18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Káča napsal(a):
Děkuji....k tomu černé páskové lodičky na podpatku a bílý ifonový ál přes ramena.
Řekla bych, e tím nic nezkazí.
Není tady
Xsara napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Bramborka napsal(a):
O co jde? Nepochopila jsem ani (svoji) brutalitu, ani odkaz .....Odkaz - základní pravidla oblékání se na svatbu (nejen nevěsta a enich), je to tam dobře a ve popsáno. Je tam dokonce i uvedeno, e černá barva se nehodí - co jak jsem psala i výe, si myslím taky.
No a hlavně jsem se dozvěděla, e svědek musí vypadat seriózně a ten můe mít tmaví oblečení, no hurááá - take Aprill za mě díky.No to je věc názoru. I v tom odkazu je, e kdy si nevěsta přeje můou mít DRŮIČKY černé koktejlky. Tak kdy můou drůičky, tak u hostů bych to neřeila.
Ale pořád nechápu, v čem spočívá brutalita edých atů na pohřbu.
psala o světle edých atech, ne o edých! a nikdo mi nevymluví, e světlé aty jsou na pohřeb vhodné
Není tady
aprill napsal(a):
Xsara napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Odkaz - základní pravidla oblékání se na svatbu (nejen nevěsta a enich), je to tam dobře a ve popsáno. Je tam dokonce i uvedeno, e černá barva se nehodí - co jak jsem psala i výe, si myslím taky.
No a hlavně jsem se dozvěděla, e svědek musí vypadat seriózně a ten můe mít tmaví oblečení, no hurááá - take Aprill za mě díky.No to je věc názoru. I v tom odkazu je, e kdy si nevěsta přeje můou mít DRŮIČKY černé koktejlky. Tak kdy můou drůičky, tak u hostů bych to neřeila.
Ale pořád nechápu, v čem spočívá brutalita edých atů na pohřbu.psala o světle edých atech, ne o edých! a nikdo mi nevymluví, e světlé aty jsou na pohřeb vhodné
Vak já ti to nevymlouvám
Není tady
Xsara napsal(a):
aprill napsal(a):
Xsara napsal(a):
No to je věc názoru. I v tom odkazu je, e kdy si nevěsta přeje můou mít DRŮIČKY černé koktejlky. Tak kdy můou drůičky, tak u hostů bych to neřeila.
Ale pořád nechápu, v čem spočívá brutalita edých atů na pohřbu.psala o světle edých atech, ne o edých! a nikdo mi nevymluví, e světlé aty jsou na pohřeb vhodné
Vak já ti to nevymlouvám
nejsou
Není tady
Není tady
Xsara napsal(a):
Bude v sobotu...u se těím
Není tady
Holky díky moc a přeji krásný den vem.
Není tady
Byla jsem na svatbě jako host neteři. Měla jsem lesklý flitrovaný černý kostým dopněný také bílým ifónovým átkem a bylo fajn. A byly tam i černé miniaty a nikomu to nevadilo.
Není tady
Nechci Ti Káčo kazit radost, ale asi co člověk, to jiný vkus...
Já bych si tyhle aty na svatbu nevzala. jednak ta černá je na svatbu podle mě taková dost s.p.o.r.n.á, a za druhé jsou ty aty těmi perlami velmi nápadné.
Někde jsem četla, e hosté na svatbě by měli být oblečeni o něco nenápadněji ne nevěsta.
Je to její (a enichův) den, oni dva by měli zářit (i co se týká atů) a hosté by měli být oděni společensky, leč decentně....
Já bych volila nějaké pastelové barvy atů, i nějaký ten kalhotový kostým (jak tu někdo psal) není mimo...
To můj názor.
MariaV napsal(a):
Byla jsem na svatbě jako host neteři. Měla jsem lesklý flitrovaný černý kostým dopněný také bílým ifónovým átkem a bylo fajn. A byly tam i černé miniaty a nikomu to nevadilo.
čekala jsi, e ti nevěsta řekne - teto jdi se převléct?
Není tady
Blossom napsal(a):
Nechci Ti Káčo kazit radost, ale asi co člověk, to jiný vkus...
Já bych si tyhle aty na svatbu nevzala. jednak ta černá je na svatbu podle mě taková dost s.p.o.r.n.á, a za druhé jsou ty aty těmi perlami velmi nápadné.
Někde jsem četla, e hosté na svatbě by měli být oblečeni o něco nenápadněji ne nevěsta.
Je to její (a enichův) den, oni dva by měli zářit (i co se týká atů) a hosté by měli být oděni společensky, leč decentně....
Já bych volila nějaké pastelové barvy atů, i nějaký ten kalhotový kostým (jak tu někdo psal) není mimo...
To můj názor.
Není tady
Já bych si je taky nevzala. Rozhodně jsou plesové a ne na svatbu.Leda vzít jemnou zajímavou álu/átek světlejí barvy a schovat holá ramena i perličky. Mne osobně jako nevěstu by takové aty urazily, ale já jsem starí kola vkusu.
Není tady
Já bych si je také nevzala. Ne, e by nebyly krásné a e by ti nesluely. Zdají se mi ale příli nápadné. A nejnápadnějí a nejkrásnějí na svatbě by měla být nevěsta.
A navíc, svým charakterem jsou spí večerní.
Upravil(a) Bramborka (11. 8. 2011 15:59)
Není tady
Tak teď váně nevím . Nakonec půjdu ve svých starorůových atech, ale k těm zase nemám bílé boty.
Není tady
sobota se blíí a já jsem tak neastná....
Není tady
Já bych si je vzala přijdou mi naprosto v pořádku a nejsou nijak přezdobené a vsaď se, e bude litovat kdy si je nevezme a uvidí v čem tam budou ostatní. Jestli má pochyby, nemůe se zeptat někoho jiného v čem jde? Já nejsem vůbec mladá a extravagantní, je mi 56 a ty aty se mi moc líbí a vůbec mi nepřijdou nevhodné obzvlá kdy k nim bude mít tolu.
Není tady
Bety napsal(a):
Já bych si je vzala přijdou mi naprosto v pořádku a nejsou nijak přezdobené a vsaď se, e bude litovat kdy si je nevezme a uvidí v čem tam budou ostatní. Jestli má pochyby, nemůe se zeptat někoho jiného v čem jde? Já nejsem vůbec mladá a extravagantní, je mi 56 a ty aty se mi moc líbí a vůbec mi nepřijdou nevhodné obzvlá kdy k nim bude mít tolu.
kdy budou ostatní nevhodně oblečení, tak musí být i káča?
Není tady
Aprill, vdycky někomu přijdou aty vhodné a někomu nevhodné, a naopak co ocenili ti první tak neocení ti druzí.... svatba je slavnostní událost, proč by na ní nemohly být slavnostnějí aty... zejména kdy člověku sluí jako Káče
Není tady
Bety napsal(a):
Aprill, vdycky někomu přijdou aty vhodné a někomu nevhodné, a naopak co ocenili ti první tak neocení ti druzí.... svatba je slavnostní událost, proč by na ní nemohly být slavnostnějí aty... zejména kdy člověku sluí jako Káče
tak jetě jednou, černá barva není na svatbu vhodná barva oblečení
Není tady
Aprill, klidně jetě jednou nebo klidně tolikrát, kolikrát bude mít potřebu, podle tebe ne - v tom je tak krása rozmanitosti ivota, protoe podle někoho nejsou vhodné, podle někoho zase jsou... kdo má právo rozhodovat? Vdy se na tom neshodnou ani lidé, kteří denně pravují s módou
take si myslím e kdo je pánbůh aby diktoval e je to nevhodné?
Není tady
dobrou noc vem diskutujícím!
Není tady
Káča napsal(a):
Tak teď váně nevím . Nakonec půjdu ve svých starorůových atech, ale k těm zase nemám bílé boty.
Jo, starorůová mi jako barva hosta na svatbe připadá dobrá.
A proč bys k nim musela mít bílé boty? Já sice na módu moc nejsem, ale kdesi jsem četla - boty mají být vdy tmaví, ne aty. Nevím proč, ale moná na tom něco je.
Ale mě se ke starorůovým atům zdají černé boty ideální, ty se podle mě hodí úplně ke vemu....
Černé boty ke starorůovým atům, to je podle mě jako pěst na oko.
Spí bych teda la do hnědý nebo do béový, kdy u...
Ale Káčo, já bych v těch černých la. Kdy bude mít ten bílý ál, tak to bude v poho.
Navíc, vichnu budou stejně očumovat nevěstu a nejvíc je ve finále bude zajímat co mají na talíři a ne co má která enská na sobě.
Upravil(a) Xsara (11. 8. 2011 22:28)
Není tady
Ke starorůovým atům bych volila boty edé (a nebo béové,hnědé)
černé se mi zdají k pastelové barvě moc tmavé a výrazně
Kačko - to jsou přeitky naich babiček, e černé aty se nehodí na svatbu. Napadlo mě, nechce to probrat s nevěstou? Jeslti se černé aty hodí?
I kdy je léto, stačili by na letní svatbu letní atičky.
Upravil(a) dusička (12. 8. 2011 6:38)
Není tady
Záleí také, v jakém duchu se svatba bude konat. Pokud to bude honosná svatba někde na zámku, tak zřejmě aty nákladnějí a draí.. Pokud svatba s hosty do třiceti lidí, tak na barvě a tak nezáleí. aty jsou krásné, moc Ti sluí a přes ramena bílý ál a jsi ozdoba hostů. Já si myslím, e vdy bude nevěsta středem pozornosti, záleí na inteligenci lidí. Někdy je středem pozornosti i strejda ve starém obleku, který troku přebral. aty bych si klidně vzala a pokud má letní atičky, tak moná i Ty, aby si se ve výsledku cítila dobře.
Upravil(a) Vladena (12. 8. 2011 7:13)
Není tady