6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Karmický nebo ne - mně se ta tvoje reakce na "dobrou smečku" zdála skvělá!
Jen musí prostě pomalinku, jako s vyděeným dítětem. Ujistit, obejmout, utiit a chvíli nechat bejt a pak znova.
Vofáfrně na sebe
Zvířecí terapie jsou esence - ale nevím, e by na jejich podávání byl někdo, kdo to tak nějak umí, proto jsem se tě ptala na to, jestli bys u vás nenala někoho s Bachovkama, na to u jsou zkuení terapeuti.
Ale kdy tě zaujala ta zvířata (zrovna mně na tebe napadl vlk, ale moc jsem to nechtěla vířit )
http://www.e-esence.cz/zvireci-esence/c-914/
Mají tam i čakrové a archetypální a jánevím co vechno.
Ale opatrně s tím, jo?
Není tady
Hm....a hele:
http://www.e-esence.cz/archetyp-vnitrni … 628-c-908/
Není tady
lupina montana napsal(a):
Hm....a hele:
http://www.e-esence.cz/archetyp-vnitrni … 628-c-908/
To je presne ono. Jeste me hodne oslovilo Truchlici srdce a Vnitrni prace a .... ten vlk. Na to jsi prisla intuitivne?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Dita.L napsal(a):
.... verim ji i v oznameni kym, jak a proc jsem byla v minulem zivote. Nejak bych tam i ty souvislosti mozna videla, ale je to na me obrovske sousto. Nejak si s tim nevim rady, tudiz nemam absolutne zadnou predstavu o tom, jak bych s tim jako s karmou mohla pracovat
Jestli to mas od detstvi ,pak se i ja priklanim k tomu co tvrdi Crabat.
A kdyz ted ctu tohle vyse,pak to zacina davat smysl.
Taky mi to zacina davat smysl
Není tady
Dita napsal(a):
Lupi, ackoliv se na netu nezda, ve skutecnosti trpim dost silnou socialni fobii. Jako dite jsem byla prakticky vyloucena ze vsech kolektivu tudiz ted, kdyz se dostanu pred vetsi pocet lidi ktere neznam, mam automaticky silny pocit ostudy, ponizeni a hanby. Napadlo me v te souvislosti, jestli to teda nemuze byt spojene s tim pozorovanim a souzenim me? Nevim ale, jak by to souviselo s tou tmou.
Dito ,
z toho kolektivu jsi se vylucovala sama nejspis svym myslenim,postojem ,chovanim. To muze byt zpusobeno vychovou-tim ze jsi na sebe vzala nejakou podobu ktera Ti byla vstipena ,ale nepatri Ti. (premyslim nahlas)
Není tady
Dita.L napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Hm....a hele:
http://www.e-esence.cz/archetyp-vnitrni … 628-c-908/To je presne ono. Jeste me hodne oslovilo Truchlici srdce a Vnitrni prace a .... ten vlk. Na to jsi prisla intuitivne?
......sem to vyčmuchala
No jasně - prostě mě to hnedle trklo.
Jestli tě to oslovilo takhle tak to je fajn - ty ti jistě můe někdo dovézt? Nebo si je nechá poslat.
Není tady
Dita.L napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Dita.L napsal(a):
.... verim ji i v oznameni kym, jak a proc jsem byla v minulem zivote. Nejak bych tam i ty souvislosti mozna videla, ale je to na me obrovske sousto. Nejak si s tim nevim rady, tudiz nemam absolutne zadnou predstavu o tom, jak bych s tim jako s karmou mohla pracovat
Jestli to mas od detstvi ,pak se i ja priklanim k tomu co tvrdi Crabat.
A kdyz ted ctu tohle vyse,pak to zacina davat smysl.Taky mi to zacina davat smysl
Tak to je dobre.
Ted jen jak to anulovat.
Není tady
Koukám, e jste, děvčata, ji nalezla cestu. To je moc dobře. Drím palce.
