6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
algebrana napsal(a):
Grainne napsal(a):
algebrana napsal(a):
Myslím že je lepší rozvod.
Proč se otravovat s malým penisem ?
Muž se klidně může rozvést a žena si okamžitě najde obrovský penis jako stálého partnera . Takže žádná coura, ale vyhovující partner .
Penis je laciné zboží , nabízí se všude a každá žena si může najít přesně to co potřebuje, není nutné cvičit kvůli mrňousům ...to není tak jednoduché najít toho správného partnera a ještě i se správným rozměrem . jestli se ti to podařilo , tak gratuluji.
Takhle pokud jde o velký penis a sex , to najdeš snadno, pokud k tomu chceš vztah a porozumění, to pude hůř.
Jinak Doctus má asi skutečně problém, proto tady kope na za malé penisy . Rád by aby žena pracovala na tom, aby sevřela i malý penis , ale k čemu to je ?
Malý penis je pořád malý penis a pokud ta žena potřebuje větší , v pohodě si ho najde ........
žadný problém to není, sama píšeš , že to třeba pro tebe není vůbec důležité a takových je možná více než co chtějí hlavně klasiku . A to cvičení je docela dobrý a i doporučuje se i pro muže .
Není tady
Pro mě to problém není , protože jsem klasikou už přejedená a soulož mě nebaví, to je ovšem výjimka , většina žen se chce milovat normálně .To cvičení je zdraví prospěšné.
Ale Doktus to staví tak, že žena se musí snažit , jinak jí čeká rozvod ,přitom je presně naopak , když ženě povolí pochva, nikdo jí rozvodem nemůže vyhrožovat .
Dělá přesně to, co jsem psala, myslí si že Penis je střed světa , nejdůležitější věc, pro kterou budou ženy náruživě cvičit , aby jim to Božstvo neuteklo.
A klidně by i kvůli povolené pochvě opustil rodinu . Zatím je penis na každým rohu k mání a všechny velikosti .
Není tady
Grainne napsal(a):
to není tak jednoduché najít toho správného partnera a ještě i se správným rozměrem . jestli se ti to podařilo , tak gratuluji.
Me se to podarilo vicekrat a to jsem zas tak nehledala a ani jsem nemela moc partneru. Ona je pochva stvorena spis na rozmnozovani nez na sex. ma tudy projit ditatko, tak samozrejme nebude mrnava. To by zadna zena asi neprezila.
Takovy ty reci o vetsi vagine, to je jen prohra muzu. navic zena jeste zvlhne a tim je jeste mene uzka. Jeden velmi kratkodoby pritel mel poznamku...a pritom, poznaky bych mela trousit tak akorat ja.
A nyni vtip:
Manzel stoji nahy pred zrcadlem a se zajmem si pysne povida: "Jeste jeden centimetrik navic a jsem KRAL..." a manzelka ho sleduje a rekne si (je slusna, tak sama pro sebe) : "Jeste jeden centimetr mene a jses kralovna..".....
No jo, ja jsem se teda smala. Hosi majoisvoje bozstvo a dokonce vymysli, ze njim to zeny zavidi....
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
http://beso.blog.idnes.cz/c/348624/Na-velikosti-nezalezi.html
Něco mi tak říká, že ses necitlivě zmínila o tomhle... Máš s tím nějaký problém, že to dost často řešíš? Nebo se mi to jen zdá?
Nespletla sis to ze Zvedavkou?
Není tady
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
http://beso.blog.idnes.cz/c/348624/Na-velikosti-nezalezi.html
Něco mi tak říká, že ses necitlivě zmínila o tomhle... Máš s tím nějaký problém, že to dost často řešíš? Nebo se mi to jen zdá?
Nespletla sis to ze Zvedavkou?
Ne.
Ivana tady psala, že tenkrát něco zkazila a pak se její vztah s tím jejím vysněným, za kterým tady tolik truchlila, rozpadl. Tak mě napadlo, že tohle.
Není tady
Eva. napsal(a):
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Něco mi tak říká, že ses necitlivě zmínila o tomhle... Máš s tím nějaký problém, že to dost často řešíš? Nebo se mi to jen zdá?Nespletla sis to ze Zvedavkou?
Ne.
Ivana tady psala, že tenkrát něco zkazila a pak se její vztah s tím jejím vysněným, za kterým tady tolik truchlila, rozpadl. Tak mě napadlo, že tohle.
Tohle máme naprosto v pořádku , šlo úplně o něco jiného
Není tady
Není tady
Lillik napsal(a):
pudla napsal(a):
já mám špatnou zkušenost, také jsem měla za studií milence s takovým...nestálo to za nic, přitom vášeň tam byla, ale taky jsem to necítila, spíš jsem měla vždycky naražený kyčle jak se snažil...) tady poloha nepomůže..
no to není moc povzbudivé on je jinak ve všech ohledech užasný a pro mně sex taky není vše... jako fajn je užasný ale když mně pak uděla jinak tak fajn...ale pro něj te alfa omega ....
.. Píšeš, že je úžasný a na sexu Tobě svět nestojí.. Tak pokud je Ti s ním dobře a máte společné plány, neviděla bych v tom zásadní problém. Uspokojí Tě, takže si na své přijdeš, ale co jeho pocity? Jestli je smutný, jak píšeš, promluv si s ním a vyřešte to. Jestli nebude schopný se přes svůj "malý problém" přenést a problém si z toho udělá, pak to asi nebude pan pravý..
Není tady
Mýtus o poměřování penisů........... Mnohokrát jsem četl vyjádření žen, podle kterého jsou prý muži neustále zaujati velikostí svého penisu, vzájemně si je prý poměřují, přeměřují a vůbec, ničím jiným údajně nežijí. Ovšem pokud tyto povídačky člověk pořádně zanalyzuje, zjistí, že z nich mnoho nezbyde. Toto se týká i toho údajného vzájemného měření. Pokud se někdy vyskytlo tak jedině maximálně na základní škole u některých jedinců. Navíc dost těžko si představuji zmíněnou situaci přeměřování penisů ve ztopořeném stavu. V realitě vidí chlap jiného jen čůrat vedle sebe na wc do mušle. Podle mě plno chlapů se velikostí nezabývá, dokud je k tomu neposune nějaké vyjádření některé z partnerek. Pak možná začnou zkoumat, jestli ho mají pro ní dostačující. Protože o nic jiného většině stejně nejde. Nejde o to se někde předvádět, ale být pro svou milou "dokonalý". Snad jsem to napsal dobře. Takže pak jedině se začnou zajímat. Ono totiž chlapi kromě po*na se stejně jaksi nemají s kým srovnat na živo v erekci. To není jako porovnání prsou mezi holkami na plovárně. Takže podle mě skutečnost, že chlapi řeší velikost je vždy víceméně závislá na partnerce.
Není tady
Také si myslím, že nějaké přeměřování a sledování velikosti není u mužů moc běžné. Snad jenom někdy v pubertě, ale ani tam jsem se s tím moc nesetkal. No a co se týká velikosti, tak z vlastní zkušenosti vím, že někdy větší penis je větší problém.
Není tady
carlos napsal(a):
Mýtus o poměřování penisů........... Mnohokrát jsem četl vyjádření žen, podle kterého jsou prý muži neustále zaujati velikostí svého penisu, vzájemně si je prý poměřují, přeměřují a vůbec, ničím jiným údajně nežijí. Ovšem pokud tyto povídačky člověk pořádně zanalyzuje, zjistí, že z nich mnoho nezbyde. Toto se týká i toho údajného vzájemného měření. Pokud se někdy vyskytlo tak jedině maximálně na základní škole u některých jedinců. Navíc dost těžko si představuji zmíněnou situaci přeměřování penisů ve ztopořeném stavu. V realitě vidí chlap jiného jen čůrat vedle sebe na wc do mušle. Podle mě plno chlapů se velikostí nezabývá, dokud je k tomu neposune nějaké vyjádření některé z partnerek. Pak možná začnou zkoumat, jestli ho mají pro ní dostačující. Protože o nic jiného většině stejně nejde. Nejde o to se někde předvádět, ale být pro svou milou "dokonalý". Snad jsem to napsal dobře. Takže pak jedině se začnou zajímat. Ono totiž chlapi kromě po*na se stejně jaksi nemají s kým srovnat na živo v erekci. To není jako porovnání prsou mezi holkami na plovárně. Takže podle mě skutečnost, že chlapi řeší velikost je vždy víceméně závislá na partnerce.
Je to přesně naopak . Muži od puberty sledují ,jakou mají velikost penisu .A ten kdo má malýho z toho má záhy komplex na celý život ...........všude na netu jsou diskuze o zvětšování penisu a zázračných preparátech a technikách .
Muž má v penisu celý svý sebevědomí ,což je samozřejmě nesmysl.
Mockrát se mi stalo reálně, že mě někdo upozornoval, že má malý penis a přitom měl běžný průměr .
Muži si myslí, že penis je střed světa a když je malý, je to pro něj taková malá tragedie .Protože jeho chlouba a nejdůležitější věc je nevyvinutá .
To se týká mladých mužů , to co píšu.
Ti starší už vědí , že je všechno jinak, že stačí mít prachy , nebo bejt dobrej manžel a může mít spokojený vztah i s malým.
Není tady
Kara napsal(a):
Lillik napsal(a):
pudla napsal(a):
já mám špatnou zkušenost, také jsem měla za studií milence s takovým...nestálo to za nic, přitom vášeň tam byla, ale taky jsem to necítila, spíš jsem měla vždycky naražený kyčle jak se snažil...) tady poloha nepomůže..
no to není moc povzbudivé on je jinak ve všech ohledech užasný a pro mně sex taky není vše... jako fajn je užasný ale když mně pak uděla jinak tak fajn...ale pro něj te alfa omega ....
.. Píšeš, že je úžasný a na sexu Tobě svět nestojí.. Tak pokud je Ti s ním dobře a máte společné plány, neviděla bych v tom zásadní problém. Uspokojí Tě, takže si na své přijdeš, ale co jeho pocity? Jestli je smutný, jak píšeš, promluv si s ním a vyřešte to. Jestli nebude schopný se přes svůj "malý problém" přenést a problém si z toho udělá, pak to asi nebude pan pravý..
Několik let s křížkem po funusu.
Není tady