Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 5. 10. 2011 17:54

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

Re: negativni myslenky

A teď si všimni (ale psst, tohle zůstane jen mezi námi dvěma), jak jsme z těch negativních myšlenek vytvořili vysoce positivní myšlenky. tummenupp tummenupp

Jo.., i zázraky se dějí. smile

Crabat

Není tady

#77 5. 10. 2011 18:02

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Crabat napsal(a):

Jo.., i zázraky se dějí. smile

Ba ne kamarade ,to neni zazrak. smile   To je dilo samotneho Ducha. big_smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#78 5. 10. 2011 18:05

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

Anebo tak se to dá říct. smile

Crabat

Není tady

#79 27. 12. 2011 21:51

werena30
♥♥♥♥---

Arcanum napsal(a):

werena30 napsal(a):

Ahoj všichni hjarta ,
mám poslední dobou problém s tím, že mě negativní myšlenky hrozně sekají v různých oblastech života.
Nejakutnější je to teď v práci. Vždycky se vynoří pochybnost,že to nezvládnu dohromady se školou nebo, že mě to neuživí a příležitost je v čudu. Nejsem schopna v tomhle ohledu žádný projekt dotáhnout do konce.
Poradíte jak na to?

Bodejd ze se Ti bude dit presne to jak myslis.

Tu energii kterou sama davas tem negativnim myslenkam vyuzij k tomu aby jsi ji davala tem pozitivnim. Zalezi na Tobe jestli budes dal pokracovat takhle a nebo zmenis smer.
Mas to ve vlastnich rukach a to je potreba si uvedomit.

Presvec samu sebe ,sve podvedomi ze to zvladnes. Zahod pochybnost,protoze to je jen kalna voda. Privolej opacny pol. smile

Tak jsem přišla ohlásit některé menší úspěchy. Podařilo se mi dokončit jeden projekt,který se půl roku nikam nehýbal.

Není tady

#80 27. 12. 2011 21:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Bravo! storstarktummenupp

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#81 27. 12. 2011 22:06

haiel
♥♥♥♥♥♥-

"Presvec samu sebe ,sve podvedomi ze to zvladnes. Zahod pochybnost,protoze to je jen kalna voda..."

Zahoď pochybnost - vyplavala mi vzpomínka, jak jsem kdysi si na něco stěžovala, snad tátovi, synek, tehdy asi 3letý byl u toho, táta mi něco odpovídal a uvedl to slovy "zahoď pochybnost". Synkovi se to děsně zalíbilo a opakoval mi pak několikrát "mamiko, zahoď pochybnost" a přitom se srandovně a mohutně napřahoval jakoby doopravdy něco zahazoval big_smile ukazoval mi, jak mám zahodit tu pochybnost big_smile

Není tady

#82 27. 12. 2011 22:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Hezký! A povedlo se mu to podržet, tuhle dovednost?
Já jsem na to musela zvířátkovejma kapkama, mně se pochybnosti držej, jak ho.no košile roll

Není tady

#83 27. 12. 2011 22:46

Mandragora
♥♥-----
Místo: Kolín

haiel napsal(a):

"Presvec samu sebe ,sve podvedomi ze to zvladnes. Zahod pochybnost,protoze to je jen kalna voda..."

Zahoď pochybnost - vyplavala mi vzpomínka, jak jsem kdysi si na něco stěžovala, snad tátovi, synek, tehdy asi 3letý byl u toho, táta mi něco odpovídal a uvedl to slovy "zahoď pochybnost". Synkovi se to děsně zalíbilo a opakoval mi pak několikrát "mamiko, zahoď pochybnost" a přitom se srandovně a mohutně napřahoval jakoby doopravdy něco zahazoval big_smile ukazoval mi, jak mám zahodit tu pochybnost big_smile

Ano, zcela souhlasím Haielí, ale často to není jednoduché a ne každý si tuhle laku umí takto nastavit..... Někomu stačí jen malý impuls a všechny potlačené pochybnosti znovu vyplavou na povrch.
Řekl bych, že je nutné změnit myšlení, naučit se pozitivnímu programování mysli.
Každý má občas nějaké pochybnosti, nikdo není v tomto ohledu sám. Výhodou je, uvědomění si této skutečnosti. Někdy se vyplatí nechat věci plynout, vždy se vynoří ta nejlepší varianta pro nás, což si ani nemusíme uvědomovat, k tomu to zjištění docházíme většinou později. Určité děje kolem nás se dějí a my zatím nevíme proč. Vše má svůj důvod, někdy se máme jen něčemu naučit.
Měl jsem kamaráda, který vždy říkal ,,to neřeš", až později jsem zjistil, jakou měl pravdu. Nedělat si těžkou hlavu s tím, co nemůžeme ovlivnit, abychom lehce zvládli to, co můžeme ovlivnit s úsměvem.smilehjarta

Není tady

#84 27. 12. 2011 22:59

haiel
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Hezký! A povedlo se mu to podržet, tuhle dovednost?Já jsem na to musela zvířátkovejma kapkama, mně se pochybnosti držej, jak ho.no košile roll

Chtěla jsem napsat "povedlo", ale teď jsem si uvědomila, že je to trochu jinak. On to má v krvi, přišel s tím na svět, není tak pochybovačný a mudrovací  jako já.... je Beran. Přála jsem si Berana....pravděpodobně je to jedna z mých nejúspěšnějších VOS objednávek big_smile Neumím si vůbec představit, že bychom měli doma ještě jednoho takovýho cimprlich dárečka jak jsem já big_smile to bych se z toho zbláznila. S úlevou přijímám, když mi na moji otázku kam jde a kdy se vrátí nebo co bylo ve škole ledabyle odpovídá, abych byla v klidu a i když to zní mírně přidrzle, mě to uklidní big_smile Ta vnitřní jistota je něco, co si někdo už přinese na svět a jiný se k tomu musí dopracovávat styrka

Není tady

#85 27. 12. 2011 23:05

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Mandragora napsal(a):

haiel napsal(a):

Ano, zcela souhlasím Haielí, ale často to není jednoduché a ne každý si tuhle laku umí takto nastavit..... Někomu stačí jen malý impuls a všechny potlačené pochybnosti znovu vyplavou na povrch.
Řekl bych, že je nutné změnit myšlení, naučit se pozitivnímu programování mysli.
Každý má občas nějaké pochybnosti, nikdo není v tomto ohledu sám. Výhodou je, uvědomění si této skutečnosti. Někdy se vyplatí nechat věci plynout, vždy se vynoří ta nejlepší varianta pro nás, což si ani nemusíme uvědomovat, k tomu to zjištění docházíme většinou později. Určité děje kolem nás se dějí a my zatím nevíme proč. Vše má svůj důvod, někdy se máme jen něčemu naučit.
Měl jsem kamaráda, který vždy říkal ,,to neřeš", až později jsem zjistil, jakou měl pravdu. Nedělat si těžkou hlavu s tím, co nemůžeme ovlivnit, abychom lehce zvládli to, co můžeme ovlivnit s úsměvem.smilehjarta

Naprosto s tebou souhlasím. Tou první větou jsem citovala Arcanum.  Ráda bych jednou uměla říct "zahoď pochybnost" tak přesvědčivě, že by tím ten naslouchající byl ze své pochybnosti zcela vyléčen. Ještě k tomu mám kus cesty smile

Není tady

#86 28. 12. 2011 9:52

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

werena30 napsal(a):

Tak jsem přišla ohlásit některé menší úspěchy. Podařilo se mi dokončit jeden projekt,který se půl roku nikam nehýbal.

No tak to j radost!  tummenupp To je DOST VELKÝ úspěch, ne?big_smile

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#87 28. 12. 2011 13:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

Ta vnitřní jistota je něco, co si někdo už přinese na svět a jiný se k tomu musí dopracovávat styrka

Jo  to je štěstí, to je fakt. Já mám například v horoskopu něco jako věčnou nejistotu - tak pro filosofa dobrý, ale jinak dost na mašli cool. Nicméně, objevila jsem zvířecí kapky (něco jako Bachovy květový) a ty mi s tím zdatně pomáhají, což je úleva. Nehrozí mi sice asi úplná sebejistota, ale aspoň už nemám pocit, že sedím na šíleně vysoký a šíleně rozviklaný barový židli.

Moje starší dcery se taky narodily s jakousi vnitřní jistotou "svého" - ovšem to máme jednu Štířici a jednu Kozorožku, že.... cool

Často ovšem do toho tak či onak zasáhne výchova - když přirozeně pochybujícího tvora trvale znejisuje, tak je to pak mazec - a naopak taky.

