|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, já mohu doporučit Twilight ságu. Kniha je určitě dobrá a o něco odlišná od filmu.
Jinak k Twilight teď probíhá pěkná soutěž na FB 
http://www.facebook.com/pages/Filmov%C3 … 6844474331
Není tady
Twilight mě minulo:-)
Dočetla jsem Oněgin byl rusák. Úžasná knížka, spousta lidí by si ji měli teď přečíst, aby si připomenuli v čem jsme žili
Není tady
holcina napsal(a):
Twilight mě minulo:-)
Dočetla jsem Oněgin byl rusák. Úžasná knížka, spousta lidí by si ji měli teď přečíst, aby si připomenuli v čem jsme žili
ano, stejně jako Hrdý Budžes a taky divadelní hra s Bárou Hrzánovou byla úplně skvělá.
Já teď čtu Mitchell, David: Atlas mraků
Není tady
Divadelní hru jsem viděla asi tak 5x, úžasné:-)
Není tady

Ja ted ctu druhou knihu od Honzy Zlatohlavka .....jak jsem /ne/nasel zenu 
Není tady
Ostré předměty od Gillian Flynnové. Podle mě je to nejlepší kniha za poslední rok. Fakt se povedla, je vyčerpávající, strhující a taky trochu nechutná
Rozhodně doporučuju všem, kteří se chtějí trochu bát a nebojí se ušpinit 
Není tady

Stephen Hawking - Černé díry a budoucnost vesmíru
Není tady

Morsie napsal(a):
Ostré předměty od Gillian Flynnové. Podle mě je to nejlepší kniha za poslední rok. Fakt se povedla, je vyčerpávající, strhující a taky trochu nechutná
Rozhodně doporučuju všem, kteří se chtějí trochu bát a nebojí se ušpinit
Na to se chystam, snad to nekde sezenu. Asi ne sakra, v knihovne to nemaji. Anglicky si netroufam, nemecky nedostupne, zrejme vyprodano, a francouzsky me nesedi. Asi teda jednou cesky.
Není tady
Nová knížka od Haliny Pawlowské - Pravda o mém muži (http://www.albatrosmedia.cz/pravda-o-mem-muzi.html), zatím mě to hodně baví, je to taková odlehčenější literatura, ale svým způsobem dojemná 
Není tady

Coco Chanel & Igor Strawinsky od Chrise Greenhalgh .Dobre se to cte ,dobra oddychova kniha ,ktera chytne a nepusti
Není tady

Dan Brown: Inferno
(Ztracený symbol jsem dočetla před 3 dny
)
Není tady
Ja ctu fifty shades freed a stoparova pruvodce po galaxii. prvni kniha je super oddychovka, i kdyz je fakt, ze uz se nemuzu dockat, az to doctu a budu to mit konecne za sebou a druha je vtipna a inteligentni 
Není tady

Ken Follet: Klic k Rebece
Velmi me bavi. Spionaz z II. svetove valky v Africe, v Kairu.
Není tady

Philippa Gregory - Královnin šašek
Není tady

To patřilo o jedno téma výš 
Upravil(a) Modroočka (14. 2. 2014 15:29)
Není tady

Stíny v ráji - Remarque asi potřetí
Není tady

Modroočka napsal(a):
Stephen Hawking - Černé díry a budoucnost vesmíru
Jupí! To je dobrý nápad! 
Není tady
Začala jsem číst Cestu sněžných ptáků. Jsem asi v polovině, ale žádná hitparáda to teda není, spíš lehké zklamání. No ale když už jsem se do toho dala, tak to dočtu, že jo.

Není tady
O víkendu jsem přečetla Potok stínů od J.Fieldingové, je to jedna z mých oblíbených autorek. Zajímavá, napínavá, dobře se četla, i když podle mého nepatří k nejlepším této autorky.
Není tady

Mám nachystanou knížku Volání kukačky - Robert Galbraith (pseudonym J. K. Rowlingové), tak jsem zvědavá, protože Prázdné místo se mi vůbec nelíbilo.
Není tady
Přečetla jsem knihu Andělé v mých vlasech od Lorny Byrne. Nedokážu se rozhodnout, jestli si vymýšlí nebo trpí duševní poruchou.
Není tady

Dočetla jsem Volání kukačky, moc se mi líbilo.
Není tady