Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 8. 2011 17:16

DAWE
♥------

Duch v bytě

..

Upravil(a) DAWE (6. 8. 2011 19:32)

Není tady

#2 6. 8. 2011 17:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Duch v bytě

vám to vadí a chcete je dostat pryč, nebo co ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 6. 8. 2011 17:39

DAWE
♥------

..

Není tady

#4 6. 8. 2011 17:39

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Zrovna nedávno jsem si vzpomněla, že jsem někde četla , že cizí nežádoucí energie a možná i duchy vyhánějí někde ve světě  bušením do zdí a možná nějakými větami, prostě rituál.
Pokud si tu z nás pro zábavu neděláš pr..., tak začněte sami- sůl do rohů místnosti a vykuřováním bylinkami, jen nevím, kterými. Na požádání může přijít i farář a celý byt vysvětit svěcenou vodou  a tak ho vyčistit.
Taky se můžete obrátit na ty duchy , pomodlit se za ně, odpustit jim všechno, nevím, určo na to něco zabere.
Jestli s tím nemáte zkušenosti a nic o tom nevíte, je lepší se obrátit na nějakou místní čarůdku či toho faráře.  jo jo, mezi nebem a zemí se dějou věci.......

Není tady

#5 6. 8. 2011 17:45

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Možná za živa nežili zrovna počestně, někdo na ně mohl hodit kletbu, nebo tam mohlo dojít k násilí a duch je u vás uvězněn a nemůže jít tam, kam po smrti naše duše odcházejí - někam domů, protože tady jsou jen jako žáci ve škole ve hmoťáckém těle.
Ale něco s tím opravdu udělejte.
Jak dlouho tam bydleli dřívější nájemníci, jací to byli lidé, proč odešli, byli nemocní, jak žili ,na to bych se možná taky zaměřila....

Není tady

#6 6. 8. 2011 17:46

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Zajímavé. smile

Ale upřímně, není tohle vtip? Protože je normálně nevidíš, ale fotoaparát ano? Pokud není, nestalo se v tom domě někdy něco /mohlo Vám to být třeba i zatajeno, kdoví/ ?

Každopádně hodně nájemníků na nějakou společenskou hru. big_smile

Není tady

#7 6. 8. 2011 18:00

giorgino
♥♥♥♥♥--

DAWE napsal(a):

Některý ty výrazy vypadaj jak kdyby mě chtěli sežrat ...jako nechci mít na čele nějaký démonský oko když se budu fotit.Bydlim tam krátce a tohle jsou naše první foky...Přítelkyně fotila dříve prý jen psa na podlaze nanejvejš..Zbavit se toho?Ja nevim měl bych?Nechci vychovávat dítě na hřbitově.....Vtipný jak bych včera takovou diskuzi nenavštívil ani za  peníze a dnes bych i platil  :-D

tummenupp

Taky bych asi nechtěl, aby mi na dítě dohlížela Adamsova rodina, zatímco bych si odskočil do krámu. smile

Není tady

#8 6. 8. 2011 18:03

DAWE
♥------

..

Není tady

#9 6. 8. 2011 18:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

DAWE napsal(a):

Některý ty výrazy vypadaj jak kdyby mě chtěli sežrat ...jako nechci mít na čele nějaký démonský oko když se budu fotit.Bydlim tam krátce a tohle jsou naše první foky...Přítelkyně fotila dříve prý jen psa na podlaze nanejvejš..Zbavit se toho?Ja nevim měl bych?Nechci vychovávat dítě na hřbitově.....Vtipný jak bych včera takovou diskuzi nenavštívil ani za  peníze a dnes bych i platil  :-D

tak se foť jen v přírodě, no big_smile přítelku si asi oblíbili, když je na fotkách nemá, ty se jim nelíbíš smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#10 6. 8. 2011 18:16

DAWE
♥------

..

Není tady

#11 6. 8. 2011 18:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

zkus udělat, co ti radila heluška. duchové, které neznám by mi teda taky vadili.

Není tady

#12 6. 8. 2011 18:21

giorgino
♥♥♥♥♥--

DAWE napsal(a):

Je to dům po rekonstrukci kde dříve žili především romové.Ty vystěhovali a udělali z toho celkem luxusní byty.Přítelkyně ted říká že to tu bylo příšerny a žili tu hrozný lidi ... to jí řek majitel.To asi neni dobrý...

Jeden obličej prý zahlédla na 2s  nahoře   na zdi v rohu, tak to cvakla a hle ... byl tam tak jak to viděla.Jinak nikdy nic .. A neni to vtip .. je to absolutně šílený.Jsou to fotky jak kdyby se chtěli fotit...ta žena z gauče nakukuje jak při společný fotce .. šileny prostě ....

nj, mají zájem o pozornost. přece jen jsou v jakési bezvýchozí situaci, ze které si nedokážou pomoci sami. někdo by s nimi měl promluvit a říci jim, ať ty staré záležitosti již neřeší a tak. oni potom odejdou, jinak odejdete Vy. smile

Není tady

#13 6. 8. 2011 18:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

existují lidi, co je umí poslat tam, kam patří. jednu znám. kdybys mě zabil, tak si teď nevzpomenu, jak se jim říká, ale až si vzpomenu, tak to sem hodím smile
myslím, že převaděči ale na tohle by asi byl lepší ten farář ..

Upravil(a) PPavlaa (6. 8. 2011 18:25)

Není tady

#14 6. 8. 2011 18:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

stejně mám pocit, že si tady z náš děláš srandu.

Není tady

#15 6. 8. 2011 18:38

giorgino
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Pavlo, uvolni se. smile

Není tady

#16 6. 8. 2011 18:39

DAWE
♥------

..

Není tady

#17 6. 8. 2011 18:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pavlo, uvolni se. smile

no dovol smile já se cítím báječně smile

Není tady

#18 6. 8. 2011 18:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

DAWE napsal(a):

Nedělam..až si  ty fotky nahazim do PC,tak vám je sem dam,ale připravte si náhradní spodky.

Zkusim toho faráře ... nevíte jestli se mi nevysměje?Nebo to normálně dělaj a mam mu platit?

možná se pletu, ale měla jsem za to, že není zas až tak běžný, vyfotit ducha. a že by vy jste hned měli hromady fotek mi přijde podezřelý smile

Není tady

#19 6. 8. 2011 18:48

giorgino
♥♥♥♥♥--

DAWE napsal(a):

Nedělam..až si  ty fotky nahazim do PC,tak vám je sem dam,ale připravte si náhradní spodky.

Zkusim toho faráře ... nevíte jestli se mi nevysměje?Nebo to normálně dělaj a mam mu platit?

jedná se zřejmě o nevyřešené záležitosti, asi to chce spíš někoho, o kom psala Pavla, než faráře. ale mohu se mýlit...

já bejt v tvé situaci, asi bych byl vzal sprej a na zedˇ bych nasprejoval velký srdíčko. hjarta

Upravil(a) giorgino (6. 8. 2011 18:49)

Není tady

#20 6. 8. 2011 18:49

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Hele, mě napadá celostátně známá věštka a čarodějka Košanová, co na Barandovu či Primě věští, radí a provádí různé rituály. Ale spíš Barandov.
Mákněte, nebo se z toho zcvoknete.  Je jich tam jistě víc, (myslím TV Barandov) co by si s tím poradili.
Když zapálíte svíčku a odříkáte Otčenáš, taky dobrý počin, než najdete pomoc zvenčí.

Pavvli, může být pravda, může si dělat kozy

Děti si často vymýšlejí pastičky na rodiče, mamí, mamí, pomoc , já nemůžu odemknout( či cokoliv jiného), tak dlouho si dělají srandu, až rodiče mohou nebrat vážně opravdové volání o pomoc. Mám takovou zkušenost s dcerou, blbinky, srandičky, ale jednou myla okno , volala, nakonec jsem vlezla do pokoje a ona nad hlavou držela okno, co jí vyjelo z pantů. Měla štěstí, že jsem byla doma a i přes všechny minulé zkušenosti jsem se šla přesvědčit, jak moc je to volání horké.

Ale to už si musí dát do souvislostí Dawe .

Není tady

#21 6. 8. 2011 18:50

giorgino
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

giorgino napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pavlo, uvolni se. smile

ó tak promiň, přišla jsi mi taková neuvolněná, vážná a tak.

Není tady

#22 6. 8. 2011 18:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino s tím srdíčkem jsi mě pobavil, že by to pomohlo:D

Není tady

#23 6. 8. 2011 18:52

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Žádný farář se ti nevysměje, to se neboj a klidně ho požádej.

Když srdíčkem nepomůže, tak nic nepokazí.

Není tady

#24 6. 8. 2011 18:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heluška napsal(a):

Hele, mě napadá celostátně známá věštka a čarodějka Košanová, co na Barandovu či Primě věští, radí a provádí různé rituály. Ale spíš Barandov.
Mákněte, nebo se z toho zcvoknete.  Je jich tam jistě víc, (myslím TV Barandov) co by si s tím poradili.
Když zapálíte svíčku a odříkáte Otčenáš, taky dobrý počin, než najdete pomoc zvenčí.

Pavvli, může být pravda, může si dělat kozy

Děti si často vymýšlejí pastičky na rodiče, mamí, mamí, pomoc , já nemůžu odemknout( či cokoliv jiného), tak dlouho si dělají srandu, až rodiče mohou nebrat vážně opravdové volání o pomoc. Mám takovou zkušenost s dcerou, blbinky, srandičky, ale jednou myla okno , volala, nakonec jsem vlezla do pokoje a ona nad hlavou držela okno, co jí vyjelo z pantů. Měla štěstí, že jsem byla doma a i přes všechny minulé zkušenosti jsem se šla přesvědčit, jak moc je to volání horké.

Ale to už si musí dát do souvislostí Dawe .

na Košanku jsem se dívala, jak věští smile moc mě nezaujala, abych pravdu řekla. a ty nehty mad
ta s minulými životy mě zaujala víc, ale nejradši jsem měla jednoho chlápka, ten věštil a posílal energii přes kozoržce, jestli to nepletu. měl příjemnej hlas, dobře se mi spalo.
o košance jsem si myslela, že není moc dobrá roll

Upravil(a) PPavlaa (6. 8. 2011 18:55)

Není tady

#25 6. 8. 2011 18:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

giorgino napsal(a):

Pavlo, uvolni se. smile

ó tak promiň, přišla jsi mi taková neuvolněná, vážná a tak.

já jsem pořád vážná cool

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí