27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Zdravím vechny. Přemýlím kde jednodue nakoupit za sluné peníze třeba i lehce pouité oblečení. Nala jsem nepřeberné mnoství obchodů. Třeba mimibazar mi přijde takový těkopádný. Zatím se mi celkem líbí nepovolená reklama - máte někdo zkuenost?
Moc díky za Vae rady a názory.
Jitka
Upravil(a) AndreaP. (10. 8. 2011 18:26)
Není tady
nepovolená reklama
Není tady
Nevím, zda toto téma jetě navtěvují nějaké maminy, kdy ji není příli aktuální, nicméně pokud sem někdo zavítal stejně, jako já, doporučuji se podívat na stránky prodite.com, kde já osobně nakupuji velmi často právě proto, e tam nabízí kvalitní oblečení pro děti za relativně nízké ceny. Věřím, e se dá sehnat jetě levnějí oblečení, nicméně mám dojem, e je to větinou na úkor kvality, co tady, z vlastní zkuenosti, mohu říct, e není.
Není tady
Zdravím vechny maminky, pro ty, co jetě neznají . doporučuji super obchůdek oblekame-andilky.cz pro nae nejmení :-). Nakupovala jsem u několikrát a vdy velká spokojenost.
Není tady
Zdravím vechny, pokud chcete uetřit na novém oblečení, tak je moné vyuít kupony - viz http://www.refundo.cz/slevove-kupony/.
Není tady
Stránky: 1