6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A teď si vimni (ale psst, tohle zůstane jen mezi námi dvěma), jak jsme z těch negativních mylenek vytvořili vysoce positivní mylenky.
Jo.., i zázraky se dějí.
Není tady
Crabat napsal(a):
Jo.., i zázraky se dějí.
Ba ne kamarade ,to neni zazrak. To je dilo samotneho Ducha.
Není tady
Anebo tak se to dá říct.
Není tady
Arcanum napsal(a):
werena30 napsal(a):
Ahoj vichni ,
mám poslední dobou problém s tím, e mě negativní mylenky hrozně sekají v různých oblastech ivota.
Nejakutnějí je to teď v práci. Vdycky se vynoří pochybnost,e to nezvládnu dohromady se kolou nebo, e mě to neuiví a příleitost je v čudu. Nejsem schopna v tomhle ohledu ádný projekt dotáhnout do konce.
Poradíte jak na to?Bodejd ze se Ti bude dit presne to jak myslis.
Tu energii kterou sama davas tem negativnim myslenkam vyuzij k tomu aby jsi ji davala tem pozitivnim. Zalezi na Tobe jestli budes dal pokracovat takhle a nebo zmenis smer.
Mas to ve vlastnich rukach a to je potreba si uvedomit.
Presvec samu sebe ,sve podvedomi ze to zvladnes. Zahod pochybnost,protoze to je jen kalna voda. Privolej opacny pol.
Tak jsem přila ohlásit některé mení úspěchy. Podařilo se mi dokončit jeden projekt,který se půl roku nikam nehýbal.
Není tady
Bravo!
Není tady
"Presvec samu sebe ,sve podvedomi ze to zvladnes. Zahod pochybnost,protoze to je jen kalna voda..."
Zahoď pochybnost - vyplavala mi vzpomínka, jak jsem kdysi si na něco stěovala, snad tátovi, synek, tehdy asi 3letý byl u toho, táta mi něco odpovídal a uvedl to slovy "zahoď pochybnost". Synkovi se to děsně zalíbilo a opakoval mi pak několikrát "mamiko, zahoď pochybnost" a přitom se srandovně a mohutně napřahoval jakoby doopravdy něco zahazoval ukazoval mi, jak mám zahodit tu pochybnost
Není tady
Hezký! A povedlo se mu to podret, tuhle dovednost?
Já jsem na to musela zvířátkovejma kapkama, mně se pochybnosti drej, jak ho.no koile
Není tady
haiel napsal(a):
"Presvec samu sebe ,sve podvedomi ze to zvladnes. Zahod pochybnost,protoze to je jen kalna voda..."
Zahoď pochybnost - vyplavala mi vzpomínka, jak jsem kdysi si na něco stěovala, snad tátovi, synek, tehdy asi 3letý byl u toho, táta mi něco odpovídal a uvedl to slovy "zahoď pochybnost". Synkovi se to děsně zalíbilo a opakoval mi pak několikrát "mamiko, zahoď pochybnost" a přitom se srandovně a mohutně napřahoval jakoby doopravdy něco zahazoval ukazoval mi, jak mám zahodit tu pochybnost
Ano, zcela souhlasím Haielí, ale často to není jednoduché a ne kadý si tuhle laku umí takto nastavit..... Někomu stačí jen malý impuls a vechny potlačené pochybnosti znovu vyplavou na povrch.
Řekl bych, e je nutné změnit mylení, naučit se pozitivnímu programování mysli.
Kadý má občas nějaké pochybnosti, nikdo není v tomto ohledu sám. Výhodou je, uvědomění si této skutečnosti. Někdy se vyplatí nechat věci plynout, vdy se vynoří ta nejlepí varianta pro nás, co si ani nemusíme uvědomovat, k tomu to zjitění docházíme větinou později. Určité děje kolem nás se dějí a my zatím nevíme proč. Ve má svůj důvod, někdy se máme jen něčemu naučit.