Není tady
Dito, teď jsem si četla v těch esencích příběhy a psala tam holčina, jak dávala psovi, ílenýmu ze Silvestra, Tomato - e prý je to na zvládání paniky bez zřejmé příčiny (i kdy mně to teda nepřilo, ta sitiace, jako e je bez příčiny no ale budi, hlavně, e jim to zabralo)
Tak jsem si na tebe hned vzpomněla.
Není tady
Myslet pozitivně jde a mám radost ze vech příběhů, které se lidem dějí. Mám radost i v tom, e si stále více lidí uvědomuje tuto techniku. Nejde toti o to vytěsnit nějaké patné mylenky, ale spíe je obrátit v dobré. Pokud vám nejde ivot plánovat v kadodenních mylenkách, tak vyzkouejte meditaci (nějakou mluvenou, třeba od pana Davida Svobody) a poslouchejte ji alespoň 30 dnů. Nechci říkat - výsledek se dostaví nebo tak něco, ale moná poté pochopíte, jak funguje celý člověk či celý svět. Ná osud toti řídí nae podvědomí a to si můete přeprogramovat meditací, nadenými mylenky atd.
Není tady
Ahoj vichni ,
mám poslední dobou problém s tím, e mě negativní mylenky hrozně sekají v různých oblastech ivota.
Nejakutnějí je to teď v práci. Vdycky se vynoří pochybnost,e to nezvládnu dohromady se kolou nebo, e mě to neuiví a příleitost je v čudu. Nejsem schopna v tomhle ohledu ádný projekt dotáhnout do konce.
Poradíte jak na to?
Není tady
werena30 napsal(a):
Ahoj vichni ,
mám poslední dobou problém s tím, e mě negativní mylenky hrozně sekají v různých oblastech ivota.
Nejakutnějí je to teď v práci. Vdycky se vynoří pochybnost,e to nezvládnu dohromady se kolou nebo, e mě to neuiví a příleitost je v čudu. Nejsem schopna v tomhle ohledu ádný projekt dotáhnout do konce.
Poradíte jak na to?
Bodejd ze se Ti bude dit presne to jak myslis.
Tu energii kterou sama davas tem negativnim myslenkam vyuzij k tomu aby jsi ji davala tem pozitivnim. Zalezi na Tobe jestli budes dal pokracovat takhle a nebo zmenis smer.
Mas to ve vlastnich rukach a to je potreba si uvedomit.
Presvec samu sebe ,sve podvedomi ze to zvladnes. Zahod pochybnost,protoze to je jen kalna voda. Privolej opacny pol.
Není tady
Wereno, já bych začla afirmacemi - je to nejjednoduí a nejrychlejí. Teprve kdy nezaberou, musí se řeit, co dál.
Hlavní zásada vech afirmací je, e musí pouívat pouze přítomný čas a nepouívat zápory. Ty si jejich prostřednictvím toti potřebuje jaksi vytvořit jinou skutečnost napřed v hlavě - a to se pak odrazí i ve skutečnosti.
Take tu skutečnost si představuj: co nejčastěji, co nejbarvitěji, co nejrůznějími způsoby (pi, zpívej, recituj si to....).
Není tady
Takhle vědomě to ovem, Arcanum, příli nefunguje. To, o čem hovoří, je nutné udělat na astrální úrovni. Teprve pak to bude mít náleitý účinek. Jenom odtud se toti dostaneme do naeho podvědomí a můeme tam něco změnit. Nu a jakmile zasáhneme do obrazů vlastního podvědomí, změní se i ná postoj ke světu. A tím, e ho přetvoříme, modeluje se následně i samotná realita toho, co proíváme.
Tohle právě věděli tzv. "primitivní" národy. Nevím, kdo z nás (kdy jsme na to dokázali se ví vědou a technikou zapomenout) je ale ve výsledku primitivnějí. Opravdu nemáme být na co hrdí. Take nezbývá, ne se ohlédnout zpátky.
Ano, jak říká Lupi... Afirmace.
