Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 8. 2011 18:58

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Re: Duch v bytě

Viděli jste film: A co když je to pravda (Just Like Heaven) s Reese Witherspoon? .... Duch v bytě.

Není tady

#27 6. 8. 2011 19:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já asi jen upoutávku, je mi to povědomý, ale stopro jsem to neviděla.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 6. 8. 2011 19:02

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

No, každý má svého oblíbence,znám kočku, co ji má moc ráda, na mě  je dost nápadná, ale třeba ty cingrlata na rukách nosí prý ze zcela praktických důvodů, soubor těch zvuků prý od ní odhání negáče- zjednodušeně řečeno.
Jinak je tam Vlastík- ten je milý, nějaký šaman - jméno neznám, myslím, že všichni by si s tím uměli poradit.
Ale fakt jsem se dlouho nekoukala na Barandov, může tam být hromada nových lidí.

Není tady

#29 6. 8. 2011 19:03

giorgino
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Heluška napsal(a):

Hele, mě napadá celostátně známá věštka a čarodějka Košanová, co na Barandovu či Primě věští, radí a provádí různé rituály. Ale spíš Barandov.
Mákněte, nebo se z toho zcvoknete.  Je jich tam jistě víc, (myslím TV Barandov) co by si s tím poradili.
Když zapálíte svíčku a odříkáte Otčenáš, taky dobrý počin, než najdete pomoc zvenčí.

Pavvli, může být pravda, může si dělat kozy

Děti si často vymýšlejí pastičky na rodiče, mamí, mamí, pomoc , já nemůžu odemknout( či cokoliv jiného), tak dlouho si dělají srandu, až rodiče mohou nebrat vážně opravdové volání o pomoc. Mám takovou zkušenost s dcerou, blbinky, srandičky, ale jednou myla okno , volala, nakonec jsem vlezla do pokoje a ona nad hlavou držela okno, co jí vyjelo z pantů. Měla štěstí, že jsem byla doma a i přes všechny minulé zkušenosti jsem se šla přesvědčit, jak moc je to volání horké.

Ale to už si musí dát do souvislostí Dawe .

na Košanku jsem se dívala, jak věští smile moc mě nezaujala, abych pravdu řekla. a ty nehty mad
ta s minulými životy mě zaujala víc, ale nejradši jsem měla jednoho chlápka, ten věštil a posílal energii přes kozoržce, jestli to nepletu. měl příjemnej hlas, dobře se mi spalo.
o košance jsem si myslela, že není moc dobrá roll

myslíš tohodle chlápka?

http://www.youtube.com/watch?v=h8-OlE-m … r_embedded

Není tady

#30 6. 8. 2011 19:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aha, to jsem nevěděla. mě se nelíbilo, jak byla ověšená, říkala jsem si, že je jak od kolotočů ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#31 6. 8. 2011 19:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Heluška napsal(a):

Hele, mě napadá celostátně známá věštka a čarodějka Košanová, co na Barandovu či Primě věští, radí a provádí různé rituály. Ale spíš Barandov.
Mákněte, nebo se z toho zcvoknete.  Je jich tam jistě víc, (myslím TV Barandov) co by si s tím poradili.
Když zapálíte svíčku a odříkáte Otčenáš, taky dobrý počin, než najdete pomoc zvenčí.

Děti si často vymýšlejí pastičky na rodiče, mamí, mamí, pomoc , já nemůžu odemknout( či cokoliv jiného), tak dlouho si dělají srandu, až rodiče mohou nebrat vážně opravdové volání o pomoc. Mám takovou zkušenost s dcerou, blbinky, srandičky, ale jednou myla okno , volala, nakonec jsem vlezla do pokoje a ona nad hlavou držela okno, co jí vyjelo z pantů. Měla štěstí, že jsem byla doma a i přes všechny minulé zkušenosti jsem se šla přesvědčit, jak moc je to volání horké.

na Košanku jsem se dívala, jak věští smile moc mě nezaujala, abych pravdu řekla. a ty nehty mad
ta s minulými životy mě zaujala víc, ale nejradši jsem měla jednoho chlápka, ten věštil a posílal energii přes kozoržce, jestli to nepletu. měl příjemnej hlas, dobře se mi spalo.

myslíš tohodle chlápka?

nene, ten kterého myslím, byl mladší. řekla bych tak 30-35 ...

mě z tebe trefí, až teď jsem si poslechla, o čem se tam baví loldumbom

Upravil(a) PPavlaa (6. 8. 2011 19:08)

Není tady

#32 6. 8. 2011 19:08

DAWE
♥------

..

Upravil(a) DAWE (6. 8. 2011 19:32)

Není tady

#33 6. 8. 2011 19:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#34 6. 8. 2011 19:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

v kolik voláš, budu poslouchat vissla

Není tady

#35 6. 8. 2011 19:11

giorgino
♥♥♥♥♥--

nene, ten kterého myslím, byl mladší. řekla bych tak 30-35 ...

mě z tebe trefí, až teď jsem si poslechla, o čem se tam baví loldumbom

jj, to video je hustý až do konce.

Není tady

#36 6. 8. 2011 19:19

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

DAWE napsal(a):

Je to dům po rekonstrukci kde dříve žili především romové.Ty vystěhovali a udělali z toho celkem luxusní byty.Přítelkyně ted říká že to tu bylo příšerny a žili tu hrozný lidi ... to jí řek majitel.To asi neni dobrý...

Jeden obličej prý zahlédla na 2s  nahoře   na zdi v rohu, tak to cvakla a hle ... byl tam tak jak to viděla.Jinak nikdy nic .. A neni to vtip .. je to absolutně šílený.Jsou to fotky jak kdyby se chtěli fotit...ta žena z gauče nakukuje jak při společný fotce .. šileny prostě ....

Hu!!! Já jsem si vzpomněla na film "Stáhni mě do pekel", který pojednává o kletbě, kterou seslala na hlavní hrdinku cikánská vědma mad

Ale jak je to dům po celkové rekonstrukci, tak je to dobrý - nemůže se vám stát, že byste třeba předělávali koupelnu, udeřili do zdi, ta se sesypala a za ní byla zazděná mrtvola. Co sklepy, tam jste byli big_smile ?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#37 6. 8. 2011 19:30

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

giorgino,
tohle není ani ten šaman ani Vlastík Plamínek, tohle je  Stanislav Brázda zvaný Stenley.
Působí na mě jako lázeňký seladon, ale léčitel nemusí být špatný, když si odmyslíte kecy, které vám nesedí.

Upravil(a) Heluška (6. 8. 2011 19:38)

Není tady

#38 6. 8. 2011 19:36

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Aleška jsem dlouho nemohla, přišel mi děsně sladký, ale nakonec  jsem přišla na to, že v každém je něco skvělého

Já mám tohle ráda, tak nevím , koho bych si já sama vybrala, spontánně mi jako nejvýraznější z nich přišla ta M.Košanová.

Není tady

#39 6. 8. 2011 19:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kiaro big_smile

Není tady

#40 6. 8. 2011 19:39

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Dawe, co se děje, proč to promazáváš, mluv nebo písmena s..!

Není tady

#41 6. 8. 2011 19:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heluška napsal(a):

Aleška jsem dlouho nemohla, přišel mi děsně sladký, ale nakonec  jsem přišla na to, že v každém je něco skvělého

Já mám tohle ráda, tak nevím , koho bych si já sama vybrala, spontánně mi jako nejvýraznější z nich přišla ta M.Košanová.

heli, mě je příjemnej ten jeho hlas. dřív jsem na to nekoukala, až asi od jara a to jen nahodile, že jsem to přepla a bylo to tam. takže je neznám, viděla jsem tam tu košanku, dneska tu s minulými životy a toho aleše. ten mi je příjemnej po hlase smile

Není tady

#42 6. 8. 2011 19:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

on to fakt  po sobě maže !

Není tady

#43 6. 8. 2011 19:44

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

No jo, to, co mě přišlo sladké, nakonec bylo milé a příjemné, dovede svým klidným povídáním  zklidnit i diváky - tedy mě určitě.

Není tady

#44 6. 8. 2011 19:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to ano smile

Není tady

#45 6. 8. 2011 19:50

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

PPavlaa napsal(a):

on to fakt  po sobě maže !

to je škoda ... já už jsem se těšila na pokračování a ono nic ... graterlol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#46 6. 8. 2011 19:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jj a na fotky smile

Není tady

#47 6. 8. 2011 20:49

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Heluška napsal(a):

myslíš tohodle chlápka?

tohle fakt běží v reálu ?  lol

třeba to mažou ti duchové..

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#48 7. 8. 2011 11:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

prosím tě, všechno si to vymyslel, utekl odsud jak malej kluk roll

Není tady

#49 7. 8. 2011 11:32

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Asi už to tak bude, kdyby to byl ale záměr , nenechal by si ujít zadostiučinění, že nás pěkně napálil a zpestřil si tak sobotní večer. Takhle to jen vyšumělo do ztracena.

Není tady

#50 7. 8. 2011 13:33

giorgino
♥♥♥♥♥--

Nebo zjistil, že upravovat fotky ve Photoshopu, aby vypadali autenticky, není jednoduchá záležitost. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí