18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hodí se jít v černých nabíraných společenských miniatech na svatbu? Jsou kupované na plesy. Jsou s holými rameny, kolem krku a na tom jsou naité stříbrné perly. Jsou velmi hezké, jen nevím, jestli je to vhodné. Jdu jako host.
Upravil(a) Káča (9. 8. 2011 7:23)
Není tady
Káčo to se bez fotky těko posoudí, některé by mohly být vhodné a jiné ne... mně osobně se třeba vysloveně plesové aty na svatbu nelíbí ale to je věc názoru...
Není tady
Mě se ty aty podle popisu líbí,neznamená,e kdy jsou černé,e se hodí jen na funusy,to u jsme přeci mnohem dál,ne?Jestli má navíc do nich postavičku,tak to určitě nebude mít chybu.
Není tady
Jééé toto téma mě zajímá, zhruba za měsíc jdu na svatbu, jako svědek, a moc netuím, co se hodí. Nejsem moc atový typ, uvauju nad kalhotovým kostýmem, někdo říká, e je to zas blbé, tak nevím
K dotazu, mě by asi troku mátla ta černá barva, nevím. Mám černou taky moc ráda, vlastně jí nosím nejraději, ale na svatbu mi ta barva moc nejde.
Není tady
Kdy nejsou dlouhé na zem, (jsou to miniaty) na ramínka. Tak myslím, e černá nevadí.
Myslí - e Ti přijde blbý černou na svatbu?
Volit světlý perky,korále,naunice (aby to nebylo jako na pohřeb) tělové silonky.
Jaký jsou ty naité perly? Jsou hodně veliké nebo decentní?
Není tady
Není tady
Mně přijde černá barva u hosta na svatbě taky nepatřičná. To je toté, jako by přiel host na poslední rozloučení se zesnulým ve světlých atech
Nevím, ale mně by to připadalo blbý a na svatbu - by jako host - bych určitě zvolila jinou barvu oblečení, ne černou
Není tady
Asi záleí na tom, kde ta svatba bude a jak ty aty působí .... tvůj popis je pro mne troičku matoucí, u tím, e jsou mini a přitom koupené na plesy ..... tam bych si představovala aty, které vypadají dobře při společenském tanci a nepřivádějí majitelku do prekérních situací ..... take nejsem sto odhadnout, jak vlastně vypadají.
Pokud tuí, jak budou oblečeni svatebčané nebo ti nebude vadit, kdy bude třeba overdressed (předpokládám, e v plesových atech bys neměla působit jako nedostatečně slavnostní), vezmi si něco, co přehodí přes ramena v kostele nebo do obřadní síni, a mělo by být ve v cajku.
Není tady
Káča napsal(a):
Hodí se jít v černých nabíraných společenských miniatech na svatbu? Jsou kupované na plesy. Jsou s holými rameny, kolem krku a na tom jsou naité stříbrné perly. Jsou velmi hezké, jen nevím, jestli je to vhodné. Jdu jako host.
nela bych v černých atech na svatbu, myslím, e se to nehodí.
Není tady
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Kdyby to byla moje svatba, tak taky ne. Jinak klidně. Stejně bych la třeba ve světle edých atech na pohřeb. V červených nebo zářivě lutých asi ne.
Není tady
Bramborka napsal(a):
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Kdyby to byla moje svatba, tak taky ne. Jinak klidně. Stejně bych la třeba ve světle edých atech na pohřeb. V červených nebo zářivě lutých asi ne.
hm, taky brutální
Není tady
dusička napsal(a):
Kdy nejsou dlouhé na zem, (jsou to miniaty) na ramínka. Tak myslím, e černá nevadí.
Myslí - e Ti přijde blbý černou na svatbu?
Volit světlý perky,korále,naunice (aby to nebylo jako na pohřeb) tělové silonky.
Jaký jsou ty naité perly? Jsou hodně veliké nebo decentní?
Perly jsou decentní, jako by v takových třech pruzích od krku postupně se roziřují k prsům. K tomu bych si vzala ifonový ál bílé barvy. Zkusím vyfotit.
Upravil(a) Káča (10. 8. 2011 14:46)
Není tady
Kdy bude mít veselejí doplnky, podle mého černá nevadí. To se říkalo za naich babiček,e černou ne
Není tady
dusička napsal(a):
Kdy bude mít veselejí doplnky, podle mého černá nevadí. To se říkalo za naich babiček,e černou ne
Přesně tak.Černá barva je naopak velmi moderní a je snad nabíledni janý,e si na svatbu nebude brát echt smuteční aty,které se od společenských lií u samotným pojetí strihu a provedení!!