Anebo na hranici mezi snem a bděním podnikni výpravu a ke kořenům vlastní psýché. Tu hranici pozná podle toho, e tvé vědomí, tvé jáství u lo spát a nezúčastní se celého procesu. Ale tvá věčně ivá Touha řídí tvé kroky, prochází obrazy, vystupujícími tvary podvědomí, sem tam musí i zabojovat nebo se něčeho vzdát, zkrátka překročit sebe samu. Daleké putování uvnitř sebe, přičem neví, kam dojde. Jen krystalicky čistá přání smí nakonec otisknout do prostoru a ony tam zůstanou vyjádřené, i kdy ty u se mezitím vrátí.
To je astrální putování. A kdy půjde tudy, dokáe vechno to, co je v Tobě ivé.
Není tady
Crabat napsal(a):
Takhle vědomě to ovem, Arcanum, příli nefunguje. To, o čem hovoří, je nutné udělat na astrální úrovni. Teprve pak to bude mít náleitý účinek. Jenom odtud se toti dostaneme do naeho podvědomí a můeme tam něco změnit. Nu a jakmile zasáhneme do obrazů vlastního podvědomí, změní se i ná postoj ke světu. A tím, e ho přetvoříme, modeluje se následně i samotná realita toho, co proíváme.
Funguje to tak jak rikam.
V podstate rikam jen jinymi slovy to co rika Lupi a Ty jsi to pochopil jinak.
Vedomy trening pozitivniho mysleni (afirmace) obraci negativitu na ruby,zaroven se tohle trenovani pozitivniho mysleni presouva do podvedome roviny.Tahle nastavovana mysl (pozitivne),dava prikaz do zaznamu podvedomi.
to co rikam je jen jinak vyuzita energie kterou ma clovek k dispozici. Z negativni na pozitivni.
Jasne jako facka.
Dost o tom preci pise sam Joseph Murphy.
Není tady
Vím, co má na mysli, Arkáně. Stav, kdy vědomí rozeznívá pomocí rezonance spodní vrstvy podvědomí a tak se do nich ona informace nakonec přeci jen dostává. A celou tu dobu musíme usilovat, myslet na to, sugestivně sami na sebe působit. Protoe jinak tím zároveň vytváříme i protihodnotu takové informace, nad kterou se tu pozastavovala Dita.L a vyjadřovala ji jako obavu podvědomí, e by nakonec nemuselo být docíleno toho, oč vědomí usiluje.
Jen si to zkus zpracovat, milé Arkáně, a uvidí, e ony ty světlé zítřky zase nemusí být a tak světlé, kdy do hry samotné vstupuje to, co nedokáeme přímo ovlivnit. A jakékoliv úsilí ve snaze přemodifikování toho, vytváří zpětnou energetickou vazbu jako protihodnotu k naí vůli.
U mi začíná rozumět?.. Je to otisk, matrice vědomí, která ví, e jí někdo vyuil určitým způsobem. Teď jetě proti tomu nemusí mít vůbec ádné námitky, ale nedivme se, pokud se zítra ozve a stejnou měrou nám bude chtít oplatit.
Není tady
Crabane,
rozumi mi ze zde mluvim o svych zkusenostech?
Není tady
Pochopitelně, Arcahuano. Ale dám Ti příklad k zamylení:
Napadlo Tě, proč vlastně zanikli Atlanané (tedy bytosti obývající Atlantidu)?.. Vichni se tak nějak shodují v názoru, e byli buďto potrestáni anebo se sami zničili. A tyto teorie vychází z podstaty, e v jednom okamiku byli a v druhém přestali existovat. Kdyby se jednalo o nosnou mylenku kultury, pak by přetrvala dál, i kdyby poslední její ijící se právě odebral na pravdu boí. Tedy něco v jejich případě skutečně v pořádku nebylo.
Hypotézy vychází z předpokladu, e mentálně ovlivňovali sami sebe a tím i prostor jako takový a jeho hmotnou podstatu. Problém takové transformace je v tom, e transformovaný u nerozpozná změnu a chápe nový stav jako positivní, i kdyby ve skutečnosti takovým nebyl. Není zde toti porovnání. Pokud adept začne zcela nově myslet, u se nemůe přeladit do původního a uvidět svět zevnitř toho, co bývalo. Nýbr vdy jen odkud se právě dívá.
Při takovém experimentu by musel být zachován vzorek populace, která by slouila jako konstantní hodnota, s ní je nový stav porovnáván. A pokud se ukáe nějaký zádrhel, nalézt v sobě odvahu celý proces zase zvrátit. Jinak, pokud tak bude učiněno v celoplanetárním měřítku, můeme se také jako druh zcela zničit, ani bychom o tom vůbec věděli.
Ale o tom jsem nechtěl hovořit. Měl jsem na mysli ono přemodifikování mysli, které, kdy uděláme s určitým záměrem, nemusí to dopadnout zase a tak dobře, by tak činíme s nejčistími úmysly. A jediný, kdo si to skutečně pamatuje, je ona matrice vědomí, která pak můe rozhodnout za nás, ani bychom o tom získali jakékoliv ponětí. Jsme toti uvnitř toho, co se odehrává v naí mysli. A jestlie nás něco napadne, povaujeme to za vlastní mylenku, tedy součást nás samých. Z toho důvodu proti tomu nebojujeme, ale necháme se vést.
Rozumí mi, co tím chci říct?..
Ale jetě to zkusím jinak: Jestlie vědomým ovlivněním vlastní podstaty pomocí autosugestivního jednání vytvořím precedens takového činu, otevírám tím karmická vrátka, e mi tak kdokoliv důmyslnějí ne já od teďka můe učinit. Dokud já sám tuhletu pandořinu skříňku neotevřu, nic se mi nemůe stát, ale jakmile v tomto smyslu začnu jednat...
Zkrátka chtěl jsem tím jen říci, není to tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo. Proto bych se přikláněl raději k prastarým, původním metodám, které ji své ochranné prvky mají zabudované přímo v sobě.
Není tady
Ty Crabiku jeden zkratka ja tvrdim ze je to jednoduche.
Taky tohle jsem chtela rict uz predtim. Osobne rozlisuju mezi pribehem Dity a tim co ctu z prispevku wareny. Ty jsi pak mluvil o tom co zde bylo diskutovano ohledne Dity,ale ja ted pisu neco k Warene.
Takze nemotat prosim pate pres devate.
To co pisu Warene dle me zkusenosti naprosto funguje.
A odkaz na Murphyho zakony plati taky.
Není tady
Samozřejmě, e je dokonce propastný rozdíl mezi příběhem Wereny a Dity, navíc jsem se ke konci nad celou tou problematikou zamýlel spíe akademicky, protoe to, co jsem ve své úvaze zohlednil, se pak u netýkalo ani jedné z nich. Týkalo se to Tebe děvče milé zlaté. A celého Tvého přístupu k duchovní sféře. Ne, jako varování, ale jen podnět k zamylení, aby sis v určitém okamiku "teď" uvědomila zcela jiný pohled na věc. Z takových stavů můe někdy povstat satori.
Není tady
Crabat napsal(a):
Samozřejmě, e je dokonce propastný rozdíl mezi příběhem Wereny a Dity, navíc jsem se ke konci nad celou tou problematikou zamýlel spíe akademicky, protoe to, co jsem ve své úvaze zohlednil, se pak u netýkalo ani jedné z nich. Týkalo se to Tebe děvče milé zlaté. A celého Tvého přístupu k duchovní sféře. Ne, jako varování, ale jen podnět k zamylení, aby sis v určitém okamiku "teď" uvědomila zcela jiný pohled na věc. Z takových stavů můe někdy povstat satori.
Jejdananku Crabe o cem to mluvis?
Ja se jednoho dne zcela urcite vyzmizikuju.
Není tady
Ale vak Ty na to přijde,
jetě ne se vyzmizíkuje.
Není tady
Crabat napsal(a):
Ale vak Ty na to přijde,
jetě ne se vyzmizíkuje.
Na to uz jsem prisla driv nez jis to vyslovil
Není tady
No.., tak vidí, e není rozporu v mých slovech.
Není tady
Crabat napsal(a):
No.., tak vidí, e není rozporu v mých slovech.
Není tady