Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 11. 8. 2011 11:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: sex s malým penisem ...

Nejlepší je, když se potkají muž a žena, co si i v tomhle vzájemně vyhovují.
Řekla bych, že s tím vyhověním si má větší problém partner od Lilik - "i když mně pak udělala krasně rukou, nebyl spokojený...a byl z toho smutný". Zřejmě si chlapec myslí (možná i pod dojem vyprávěnek kámošů), že bez penisu není sexu... a pokud to partnerce neudělá takhle "jedně správně", pak nemůže bejt u/spokojená. Asi by mu měla dokázat, že může http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - stejně jako když k úžasnému zážitku dovede ona jeho, aniž by sundala kalhotky.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#52 11. 8. 2011 11:26

majkafa
Host

Třeba se časem takhle Lilly a její přítel najdou, jak píšeš, heleno. Kdoví. smile

#53 11. 8. 2011 12:16

Blossom
Host

majkafa napsal(a):

"s malým kašpárkem" nemusí nutně znamenat - čím větší, tím lepší. Já měla na mysli přiměřený.
Je možné, že to některé ženy tak mají, Zklamaná, že přehlížejí jiné věci kvůli penisu nebo něčemu jinému. Osobně dávám přednost muži, co mi bude vyhovovat nejlépe ve všem, a teda doufám, že já zase jemu. V mém věku, s dospělými dětmi a situovaná tak, jak jsem, nemám potřebu dělat kompromisy.
Ve 20 to ještě bývá obvykle jinak.

Majkafo, a přesto je dělᚠ- a obrovské:
Ženatý milenec je už z principu kompromis - jste spolu, jen když on může, když se zrovna doma nějak vhodně vylže.... hmm

Ale to jsem tady offtopic , omlouvám se autorce vlákna a už mizíííím... wink smile

#54 11. 8. 2011 12:26

majkafa
Host

Záleží na tom, co si kdo pod kompromisem představí. Kompromisem může být i to, že se žena, muž nebo oba "smíří" s malým penisem, když jsou tam zase jiné plusy - třeba povaha atd. Nebo to nemusí vnímat jako kompromis.

Btw Blossom, nic o mně nevíš, kolik jsme nebo nejsme spolu. Můj vztah pro mě kompromisem není. Ale chápu, že někdo to tak může vidět.

#55 11. 8. 2011 13:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dusička napsal(a):

Bloss - nechytej mě za slovo, samozřejmě že jsem nemyslela, aby si mi vyjmenovala, chjo... dumbom
Ale tvrdit, že všechny ženy touží po orgasmu a nebo že všichni muži s malým penisem jsou v sexu naprosto pro ženskou nepoužitelní, je podle mě blbost.
V tomto je veliký rozdíl.
Tak jiná otázka.
Který muže,žena - netouží po orgasmu?
MMCH - nepsala jsem nikde, že muži s malým penisem jsou nepoužitelní

Sexuálne chladná žena asi netúži po orgazme - alebo len zo zvedavosti. Čo nepoznám (a neviem, o čo prichádzam), to mi nechýba. wink A potom možno ešte zneužívnaé ženy netúžia po orgazme, lebo si s.e.x. spájajú s inými ako príjemnými pocitmi...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 11. 8. 2011 23:30

Lillik
♥------

ufff ženy jste mi dali zabrat .... Je mi 24...  a mám zasebou pár sexualních partneru ... a ano orgasmus miluju, ale nepotřebuju ho mít výdy při sexu...(tohle je to spravné vyjadření) miluju orální sex, miluju když mně uspokojí i rukou ...já tohle miluju a miluju svého přítele...bohužel on má blok, že je to špatně a že by vše mělo probíhat jak tvrdí " normálně" ...jinak abych upřesnila on není až tak krátky ( myslím +- 12 cm) ale hrozně uzounky a nevím jestli jsem měla štěstí na "vybavené" chlapy ale prostě jeho tam skoro necitím i tak se mi sex s ním libí ....

Vím že souhra v tomhle je důležitá, protože co si budem řikat plno hádek jsem s ex vyřešila v postely ale nikdy problem z postele nevyřešila mimo ní....takže chapu duležitost souhry ...ale přece nemusí to být souhra jedině při sexu jako takovém .... nebo fakt to může být problem ?

z netu jsem objednala navleky na penis s výstupkami...tak třeba to bude zajimavé ... a nebo taky propadák smile

Jsem jaká jsem.....