To by jinak musely tady některé diskutující souhlasit i s tím,e je vhodný i oblek ala kapárek,pěkně i s rolničkami,vdy jde přeci o veselku,e
Upravil(a) Kuty (10. 8. 2011 15:42)
Není tady
aprill napsal(a):
Bramborka napsal(a):
aprill napsal(a):
nela bych v černých atech na svatbu, myslím, e se to nehodí.Kdyby to byla moje svatba, tak taky ne. Jinak klidně. Stejně bych la třeba ve světle edých atech na pohřeb. V červených nebo zářivě lutých asi ne.
hm, taky brutální
Co je na edých atech brutálního? Kdyby to byla červená, tak se tak nedivím, e to někoho pohoruje, ale edá...
A na černých krátkých atech, pokud je ta černá oivená nějakými světlými doplňky nebo třeba takovým tím krátkým bolerkem ve světlé barvě, tak u hosta nevidím problém.
Není tady
Xsara napsal(a):
aprill napsal(a):
Bramborka napsal(a):
hm, taky brutální
Co je na edých atech brutálního? Kdyby to byla červená, tak se tak nedivím, e to někoho pohoruje, ale edá...
A na černých krátkých atech, pokud je ta černá oivená nějakými světlými doplňky nebo třeba takovým tím krátkým bolerkem ve světlé barvě, tak u hosta nevidím problém.
světlé edé aty na pohřeb
http://spolecenske-saty.cz/svatby/
Upravil(a) aprill (10. 8. 2011 18:35)
Není tady
aprill napsal(a):
světlé edé aty na pohřeb
http://spolecenske-saty.cz/svatby/
O co jde? Nepochopila jsem ani (svoji) brutalitu, ani odkaz .....
Není tady
Holky já analfabet nevím, jak se sem vkládají fotky
Není tady
http://resize.like.cz/
nahraj fotku z počítače (musí být rozl. max 600x něco)
a zkopíruj druhý řádek odkazu a hod mezi závorky [img][/img] - je to tlačítko - 5 od leva kdy píe příspěvek - první B je na tučná atad atd.
Není tady
[/img]
Není tady
Bramborka napsal(a):
aprill napsal(a):
světlé edé aty na pohřeb
http://spolecenske-saty.cz/svatby/O co jde? Nepochopila jsem ani (svoji) brutalitu, ani odkaz .....
Odkaz - základní pravidla oblékání se na svatbu (nejen nevěsta a enich), je to tam dobře a ve popsáno. Je tam dokonce i uvedeno, e černá barva se nehodí - co jak jsem psala i výe, si myslím taky.
No a hlavně jsem se dozvěděla, e svědek musí vypadat seriózně a ten můe mít tmaví oblečení, no hurááá - take Aprill za mě díky.
Není tady
Káčo to nejsou vysloveně "plesové" aty, myslím e jsou moc pěkné a e na svatbu se hodí, já jsem u víckrát viděla na svatbě, i na třech svatbách ve vlastní rodině černé aty a myslím e dnes u ta barva ani nehraje takovou roli jako dřív! aty jsou krásné s sluí ti tak hurá do toho, já jsem původně myslela e má nějaké vysloveně večerní plesové ale tyhle se podle mě hodí!
Není tady
aty jsou krásné a za mě - hodí se na svatbu - moc Tito sluí
Není tady
Děkuji....k tomu černé páskové lodičky na podpatku a bílý ifonový ál přes ramena.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Bramborka napsal(a):
aprill napsal(a):
světlé edé aty na pohřeb
http://spolecenske-saty.cz/svatby/O co jde? Nepochopila jsem ani (svoji) brutalitu, ani odkaz .....
Odkaz - základní pravidla oblékání se na svatbu (nejen nevěsta a enich), je to tam dobře a ve popsáno. Je tam dokonce i uvedeno, e černá barva se nehodí - co jak jsem psala i výe, si myslím taky.
No a hlavně jsem se dozvěděla, e svědek musí vypadat seriózně a ten můe mít tmaví oblečení, no hurááá - take Aprill za mě díky.
No to je věc názoru. I v tom odkazu je, e kdy si nevěsta přeje můou mít DRŮIČKY černé koktejlky. Tak kdy můou drůičky, tak u hostů bych to neřeila.
Ale pořád nechápu, v čem spočívá brutalita edých atů na pohřbu.
Není tady