29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
[img]][/img]
No ,chtěla jsem dát fotku ze svatby Csákové, kde mají dámy též černé šaty,ale neumím to. Jaký druhý druhý řádek odkazu mám zkopírovat?
nahraj fotku z počítače (musí být rozl. max 600x něco)
a zkopíruj druhý řádek odkazu a hod mezi závorky [img][/img] - je to tlačítko - 5 od leva když píšeš příspěvek - první B je na tučná atad atd.
Upravil(a) Vladena (12. 8. 2011 7:39)
Není tady
Tak nakonec si vezmu oboje, k tomu nějaké botky (auto to uveze) a zeptám se tety, pro kterou jedeme a je to matka ženicha, které by byly vhodné.
Já kvůli tomu nespala celou noc, už jsem byla večer rozhodnutá a pak zase pochyby....
Není tady
Káča napsal(a):
Tak nakonec si vezmu oboje, k tomu nějaké botky (auto to uveze) a zeptám se tety, pro kterou jedeme a je to matka ženicha, které by byly vhodné.
Já kvůli tomu nespala celou noc, už jsem byla večer rozhodnutá a pak zase pochyby....
Kačenko, protože tě znám osobně, tak si myslím, že ty starorůžové šaty ti budou moc slušet, víc než ty černé .
Není tady
Vladena napsal(a):
]
No ,chtěla jsem dát fotku ze svatby Csákové, kde mají dámy též černé šaty,ale neumím to. Jaký druhý druhý řádek odkazu mám zkopírovat?
nahraj fotku z počítače (musí být rozl. max 600x něco)
a zkopíruj druhý řádek odkazu a hod mezi závorky - je to tlačítko - 5 od leva když píšeš příspěvek - první B je na tučná atad atd.
Vladěno - je to někdo fotka na netu?
klikni pravým tlačítkem myši na fotku, jet až dolu - vlastnosti - otevře se ti okénko - zkopíruješ to za adresou např:
http://media.novinky.cz/820/258204-top_foto1-cskqy.jpg a nakopíruješ mezi ty závorky [img][/img] sem
Není tady
Káča napsal(a):
Není tady
Děkuji za technický návod.
Upravil(a) Vladena (12. 8. 2011 11:21)
Není tady
Společná svatební fotografie, všem to moc sluší -komentář Blesku
No nevím, je to bída.
Upravil(a) Vladena (12. 8. 2011 11:19)
Není tady
Vladena napsal(a):
http://img.blesk.cz/img/1/gallery/981634_.jpg
Společná svatební fotografie, všem to moc sluší -komentář Blesku
No nevím, je to bída.
No hlavně pánové vpředu mají opravdu úžasný ohoz - no a Ti další, krom pána vzadu, taky žádná sláva. A já si dělám starost, co na sebe
Není tady
Kurnik - tak na to svatební focení přibrali náhodné kolemjdoucí, ne?
A k tématu - světlé/tmavé šaty na svatbu jako host...
Na nedávné svatbě měla jedna z účastnic na sobě světlounké šaty s drobným jemným vzorkem - potud by to bylo v pořádku - kdyby dotyčná neměla metrák a ty šaty pod zadek, hodně obepnuté,při tanci ji každou chvíli čouhaly kalhotky s celou zadelí a dílo zkázy dovršila žabkama.
Ono je to o vkusu a zdravém rozumu, ne jen o barvách.
Není tady
Dobré ráno holky .
Tak je po veselce...
Vyzkoušela jsem před tetou a dvěma sestřenicema oboje šaty a jednoznačně zvítězily ty černé.
Vzhledem k tomu, že tam byli samí doktoři a právníci...,tak jsem měla velké obavy, ale nikdo neřešil šaty. Zábava byla super a mimochodem tam bylo více žen v černém.
Upravil(a) Káča (14. 8. 2011 8:43)
Není tady
bezva že sis to užila, hlavní je stejně společnost tak vám to krásně vyšlo.
Není tady
Káčo, tak to je fajn, že svatba vyšla dle představ
Jinak k oblečení, tento týden jsem se dokopala, a vlezla aspoň do jednoho butiku s tím, že mám nejvyšší čas - řekla jsem paní prodavačce, že potřebuju něco na svatbu, že tam navíc budu jako svědkyně. Jaké bylo mé překvapení, když mi paní snášela věci a vše jen ve dvou barvách - bílá a černá. No sama jsem zírala, neb dle mě se ani jedna barva moc nehodí (bílá barva nevěsty, černá pohřeb). Tak už je to asi teď jinak
Není tady
Saty krasne, manzel si nechal udelat na svatbu oblek od firmy springer. a byl s nim velice spokojeny. i zenske saty by tam meli mit:)
Není tady
AlesBer napsal(a):
Saty krasne, manzel si nechal udelat na svatbu oblek od firmy springer. a byl s nim velice spokojeny. i zenske saty by tam meli mit:)
Od kdy máš manžela?
Není tady
Třeba mají registrované partnerství...:-D Ale ono je to fuk, hlavně, když se dá kdekoliv nacpat reklama. :-)
Není tady