29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hodí se jít v černých nabíraných společenských minišatech na svatbu? Jsou kupované na plesy. Jsou s holými rameny, kolem krku a na tom jsou našité stříbrné perly. Jsou velmi hezké, jen nevím, jestli je to vhodné. Jdu jako host.
Upravil(a) Káča (9. 8. 2011 7:23)
Není tady
Káčo to se bez fotky těžko posoudí, některé by mohly být vhodné a jiné ne... mně osobně se třeba vysloveně plesové šaty na svatbu nelíbí ale to je věc názoru...
Není tady
Mě se ty šaty podle popisu líbí,neznamená,že když jsou černé,že se hodí jen na funusy,to už jsme přeci mnohem dál,ne?Jestli máš navíc do nich postavičku,tak to určitě nebude mít chybu.
Není tady
Jééé toto téma mě zajímá, zhruba za měsíc jdu na svatbu, jako svědek, a moc netuším, co se hodí. Nejsem moc šatový typ, uvažuju nad kalhotovým kostýmem, někdo říká, že je to zas blbé, tak nevím
K dotazu, mě by asi trošku mátla ta černá barva, nevím. Mám černou taky moc ráda, vlastně jí nosím nejraději, ale na svatbu mi ta barva moc nejde.
Není tady
Když nejsou dlouhé na zem, (jsou to minišaty) na ramínka. Tak myslím, že černá nevadí.
Myslíš - že Ti přijde blbý černou na svatbu?
Volit světlý šperky,korále,naušnice (aby to nebylo jako na pohřeb) tělové silonky.
Jaký jsou ty našité perly? Jsou hodně veliké nebo decentní?
Není tady
Není tady
Mně přijde černá barva u hosta na svatbě taky nepatřičná. To je totéž, jako by přišel host na poslední rozloučení se zesnulým ve světlých šatech
Nevím, ale mně by to připadalo blbý a na svatbu - byť jako host - bych určitě zvolila jinou barvu oblečení, než černou
Není tady
Asi záleží na tom, kde ta svatba bude a jak ty šaty působí .... tvůj popis je pro mne trošičku matoucí, už tím, že jsou mini a přitom koupené na plesy ..... tam bych si představovala šaty, které vypadají dobře při společenském tanci a nepřivádějí majitelku do prekérních situací ..... takže nejsem sto odhadnout, jak vlastně vypadají.
Pokud tušíš, jak budou oblečeni svatebčané nebo ti nebude vadit, když budeš třeba overdressed (předpokládám, že v plesových šatech bys neměla působit jako nedostatečně slavnostní), vezmi si něco, co přehodíš přes ramena v kostele nebo do obřadní síni, a mělo by být vše v cajku.
Není tady
Káča napsal(a):
Hodí se jít v černých nabíraných společenských minišatech na svatbu? Jsou kupované na plesy. Jsou s holými rameny, kolem krku a na tom jsou našité stříbrné perly. Jsou velmi hezké, jen nevím, jestli je to vhodné. Jdu jako host.
nešla bych v černých šatech na svatbu, myslím, že se to nehodí.
Není tady
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Kdyby to byla moje svatba, tak taky ne. Jinak klidně. Stejně bych šla třeba ve světle šedých šatech na pohřeb. V červených nebo zářivě žlutých asi ne.
Není tady
Bramborka napsal(a):
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Kdyby to byla moje svatba, tak taky ne. Jinak klidně. Stejně bych šla třeba ve světle šedých šatech na pohřeb. V červených nebo zářivě žlutých asi ne.
hm, taky brutální
Není tady
dusička napsal(a):
Když nejsou dlouhé na zem, (jsou to minišaty) na ramínka. Tak myslím, že černá nevadí.
Myslíš - že Ti přijde blbý černou na svatbu?
Volit světlý šperky,korále,naušnice (aby to nebylo jako na pohřeb) tělové silonky.
Jaký jsou ty našité perly? Jsou hodně veliké nebo decentní?
Perly jsou decentní, jako by v takových třech pruzích od krku postupně se rozšiřují k prsům. K tomu bych si vzala šifonový šál bílé barvy. Zkusím vyfotit.
Upravil(a) Káča (10. 8. 2011 14:46)
Není tady
Když budeš mít veselejší doplnky, podle mého černá nevadí. To se říkalo za našich babiček,že černou ne
Není tady
dusička napsal(a):
Když budeš mít veselejší doplnky, podle mého černá nevadí. To se říkalo za našich babiček,že černou ne
Přesně tak.Černá barva je naopak velmi moderní a je snad nabíledni janý,že si na svatbu nebudeš brát echt smuteční šaty,které se od společenských liší už samotným pojetí strihu a provedení!!
To by jinak musely tady některé diskutující souhlasit i s tím,že je vhodný i oblek ala kašpárek,pěkně i s rolničkami,vždyť jde přeci o veselku,že
Upravil(a) Kuty (10. 8. 2011 15:42)
Není tady
aprill napsal(a):
Bramborka napsal(a):
aprill napsal(a):
nešla bych v černých šatech na svatbu, myslím, že se to nehodí.Kdyby to byla moje svatba, tak taky ne. Jinak klidně. Stejně bych šla třeba ve světle šedých šatech na pohřeb. V červených nebo zářivě žlutých asi ne.
hm, taky brutální
Co je na šedých šatech brutálního? Kdyby to byla červená, tak se tak nedivím, že to někoho pohoršuje, ale šedá...
A na černých krátkých šatech, pokud je ta černá oživená nějakými světlými doplňky nebo třeba takovým tím krátkým bolerkem ve světlé barvě, tak u hosta nevidím problém.
Není tady
Xsara napsal(a):
aprill napsal(a):
Bramborka napsal(a):
hm, taky brutální
Co je na šedých šatech brutálního?
Kdyby to byla červená, tak se tak nedivím, že to někoho pohoršuje, ale šedá...
A na černých krátkých šatech, pokud je ta černá oživená nějakými světlými doplňky nebo třeba takovým tím krátkým bolerkem ve světlé barvě, tak u hosta nevidím problém.
světlé šedé šaty na pohřeb
http://spolecenske-saty.cz/svatby/
Upravil(a) aprill (10. 8. 2011 18:35)
Není tady
aprill napsal(a):
http://spolecenske-saty.cz/svatby/
O co jde? Nepochopila jsem ani (svoji) brutalitu, ani odkaz .....
Není tady
Holky já analfabet nevím, jak se sem vkládají fotky
Není tady
http://resize.like.cz/
nahraj fotku z počítače (musí být rozl. max 600x něco)
a zkopíruj druhý řádek odkazu a hod mezi závorky [img][/img] - je to tlačítko - 5 od leva když píšeš příspěvek - první B je na tučná atad atd.
Není tady
[/img]
Není tady
Bramborka napsal(a):
aprill napsal(a):
http://spolecenske-saty.cz/svatby/O co jde? Nepochopila jsem ani (svoji) brutalitu, ani odkaz .....
Odkaz - základní pravidla oblékání se na svatbu (nejen nevěsta a ženich), je to tam dobře a vše popsáno. Je tam dokonce i uvedeno, že černá barva se nehodí - což jak jsem psala i výše, si myslím taky.
No a hlavně jsem se dozvěděla, že svědek musí vypadat seriózně a ten může mít tmavší oblečení, no hurááá - takže Aprill za mě díky.
Není tady
Káčo to nejsou vysloveně "plesové" šaty, myslím že jsou moc pěkné a že na svatbu se hodí, já jsem už víckrát viděla na svatbě, i na třech svatbách ve vlastní rodině černé šaty a myslím že dnes už ta barva ani nehraje takovou roli jako dřív! Šaty jsou krásné s sluší ti tak hurá do toho, já jsem původně myslela že máš nějaké vysloveně večerní plesové ale tyhle se podle mě hodí!
Není tady
Šaty jsou krásné a za mě - hodí se na svatbu - moc Tito sluší
Není tady
Děkuji....k tomu černé páskové lodičky na podpatku a bílý šifonový šál přes ramena.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Bramborka napsal(a):
aprill napsal(a):
http://spolecenske-saty.cz/svatby/O co jde? Nepochopila jsem ani (svoji) brutalitu, ani odkaz .....
Odkaz - základní pravidla oblékání se na svatbu (nejen nevěsta a ženich), je to tam dobře a vše popsáno. Je tam dokonce i uvedeno, že černá barva se nehodí
- což jak jsem psala i výše, si myslím taky.
No a hlavně jsem se dozvěděla, že svědek musí vypadat seriózně a ten může mít tmavší oblečení, no hurááá- takže Aprill za mě díky.
No to je věc názoru. I v tom odkazu je, že když si nevěsta přeje můžou mít DRŮŽIČKY černé koktejlky. Tak když můžou drůžičky, tak u hostů bych to neřešila.
Ale pořád nechápu, v čem spočívá brutalita šedých šatů na pohřbu.
Není tady