Není tady

#57 12. 8. 2011 6:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Lillik -
poloha ze zezadu myslím bude nejlepší a nebo klasická ,ale nohy měj u sebe.
Já bych řekla, že nejhorší je ten blok u chlapa.  Pro mě je třeba důležitější orgální sex než samotný styk. A jestliže ty to miluješ a mᚠto, a je mazelní s chlapem ok, stavěla bych na tom.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#58 12. 8. 2011 7:52

majkafa
Host

Pro mě je taky důležitější orální sex. A ten je taky s každým partnerem jiný. Díkybohu mám partnera, se  kterým je to to nejlepší, co mě kdy v životě s partnerem doteď potkalo. To je nebe. rodna
Lillik, návlek na penis? To může být zajímavé. Držím palce.

#59 12. 8. 2011 8:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Lillik napsal(a):

ufff ženy jste mi dali zabrat .... Je mi 24...  a mám zasebou pár sexualních partneru ... a ano orgasmus miluju, ale nepotřebuju ho mít výdy při sexu...(tohle je to spravné vyjadření) miluju orální sex, miluju když mně uspokojí i rukou ...já tohle miluju a miluju svého přítele...bohužel on má blok, že je to špatně a že by vše mělo probíhat jak tvrdí " normálně" ...jinak abych upřesnila on není až tak krátky ( myslím +- 12 cm) ale hrozně uzounky a nevím jestli jsem měla štěstí na "vybavené" chlapy ale prostě jeho tam skoro necitím i tak se mi sex s ním libí ....

Vím že souhra v tomhle je důležitá, protože co si budem řikat plno hádek jsem s ex vyřešila v postely ale nikdy problem z postele nevyřešila mimo ní....takže chapu duležitost souhry ...ale přece nemusí to být souhra jedině při sexu jako takovém .... nebo fakt to může být problem ?

z netu jsem objednala navleky na penis s výstupkami...tak třeba to bude zajimavé ... a nebo taky propadák smile

Môže, ale nemusí... ja vidím jeidný problém práve v jeho "nastavení" a neochote robi veci "inak, ako sa má"... hmm S.e.x. má by rados a vožná  hra, nie povinné prostocviky. grater kapitulation No, uvidíš, skús mu vyjadri - s úsmevom - svoje pocity a ukáza, čo mᚠrada... gloria Možno sa chytí.

Upravil(a) Selima (12. 8. 2011 11:41)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#60 12. 8. 2011 8:33

majkafa
Host

Taky vidím problém ne ve velikosti či tloušce penisu, ale v nastavení, které má tvůj partner v hlavě.
Jak to má být "normálně".
Co to je - normálně? Na to přece žádný zákon není. Normálně to totiž může být jakkoliv, když to vyhovuje.

#61 12. 8. 2011 13:41

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Pro mě je taky důležitější orální sex. A ten je taky s každým partnerem jiný. Díkybohu mám partnera, se  kterým je to to nejlepší, co mě kdy v životě s partnerem doteď potkalo. To je nebe. rodna

Upravil(a) Grainne (20. 4. 2013 14:32)

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#62 12. 8. 2011 13:55

Lillik
♥------

Grainne napsal(a):

majkafa napsal(a):

Oralni sex oboustranny ? Co je na nem lepsiho nez klasika ?

Já třeba oralní sex miluju ...ráda si ho dopřávám a rada ho taky dopřeju ...a libil se mi vždycky víc než klasika dudlik

Jsem jaká jsem.....

Není tady

#63 12. 8. 2011 14:15

majkafa
Host

Grainne napsal(a):

Noo, hlavně, když mi to dělá partner. To se dotýkám nebe, tohle zažít a můžu umřít, mi běží hlavou s TÍMTO partnerem.
Ale tomuhle to dělám moc ráda a s nadšením i já, s jinými partnery jsem to tak ráda nedělala.
S ním je úžasné všecko, i "klasika".

Upravil(a) majkafa (12. 8. 2011 14:16)

#64 12. 8. 2011 18:59

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Bety napsal(a):

Lillik napsal(a):

ale teď jsme spolu dvakrat spaly.. i když mně pak udělala krasně rukou

lol a jseš si jistá že to byl mužskej? godlike

Tak tohle je hlod roku!!! godlikegodlikegodlike

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#65 12. 8. 2011 19:48

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

majkafa napsal(a):

Záleží na tom, co si kdo pod kompromisem představí. Kompromisem může být i to, že se žena, muž nebo oba "smíří" s malým penisem, když jsou tam zase jiné plusy - třeba povaha atd. Nebo to nemusí vnímat jako kompromis.