Měl jsem kamaráda, který vdy říkal ,,to neře", a později jsem zjistil, jakou měl pravdu. Nedělat si těkou hlavu s tím, co nemůeme ovlivnit, abychom lehce zvládli to, co můeme ovlivnit s úsměvem.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Hezký! A povedlo se mu to podret, tuhle dovednost?Já jsem na to musela zvířátkovejma kapkama, mně se pochybnosti drej, jak ho.no koile
Chtěla jsem napsat "povedlo", ale teď jsem si uvědomila, e je to trochu jinak. On to má v krvi, přiel s tím na svět, není tak pochybovačný a mudrovací jako já.... je Beran. Přála jsem si Berana....pravděpodobně je to jedna z mých nejúspěnějích VOS objednávek Neumím si vůbec představit, e bychom měli doma jetě jednoho takovýho cimprlich dárečka jak jsem já to bych se z toho zbláznila. S úlevou přijímám, kdy mi na moji otázku kam jde a kdy se vrátí nebo co bylo ve kole ledabyle odpovídá, abych byla v klidu a i kdy to zní mírně přidrzle, mě to uklidní Ta vnitřní jistota je něco, co si někdo u přinese na svět a jiný se k tomu musí dopracovávat
Není tady
Mandragora napsal(a):
haiel napsal(a):
Zahoď pochybnost - vyplavala mi vzpomínka, jak jsem kdysi si na něco stěovala, snad tátovi, synek, tehdy asi 3letý byl u toho, táta mi něco odpovídal a uvedl to slovy "zahoď pochybnost". Synkovi se to děsně zalíbilo a opakoval mi pak několikrát "mamiko, zahoď pochybnost" a přitom se srandovně a mohutně napřahoval jakoby doopravdy něco zahazoval ukazoval mi, jak mám zahodit tu pochybnostAno, zcela souhlasím Haielí, ale často to není jednoduché a ne kadý si tuhle laku umí takto nastavit..... Někomu stačí jen malý impuls a vechny potlačené pochybnosti znovu vyplavou na povrch.
Řekl bych, e je nutné změnit mylení, naučit se pozitivnímu programování mysli.
Kadý má občas nějaké pochybnosti, nikdo není v tomto ohledu sám. Výhodou je, uvědomění si této skutečnosti. Někdy se vyplatí nechat věci plynout, vdy se vynoří ta nejlepí varianta pro nás, co si ani nemusíme uvědomovat, k tomu to zjitění docházíme větinou později. Určité děje kolem nás se dějí a my zatím nevíme proč. Ve má svůj důvod, někdy se máme jen něčemu naučit.
Měl jsem kamaráda, který vdy říkal ,,to neře", a později jsem zjistil, jakou měl pravdu. Nedělat si těkou hlavu s tím, co nemůeme ovlivnit, abychom lehce zvládli to, co můeme ovlivnit s úsměvem.
Naprosto s tebou souhlasím. Tou první větou jsem citovala Arcanum. Ráda bych jednou uměla říct "zahoď pochybnost" tak přesvědčivě, e by tím ten naslouchající byl ze své pochybnosti zcela vyléčen. Jetě k tomu mám kus cesty
Není tady
werena30 napsal(a):
Tak jsem přila ohlásit některé mení úspěchy. Podařilo se mi dokončit jeden projekt,který se půl roku nikam nehýbal.
No tak to j radost! To je DOST VELKÝ úspěch, ne?
Není tady
haiel napsal(a):
Ta vnitřní jistota je něco, co si někdo u přinese na svět a jiný se k tomu musí dopracovávat
Jo to je těstí, to je fakt. Já mám například v horoskopu něco jako věčnou nejistotu - tak pro filosofa dobrý, ale jinak dost na mali . Nicméně, objevila jsem zvířecí kapky (něco jako Bachovy květový) a ty mi s tím zdatně pomáhají, co je úleva. Nehrozí mi sice asi úplná sebejistota, ale aspoň u nemám pocit, e sedím na íleně vysoký a íleně rozviklaný barový idli.
Moje starí dcery se taky narodily s jakousi vnitřní jistotou "svého" - ovem to máme jednu tířici a jednu Kozoroku, e....
Často ovem do toho tak či onak zasáhne výchova - kdy přirozeně pochybujícího tvora trvale znejisuje, tak je to pak mazec - a naopak taky.
Není tady
tírka a Kozoroka, to jsou slečny nebezpečný a nejsou s nima ádný erty
Ta vysoká rozviklaná idle, Vlku, tu jsem se musela naučit mít ráda. Občas se na ní schválně tak kymácím, a hrozí, e se rozsype, ale ona se nikdy nerozsype, protoe to je idle, která bude vdycky rozkolíbaná, ale nikdy nebude stát v klidu a nikdy nebude úplně rozbitá. Protoe to je idle pekelná. Kdo má viset, ten se neutopí a kdo má být furt připos.anej, ten se nepo.ere
Není tady
Jako bys snad znala moje trávicí zvyklosti, nebo co
No, já se ji nikdy nenaučila mít ráda, tu idli....asi, e od přírody měla být moná taková tančivá, ale neměla hrozit drkopádem. Take jsem vděčná lvu, horský ovci a tuíme orlu
Upravil(a) lupina montana (28. 12. 2011 19:08)
Není tady
haiel napsal(a):
tírka a Kozoroka, to jsou slečny nebezpečný a nejsou s nima ádný erty
Jj....a maminka Blíenec
Ony uměj takovej ti Pohled a nemaj to poděděný. Já umím sice taky Pohled, ale spí ve smyslu "neplav tam, kdy neví, co je pod tebou" - holky uměj očima tasit drápy.
Není tady
Moje starí dcery se taky narodily s jakousi vnitřní jistotou "svého" - ovem to máme jednu tířici a jednu Kozoroku, e....
Krásná kombinace . Znám z vlastní zkuenosti díky své mladí tíří sestřičce .
Není tady
Vlastně. Jsem se přila ohlásit s dalím úspěchem. Dostala jsem brigádu v oboru, ve kterém bych ráda pracovala.
Sice je to u třetí práce v pořadí (k tomu mám malé dítě a studuji),ale doufám,e jednou bude jediná.
Mimochodem a bude některá z Vás pořádat seminář, jak nezblbnou ze své přehnané aktivity, tak mi dejte prosím vědět .
Není tady
To se obra na Pan, ona jediná (myslím) je tady skutečnej terapeut. Myslím, e by jistě něco na přehnanou aktivitu nala.
A gratuluju - vidí, e to jde Tak hlavně a ti to vydrí a aby tě to bavilo
Není tady
werena30 napsal(a):
Vlastně. Jsem se přila ohlásit s dalím úspěchem. Dostala jsem brigádu v oboru, ve kterém bych ráda pracovala.
Sice je to u třetí práce v pořadí (k tomu mám malé dítě a studuji),ale doufám,e jednou bude jediná.
Mimochodem a bude některá z Vás pořádat seminář, jak nezblbnou ze své přehnané aktivity, tak mi dejte prosím vědět .
To se nevyplatí. Chytrý terapeut počká, a zblbne a pak ti nabídne celou sérii kursů a seminářů a technik a cvičení.....
Není tady
haiel napsal(a):
werena30 napsal(a):
Mimochodem a bude některá z Vás pořádat seminář, jak nezblbnou ze své přehnané aktivity, tak mi dejte prosím vědět .To se nevyplatí. Chytrý terapeut počká, a zblbne a pak ti nabídne celou sérii kursů a seminářů a technik a cvičení.....
Tak rychle snad soudnost neztratím .
Není tady
To se obra na Pan, ona jediná (myslím) je tady skutečnej terapeut. Myslím, e by jistě něco na přehnanou aktivitu nala.
No, určitě nejen na přehnanou aktivitu,ale jetě se na takové překopání ivota necítím.
Není tady