Není tady

#88 28. 12. 2011 14:48

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Štírka a Kozorožka,  to jsou slečny nebezpečný a nejsou s nima žádný žerty cool
Ta vysoká rozviklaná židle, Vlku, tu jsem se musela naučit mít ráda. Občas se na ní schválně tak kymácím, až hrozí, že se rozsype, ale ona se nikdy nerozsype, protože to je židle, která bude vždycky rozkolíbaná, ale nikdy nebude stát v klidu a nikdy nebude úplně rozbitá. Protože to je židle pekelná. Kdo má viset, ten se neutopí a kdo má být furt připos.anej, ten se nepo.ere stolt

Není tady

#89 28. 12. 2011 19:07

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

lollolloltummenupplol
Jako bys snad znala moje trávicí zvyklosti, nebo co lol
No, já se ji nikdy nenaučila mít ráda, tu židli....asi, že od přírody měla být možná taková tančivá, ale neměla hrozit držkopádem. Takže jsem vděčná lvu, horský ovci a tušímže orlu cool

Upravil(a) lupina montana (28. 12. 2011 19:08)

Není tady

#90 28. 12. 2011 19:11

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

Štírka a Kozorožka,  to jsou slečny nebezpečný a nejsou s nima žádný žerty cool

Jj....a maminka Blíženec cool
Ony uměj takovej ti Pohled yikes a nemaj to poděděný. Já umím sice taky Pohled, ale spíš ve smyslu "neplav tam, když nevíš, co je pod tebou" - holky uměj očima tasit drápy.

Není tady

#91 3. 1. 2012 20:56

werena30
♥♥♥♥---

Moje starší dcery se taky narodily s jakousi vnitřní jistotou "svého" - ovšem to máme jednu Štířici a jednu Kozorožku, že.... cool

Krásná kombinace big_smile . Znám z vlastní zkušenosti díky své mladší štíří sestřičce hjarta .

Není tady

#92 3. 1. 2012 21:04

werena30
♥♥♥♥---

Vlastně. Jsem se přišla ohlásit s dalším úspěchem. Dostala jsem brigádu v oboru, ve kterém bych ráda pracovala.
Sice je to už třetí práce v pořadí (k tomu mám malé dítě a studuji),ale doufám,že jednou bude jediná.
Mimochodem až bude některá z Vás pořádat seminář, jak nezblbnou ze své přehnané aktivity, tak mi dejte prosím vědět big_smile .

Není tady

#93 3. 1. 2012 21:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

lol
To se obra na Pan, ona jediná (myslím) je tady skutečnej terapeut. Myslím, že by jistě něco na přehnanou aktivitu našla.
A gratuluju - vidíš, že to jde tummenupp Tak hlavně a ti to vydrží a aby tě to bavilo storstark

Není tady

#94 3. 1. 2012 22:58

haiel
♥♥♥♥♥♥-

werena30 napsal(a):

Vlastně. Jsem se přišla ohlásit s dalším úspěchem. Dostala jsem brigádu v oboru, ve kterém bych ráda pracovala.
Sice je to už třetí práce v pořadí (k tomu mám malé dítě a studuji),ale doufám,že jednou bude jediná.
Mimochodem až bude některá z Vás pořádat seminář, jak nezblbnou ze své přehnané aktivity, tak mi dejte prosím vědět big_smile .

To se nevyplatí. Chytrý terapeut počká, až zblbneš a pak ti nabídne celou sérii kursů a seminářů a technik a cvičení.....big_smile

Není tady

#95 5. 1. 2012 0:29

werena30
♥♥♥♥---

haiel napsal(a):

werena30 napsal(a):

To se nevyplatí. Chytrý terapeut počká, až zblbneš a pak ti nabídne celou sérii kursů a seminářů a technik a cvičení.....big_smile

lol tummenupp
Tak rychle snad soudnost neztratím gloria .

Není tady

#96 5. 1. 2012 0:37

werena30
♥♥♥♥---

lol
To se obra na Pan, ona jediná (myslím) je tady skutečnej terapeut. Myslím, že by jistě něco na přehnanou aktivitu našla.

No, určitě nejen na přehnanou aktivitu,ale ještě se na takové překopání života necítím.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí