6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny, mám nového přítele, je bezvadný chodíme spolu dva tměsice, sex pořád odkladal a mně to u bylo divné dokud jsem nezjistila proč... má malý penis... při kouření mi to ani tak nepřilo, ale teď jsme spolu dvakrat spaly a je pravda e jsem ho ani necitila... i kdy mně pak udělala krasně rukou, nebyl spokojený...a byl z toho smutný ...nevíte někdo jaké polohy jsou nejlepí nebo jakou máte zkuenost?
Není tady
já mám patnou zkuenost, také jsem měla za studií milence s takovým...nestálo to za nic, přitom váeň tam byla, ale taky jsem to necítila, spí jsem měla vdycky naraený kyčle jak se snail...) tady poloha nepomůe..
Není tady
pudla napsal(a):
já mám patnou zkuenost, také jsem měla za studií milence s takovým...nestálo to za nic, přitom váeň tam byla, ale taky jsem to necítila, spí jsem měla vdycky naraený kyčle jak se snail...) tady poloha nepomůe..
no to není moc povzbudivé on je jinak ve vech ohledech uasný a pro mně sex taky není ve... jako fajn je uasný ale kdy mně pak uděla jinak tak fajn...ale pro něj te alfa omega ....
Není tady
Lillik napsal(a):
ale teď jsme spolu dvakrat spaly.. i kdy mně pak udělala krasně rukou
a jse si jistá e to byl muskej?
Není tady
ok ok tak jsme spolu spali
Není tady
No a co myslí - e to bude lepí? Nebude, vdy se ti to u ani teď nelíbí.... bude to takhle řeit celý ivot nebo x let?
Není tady
Lillik napsal(a):
pudla napsal(a):
no to není moc povzbudivé on je jinak ve vech ohledech uasný a pro mně sex taky není ve... jako fajn je uasný ale kdy mně pak uděla jinak tak fajn...ale pro něj te alfa omega ....
ale tak aspoň je úasnej, z toho mýho se vyklubal pěknej deb*l...
Není tady
N take kvuli tomu e je malej mám nechat jinak skvělýho kluka? to by bylo čkoda ne?
Není tady
Ale klidně si ho nechej, třeba najdete něco co vám bude vyhovovat oběma!
Není tady
a prý e nezáleí na velikosti
Není tady
Nejlepí poloha pro sex s malým penisem je poloha ze zadu,kdy partner za tebou klečí,nebo pokud ty si lehnes na břicho a dá nohy k sobě.
Jene pokud tvůj partner neustále tohle řeí, dříve nebo později to naroste v nepřekonatelný problém a jak víme, pokud vztah přestane klapat v posteli..větinou konec je blízko.
Někteří chlapi si na uspokojení partnerky nesmírně zakládají, mají pocit pokud ji neuspokojí
je to " totální selhání"... nevidí u, e někdy partnerce stačí jen akt samotný nebo předehra, v podobě mnoha něností,na které chlapi obvykle zapomínají..
Já se takhle kdysi setkala s jedním " vrcholovým fotbalistou",který si velice zakládal na fyzičce..
sex byl rychlý a o ničem..a o jeho penisu ani nemluvím... poprvé a naposled...
Není tady
Bety napsal(a):
Ale klidně si ho nechej, třeba najdete něco co vám bude vyhovovat oběma!
Bety,ale Lilikovi se to líbí,jen partner z toho má depku.
Já říkám,e i s malým kapárkem jde hrát velké divadlo!!
Jeden z mých sex.partnerů ho měl opravdu velkého a řeknu vám,nebylo o co stát,bylo to spí bolestivé,hlavně ze začátku,ne se "přizpůsobila".
Uvauje zcela správně Lilíku,bo na co by ti byl partner s norm.nebo světím penisem,kdy by si ho jinak nemohla ani vidět.A velikost penisu je pro mě při sexu zcela nedůleitá záleitost,já ho tam nikdy necítím / orgasmů přitom mívám i několik),krom toho obra teda kdysi a to zas nebylo nic moc.
Spí má tady problém tvůj partner,tak ho zkus uklidňovat-to co tady píe a e jak ti to dělá,se ti to líbí stejně nejvíc,atp.
Není tady
Bety napsal(a):
Lillik napsal(a):
ale teď jsme spolu dvakrat spaly.. i kdy mně pak udělala krasně rukou
a jse si jistá e to byl muskej?
Není tady
smazáno
Upravil(a) giorgino (10. 8. 2011 1:55)
Není tady
smazáno
Upravil(a) giorgino (10. 8. 2011 1:55)
Není tady
Ete mi napadlo, skúste aj orálny sex... Proste akékožvke uspokojenie, ktoré zmení tlak na "výkon"... a prinesie vám pôitok. A mono ani on nie je tkaý malý, ale proste nepasujete úplne spolu...Skús ty cviči cviky na panvové dno, aby si ich vedela v pravej chvíli zatiahnu a "precíti ho"... Exisutjú rôzne spôsoby a vetky treba vyskúa - len si z toho nevyrobte problém a "hon n aorgazmus".
Není tady
jj děkuji vem za rady budem zkouet ...já to jako hon neberu já orgasmus ani mít nemusím mně stačí e jsme spolu ....miluju ho se vím vudy ...no snad to pro nás nebude problem, nebo spí pro něj který by mohl vest a k rozchodu ...
Není tady
Lillik napsal(a):
jj děkuji vem za rady budem zkouet ...já to jako hon neberu já orgasmus ani mít nemusím mně stačí e jsme spolu ....miluju ho se vím vudy ...no snad to pro nás nebude problem, nebo spí pro něj který by mohl vest a k rozchodu ...
Kolik je ti let, prosím?
Tohle je konstatování nevyzrálé eny, e orgazmus mít nemusí. Asi jetě nemá hodně zkueností. Teď ti to stačit můe, ale... Teď má jetě růové brýle.
Mám dost zkueností na to, abych věděla, e "s malým kapárkem" je jenom pohádka těch, co zřejmě ty malé kapárky mají.
Ale některým párům to vyhovovat můe, najdou třeba vyhovující polohy nebo jiný způsob uspokojení, třeba orálně...
Ale konstatování - mně stačí, e jsme spolu, normální zdravé eně a zdravému mui celý ivot obvykle nevydrí.
Upravil(a) majkafa (10. 8. 2011 9:15)
Taky bych řekla,e kdy u ti to vadí ted (a můe si nalhávat, e ne) e ti to časem začne vadit čím dál víc.
Není tady
Nemyslím si, e by Ti to nutně muselo vadit, a u vůbec si nemyslím, e bys kvůli svému dotazu zde na Babinetu měla být nevyzrálá...
Já jsem tedy vyzrálá dost (a moc moná ) a za svůj ivot a ze svých zkueností jsem pochopila to, e kadý jsme jiný a v sexu to platí snad dvojnásob.
Otázka je, jak moc jsi Ty sama na sex zaměřená. Jsou eny, které ho potřebují po celý ivot, a to i koitálně, a jsou eny, pro které toto není a tak podstatné, a jsou i eny, které sex otravuje a dávají přednost hezkým vztahům, ale bez sexu.
Sama si v duchu zkus ujasnit, kam asi patří Ty.
A pozor - je třeba počítat i s tím, e časy se mění, některá ena je s postupujícím věkem, náruivějí, některá zas naopak. Jene to nikdo z nás neví dopředu.
Myslím si, e je koda zahodit hned vztah, který se Ti jinak jeví jako ideální, jen kvůli tomuto. Zvlá kdy způsobů oboustranně spokojeného sexu existuje tolik...
Mě samotné by na tom vadila právě ta reakce partnera, jeho a křečovité soustředění na toto.. On asi u má trochu dopředu strach.
Na Tvém místě bych mu vysvětlila, co má ráda a co ne, co je pro Tebe v sexu prioritní a co ne.
A pokud najdete způsob, jak si v tomto vyhovět, není důvod se rozcházet.
Osobně si myslím, e v sexu jsou nedobré extrémy - příli malý, ale i příli velký penis. Myslím, e to ty dotyčné mue velmi trápí a s tímto se bohuel moc dělat nedá.
Natěstí "na kadý hrnec je někde poklička", jen hledat.....
Myslím si, e je koda zahodit hned vztah, který se Ti jinak jeví jako ideální, jen kvůli tomuto.
Ale sex je ve vztahu důleitý.
Já si ale myslím, e to není o velikosti, ale o tom,e na to oba myslíte. e to máte bloklý v hlavě, a chlap má komplex
Dobrý nápad má Selima, ty cviky a nebo nějakou sex. pomůcku
Není tady
Lillik napsal(a):
Myslela som práve jeho.. keby a "pekne uspokojil" pusou, tak mono prestane vyilova kvôli inému... a nájdete si uspokojivý spôsob milovania.
Není tady
majkafa napsal(a):
Lillik napsal(a):
Kolik je ti let, prosím?
Tohle je konstatování nevyzrálé eny, e orgazmus mít nemusí. Asi jetě nemá hodně zkueností. Teď ti to stačit můe, ale... Teď má jetě růové brýle.
Mám dost zkueností na to, abych věděla, e "s malým kapárkem" je jenom pohádka těch, co zřejmě ty malé kapárky mají.Ale některým párům to vyhovovat můe, najdou třeba vyhovující polohy nebo jiný způsob uspokojení, třeba orálně...
Ale konstatování - mně stačí, e jsme spolu, normální zdravé eně a zdravému mui celý ivot obvykle nevydrí.
Mono si proste väčia vnútri... Nie vetky eny sú rovnako stavané a tie, čo nerodili, môu by o hodne uie ako viacnásobné matky. (Odhliadnuc od takpovediac rozdielov od prirodzenia). Tak, ako nie sú vetci chlapi rovnakí, nie sú rovnaké ani vetky eny. Ja som ete nemala problém s "malým", ale zato s bolesou z privežkého áno. Ale netrúfla by som si napísa, e reči o tom ,e niekto nemôe ma privežkého sú len keci takej, ktorá... ale, nechám to. Vdy znovu sa nechám nachyta Majkafou, ktorá si vyhraduzje, aby NEBOLA PROSÍM PEKNE ZAHRNUTÁ MEDZI "VETCI", ale potom tu píe za vetky eny, občas aj muov - ako e to, čo ona nepozná a nezaila, proste NEMOE existova. (A ete som chcela napísa o iných ako koitálnych orgazmoch, ktoré u mňa prevaujú, apsoň frekvenciou a "istotou", ale... vzdávam to )
Hanba mi! Som nepoučitežná
Upravil(a) Selima (10. 8. 2011 14:07)
Není tady
Selima napsal(a):
majkafa napsal(a):
Lillik napsal(a):
Kolik je ti let, prosím?
Mám dost zkueností na to, abych věděla, e "s malým kapárkem" je jenom pohádka těch, co zřejmě ty malé kapárky mají.Ale některým párům to vyhovovat můe, najdou třeba vyhovující polohy nebo jiný způsob uspokojení, třeba orálně...
Ale konstatování - mně stačí, e jsme spolu, normální zdravé eně a zdravému mui celý ivot obvykle nevydrí.Mono si proste väčia vnútri... Nie vetky eny sú rovnako stavané a tie, čo nerodili, môu by o hodne uie ako viacnásobné matky. (Odhliadnuc od takpovediac rozdielov od prirodzenia). Tak, ako nie sú vetci chlapi rovnakí, nie sú rovnaké ani vetky eny. Ja som ete nemala problém s "malým", ale zato s bolesou z privežkého áno. Ale netrúfla by som si napísa, e reči o tom ,e niekto nemôe ma privežkého sú len keci takej, ktorá... ale, nechám to. Vdy znovu sa nechám nachyta Majkafou, ktorá si vyhraduzje, aby NEBOLA PROSÍM PEKNE ZAHRNUTÁ MEDZI "VETCI", ale potom tu píe za vetky eny, občas aj muov - ako e to, čo ona nepozná a nezaila, proste NEMOE existova. (A ete som chcela napísa o iných ako koitálnych orgazmoch, ktoré u mňa prevaujú, apsoň frekvenciou a "istotou", ale... vzdávam to )
..a nevyzrálá hlavně dle majkafy asi taky.Protoe jen ona ve ví nejlíp,vč. to o tom malém kaspárkovi,e Majkafo:dumbom:
Není tady
Selima napsal(a):
Mono si proste väčia vnútri... Nie vetky eny sú rovnako stavané a tie, čo nerodili, môu by o hodne uie ako viacnásobné matky. (Odhliadnuc od takpovediac rozdielov od prirodzenia). Tak, ako nie sú vetci chlapi rovnakí, nie sú rovnaké ani vetky eny. Ja som ete nemala problém s "malým", ale zato s bolesou z privežkého áno. Ale netrúfla by som si napísa, e reči o tom ,e niekto nemôe ma privežkého sú len keci takej, ktorá... ale, nechám to. Vdy znovu sa nechám nachyta Majkafou, ktorá si vyhraduzje, aby NEBOLA PROSÍM PEKNE ZAHRNUTÁ MEDZI "VETCI", ale potom tu píe za vetky eny, občas aj muov - ako e to, čo ona nepozná a nezaila, proste NEMOE existova. (A ete som chcela napísa o iných ako koitálnych orgazmoch, ktoré u mňa prevaujú, apsoň frekvenciou a "istotou", ale... vzdávam to )
Seli, nejsem "vačia vnútri". Řekla bych průměr.
Ale prckové do velikosti 10 cm, moná méně, jsou opravdu něčím, s čím si ena fakty neuije. A takové jsem měla na mysli. Taková velikost se fakt neokecá. Otázka samozřejmě je, pro koho je jaká velikost malým kapárkem a pro koho obrem.