dělat kompromisy.
Ve 20 to jetě bývá obvykle jinak.
Majkafo, a přesto je dělá - a obrovské:
enatý milenec je u z principu kompromis - jste spolu, jen kdy on můe, kdy se zrovna doma nějak vhodně vyle....
Ale to jsem tady , omlouvám se autorce vlákna a u mizíííím...
Záleí na tom, co si kdo pod kompromisem představí. Kompromisem můe být i to, e se ena, mu nebo oba "smíří" s malým penisem, kdy jsou tam zase jiné plusy - třeba povaha atd. Nebo to nemusí vnímat jako kompromis.
Btw Blossom, nic o mně neví, kolik jsme nebo nejsme spolu. Můj vztah pro mě kompromisem není. Ale chápu, e někdo to tak můe vidět.
dusička napsal(a):
Bloss - nechytej mě za slovo, samozřejmě e jsem nemyslela, aby si mi vyjmenovala, chjo...
Ale tvrdit, e vechny eny touí po orgasmu a nebo e vichni mui s malým penisem jsou v sexu naprosto pro enskou nepouitelní, je podle mě blbost.
V tomto je veliký rozdíl.
Tak jiná otázka.
Který mue,ena - netouí po orgasmu?
MMCH - nepsala jsem nikde, e mui s malým penisem jsou nepouitelní
Sexuálne chladná ena asi netúi po orgazme - alebo len zo zvedavosti. Čo nepoznám (a neviem, o čo prichádzam), to mi nechýba. A potom mono ete zneuívnaé eny netúia po orgazme, lebo si s.e.x. spájajú s inými ako príjemnými pocitmi...
Není tady
ufff eny jste mi dali zabrat .... Je mi 24... a mám zasebou pár sexualních partneru ... a ano orgasmus miluju, ale nepotřebuju ho mít výdy při sexu...(tohle je to spravné vyjadření) miluju orální sex, miluju kdy mně uspokojí i rukou ...já tohle miluju a miluju svého přítele...bohuel on má blok, e je to patně a e by ve mělo probíhat jak tvrdí " normálně" ...jinak abych upřesnila on není a tak krátky ( myslím +- 12 cm) ale hrozně uzounky a nevím jestli jsem měla těstí na "vybavené" chlapy ale prostě jeho tam skoro necitím i tak se mi sex s ním libí ....
Vím e souhra v tomhle je důleitá, protoe co si budem řikat plno hádek jsem s ex vyřeila v postely ale nikdy problem z postele nevyřeila mimo ní....take chapu duleitost souhry ...ale přece nemusí to být souhra jedině při sexu jako takovém .... nebo fakt to můe být problem ?
z netu jsem objednala navleky na penis s výstupkami...tak třeba to bude zajimavé ... a nebo taky propadák
Není tady
Lillik -
poloha ze zezadu myslím bude nejlepí a nebo klasická ,ale nohy měj u sebe.
Já bych řekla, e nejhorí je ten blok u chlapa. Pro mě je třeba důleitějí orgální sex ne samotný styk. A jestlie ty to miluje a má to, a je mazelní s chlapem ok, stavěla bych na tom.
Není tady
Pro mě je taky důleitějí orální sex. A ten je taky s kadým partnerem jiný. Díkybohu mám partnera, se kterým je to to nejlepí, co mě kdy v ivotě s partnerem doteď potkalo. To je nebe.
Lillik, návlek na penis? To můe být zajímavé. Drím palce.
Lillik napsal(a):
ufff eny jste mi dali zabrat .... Je mi 24... a mám zasebou pár sexualních partneru ... a ano orgasmus miluju, ale nepotřebuju ho mít výdy při sexu...(tohle je to spravné vyjadření) miluju orální sex, miluju kdy mně uspokojí i rukou ...já tohle miluju a miluju svého přítele...bohuel on má blok, e je to patně a e by ve mělo probíhat jak tvrdí " normálně" ...jinak abych upřesnila on není a tak krátky ( myslím +- 12 cm) ale hrozně uzounky a nevím jestli jsem měla těstí na "vybavené" chlapy ale prostě jeho tam skoro necitím i tak se mi sex s ním libí ....
Vím e souhra v tomhle je důleitá, protoe co si budem řikat plno hádek jsem s ex vyřeila v postely ale nikdy problem z postele nevyřeila mimo ní....take chapu duleitost souhry ...ale přece nemusí to být souhra jedině při sexu jako takovém .... nebo fakt to můe být problem ?
z netu jsem objednala navleky na penis s výstupkami...tak třeba to bude zajimavé ... a nebo taky propadák
Môe, ale nemusí... ja vidím jeidný problém práve v jeho "nastavení" a neochote robi veci "inak, ako sa má"... S.e.x. má by rados a vožná hra, nie povinné prostocviky. No, uvidí, skús mu vyjadri - s úsmevom - svoje pocity a ukáza, čo má rada... Mono sa chytí.
Upravil(a) Selima (12. 8. 2011 11:41)
Není tady
Taky vidím problém ne ve velikosti či tlouce penisu, ale v nastavení, které má tvůj partner v hlavě.
Jak to má být "normálně".
Co to je - normálně? Na to přece ádný zákon není. Normálně to toti můe být jakkoliv, kdy to vyhovuje.
majkafa napsal(a):
Pro mě je taky důleitějí orální sex. A ten je taky s kadým partnerem jiný. Díkybohu mám partnera, se kterým je to to nejlepí, co mě kdy v ivotě s partnerem doteď potkalo. To je nebe.
Lillik, návlek na penis? To můe být zajímavé. Drím palce.
Upravil(a) Grainne (20. 4. 2013 14:32)
Není tady
Grainne napsal(a):
majkafa napsal(a):
Lillik, návlek na penis? To můe být zajímavé. Drím palce.Oralni sex oboustranny ? Co je na nem lepsiho nez klasika ?
Já třeba oralní sex miluju ...ráda si ho dopřávám a rada ho taky dopřeju ...a libil se mi vdycky víc ne klasika
Není tady
Grainne napsal(a):
Oralni sex oboustranny ? Co je na nem lepsiho nez klasika ?
Noo, hlavně, kdy mi to dělá partner. To se dotýkám nebe, tohle zaít a můu umřít, mi běí hlavou s TÍMTO partnerem.
Ale tomuhle to dělám moc ráda a s nadením i já, s jinými partnery jsem to tak ráda nedělala.
S ním je úasné vecko, i "klasika".
Upravil(a) majkafa (12. 8. 2011 14:16)
Bety napsal(a):
Lillik napsal(a):
ale teď jsme spolu dvakrat spaly.. i kdy mně pak udělala krasně rukou
a jse si jistá e to byl muskej?
Tak tohle je hlod roku!!!
Není tady
majkafa napsal(a):
Záleí na tom, co si kdo pod kompromisem představí. Kompromisem můe být i to, e se ena, mu nebo oba "smíří" s malým penisem, kdy jsou tam zase jiné plusy - třeba povaha atd. Nebo to nemusí vnímat jako kompromis.
Btw Blossom, nic o mně neví, kolik jsme nebo nejsme spolu. Můj vztah pro mě kompromisem není. Ale chápu, e někdo to tak můe vidět.
No pro me je zenaty tabu.
S nim bych nechtela nic mit . Ani za nic. I kdyby byl posledni chlapek na zemekouli. Proste mam o sobe takove mineni, ze jsem dosta zrala a nepotrebuji takove souziti, kde jeden clovek musi zakonite trpet. Kdo chodi se zenatym musi vedet, ze jeden je tu obelhavan abrutalne zranovan. Je mi to jasne, sama jsem byla manzelka a vim co to je , kdyz clovek zjisti, ze ten druhy chodi s nekym jinym. A kdyz se clovek dozvil kdo to je konkretne, jen zira. co jsou to devcata za charakter.
Chodit se zenatym je kompromis a taky rezignace, protoze se to vubec nemusi.
Není tady
sahleb napsal(a):
majkafa napsal(a):
Btw Blossom, nic o mně neví, kolik jsme nebo nejsme spolu. Můj vztah pro mě kompromisem není. Ale chápu, e někdo to tak můe vidět.No pro me je zenaty tabu.
S nim bych nechtela nic mit . Ani za nic. I kdyby byl posledni chlapek na zemekouli. Proste mam o sobe takove mineni, ze jsem dosta zrala a nepotrebuji takove souziti, kde jeden clovek musi zakonite trpet. Kdo chodi se zenatym musi vedet, ze jeden je tu obelhavan abrutalne zranovan. Je mi to jasne, sama jsem byla manzelka a vim co to je , kdyz clovek zjisti, ze ten druhy chodi s nekym jinym. A kdyz se clovek dozvil kdo to je konkretne, jen zira. co jsou to devcata za charakter.
Chodit se zenatym je kompromis a taky rezignace, protoze se to vubec nemusi.
souhlas
a taky jde o pevnost svého charakteru - kdy někdo řekne nikdy, znamená to opravdu nikdy ... jen ti, co nemají pevný charakter řeknou - nikdy neříkej nikdy - protoe mluví podle svého nastavení.
Není tady
Jen zabedněnec není schopen změnit svůj názor.
Kdy pominu vztahy se enáči - třebas -kdy dvacetiletá slečna řekne "nikdy nechci mít děti protoe...(dosaď cokoliv)" , a za pár let zjistí, e se nedokáe podívat na kočárek bez slzy v oku a do roka je z ní máma - tak je podle té tvé teorie bezcharakterní nebo jak?
Člověk se snad vyvíjí a mění svoje názory a postoje tím, jak získává zkuenosti. Pokud tedy není zabrděný ve vývoji...
Není tady
no ano - 20-ti letá nevybouřená slečna jetě nemá utvořené pevné názory zrovna na početí- i kdy v určitých momentech a situacích i v těch 20-ti letech je člověk zásadový (třeba co se týče nevěry) a jeho nikdy znamená nikdy. Tys to napasírovala do situace, o které TADY není vůbec řeč. Tady je řeč a diskuze o sexu, enáčích a milenkách. A budu tohle mé kategorické nikdy pronáet na těhulkách, nebo snailkách, tak tam tvůj příklad má místo. Moc dobře ví (a pokud neví, es odpovídala zabedněné Zklamané), k jakému kontextu tento můj příspěvek mířil....ale moná, e ta zabrděnost je aktuální
Není tady
Lillik napsal(a):
Grainne napsal(a):
majkafa napsal(a):
Lillik, návlek na penis? To můe být zajímavé. Drím palce.Oralni sex oboustranny ? Co je na nem lepsiho nez klasika ?
Já třeba oralní sex miluju ...ráda si ho dopřávám a rada ho taky dopřeju ...a libil se mi vdycky víc ne klasika
ja neviem či viac, alebo menej - nemám nejaké hitparády, ale povaujem ho za rovnocennú techniku. A skvelý pôitok so zaručeným orgazmíkom. Preto sa čudujem hemungom tvojho priateža.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
no ano - 20-ti letá nevybouřená slečna jetě nemá utvořené pevné názory zrovna na početí- i kdy v určitých momentech a situacích i v těch 20-ti letech je člověk zásadový (třeba co se týče nevěry) a jeho nikdy znamená nikdy. Tys to napasírovala do situace, o které TADY není vůbec řeč. Tady je řeč a diskuze o sexu, enáčích a milenkách. A budu tohle mé kategorické nikdy pronáet na těhulkách, nebo snailkách, tak tam tvůj příklad má místo. Moc dobře ví (a pokud neví, es odpovídala zabedněné Zklamané), k jakému kontextu tento můj příspěvek mířil....ale moná, e ta zabrděnost je aktuální
Asi bude velice aktuílní .
Tys tu svoji větu postavila jako zákon. Ten, kdo má (podle tebe) charakter, kdy řekne nikdy, taky to znamená opravdu nikdy. Pokud říká nikdy neříkej nikdy, je bezcharakterní.
Nikde nebyla řeč o tom, e se to týká jenom jedné, konkrétní situace. Take jsem nabyla přesvědčení, e jsi tak pevná ve svých zásadách ve vech oblastech svého ivota.
Tak tedy promiň, mě zabedněné... Já netuila, e i tvoje zákony mají své výjimky.
A mimochodem - tohle vlákno bylo původně o sexu s malým penisem... to a postupem doby se to poněkud zvrhlo v kázání o nemorálních enách sexujících se enáči (na co mám svůj názor, ale rozvádět ho tady nebudu, protoe je to jednak mimo téma a druhak nechci někomu přivodit mrtvici )
Upravil(a) Xsara (13. 8. 2011 9:41)
Není tady
Xsara napsal(a):
... nechci někomu přivodit mrtvici
koda
Není tady
Axi napsal(a):
Xsara napsal(a):
koda
Jsem přemýlela, o koho má Xsara tu péči.
Axi napsal(a):
Xsara napsal(a):
koda
Není tady
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Asi bude velice aktuílní .
Tys tu svoji větu postavila jako zákon. Ten, kdo má (podle tebe) charakter, kdy řekne nikdy, taky to znamená opravdu nikdy. Pokud říká nikdy neříkej nikdy, je bezcharakterní.
Nikde nebyla řeč o tom, e se to týká jenom jedné, konkrétní situace. Take jsem nabyla přesvědčení, e jsi tak pevná ve svých zásadách ve vech oblastech svého ivota.
Tak tedy promiň, mě zabedněné... Já netuila, e i tvoje zákony mají své výjimky.
A mimochodem - tohle vlákno bylo původně o sexu s malým penisem... to a postupem doby se to poněkud zvrhlo v kázání o nemorálních enách sexujících se enáči (na co mám svůj názor, ale rozvádět ho tady nebudu, protoe je to jednak mimo téma a druhak nechci někomu přivodit mrtvici )
No tak ve svých zásadách jsem naprosto pevná ve vech oblastech mého ivota - kdy řeknu nikdy, znamená to nikdy. Pokud někdo říká toto rčení "nikdy neříkej nikdy" beru to (můj názor, za kterým si stojím), e nemá o sobě pevné mínění - a nechává si otevřená zadní vrátka, protoe neví, jak se v které situaci zachová - nezná se.
Moje "zákony" nemají výjimky. To, e NĚJAKÁ 20-ti letá slečna, jetě nevybouřená prohlauje, e dítě nikdy a pak bulí nad kadým kočárkem se netýká mě. Já mluvím o sobě a mém vnímání lidí, kteří neznají sami sebe. A řčení pouité právě na situaci s enáči povauji za bezcharakterní kadým coulem. To, e toto rčení se někteří snaí namontovat i těm, co jsou pevní v zásadách s tím, e asi oni nejlépe vědí (pravděpodobně dle svého osobního jednání), e říct nikdy je oemetné, nebo prý nemůou vědět, jak se v situaci zachovají. Ale někteří mají naprosto jasno, jak se v které situaci zachovají a vědí to o sobě.
A na konkrétní názory na konkrétní situace mám také svůj názor a jak je vidět, přivádí některé kdy ne k mrtvici, tak alespoň k ílenství a nutný slovní atak.
Není tady
Probůh, ta dvacetiletá, co nechce mimí - to byl jen příklad. Dosaď za to cokoliv ze svého spořádaného ivota, jakoukoliv situaci.
Ale ono je to vlastně úplně zbytečné, protoe TY se přece zná, a ví co kdy udělá.
A dobře dělá, Zklamčo. Jen pevna buď a vytrvej!
Upravil(a) Xsara (13. 8. 2011 21:14)
Není tady