29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Viděli jste film: A co když je to pravda (Just Like Heaven) s Reese Witherspoon? .... Duch v bytě.
Není tady
já asi jen upoutávku, je mi to povědomý, ale stopro jsem to neviděla.
Není tady
No, každý má svého oblíbence,znám kočku, co ji má moc ráda, na mě je dost nápadná, ale třeba ty cingrlata na rukách nosí prý ze zcela praktických důvodů, soubor těch zvuků prý od ní odhání negáče- zjednodušeně řečeno.
Jinak je tam Vlastík- ten je milý, nějaký šaman - jméno neznám, myslím, že všichni by si s tím uměli poradit.
Ale fakt jsem se dlouho nekoukala na Barandov, může tam být hromada nových lidí.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Heluška napsal(a):
Hele, mě napadá celostátně známá věštka a čarodějka Košanová, co na Barandovu či Primě věští, radí a provádí různé rituály. Ale spíš Barandov.
Mákněte, nebo se z toho zcvoknete. Je jich tam jistě víc, (myslím TV Barandov) co by si s tím poradili.
Když zapálíte svíčku a odříkáte Otčenáš, taky dobrý počin, než najdete pomoc zvenčí.
Pavvli, může být pravda, může si dělat kozy
Děti si často vymýšlejí pastičky na rodiče, mamí, mamí, pomoc , já nemůžu odemknout( či cokoliv jiného), tak dlouho si dělají srandu, až rodiče mohou nebrat vážně opravdové volání o pomoc. Mám takovou zkušenost s dcerou, blbinky, srandičky, ale jednou myla okno , volala, nakonec jsem vlezla do pokoje a ona nad hlavou držela okno, co jí vyjelo z pantů. Měla štěstí, že jsem byla doma a i přes všechny minulé zkušenosti jsem se šla přesvědčit, jak moc je to volání horké.
Ale to už si musí dát do souvislostí Dawe .na Košanku jsem se dívala, jak věští
moc mě nezaujala, abych pravdu řekla. a ty nehty
ta s minulými životy mě zaujala víc, ale nejradši jsem měla jednoho chlápka, ten věštil a posílal energii přes kozoržce, jestli to nepletu. měl příjemnej hlas, dobře se mi spalo.
o košance jsem si myslela, že není moc dobrá
myslíš tohodle chlápka?
http://www.youtube.com/watch?v=h8-OlE-m … r_embedded
Není tady
aha, to jsem nevěděla. mě se nelíbilo, jak byla ověšená, říkala jsem si, že je jak od kolotočů ...
Není tady
giorgino napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Heluška napsal(a):
Hele, mě napadá celostátně známá věštka a čarodějka Košanová, co na Barandovu či Primě věští, radí a provádí různé rituály. Ale spíš Barandov.
Mákněte, nebo se z toho zcvoknete. Je jich tam jistě víc, (myslím TV Barandov) co by si s tím poradili.
Když zapálíte svíčku a odříkáte Otčenáš, taky dobrý počin, než najdete pomoc zvenčí.
Děti si často vymýšlejí pastičky na rodiče, mamí, mamí, pomoc , já nemůžu odemknout( či cokoliv jiného), tak dlouho si dělají srandu, až rodiče mohou nebrat vážně opravdové volání o pomoc. Mám takovou zkušenost s dcerou, blbinky, srandičky, ale jednou myla okno , volala, nakonec jsem vlezla do pokoje a ona nad hlavou držela okno, co jí vyjelo z pantů. Měla štěstí, že jsem byla doma a i přes všechny minulé zkušenosti jsem se šla přesvědčit, jak moc je to volání horké.
ta s minulými životy mě zaujala víc, ale nejradši jsem měla jednoho chlápka, ten věštil a posílal energii přes kozoržce, jestli to nepletu. měl příjemnej hlas, dobře se mi spalo.
o košance jsem si myslela, že není moc dobrámyslíš tohodle chlápka?
nene, ten kterého myslím, byl mladší. řekla bych tak 30-35 ...
mě z tebe trefí, až teď jsem si poslechla, o čem se tam baví
Upravil(a) PPavlaa (6. 8. 2011 19:08)
Není tady
..
Upravil(a) DAWE (6. 8. 2011 19:32)
Není tady
byl to tenhle - aleš
http://www.youtube.com/watch?v=x67oZIuA … re=related
Není tady
v kolik voláš, budu poslouchat
Není tady
nene, ten kterého myslím, byl mladší. řekla bych tak 30-35 ...
mě z tebe trefí, až teď jsem si poslechla, o čem se tam baví
jj, to video je hustý až do konce.
Není tady
DAWE napsal(a):
Je to dům po rekonstrukci kde dříve žili především romové.Ty vystěhovali a udělali z toho celkem luxusní byty.Přítelkyně ted říká že to tu bylo příšerny a žili tu hrozný lidi ... to jí řek majitel.To asi neni dobrý...
Jeden obličej prý zahlédla na 2s nahoře na zdi v rohu, tak to cvakla a hle ... byl tam tak jak to viděla.Jinak nikdy nic .. A neni to vtip .. je to absolutně šílený.Jsou to fotky jak kdyby se chtěli fotit...ta žena z gauče nakukuje jak při společný fotce .. šileny prostě ....
Hu!!! Já jsem si vzpomněla na film "Stáhni mě do pekel", který pojednává o kletbě, kterou seslala na hlavní hrdinku cikánská vědma
Ale jak je to dům po celkové rekonstrukci, tak je to dobrý - nemůže se vám stát, že byste třeba předělávali koupelnu, udeřili do zdi, ta se sesypala a za ní byla zazděná mrtvola. Co sklepy, tam jste byli ?!?
Není tady
giorgino,
tohle není ani ten šaman ani Vlastík Plamínek, tohle je Stanislav Brázda zvaný Stenley.
Působí na mě jako lázeňký seladon, ale léčitel nemusí být špatný, když si odmyslíte kecy, které vám nesedí.
Upravil(a) Heluška (6. 8. 2011 19:38)
Není tady
Aleška jsem dlouho nemohla, přišel mi děsně sladký, ale nakonec jsem přišla na to, že v každém je něco skvělého
Já mám tohle ráda, tak nevím , koho bych si já sama vybrala, spontánně mi jako nejvýraznější z nich přišla ta M.Košanová.
Není tady
kiaro
Není tady
Dawe, co se děje, proč to promazáváš, mluv nebo písmena s..!
Není tady
Heluška napsal(a):
Aleška jsem dlouho nemohla, přišel mi děsně sladký, ale nakonec jsem přišla na to, že v každém je něco skvělého
Já mám tohle ráda, tak nevím , koho bych si já sama vybrala, spontánně mi jako nejvýraznější z nich přišla ta M.Košanová.
heli, mě je příjemnej ten jeho hlas. dřív jsem na to nekoukala, až asi od jara a to jen nahodile, že jsem to přepla a bylo to tam. takže je neznám, viděla jsem tam tu košanku, dneska tu s minulými životy a toho aleše. ten mi je příjemnej po hlase
Není tady
on to fakt po sobě maže !
Není tady
No jo, to, co mě přišlo sladké, nakonec bylo milé a příjemné, dovede svým klidným povídáním zklidnit i diváky - tedy mě určitě.
Není tady
to ano
Není tady
PPavlaa napsal(a):
on to fakt po sobě maže !
to je škoda ... já už jsem se těšila na pokračování a ono nic ...
Není tady
jj a na fotky
Není tady
giorgino napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Heluška napsal(a):
o košance jsem si myslela, že není moc dobrámyslíš tohodle chlápka?
tohle fakt běží v reálu ?
třeba to mažou ti duchové..
Není tady
prosím tě, všechno si to vymyslel, utekl odsud jak malej kluk
Není tady
Asi už to tak bude, kdyby to byl ale záměr , nenechal by si ujít zadostiučinění, že nás pěkně napálil a zpestřil si tak sobotní večer. Takhle to jen vyšumělo do ztracena.
Není tady
Nebo zjistil, že upravovat fotky ve Photoshopu, aby vypadali autenticky, není jednoduchá záležitost.
Není tady