|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

majkafa napsal(a):
...muži v mém věku nebo starší mě vůbec nepřitahují a mám pocit, že ani já je...
Tak třeba mě přitahuješ, tak neházej všechny do jednoho pytle

Není tady
Vyzkoušejte prášky na zvětšení penisu odtud http://malypenis.eu/ já se osobně využívám a opravdu fungují, Doposud jsem neměl žádný vedlejší účinek a využívám je necelé 3 měsíce
Není tady
Teda dámy, vy máte ale problémy.
Není tady

rudolf napsal(a):
Teda dámy, vy máte ale problémy.
tohle problem docela je , nebo snad ne ?
Není tady

Není tady
Záleží taky na tom, co je malý. Když vezmem v potaz, že průměrná pochva je hluboká jen 6 až 8 cm a průměrný penis dosahuje zhruba 13 cm, tak nevidím důvod ke stížnostem. Problém může nastat u opravdu malých penisu, které nedosahují např. 8 cm v erigovaném stavu. Nevím, čím to je, ale v dnešní dekadentní době si mnoho žen a mužů myslí, že průměr u muže je 17 či více centrimetrů. Holt psychická manipulace z po*na. Slyšel jsem, jak se 18-letá chlubila, že již měla 70 sexuálních partnerů, dobrý start jako prostitutka (ale sama se za coury nepovažuje). Není fyziologicky možné, aby zdravá pochva necítila naprosto normální penis. Nic nebrání ženám praktikovat Kegelovy cviky, správná pochva musí udržet i tužku. Když vidím některé "osoby", které říkají, jak jim na velikosti záleží, tak na jejich místě (vzhled, povaha, inteligence) bych se ani nevyjadřoval.
Není tady
Doctus napsal(a):
Záleží taky na tom, co je malý. Když vezmem v potaz, že průměrná pochva je hluboká jen 6 až 8 cm a průměrný penis dosahuje zhruba 13 cm, tak nevidím důvod ke stížnostem. Problém může nastat u opravdu malých penisu, které nedosahují např. 8 cm v erigovaném stavu. Nevím, čím to je, ale v dnešní dekadentní době si mnoho žen a mužů myslí, že průměr u muže je 17 či více centrimetrů. Holt psychická manipulace z po*na. Slyšel jsem, jak se 18-letá chlubila, že již měla 70 sexuálních partnerů, dobrý start jako prostitutka (ale sama se za coury nepovažuje). Není fyziologicky možné, aby zdravá pochva necítila naprosto normální penis. Nic nebrání ženám praktikovat Kegelovy cviky, správná pochva musí udržet i tužku. Když vidím některé "osoby", které říkají, jak jim na velikosti záleží, tak na jejich místě (vzhled, povaha, inteligence) bych se ani nevyjadřoval.
Je to normální , protože pochva zvládne mnohem větší penis než sama měří, takže skutečně 13 cm je hodně málo na průměrnou pochvu. Ty jen teoretizuješ , praxi neznáš .
Já jsem třeba měla přítele, který měl asi 24 a byla jsem schopná časem s ním normálně fungovat . Přitom během života jsem zjistila, že jsou ženy , které mají mnohem větší orgán než já.......pokecem s klukama.
Jinak na cviky se ti každej vyflajzne , když má někdo malý penis, nikdo kvůli nemu cvičit nebude ........naším cílem není v sobě udržet pidi mrňouse , ale normálně si užít sex.
Upravil(a) algebrana (20. 6. 2013 21:00)
Není tady

Grainne napsal(a):
http://beso.blog.idnes.cz/c/348624/Na-velikosti-nezalezi.html
Něco mi tak říká, že ses necitlivě zmínila o tomhle... Máš s tím nějaký problém, že to dost často řešíš? Nebo se mi to jen zdá?
Upravil(a) Eva. (20. 6. 2013 21:12)
Není tady

Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
http://beso.blog.idnes.cz/c/348624/Na-velikosti-nezalezi.html
Něco mi tak říká, že ses necitlivě zmínila o tomhle... Máš s tím nějaký problém, že to dost často řešíš? Nebo se mi to jen zdá?
nechapu, o cem jsem se necitlive zminila ? Vzpomnela jsem si na tohle tema , clanek se mi libil , tak trochu probrat diskuzi ne ? A hlavne se shoduje s mym nazorem , kteremu tady oponuje dost zen vzrusivych jen povrchove .
Problem nemam, znam jen prumer 1 + 1 vyjimku na obe strany .
Proc to ctes , kdyz to pro tebe neni zajimave a diskutovat te nebavi .... potrebujes prudit ? Ja na temata, ktera mi nic nerikaji vubec nechodim , taky proc ...
Není tady

Doctus napsal(a):
Nikdy jsem to nikomu nemerila , takze ja osobne beru prumer 15 
Není tady

Není fyziologicky možné, aby zdravá pochva necítila naprosto normální penis. Nic nebrání ženám praktikovat Kegelovy cviky, správná pochva musí udržet i tužku. Když vidím některé "osoby", které říkají, jak jim na velikosti záleží, tak na jejich místě (vzhled, povaha, inteligence) bych se ani nevyjadřoval
zdrava pochva ho urcite citi , to jeste neznamena , ze ten nadprumernejsi citi treba nekdo mnohem lepe 
Kegelovy cviky jsou moc dobre i pro muze , tak muzete cvicit s partnerkou spolu 
Není tady
@Algebrana
Pozor, pozor, drahunko. Anatomii jste viděla maximálně z rychlíku, tak mě laskavě nepoučujte. Kegelovy cviky nejsou nijak náročné, ale to vy, při své nuzné inteligenci, nepochopíte. Nevíte vůbec, co to pochva je, její histologickou stavbu, inervaci, cévní zásobení, dokonce ani menstruační cyklus pořádně neznáte. Vyjadřujete se jako žena pochybných mravů, bez urážky. Pán Bůh nadělil každému podle svého uvážení, u Vás na inteligenci zapomněl. Škoda...
@Grainne
Za průměr můžete brát, co chcete. Studie a (nejen mé) zkušenosti v medicíně hovoří jinak.
Není tady

Doctus napsal(a):
@Algebrana
Pozor, pozor, drahunko. Anatomii jste viděla maximálně z rychlíku, tak mě laskavě nepoučujte. Kegelovy cviky nejsou nijak náročné, ale to vy, při své nuzné inteligenci, nepochopíte. Nevíte vůbec, co to pochva je, její histologickou stavbu, inervaci, cévní zásobení, dokonce ani menstruační cyklus pořádně neznáte. Vyjadřujete se jako žena pochybných mravů, bez urážky. Pán Bůh nadělil každému podle svého uvážení, u Vás na inteligenci zapomněl. Škoda...
@Grainne
Za průměr můžete brát, co chcete. Studie a (nejen mé) zkušenosti v medicíně hovoří jinak.
Medicina je medicina a teorie je teorie a v praxi to ma kazdy trochu jinak pane doktore
Není tady
Doctus napsal(a):
@Algebrana
@Grainne
Já nepotřebuju anatomii, píšu jasně , že 13 cm je malý na průměrnou pochvu, smiř se s tím.
.
Ty si myslíš že sex vyčteš někde v knihách, ale smiř se s tím, že s tvým mrnoulinkým penisem nikdo chtít nebude nic dělat a už vůbec nebude cvičit nějaký cviky kvůli tobě .
Snaž se ženu zaujmout něčím jiným , vymysli zajímavé praktiky, k tomu jí kup drahý dárek a možná to bude fungovat líp.
Není tady
@Grainne
Variabilitu nepopírám. Poku jste ale neměla alespoň 100 partnerů, nemohu brát Vaši hodnotu jako relevantní.
Není tady
@algebrana
Milá hloupá dámo (moc nóbl označení pro Vás). Možná to Váš degenerovaný mozek nepochopil, ale nemám 13 cm. 13 cm je možná malý na rozjetý genitál prostitutky. Nejste jedna z nich?
Není tady

Doctus napsal(a):
@Grainne
Variabilitu nepopírám. Poku jste ale neměla alespoň 100 partnerů, nemohu brát Vaši hodnotu jako relevantní.
To jsem teda rozhodne nemela
ale ten clanek je zajimavy , nebo ne ?
Není tady

Doctus napsal(a):
@Grainne
A vy jste mel 100 partnerek a tim svou teorii potvrzenu praxi ?
Není tady
@Grainne
Na gynekologii jsem měl stovky pacientek. Pokud by měly pochvy hluboké jak Macochu, tak by asi klasické nástroje nestačily.
Není tady
Grainne napsal(a):
Doctus napsal(a):
@Grainne
Variabilitu nepopírám. Poku jste ale neměla alespoň 100 partnerů, nemohu brát Vaši hodnotu jako relevantní.To jsem teda rozhodne nemela
ten článek je nesmyslný .
Každá žena ví, že velký penis je velký problém.........s tím se nedá dělat nic , s malým leccos .
Velký tlačí bolí, já například s velkým nemám orgasmus , prootže muž je vzdálený od mého těla a já nemohu dráždit určitou oblast , takže ten velký je mi při sexu úplně nanic , myslím pokud jde o klasiku ........
A pochybuju, že by se ženy sbíhaly a chtěly to vidět..............ten článek PSAL MUŽ , ne žena :
Muži řeší penis jako nejlepší věc na světě, když má někdo velký mysli si, že mu patří svět .......
Když má malý , celej svět má zničenej a trápí se.
Není tady

A pane doktore muzete mi vysvetlit, jak se lisi genital prostitutky od genitalu zeny , ktera je treba 20.let vdana, tudiz se da predpokladat , ze ma po celou tu dobu pravidelny sex ?
Není tady
Doctus napsal(a):
@Grainne
Na gynekologii jsem měl stovky pacientek. Pokud by měly pochvy hluboké jak Macochu, tak by asi klasické nástroje nestačily.
kdybys byl skutečně na gynekologii, věděl bys , že se tam vejde mnohem víc ........a že 13 cm tam zapadne jako sirka .
Ale ty jsi jen teoretik......
..
Není tady
.
Upravil(a) Doctus (20. 6. 2013 22:21)
Není tady

algebrana napsal(a):
Grainne napsal(a):
Doctus napsal(a):
@Grainne
Variabilitu nepopírám. Poku jste ale neměla alespoň 100 partnerů, nemohu brát Vaši hodnotu jako relevantní.To jsem teda rozhodne nemela
ten článek je nesmyslný .
Každá žena ví, že velký penis je velký problém.........s tím se nedá dělat nic , s malým leccos .
Velký tlačí bolí, já například s velkým nemám orgasmus , prootže muž je vzdálený od mého těla a já nemohu dráždit určitou oblast , takže ten velký je mi při sexu úplně nanic , myslím pokud jde o klasiku ........
A pochybuju, že by se ženy sbíhaly a chtěly to vidět..............ten článek PSAL MUŽ , ne žena :
Muži řeší penis jako nejlepší věc na světě, když má někdo velký mysli si, že mu patří svět .......
Když má malý , celej svět má zničenej a trápí se.
Když má malý , celej svět má zničenej a trápí se
no jo, ani se nedivim
Není tady

Doctus napsal(a):
@Grainne
ale vysetreni se neda srovnavat se sexualnim prozitkem
Není tady