Btw Blossom, nic o mně nevíš, kolik jsme nebo nejsme spolu. Můj vztah pro mě kompromisem není. Ale chápu, že někdo to tak může vidět.

No pro me je zenaty tabu.

S nim bych nechtela nic mit . Ani za nic. I kdyby byl posledni chlapek na zemekouli. Proste mam o sobe takove mineni, ze jsem dosta zrala a nepotrebuji takove souziti, kde jeden clovek musi zakonite trpet.  Kdo chodi se zenatym musi vedet, ze jeden je tu obelhavan abrutalne zranovan. Je mi to jasne, sama jsem byla manzelka a vim co to je , kdyz clovek zjisti, ze ten druhy chodi s nekym jinym. A kdyz se clovek dozvil kdo to je konkretne, jen zira. co jsou to devcata za charakter.

Chodit se zenatym je kompromis a taky rezignace, protoze se to vubec nemusi.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#66 12. 8. 2011 20:52

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

sahleb napsal(a):

majkafa napsal(a):

No pro me je zenaty tabu.

S nim bych nechtela nic mit . Ani za nic. I kdyby byl posledni chlapek na zemekouli. Proste mam o sobe takove mineni, ze jsem dosta zrala a nepotrebuji takove souziti, kde jeden clovek musi zakonite trpet.  Kdo chodi se zenatym musi vedet, ze jeden je tu obelhavan abrutalne zranovan. Je mi to jasne, sama jsem byla manzelka a vim co to je , kdyz clovek zjisti, ze ten druhy chodi s nekym jinym. A kdyz se clovek dozvil kdo to je konkretne, jen zira. co jsou to devcata za charakter.

Chodit se zenatym je kompromis a taky rezignace, protoze se to vubec nemusi.

souhlas
a taky jde o pevnost svého charakteru - když někdo řekne nikdy, znamená to opravdu nikdy ... jen ti, co nemají pevný charakter řeknou - nikdy neříkej nikdy - protože mluví podle svého nastavení.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#67 12. 8. 2011 21:02

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Jen zabedněnec není schopen změnit svůj názor.

Když pominu vztahy se ženáči - třebas -když dvacetiletá slečna řekne "nikdy nechci mít děti protože...(dosaď cokoliv)" , a za pár let zjistí, že se nedokáže podívat na kočárek bez slzy v oku a do roka je z ní máma - tak je podle té tvé teorie bezcharakterní nebo jak?
Člověk se snad vyvíjí a mění svoje názory a postoje tím, jak získává zkušenosti. Pokud tedy není zabržděný ve vývoji... rodna

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#68 12. 8. 2011 23:08

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

no ano - 20-ti letá nevybouřená slečna ještě nemá utvořené pevné názory zrovna na početí- i když v určitých momentech a situacích i v těch 20-ti letech je člověk zásadový (třeba co se týče nevěry) a jeho nikdy znamená nikdy. Tys to napasírovala do situace, o které TADY není vůbec řeč. Tady je řeč a diskuze o sexu, ženáčích a milenkách. Až budu tohle mé kategorické nikdy pronášet na těhulkách, nebo snažilkách, tak tam tvůj příklad má místo. Moc dobře víš (a pokud nevíš, žes odpovídala zabedněné Zklamané), k jakému kontextu tento můj příspěvek mířil....ale možná, že ta zabržděnost je aktuální wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#69 12. 8. 2011 23:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Lillik napsal(a):

Grainne napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já třeba oralní sex miluju ...ráda si ho dopřávám a rada ho taky dopřeju ...a libil se mi vždycky víc než klasika dudlik

ja neviem či viac, alebo menej - nemám nejaké hitparády, ale považujem ho za rovnocennú techniku. stolt A skvelý pôžitok stolt so zaručeným orgazmíkom. Preto sa čudujem hemungom tvojho priateža.

Brita

Není tady

#70 13. 8. 2011 9:35

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

no ano - 20-ti letá nevybouřená slečna ještě nemá utvořené pevné názory zrovna na početí- i když v určitých momentech a situacích i v těch 20-ti letech je člověk zásadový (třeba co se týče nevěry) a jeho nikdy znamená nikdy. Tys to napasírovala do situace, o které TADY není vůbec řeč. Tady je řeč a diskuze o sexu, ženáčích a milenkách. Až budu tohle mé kategorické nikdy pronášet na těhulkách, nebo snažilkách, tak tam tvůj příklad má místo. Moc dobře víš (a pokud nevíš, žes odpovídala zabedněné Zklamané), k jakému kontextu tento můj příspěvek mířil....ale možná, že ta zabržděnost je aktuální wink

Asi bude velice aktuílní wink .
Tys tu svoji větu postavila jako zákon. Ten, kdo má (podle tebe)  charakter, když řekne nikdy, taky to znamená opravdu nikdy. Pokud říká nikdy neříkej nikdy, je bezcharakterní.

