29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
prosim o radu
z naprosto nepatrného pohybu mi vznikla bolest v kříži, která mi vystřeluje po vnější straně stehna až do lýtka...na ortopedii mi rekli ze to je plotynka a poslali me na neurologii odkud me azse poslali na ortopedii...ted jsem dostala dvě injekce a pry na to vlastne nezabira nic jineho nez klid a nehybat se..ale kdyz se nekdy snazim lezet cely den tak je to potom jeste horsi..mam tim zkazene cele leto a doktor sam mam pocit ze nevi co s tim....nema nekdo zkusenosti?nejake typy co s tim? nebo alepson jak dlouho to jeste muze trvat..dekuju vsech za odpovedi
Není tady
Já teda nevím, ale když Ti to vystřeluje do nohy, nemůže to být zánět sedacího nervu - ischias? Tak to aspoň měla moje maminka. Ale to ti může říct jedině doktor - zajdi si k jinému. Při akutních bolestech to chce 100% klid a když trochu pominou, tak pohyb. Ale ne to rozcvičovat! Jako podpůrný prostředek je prý dobrý Thiamin. Hlavně se nenalož do teplé vody.
Není tady
No ono to vzniklo když jsem se nešikovně hybla tak nevím jestli by se ten zanět neprojevil postupně? Právě mám problém že když jsem v absolutním klidu je to ještě horší a když se podívám na net o ischiasu tam radí hlavně neprohřívat, na skřípnutý nerv zase přesný opak..
Není tady
Já mám zkušenost jenom asi s plotýnkama (přiznám se, že jsem u odborného doktora nebyla). Taky po špatném pohybu. Ale mě to nevystřelovalo do noh. Stalo se mi to dvakrát a vždy ty akutní bolesti po pár dnech pominuly (neschopenku jsem si nechala vyřídit na dálku) a pak to postupně odeznívalo. Mně pomáhalo suché teplo, když mě záda začnou pobolívat, hned si dám kolem pasu - nejlépe na holé tělo - svetr .Ale ty píšeš, že máš zničené celé léto, zajdi k lékaři na pořádné vyšetření. Já Ti můžu dát jen samé "babské rady".
Moje maminka má třeba trvale vyhřezlou ploténku a měla i ischias, jeden čas byla v hrozném stavu a skončila svého času v ID. Ten Thiamin jí ale doporučili jak lékař, tak léčitel.
Není tady