Nikde nebyla řeč o tom, že se to týká jenom jedné, konkrétní situace. Takže jsem nabyla přesvědčení, že jsi tak pevná ve svých zásadách ve všech oblastech svého života. big_smile
Tak tedy promiň, mě zabedněné... lol Já netušila, že i tvoje zákony mají své výjimky. tongue

A mimochodem - tohle vlákno bylo původně o sexu s malým penisem... to až postupem doby se to poněkud zvrhlo v kázání o nemorálních ženách sexujících se ženáči (na což mám svůj názor, ale rozvádět ho tady nebudu, protože je to jednak mimo téma a druhak nechci někomu přivodit mrtvici lol )

Upravil(a) Xsara (13. 8. 2011 9:41)

Není tady

#71 13. 8. 2011 10:14

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Xsara napsal(a):

... nechci někomu přivodit mrtvici lol

Škoda lol storstark

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#72 13. 8. 2011 10:17

majkafa
Host

Axi napsal(a):

Xsara napsal(a):

Škoda lol storstark

stoltlol
Jsem přemýšlela, o koho má Xsara tu péči. big_smile

#73 13. 8. 2011 10:21

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Xsara napsal(a):

Škoda lol storstark

gloria

Není tady

#74 13. 8. 2011 20:57

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Xsara napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Asi bude velice aktuílní wink .
Tys tu svoji větu postavila jako zákon. Ten, kdo má (podle tebe)  charakter, když řekne nikdy, taky to znamená opravdu nikdy. Pokud říká nikdy neříkej nikdy, je bezcharakterní.

Nikde nebyla řeč o tom, že se to týká jenom jedné, konkrétní situace. Takže jsem nabyla přesvědčení, že jsi tak pevná ve svých zásadách ve všech oblastech svého života. big_smile
Tak tedy promiň, mě zabedněné... lol Já netušila, že i tvoje zákony mají své výjimky. tongue

A mimochodem - tohle vlákno bylo původně o sexu s malým penisem... to až postupem doby se to poněkud zvrhlo v kázání o nemorálních ženách sexujících se ženáči (na což mám svůj názor, ale rozvádět ho tady nebudu, protože je to jednak mimo téma a druhak nechci někomu přivodit mrtvici lol )

No tak ve svých zásadách jsem naprosto pevná ve všech oblastech mého života - když řeknu nikdy, znamená to nikdy. Pokud někdo říká toto rčení "nikdy neříkej nikdy" beru to (můj názor, za kterým si stojím), že nemá o sobě pevné mínění - a nechává si otevřená zadní vrátka, protože neví, jak se v které situaci zachová - nezná se.
Moje "zákony" nemají výjimky. To, že NĚJAKÁ 20-ti letá slečna, ještě nevybouřená prohlašuje, že dítě nikdy a pak bulí nad každým kočárkem se netýká mě. Já mluvím o sobě a mém vnímání lidí, kteří neznají sami sebe. A řčení použité právě na situaci s ženáči považuji za bezcharakterní každým coulem. To, že toto rčení se někteří snaží namontovat i těm, co jsou pevní v zásadách s tím, že asi oni nejlépe vědí (pravděpodobně dle svého osobního jednání), že říct nikdy je ošemetné, nebo prý nemůžou vědět, jak se v situaci zachovají. Ale někteří mají naprosto jasno, jak se v které situaci zachovají a vědí to o sobě. 
A na konkrétní názory na konkrétní situace mám také svůj názor a jak je vidět, přivádí některé když ne k mrtvici, tak alespoň k šílenství a nutný slovní atak.

Není tady

#75 13. 8. 2011 21:05

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Probůh, ta dvacetiletá, co nechce mimí - to byl jen příklad. roll Dosaď za to cokoliv ze svého spořádaného života, jakoukoliv situaci.
Ale ono je to vlastně úplně zbytečné, protože TY se přece znáš, a víš co kdy uděláš.

A dobře děláš, Zklamčo. Jen pevna buď a vytrvej! storstark wink

Upravil(a) Xsara (13. 8. 2011 21:14)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí